Blogg

Hvilke hagemøbler passer best hos deg? Lurer du på trendene i 2024, eller vil se hvordan andre har innredet sine uterom? Her finner du inspirasjon, gode tips og råd!

Fine Design Blogg inspirasjon. Hagemøbler fra GardenArt. Sort hagebord og hagestoler.

Hvilke hagemøbler passer best hos deg? Lurer du på trendene i 2024, eller vil se hvordan andre har innredet sine uterom? Her finner du inspirasjon, gode tips og råd!

Inspirasjon, tips og råd om hagemøbler

Her på Fine Design sin blogg kan du lese om nyheter, tips og få tilbud og inspirasjon til din uteplass. Hos oss finner du unike kvalitetsmøbler til uterommet i god design, som ikke alle andre har. En oppgradering av uteplassen trenger ikke å være at du bytter ut alt, noen ganger kan enkle grep være nok. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg.

 • Ny Fine Design-butikk i Bærum med unike hagemøbler
  Velkommen til våre flotte lokaler i Løxaveien 5. Et stort utvalg i hagemøbler finner du i Løxaveien 5 på Rud i Bærum. I bygget rett ved E-16 har vi fine, … Les mer
 • På jakt etter utemøbler til hytta? Få det like fint som hjemme
  På jakt etter hagemøbler til hytta? Ingenting kan måle seg med den friske luften og naturen på hytta på fjellet, i skogen eller ved sjøen. Vi nordmenn elsker hyttelivet, og … Les mer
 • Hagemøbelguide 2024 – innredning av uteplassen
  På messen i Paris var det tydelig å se at mange av utstillerne trakk frem optimismen. Vi ser energiske og kraftfulle farger med mønster som viser en lekenhet langt utover det vi har sett de siste årene. Når det er sagt så vil nok det vises mer på tilbehøret til hagen og hagemøblene fortsatt være klassiske og tidløse. Jeg setter en knapp på mørk aluminiumsramme med kakifargede puter i god kvalitet.
 • Fine Design Sandnes – har du sett vår nye, flotte butikk?
  Fine Design Sandnes – har du sett vår nye, flotte butikk? Velkommen til vår flunkende nye Fine Design-butikk i Sandnes! Norges største spesialist på hagemøbler, avdeling Sandnes, har nemlig nylig … Les mer
 • Interiørmagasinet på besøk hos «Fru Hagemøbler»
  InteriørMagasinet har vært på besøk hjemme hos Marianne Aanerød, en kvinne med mange jern i ilden, og som de fleste av våre lesere vet: En av eierne av Fine Design Hagemøbler. Lurer du på hvordan det ser ut hjemme hos Norges Hagemøbeldronning? De som kjenner til Fine Design og hagemøblene de selger …
 • Hagemøbler med lekkert design, god kvalitet og høy komfort
  Hagemøbler med lekkert design, god kvalitet og høy komfort! Ja, det er faktisk mulig å finne hagemøbler som oppfyller alle disse kravene. Fine Design på Rud i Bærum har sesongens … Les mer
 • Inspirasjon til hagemøbler for sommeren 2024
  Vi hjelper deg å innrede drømmeuterommet Planlegger du å fornye uteområdet med nye, lekre hagemøbler? I så fall trenger du kanskje litt inspirasjon! Enten du er opptatt av trender eller … Les mer
 • Eksklusive utemøbler som gjør uteplassen din smart og lekker!
  Designmøbler til overkommelige priser: Synes du at det er på tide å bytte ut de gamle plaststolene i hagen med noe som ser litt mer luksuriøst ut? Mange drømmer om en uteplass med flotte, eksklusive utemøbler, men det er
 • 6 tips til valg av hagemøbler
  Den som er på utkikk etter nye utemøbler vil fort oppdage at det finnes utallige valgmuligheter. For å gjøre prosessen litt enklere, deler vi her seks tips til hva du bør se etter ved valg av hagemøbler. Gjør et godt kjøp som du får glede av i mange år fremover!
 • Hagemøbler kjøper du hos Fine Design hele året!
  Marianne Aanerød og Kjetil er ordentlige grundere. De eier, driver og er involvert i alle ledd av prosessene i bedriften. Dette gjør at de til enhver tid har oversikt over ønskene til kundene, og det gjør det også lettere når nye modeller skal utvikles, behov avklares og ny sesong klekkes ut. I år kan Marianne og Kjetil hos Fine Design hagemøbler i Bærum feire at bedriften går inn i sitt 17. år! Og det gjør de med åpning av ikke mindre enn 2 nye butikker. Fine Design har splitter nye butikker både i Løxaveien 5 på Rud i Bærum, 5 minutter fra Sandvika, og på Larsamyrå 8 i Sandnes.
 • Hvordan vaske utemøbler?
  Hvordan vaske utemøbler? Etter en lang høst og vinter vil hagemøblene ofte være skitnet til av alger, pollen, løv, veistøv og annen forurensning. Da er det nødvendig med litt rengjøring, … Les mer
 • Vedlikeholdsfrie utemøbler er perfekte når du vil slappe av
  Er du lei av å måtte male, beise eller pusse hagemøblene hver bidige sesong? Da er det fint å vite at det finnes tilnærmet vedlikeholdsfrie utemøbler som ikke krever noe særlig med stell. Ved å velge utemøbler i de riktige materialene, kan du få glede av dem år etter år!
 • Hagemøbeltrender 2023 – skap en hyggelig uteplass for sommeren hjemme
  Hva blir årets hagemøbeltrender? Vi ser nærmere på hva slags utemøbler som blir å finne i hager, på terrasser og verandaer og uteplasser i 2023. Kaki og beige er in i år, merker vi i nettbutikken. Hagebordet med oppløft og modulsofaen som også kan brukes som solseng spår vi at blir like populære i år som i fjor – og de flotte, store parasollene våre.
 • Fine Design på terrassebesøk hos Nikolai Danielsen
  Uteplassen til den norske supermodellen Nikolai Danielsen er innredet med Fine Designs utemøbler – av stylist Tone Kroken. Fantastisk sjøutsikt fra en veranda som brukes året rundt. Dette er virkelig noe å la seg inspirere av for kommende sesong. Bli med ta en titt!
 • Norges største spesialist på hagemøbler – Fine Design
  – Våre hagemøbler lages hovedsakelig i aluminium, noe som gjør at de er vedlikeholdsfrie og varer i mange år, sier Marianne Aanerød, gründer og daglig leder i Fine Design. – Vi leter etter hagemøbler som ikke alle andre har, og er stolte over bredden på vårt sortiment. Selvsagt har vi også merkevarer som er godt kjent i det norske markedet, sier Aanerød.
 • Hjemme hos Fine Design-kundene 🙂
  Bli med hjem til en av våre fornøyde hagemøbel-kunder, Silje Cath Moran! Hun har møblert uteplassen sin med mange flotte utemøbler fra Fine Design, og i sommer har hun tenkt til å virkelig kose seg hjemme på den flotte uteplassen sin. Her er modulsofa, gasspeis, hagebord og solsenger.
 • Balkongmøbler fra Fine Design – lekre designmøbler som får plass overalt!
  Har du liten balkong? Fortvil ikke – Fine Design har balkongmøbler som passer perfekt til små uterom. Mange av oss som bor både i storbyen og i distriktene har ikke luksusen (men samtidig heller ikke ekstrajobben) det er å ha egen hage. Er du heldig å ha egen balkong eller terrasse har du muligheten til å lage din private, lille uteoase. En liten balkong har selvfølgelig sin begrensning når det gjelder antall kvadratmeter, men vi vil utfordre deg til å glemme størrelsen: Her er det kreativiteten som gjelder!
 • 50 % på ALLE hagemøbler hos Fine Design Sandnes
  HALV PRIS på ALLE hagemøbler i butikken hos Fine Design Sandnes! Et slikt tilbud kommer du nok ikke til å se hos oss igjen. Akkurat da vi hadde pakket sammen for sesongen i Sandnes, flyttet hele butikken i Bærum fikk vi beskjed om at vi dessverre måtte flytte fra lokalene i Sandnes også!
 • Hagemøbel-inspirasjon fra Norges største spesialist
  Bli inspirert med Fine Design Hagemøbler! Hagemøbelsesongen har startet for fullt her hos Fine Design. Våre aller mest solgte produkter er av merket Gardenart. Dette er stilrene alminiumsmøbler som holder i årevis, og som er veldig behagelige å sitte i. Vær med oss en tur gjennom vårt store hagemøbel-univers, og bli inspirert til å lage drømmeuteplassen 2022!
 • Sommer-salg på hagemøbler fra Fine Design
  Utemøblene fra Fine Design får du ikke overalt! Vi selger unike hagemøbler som kanskje ikke naboen har (før hun har sett dine nye, i det minste). Noen av merkene, som f.eks. Gardenart får du nemlig kun hos oss. Gardenart har vært med oss i en årrekke, og vi har selv prøvd ut alle produktene hjemme, med hunder, barn og venner. Dette er hagemøbler som vi kan stå inne for, og som holder seg fine år etter år. Akkurat nå har vi salg på en rekke hagemøbler fra både Gardenart og norske Sundays Design, samt flere andre produsenter.
 • Lyse, fine junimøbler – se årets nye utesofa i beige
  Kremfarget, moderne utesofa fra Gardenart: I fjor var det den sortfargede varianten som vant kundenes hjerter. I år har vi fått inn denne flotte modulsofaen i beige, og nå er vi spente på hva dere synes! Blir den beige varianten vår nye bestselger i 2022? Gardenart-merket har vært med oss lenge, og vi kjenner det godt.. Vi ser at hvitt fortsatt er «den trygge hagemøbelfargen» for mange.
 • Hagemøbler i verdensklasse hos Fine Design
  Hagemøbler som varer i generasjoner! Hos Fine Design finner du stilrene utemøbler med uovertruffen kvalitet – hagemøbler du kan kose deg i i tiår fremover. Vårt sortiment er nøye valgt ut for å kunne takle norsk vær og klima, hagemøblene skal være like fine å se på og å sitte i/ved om tre år som de var på kjøpsdatoen
 • Møt herr og fru Fine Design – drivkreftene bak Norges største hagemøbel-forretning
  Hvem er vi i Fine Design? Og hva er filosofien bak hagemøbelforretningen vår? Fine Design er Norges største leverandør som har spesialisert seg på hagemøbler og tilbehør. Møblene du får hos oss er nøye valgt ut både med tanke på utseende, kvalitet og komfort. I butikkene våre finner du bare utemøbler vi selv kan tenke oss å ha på uteplassen vår. Ja, klart at den nye utesofa skal være lekker å se på, men den skal også være behagelig å sitte i. I tillegg skal den være lett å vedlikeholde og tåle både solskinn og regn.
 • Hagemøbler av høy kvalitet? Det er Fine Design, det!
  «Livet er best ute» – Fine Design Hagemøbler selger fleksible og moderne hagemøbler som passer hos de fleste og som gjør livet mer komfortabelt og praktisk. For mange er hagen et fristed, med flotte blomster, stor plass og gode hagemøbler. Det er lite som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag og bare glede seg over livet. Fuglene kvitrer, humlene suser rundt i blomsterbedet – og du sitter i deilige hagemøbler fra Fine Design. Blant våre hagemøbler kan vi garantere at du finner noe som passer ditt behov.
 • Parasoller til uteplass, hage og terrasse
  Fine Designs parasoller er populære og er blant de mest solgte produktene våre. Såpass stor etterspørsel har det vært de to siste somrene at vi har gått tom for de mest solgte parasolltypene allerede tidlig på våren. Årets beste hagemøbeltips er derfor: Kjøp parasoll i tide! Også i år kommer mange trolig til å tilbringe sommeren i hjemlige trakter, og når det først blir skikkelig varmt er du ikke alene om å komme på at du trenger skygge og parasoll på terrassen, det kan vi garantere. 
 • Fine Design hagemøbler i Drammen?
  Visste du at du kan hente utemøbler fra Fine Design på lageret vårt i Svelvik? Passer fint for deg som ser etter hagemøbler i Drammen, Skoger, Svelvik eller Sande osv. Turen inn til Oslo er heller ikke lang – og nå er butikken åpen. Hjertelig velkommen!
 • Hjemme hos: Hjemmesommer hos familien Hamras
  Bli med hjem på sommerbesøk til familien Hamra, en av våre fornøyde hagemøbel-kunder. De har en blanding av ulike hagemøbler på uteplassen sin, men fra Fine Design har de kjøpt solsenger som får mye skryt.
 • Klikk og hent utemøbler i Oslo og omegn – hos Fine Design hagemøbler i Bærum
  Frem til 25. april er butikken på Høvik koronastengt. Men du kan fortsette å handle utemøbler på nett, og dessuten avtale kontaktløs visning av hagemøbler utenfor butikken i Bærum.
 • Hagemøbelguiden Corona-style, NB artikkel fra 2021
  Vi har åpent – kom og kjøp hagemøbler! Som vanlig har vi hatt stengt hele vinteren, og som et sikkert vårtegn de siste 15 årene, åpnet vi dørene for sesongen denne uken. Endelig skulle vi åpne “ordentlig” for publikum i nye lokaler på Høvik! Den store åpningsfesten ble nemlig utsatt fra flytting og nyåpning i august og utover høsten – til nå. Men slik skulle det ikke gå. I stedet foregikk nyåpningen stille og rolig for seg, mens vi gikk rundt og undret på om vi for første gang i historien skulle måtte stenge hele butikken for publikum, grunnet stigende corona-smitte i Oslo-området.
 • Hagemøbler av høy kvalitet? Det er Fine Design, det!
  «Livet er best ute» – Fine Design Hagemøbler selger fleksible og moderne hagemøbler som passer hos de fleste og som gjør livet mer komfortabelt og praktisk. For mange er hagen et fristed, med flotte blomster, stor plass og gode hagemøbler. Det er lite som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag og bare glede seg over livet. Fuglene kvitrer, humlene suser rundt i blomsterbedet – og du sitter i deilige hagemøbler fra Fine Design. Blant våre hagemøbler kan vi garantere at du finner noe som passer ditt behov.
 • Utemøbler + høst = sant? Høsttips fra Fine Design hagemøbler
  Du kan gjerne fortsette å bruke aluminiumsmøbler utover vinteren, men du bør putte over et lagringstrekk når de ikke er i bruk. Da slipper du at vann og is blir liggende direkte på sitteputer, eller at det samler seg løv og skitt fra omgivelsene. Aluminiumsmøbler ruster ikke, og tåler derfor vann svært godt – men trekket sparer deg for vask. Bruker du lagringstrekk over hagemøblene er du dermed  sikret å kunne ta i bruk hagemøblene på 1–2–3! Løp ut på terrassen når novembersola titter fram. Av med trekket, og sett deg rett ned i en tørr, fin sofa.
 • House of Good People – bærekraftig samarbeide med Fine Design
  Fine Design har vært så heldige å få være med på et spennende prosjekt denne høsten. Det dreier seg om en nokså nystartet organisasjon som heter House of Good People AS, og som drives av Christine V. Fikseaunet og Helén R. Løddesøl.
 • Fine Design på Høvik – vi har flytta!
  “Fine Design hagemøbler på Høvik? Trodde dere holdt til ute på Fornebu?” Ja, det stemmer, i over ti år var Fornebu Fine Designs tilholdssted – men så skulle Fornebubanen bygges og ha endestasjon der butikken vår lå. Og da måtte vi finne nye lokaler.
 • Finansiering av hagemøbler gjennom Fine Design Bærum
  Fine Design åpner for en finansieringsløsning ved kjøp av hagemøbler hos oss i butikken på Høvik. Du får altså muligheten til å kjøpe utemøbler selv om lommeboka er litt slunken – akkurat når det passer deg best. Kanskje er det noen ekstra gode tilbud på utemøbler som ligger ute hos Fine Design? Kanskje får du familiebesøk og trenger noen flere utemøbler, helst i dag,  slik at dere kan sitte ute med god avstand i morgen? I tillegg er det jo slik at mange av møblene våre selges ut tidlig i sesongen, og da er det greit å vite at det finnes en mulighet til å kjøpe møblene raskt – og betale senere.
 • Kundenes utemøbelfavoritter våren 2020
  Vi har tatt en rask prat med en travel Marianne Aanerød mellom kundene i dag for å høre litt hvordan det går med salget av hagemøbler i år. Har Fine … Les mer
 • Bli med på 17. mai-feiring med Fine Design – i år holdes festen på terrassen!
  Årets nasjonaldag er rett rundt hjørnet, og det er nok mange som føler at det er en ekstra viktig dag i år. 17. mai 2020 kommer til å bli feiret behørig over det ganske land, men ikke helt slik vi er vant til. Istedenfor folkehav, barnetog, russefester og sammenkomster på skoler og utesteder, samles vi hjemme i mindre grupper. Fine Design har lagt inn bestilling på strålende maivær, og så håper vi alle kan kose seg i ro og fred eller med en liten gruppe familie og venner. Pynt uteplassen med flagg og blomster – og ta turen innom Fine Design om du trenger utemøbler i siste liten!
 • Stoooort flyttesalg med fantastiske rabatter!
 • BEDD plantekasser – hva med en kjøkkenhage på hjul?
  Våren er her! [section bg=»10033″ bg_size=»original» hover=»glow» hover_alt=»glow» parallax=»2″ height=»1200px»] . .  . Disse plantekassene kan du nemlig montere hjul på, og velger du noen av de mindre variantene kan … Les mer
 • Har du sett våre supersmarte Gardenart-bord med oppløft?
  Forvandle sofabordet til et stilig spisebord på et blunk! Løft opp sideplatene, og vips har du omgjort det lave sofabordet til et bord du kan spise fra. Passer også bra som arbeidsbord hvis du er lei av å ha laptopen på fanget på hjemmekontoret i vårsola. Dette er stødige kvalitetsbord i fargesikker, værbestandig aluminium som holder seg fine i årevis.
 • Hagemøbler til spiseplassen? Ta med lunsjen ut i vårsola.
  Når denne bloggen skrives, er det klart at våren blir en litt annerledes vår. Norge innførte karantene-påbud for innreisende til landet, skolene stengte og det er igangsatt en rekke tiltak … Les mer
 • Norskproduserte hagemøbler i særklasse! Sundays Designs Frame-serie fyller 10 år
  Skal du kjøpe hagemøbler én gang de neste 15 årene, er dette møblene du bør velge. Flotte, norskproduserte utemøbler i høy kvalitet og med et elegant og stilrent design som … Les mer
 • Riktig god påske fra Fine Design. Tar du turen innom oss?
  Fine Design har åpent flere dager i påsken – men følger alle rådene fra myndighetene. På skjærtorsdag og langfredag har vi åpent fra 11:00 til 18:00 og på påskeaften fra 11:00 til 16:00. Resten av påsken er de fysiske butikkene stengt, men da kan du jo legge turen innom nettbutikken isteden?
 • Derfor bør du kjøpe hagemøbler hos Fine Design!
  Fine Designs hagemøbler tåler snø og minusgrader. Hos Fine Design er våren på vei. Det ser kanskje ikke slik ut utenfor butikken vår på Fornebu, men inne er stemningen riktig så sommerlig, med årets ferske hagemøbelnyheter pent på plass i utstillingslokalet. Det er lov å begynne å drømme om sommer, og det er lov (og lurt) å begynne å planlegge årets uteplass før alle andre – mens utvalget er størst og butikken er roligere.
 • Fine Design har ny logo – og har vært med i «Eventyrlig oppussing» med Halvor Bakke
  Møblene våre har vært TV-kjendiser Bli med oss en tur inn i TV-serien «Eventyrlig oppussing» og bli inspirert til egen uteplass! Vi går mot lysere tider, og det er lov å begynne å drømme om sommerhagen. Vi fikk æren av å være med i TV-serien med noen av våre Gardenart-møbler.
 • Design hagesofa fra Fine Design
  Så er den endelig tilbake, Gardenart-sofaen som solgte ut nesten før vi hadde rukket å laste den av transporten i vår. Det er sjelden vi opplever så stor etterspørsel etter et produkt før sesongen har kommet skikkelig i gang, men denne hagesofaen viste seg å være superpopulær. Vi er selvfølgelig veldig fornøyde med at kundene våre nå virkelig har fått øynene opp for kvalitetsmøblene fra Gardenart, men er lei oss for at endel av dere måtte vente på at ny ladning skulle komme fra leverandør. Nå er det heldigvis mange på lager og det er bare å komme til butikkene våre for en prøvesitt. Eller bestilll på nett hvis du er sikker på hva du skal ha.
 • Storsalg og lagertømming 2019 – sesongens siste hagemøbelsalg hos Fine Design
  Vi har hatt en strålende hagemøbelsesong 2019 her hos Fine Design! Møblene våre kan du bruke langt utover høsten, gjerne også om vinteren om forholdene ligger til rette for det. Men uansett hvor allsidige utemøblene våre er, må selv vi begynne å tenke på å pakke sammen for sesongen. Vi går inn i de to siste salgsukene for DENNE sesongen og åpner igjen i mars 2020. Utvalget av designhagemøbler er fortsatt veldig bra og det er muligheter for å gjøre svært gode kjøp. Sesongen er over og lagerbeholdningen skal minskes før vinteren setter inn. Vi starter allerede nå med å selge utstillingsmodeller.
 • Stort høstsalg hos Fine Design – kvalitetsvarer til en brøkdel av vanlig pris
  «Salg på hagemøbler nå på høsten?», er det sikkert noen som spør seg selv når de leser overskriften på ukens blogg. Ja, Fine Design er i gang med høstsalg, og vi påstår faktisk at det ikke finnes bedre tid på året for kjøp av hagemøbler enn akkurat nå! Du får flere av årets modeller og bestselgere til sterkt rabatterte priser. Kvaliteten er den samme gode – det er bare prisen som er mye lavere. – Møblér uterommet klart til våren – sett deg rett ut på terrassen når vårsola titter frem. – Gjør uterommet klar til vinteren! Størstedelen av Fine Designs møbler kan brukes utendørs hele året.
 • Sommersalg på hagemøbler hos Fine Design
  Skoleslutt nærmer seg med stormskritt, og snart braker sommerferien løs for skolebarn over hele landet. De voksne i familien må kanskje vente noen uker før den etterlengtede sommerferien kommer, men i mellomtiden kan man jo kose seg med Fine Designs sommersalg 2019! Nå får du fine designhagemøbler til rabatterte priser så lenge salget varer. I denne bloggen presenterer vi noen av produktene som er med i årets sommerkampanje. Les mer om lekre sofasett, praktiske stablestoler i aluminium og smarte hyller som kan brukes til avskjerming mot naboen.
 • Fine Design gir deg inspirasjon til 17. mai-frokosten
  Hagemøbler til enhver anledning! Gjør 17. mai-festen enda et hakk hyggeligere med Fine Designs spreke hagemøbler på uteplassen . På jakt etter et par nette balkongstoler i aluminium eller spisebord til et stort familieselskap på terrassen? Vi hjelper deg med begge deler. Så kan du dekke 17. mai-bordet med hvite duker, flagg og høye glass og invitere familie og gode venner over til feiring av nasjonaldagen. Stor eller liten uteplass – vi har stilige utemøbler som passer.
 • Hagemøbler 2019 – nyheter og kundefavoritter
  Hvilke utemøbler blir årets årets mest populære? Vi tror vi allerede nå vet hva som kommer til å bli bestselgende hagemøbler 2019. Merket heter Gardenart, og er publikumsfavoritt nummer én hos Fine Design også i år. Så populære har disse aluminiumsmøblene vært hittil i vår at vi faktisk allerede er utsolgt på treseteren i aluminium. Men vi har kjøpt inn mer, og det kommer i starten av juli. Så det er bare å bestille og sikre seg årets hotteste hagemøbler 2019. Husk: Det er bare vi som har disse utemøblene i Norge.
 • Påsken 2019 – Fine Design har åpent
  På jakt etter hagemøbler litt utenom det vanlige? Hvorfor ikke benytte påskeuken til dette – unngå kø og stress, og vær blant de første som prøvesitter årets nykommere. Skal du jobbe eller være hjemme i påsken og befinner deg i Oslo- eller Sandnes-området, er du hjertelig velkommen innom Fine Designs to fysiske butikker. Vi har nemlig åpent både skjærtorsdag, langfredag og påskeaften, påsken 2019. Og husk å bli med i hagemøbelkonkurransen vår på Facebook!
 • Bli med Fine Design på Hagemessen 2019
  Bli med Fine Design hagemøbler til Hagemessen 2019 og få 20 % rabatt på designhagemøbler. Få et forsprang på våren og benytt deg av dette ekstra gode messetilbudet. Planlegger du uansett innkjøp av nytt hagebord eller en utesofa i år, er tiden faktisk inne allerede nå. Alle som besøker oss på hagemessen 2019 får 20 % rabatt på alle våre hagemøbler og andre produkter i løpet av messeperioden. Tilbudet gjelder også i nettbutikken – der benytter du koden Hage20 i kassen.