Påsken 2019 – Fine Design har åpent

På jakt etter hagemøbler litt utenom det vanlige? Hvorfor ikke benytte påskeuken til dette – unngå kø og stress, og vær blant de første som prøvesitter årets nykommere. Skal du jobbe eller være hjemme i påsken og befinner deg i Oslo- eller Sandnes-området, er du hjertelig velkommen innom Fine Designs to fysiske butikker. Vi har nemlig åpent både skjærtorsdag, langfredag og påskeaften, påsken 2019. Og husk å bli med i hagemøbelkonkurransen vår på Facebook!

Les mer

Bli med Fine Design på Hagemessen 2019

Bli med Fine Design hagemøbler til Hagemessen 2019 og få 20 % rabatt på designhagemøbler. Få et forsprang på våren og benytt deg av dette ekstra gode messetilbudet. Planlegger du uansett innkjøp av nytt hagebord eller en utesofa i år, er tiden faktisk inne allerede nå. Alle som besøker oss på hagemessen 2019 får 20 % rabatt på alle våre hagemøbler og andre produkter i løpet av messeperioden. Tilbudet gjelder også i nettbutikken – der benytter du koden Hage20 i kassen.

Les mer

Uterommet – et ekstra rom!

Selv om Norge har et nokså barskt klima, blir mange av årets timer tilbrakt utendørs. Uterommet er et svært viktig rom for de fleste av oss. Nå er sommeren her for fullt og vi flytter gjerne både stue, spiseplass og kjøkken ut i friluft, og blir der til høststormene setter inn. Utemøbler av kvalitetsmaterialer tåler å…

Les mer