TenderFlame

Stemning og lys

Skap stemning både ute og inne med trygge, levende flammer.

$header_bilde_overskrift

Stemning og lys

Skap stemning både ute og inne med trygge, levende flammer.

Viser alle 8 resultater

TenderFlame – gasspeis til alle rom

Med TenderFlame kan du få levende flammer i hvert eneste rom, uten å bekymre deg for noe som helst. Et perfekt alternativ til de som ønsker å skape en varm og koselig stemning, uten å bruke ved eller vanlig gassfyring.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

TenderFlame er så sikkert at du kan fylle på mer gass, mens det fortsatt brenner. Den lukter ikke, soter ikke og kan også brukes innendørs. TenderFlame gir en koselig flamme som også varmer litt.

Se video om TenderFlame her

En verdensnyhet for alle som ønsker seg kosen og gleden med levende flammer, men som ikke vil føle uro eller ubehag når det brenner. For at drivstoffet skal antenne må veken varmes opp til over 104 grader – noe du gjør på et blunk med en vanlig gasslighter. SteelWick fuel er så trygt at du kan fylle på mens det brenner. Med TenderFlame og SteelWick-peisene får du mulighet til å glede deg over dansende peisflammer i alle rom. På kjøkkenet, badet, gangen, soverommet … Eller ute på terrassen. Peisene monterer du på noen minutter – du trenger en skrutrekker og et vater. Se Fine Design sitt utvalg.

Trykk her for å se hagemøbler