Utemøbler til bedrifter, hoteller og restauranter

Fine Design leverer utendørsmøbler i aluminium i større kvanta til bedrifter, hoteller, restauranter og serveringssteder. Vi har utemøbler på eget lager, så vi kan skilte med kort leveringstid.

Våre aluminiumsmøbler kan gjerne benyttes inne, eller i et hybridmiljø. Vi har et bredt utvalg store spisebord, kafébord, stilrene lounger og modulsofaer til hotellfoajéer, pauserom og uteserveringer.

Med over 18 års fartstid i hagemøbelbransjen KAN vi hagemøbler, og vet hvilke produkter som passer i din bedrift.

Bli bedriftskunde hos Fine Design AS

Som bedriftskunde hos Fine Design nyter du godt av rabatterte priser på alle våre hagemøbler. Opprett bedriftsavtale ved å registrere deg her. Vi kontakter deg så raskt som mulig etter at søknad er sendt inn og gjennomgått. Du kan også ringe oss på: +47 906 08 037

Fine Design leverer vedlikeholdsfrie designutemøbler som er spesielt godt egnet for norske forhold, som tåler en regnskur og som er lette å rengjøre. Dette gjør at våre møbler passer godt på uteserveringer, i foajéer og hotellobbyer og både ute og inne i sameier, på hotellterrasser og i fellesarealer hos bedrifter.

Loungemøbler og utesofaer

Stilrene lounger for pauserom, foajéer og uteplasser. Våre loungemøbler fra Gardenart består av moduler som enkelt kan settes sammen til lange sofarekker, smarte hjørnesofaer eller brukes enkeltvis.

Gardenart utemøbler er produsert for å tåle nordisk vær – år etter år. I tillegg har vi et stort utvalg hagemøbler med fleksible løsninger fra leverandører som Sundays Design og TRIMM Copenhagen. Sortimentet du kjøper hos oss er nøye utvalgt og passer godt til forskjellige type uteplasser.

18 ÅR I BRANSJEN – NORGES STØRSTE SPESIALIST PÅ HAGEMØBLER

PERSONLIG OPPFØLGING OG RÅDGIVING ANGÅENDE INNREDNING

Kom til butikkene våre for en prøvesitt!

Butikk Bærum

Vår butikk i Bærum er full av utemøbler i god design og høy kvalitet. Her får du snakke med fagfolk og prøvesitte utesofa og spisebord.

Nettbutikk

Vår nettbutikk med hagemøbler er åpen døgnet rundt – hele året. Stort utvalg av kvalitetsmerker du kan handle der du er.

Butikk Sandnes

Vi har også en butikk på Lura i Sandnes. Kom innom for personlig service! Alle hagemøblene vi har kan kjøpes her også.

Stilrene utemøbler i omgjengelige farger

Utesofa-gruppe fra Fine Design utemøbler
Vedlikeholdsfri utesofa fra Gardenart i sort aluminium med sorte puter. Sofabord/spisebord med fire oppløft, også fra Gardenart.

Flotte, stødige spisebord til uteserveringer

Hvit spisebord med to uttrekksplater og åtte spisestoler kring dekket bord
Hvitt Gardenart spisebord med ileggsplate og spisestoler.
Gardenart stort Spisebord Med Plate 220/330 Cm Sort
Stødige Gardenart spisebord med forlengelsesmulighet.
Sort dekket spisebord med 6 spisestol på balkongen med flott utsikt mot vann
Gardenart spisebord med tilhørende spisestoler i sort.
Gardenart utendørs spisebord med stoler - i beige med Fine Design-logo
Utendørs spisebord med stoler – i beige
Spisebord fra Gardenart med spisestoler fra Gardenart på uteplassen til Nikolai Danielsen
Spisebord med delikate spisestoler fra Gardenart.

Gardenart hagemøbler får du hos Fine Design AS.

Dette er rustfrie hagemøbler i aluminium som kan brukes hele året.

Stablebare spisestoler og klappstoler i god design

Den som drifter en restaurant vet at etter maten og hyggelige servitører, kommer kundens sittekomfort høyt opp på lista. Du ønsker kunder som sitter godt og avslappet og ønsker å komme igjen og igjen for å tilbringe aftenen på spisestedet ditt.

Fine Design har spisebord og stoler som tåler nordisk vær og vind. Noen av stolene kan stables i hverandre, andre kan du justere ryggen på, og noen kan klappes sammen. Trenger du spisestoler til hele kaféen? Vi kan levere på dagen! Vi har omtrent alle våre utemøbler på lager og har svært kort leveringstid. Som bedriftskunde hos Fine Design får du rabatterte priser på alle våre hagemøbler. Opprett bedriftsavtale ved å registrere deg her.

UTEMØBLER SOM VARER I GENERASJONER!

Putene har regntrekk inni og kan vaskes med såpevann og spyles av ved vin- og matsøl.

FIRKANTPARASOLLER

Stødige, gode firkantparasoller som dekker store spisegrupper. Beskytter mot sol og lett regn.

Kjøp utemøbler av fagfolk med kunnskap og erfaring

Fine Design AS er en moderne og litt annerledes leverandør av unike hagemøbler. Hos oss får du utemøbler du ikke finner alle andre steder! Vi har håndplukket noen kjente merker som Sundays Design, BEDD, TRIMM Copenhagen, Bull og Fatboy, som vi tilbyr ved siden av våre egne Gardenart-møbler. Vi har spesialisert oss på innkjøp direkte fra produsent, helt uten fordyrende mellomledd.

Fine Design ble etablert i 2006, som et alternativ til de tradisjonelle kjedebutikkene. Vi har 18 års erfaring fra bransjen og har opparbeidet grunnsolid kompetanse. De to eierne av Fine Design utfører de daglige arbeidsoppgavene selv, og sikrer således god kontroll og drift av selskapet. Marianne har lang erfaring med innkjøp, ulike systemer og produktutvikling. Kjetil har mange års fartstid fra møbelbransjen, med erfaring innenfor salg og kundebehandling. Vårt motto er som følger: «Alle skal ha råd til god design».

Velkommen til Fine Design Hagemøbler Bærum med Marianne Aanerød og Kjetil Aanerød
Velkommen som bedriftskunde hos Fine Design Hagemøbler ved eiere Kjetil Aanerød og Marianne Aanerød.