Her finner du hagebord og utebord i alle størrelser og varianter

En ting du kan være sikker på er at du i vårt sortiment av hagebord og utebord finner ett du ønsker deg! Uansett om du trenger et hagebord som er stort eller lite, rundt eller firkantet, så har vi ett eller flere som tilfredsstiller smaken din!

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med løsninger og gode idéer om hagebord og utemøbler!  

Hagebord og utebord tilpasset både bruk og brukerne

Trenger du et langt hagebord med plass til mange personer? Fylles de populære sommerkveldene dine av gjester og familie – eller blir det flere sene og romantiske kvelder sammen med en spesiell person? Eller nyter du stort sett sommeren alene ved et utebord?

Hos Fine Design finner du et hagebord som garantert passer til dine behov og ønsker. Vi har hagebord i svært mange varianter. Kanskje du har bruk for flere kvadratiske hagebord som kan kombineres på ulike måter? Slik at når storfamilien kommer på middag, så har du plass til alle sammen?

Trenger du et høyt hagebord der måltider skal serveres, eller kanskje et lavere hagebord for å skape en lounge-følelse? Vi har også flotte og unike hagebord med gasspeis i midten. Med et slikt hagebord gjør det ingenting om det blir litt kjøligere når solen har gått ned. Da er det bare å fyre opp i peisen – midt på bordet!

Velg blant hagebord i en mengde farger, former og materialer. Uansett om du er på jakt etter et lite avlastningsbord, et spisebord med plass til mange eller et trivelig loungebord – alle våre hagebord er av høy kvalitet og er selvfølgelig tilpasset alle former for utendørs bruk. Her finner du alt fra små kafébord for verandaen til store hagebord som hele slekten får plass rundt.

Hagebord og utebord i forskjellige materialer og med ulike høyder

Vi har hagebord og utebord i materialene betong, keramikk, «kunsttre», aluminium og glass. Hagebord i betong er tunge og solide og har et kraftfullt uttrykk. Hagebord i aluminium vil aldri ruste, og er derfor et perfekt materiale i det norske sommerværet. Hagebord i glass gir et lett, elegant uttrykk og tar ikke bort oppmerksomheten fra andre detaljer i miljøet ditt eller omgivelsene.

En sofagruppe med høyt spisebord er fortsatt svært populært blant kundene våre. Uansett hva du er på jakt etter, har vi et hagebord som passer for deg og dine omgivelser. Ta turen innom oss!

Fine Design har mange forskjellige spisegrupper og hagebord å velge mellom. Det er viktig å tenke over bruksområde før du går til innkjøp av nytt hagebord. Trenger du et hagebord der du har muligheten til å forlenge bordet? Vi har flere størrelser på spisebordene, både med og uten uttrekk.

Det finnes også hagebord der du kan sette sammen to og to, eller flere dersom det er ønskelig. Da kan du få langbord når du ønsker det, og kvadratisk stort bord når dette passer best. Kanskje du har lyst til å plassere ett hagebord på balkongen og ett i hagen?

Hagebord og utebord for enhver smak

På sommeren trekker vi ut i det fri og bruker hagen eller terrassen som en ekstra stue. Når familie, venner eller kjente samles for et måltid utendørs, er hagebord et helt sentralt møbel i denne settingen. Hos Fine Design kan du velge mellom både runde og firkantede hagebord, og du finner helt sikkert et som passer til din terrasse eller hage.

Når du velger materiale, må du tenke over om du ønsker et hagebord i et vedlikeholdsfritt materiale, eller om du ønsker klassiske hagemøbler i tre, som krever litt vedlikehold. Hvis du følger de enkle rådene du får fra Fine Design, kan du være sikker på at hagemøblene beholder kvaliteten sin og holder seg flotte lenge.

Hagebord og stoler som passer sammen

Når du kjøper hagebord eller utebord, er det viktig å velge et som passer til hagestolene dine stilmessig – samt er passende både i høyden og bredden. Hvis du ønsker deg nye hagestoler, har vi naturligvis et stort utvalg av disse, også. Du kan også velge å kjøpe hele sett der både stoler og hagebord passer perfekt sammen.

Hagebord og utebord for alle anledninger

Uansett hvilken type utebord eller hagebord – rundt eller firkantet – du er på jakt etter … sjansen er stor for at du finner det her på våre nettsider eller i våre butikker. Et hagebord av tre eller et hagebord i aluminium – et i glass eller et av tre – er noen av de mange valgene du står ovenfor. Det gjør at du enkelt kan finne et hagebord som matcher dine øvrige hagemøbler, og som gjør at uteplassen din blir et selvfølgelig samlingspunkt i sommer.

Et hagebord blir det selvfølgelige stedet du nyter de lange frokostene i en stigende sommervarme, en fargerik grillkveld ved solnedgang og der du dekker til for servering av kaffe, kaker, saft eller jordbær ved uanmeldte besøk!

Velg mellom spisebord, sofabord, loungebord, kafebord og balkongbord – med andre ord hagebord for alle anledninger og ulike typer utendørs bruk. Velg blant materialer som aluminium, stål, tre og betong. Vi har hagebord som tåler all slags vær og som er vedlikeholdsfrie.

Er det noen grunn til ikke å spise alle måltider ute i sommermånedene? Er du usikker, så kan en parasoll være det som skal til, for å gi deg selv muligheten.

Hagebord og utebord av høy kvalitet

Vi fører stilrene og trendy hagebord og utemøbler som alle er av meget høy kvalitet. Uansett hva slags hagebord du enn leter etter – enten det er rundt, kvadratisk, avlangt, stort eller lite – er sjansen forsvinnende lite for at du ikke skal kunne finne det her. Våre hagebord og utebord kommer fra velkjente og velrenommerte produsenter av hagemøbler. Her finnes hagebord i en mengde ulike utførelser og materialer – alle med en kvalitet som sikrer lang levetid og god utnyttelse.

Er det et hagebord i tre du går og drømmer om? Eller tenker du på et hagebord i aluminium? Hva med et hagebord i betong? Eller en diskret variant i glass?

Vi er Norges største leverandør av hagemøbler, og det store utvalget vårt gjør at du lett kan finne et hagebord som passer akkurat din uteplass og de ulike anledningene du ønsker å bruke utearealet ditt til. Her kan du dekke på til frokost, feire St. Hans, invitere til bursdag eller anrette buffébord for en sommerfest. Uansett anledning – kvaliteten på våre hagebord sikrer vellykkede og gjentagende hendelser.

Trykk her for å se hagemøbler

Fine Design importerer hagemøbler direkte selv, noe som betyr at her får du kjøpt utemøbler du ikke finner alle andre steder. Vi har et stort utvalg av sofagrupper, hagebord, spisebord, spisestoler, solsenger osv. som i hovedsak er laget av aluminium, glass og betong. Putetrekkene vi leverer er i laget av kvalitetsstoffer fra Spania. «Livet er best ute» er vårt motto: Vi har fleksible hagemøbler av varig kvalitet, som gjør livet enklere og mer komfortabelt – og som passer for de fleste.

For mange er hagen et fristed, med bugnende blomster, god plass og komfortable sitteplasser. Hagen er således hellig for svært mange, og vi hjelper til med å innrede drømme-hager og å skape perfekte uterom. Drømmer du om en lekker hagebenk plassert under det gamle epletreet? Eller ønsker du deg en stor og komfortabel sofa med plass til mange? våre hagemøbler kan tilpasses det aller meste – ut ifra hvilke behov og ønsker du har.

Det er lite som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag, mens man nyter det gode liv i deilige hagemøbler fra Fine Design. Blant vårt sortiment av hagemøbler kan vi garantere at du finner noe som passer ditt behov.

Det er mye å tenke gjennom før man skal kjøpe nye hagemøbler. Hvor skal møblene stå? Skal de kunne flyttes på?  Kommer de til å være utsatt for mye vær og vind? Hva slags materialer bør jeg velge? Vi i Fine Design vet at disse spørsmålene kan være vanskelige for mange, og gir derfor gode råd og tips om alt du måtte lure på. Vi finner du garantert noe som passer perfekt i hagen eller uterommet ditt.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å velge riktige hagemøbler til sitt uteområde. Dersom det er hagemøbler med enkelt vedlikehold du er på jakt etter, har vi det du ønsker i aluminium. Vi fører selvsagt hagemøbler i rotting, betong og teak også. Vi har lang erfaring og stor kunnskap om hagemøbler, så uansett hva du drømmer om, kan vi hjelpe deg.

Hagebord og utemøbler som tåler norsk vær

Vi garanterer at våre hagebord og -møbler er produsert for å tåle en typisk og – av og til – ustabil, norsk sommer. Møblene tåler de fine, varme sommerdagene like godt som de kalde, regntunge dagene. Mange av våre hagemøbler kommer fra Gardenart, og er laget i aluminium og er kvalitetsmøbler som er produsert for å tåle det nordiske klimaet – år etter år. Materialvalget og kvaliteten er en garanti for at de tåler litt røffe forhold. Gardenart har siden 1999 levert hagemøbler av høyeste kvalitet, i tidsriktig design og til en fornuftig pris.

Se hagemøbler og utemøbler fra Fine Design – Gardenart

Blant vårt sortiment finnes også hagemøbler fra Sundays, som er et merke produsert i Norge. Hagemøblene deres produseres også i aluminium, og er i tillegg lakkert med pulverlakk fa Jotun. Til tross for at vi bare har skikkelig sommer et par måneder i året, betyr behandlingen at møblene kan stå ute i all slags vær, uten den minste form for rust. Sundays hagemøbler tåler utmerket både regn, vind og snø. Det er i utgangspunktet ikke anbefalt å la hagemøbler stå ute om vinteren – men disse tåler fint å stables under en presenning om vinteren. Slik kan de enkelt hentes fram igjen og bidra til en ny, flott sommer.

Se hagemøbler og utemøbler fra Fine Design – Sundays