Hagebord og utebord

Hagebord i alle fasonger

Uansett om du trenger et hagebord som er stort eller lite, rundt eller firkantet, så har vi et som tilfredsstiller smaken din!

$header_bilde_overskrift

Hagebord i alle fasonger

Uansett om du trenger et hagebord som er stort eller lite, rundt eller firkantet, så har vi et som tilfredsstiller smaken din!

Viser 1–32 av 113 resultater

Her finner du hagebord og utebord i alle størrelser og varianter
En ting du kan være sikker på er at du i vårt sortiment av hagebord finner ett du ønsker deg!

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med løsninger og gode idéer om hagebord og alle typer utebord.  

Hagebord tilpasset både bruk og brukerne

Trenger du et langt hagebord med plass til mange personer? Fylles de populære sommerkveldene dine av gjester og familie – eller blir det flere sene og romantiske kvelder sammen med en spesiell person? Eller er du glad i å nyte sommeren alene ved ditt utebord?

Hos Fine Design finner du et hagebord som garantert passer til dine behov og ønsker. Vi har hagebord i svært mange varianter. Kanskje du har bruk for flere kvadratiske hagebord som kan kombineres på ulike måter? Slik at når storfamilien kommer på middag, så har du plass til alle sammen?

Trenger du et høyt hagebord der måltider skal serveres, eller kanskje et lavere hagebord for å skape en lounge-følelse? Vi har også flotte og unike hagebord med gasspeis i midten. Med et slikt hagebord gjør det ingenting om det blir litt kjøligere når solen har gått ned. Da er det bare å fyre opp i peisen – midt på bordet!

Velg blant hagebord i en mengde farger, former og materialer. Uansett om du er på jakt etter et lite avlastningsbord, et hagebord med plass til mange eller et trivelig loungebord – alle våre hagebord er av høy kvalitet og er selvfølgelig tilpasset alle former for utendørs bruk. Her finner du alt fra små kafébord for verandaen til store hagebord som hele slekten får plass rundt.

Hagebord og utebord i værbestandige materialer og ulike høyder

Vi har hagebord og utebord i aluminium, teak og glass. Hagebord i aluminium vil aldri ruste, og er derfor et perfekt materiale i det norske sommerværet. Hagebord i glass gir et lett, elegant uttrykk og tar ikke bort oppmerksomheten fra andre detaljer i miljøet ditt eller omgivelsene.

En sofagruppe med høyt hagebord er fortsatt svært populært blant kundene våre. Uansett hva du er på jakt etter, har vi et hagebord som passer for deg og dine omgivelser. Ta turen innom oss!

Fine Design har mange forskjellige spisegrupper og hagebord å velge mellom. Det er viktig å tenke over bruksområde før du går til innkjøp av nytt hagebord. Trenger du et hagebord som kan forlenges? Vi har flere størrelser på spisebordene, både med og uten uttrekk.

Det finnes også hagebord der du kan sette sammen to og to, eller flere dersom det er ønskelig. Da kan du få langbord når du ønsker det, og et stort kvadratisk bord når dette passer best. Kanskje du har lyst til å plassere ett hagebord på balkongen og ett i hagen?

Hagebord og utebord for enhver smak

På sommeren trekker vi ut i det fri og bruker hagen eller terrassen som en ekstra stue. Når familie, venner eller kjente samles for et måltid utendørs, er hagebord et helt sentralt møbel i denne settingen. Hos Fine Design kan du velge mellom både runde og firkantede hagebord, og du finner helt sikkert et som passer til din terrasse eller hage.

Når du velger materiale, må du tenke over om du ønsker et hagebord i et vedlikeholdsfritt materiale, eller om du ønsker klassiske hagemøbler i tre, som krever litt vedlikehold. Hvis du følger de enkle rådene du får fra Fine Design, kan du være sikker på at ditt hagebord beholder kvaliteten og holder seg flott lenge.

Hagebord og stoler som passer sammen

Når du kjøper hagebord, er det viktig å velge et som passer til hagestolene dine stilmessig – samt er passende både i høyden og bredden. Hvis du ønsker deg nye hagestoler, har vi naturligvis et stort utvalg av disse, også. Du kan også velge å kjøpe hele sett der både stoler og hagebord passer perfekt sammen.

Hagebord og utebord for alle anledninger

Uansett hvilken type utebord eller hagebord du er på jakt etter … sjansen er stor for at du finner det her på våre nettsider eller i våre butikker. Et hagebord av tre eller et hagebord i aluminium er noen av de mange valgene du står ovenfor. Det gjør at du enkelt kan finne et hagebord som matcher dine øvrige hagemøbler, og som gjør at uteplassen din blir et samlingspunkt i sommer.

Et hagebord blir selvfølgelige stedet du nyter de lange frokostene i en stigende sommervarme ved, en fargerik grillkveld ved solnedgang og der du dekker til for servering av kaffe, kaker, saft eller jordbær ved uanmeldte besøk!

Velg mellom spisebord, sofabord, loungebord, kafebord og balkongbord – med andre ord hagebord for alle anledninger og ulike typer utendørs bruk. Vi har utebord som tåler all slags vær og som er vedlikeholdsfrie.

Er det noen grunn til ikke å spise alle måltider ute i sommermånedene? En parasoll være det som skal til! Vi har store firkantparasoller som skjermer hagebordet både fra sol og regn.

Hagebord og alle typer utebord av høy kvalitet

Vi fører stilrene og trendy hagebord av meget høy kvalitet. Uansett hva slags hagebord du enn leter etter – enten det er rundt, kvadratisk, avlangt, stort eller lite – er sjansen forsvinnende liten for at du ikke skal kunne finne det her. Våre hagebord og utebord kommer fra velkjente og velrenommerte produsenter av hagemøbler. Her finnes hagebord i en mengde ulike utførelser og materialer – alle med en kvalitet som sikrer lang levetid og god utnyttelse.

Er det et hagebord i tre du går og drømmer om? Eller tenker du på et hagebord i aluminium? Hva med et hagebord i betong? Eller en diskret variant i glass?

Vi er Norges største leverandør av hagemøbler, og det store utvalget vårt gjør at du lett kan finne et hagebord som passer akkurat din uteplass og de ulike anledningene du ønsker å bruke utearealet ditt til. Her kan du dekke på til frokost, feire St. Hans, invitere til bursdag eller anrette buffébord for en sommerfest. Uansett anledning – kvaliteten på våre hagebord sikrer vellykkede og gjentagende hendelser.

Trykk her for å se hagemøbler

Fine Design importerer hagemøbler direkte selv, noe som betyr at her får du kjøpt hagebord du ikke finner alle andre steder. Vi har et stort utvalg av sofagrupper, hagebord, spisebord, spisestoler, solsenger osv. Putetrekkene vi leverer er i laget av kvalitetsstoffer fra Spania. «Livet er best ute» er vårt motto: Vi har fleksible hagemøbler av varig kvalitet, som gjør livet enklere og mer komfortabelt – og som passer for de fleste.

For mange er hagen et fristed, med bugnende blomster, god plass og komfortable sitteplasser. Hagen er således hellig for svært mange, og vi hjelper til med å innrede drømmehager og å skape perfekte uterom. Drømmer du om en lekker liten sittegruppe med hagebord og to stoler plassert under det gamle epletreet? Eller ønsker du deg en stor og komfortabel sofa med plass til mange? Våre hagemøbler kan tilpasses det aller meste – ut ifra hvilke behov og ønsker du har.

Det er lite som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag, mens man nyter det gode liv i deilige hagemøbler fra Fine Design. Blant vårt sortiment av hagebord kan vi garantere at du finner noe som passer ditt behov.

Det er mye å tenke gjennom før man skal kjøpe nye hagemøbler. Hvor skal møblene stå? Skal de kunne flyttes på?  Kommer de til å være utsatt for mye vær og vind? Hva slags materialer bør jeg velge? Vi i Fine Design vet at disse spørsmålene kan være vanskelige for mange, og gir derfor gode råd og tips om alt du måtte lure på. Vi finner du garantert noe som passer perfekt i hagen eller uterommet ditt.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å velge riktig hagebord eller utebord til sitt uteområde. Dersom det er hagemøbler med enkelt vedlikehold du er på jakt etter, har vi det du ønsker i aluminium. Vi har lang erfaring og stor kunnskap om hagebord og hagemøbler, så uansett hva du drømmer om, kan vi hjelpe deg.

Hagebord som tåler norsk vær

Vi garanterer at våre hagebord/utebord er produsert for å tåle en typisk og, av og til, ustabil, norsk sommer. Dette er hagebord som tåler fine, varme sommerdager like godt som kalde, regntunge dager. Mange av våre utebord og andre hagemøbler kommer fra Gardenart, er laget i aluminium og er kvalitetsmøbler som er produsert for å tåle det nordiske klimaet – år etter år. Materialvalget og kvaliteten er en garanti for at våre hagebord og små og store utebord til balkong og hage tåler litt røffe forhold. Gardenart har siden 1999 levert hagemøbler av høyeste kvalitet, i tidsriktig design og til en fornuftig pris.

Se hagemøbler og hagebord fra Fine Design – Gardenart

I vårt sortiment finnes også hagebord, utebord og andre hagemøbler fra Sundays, et merke produsert i Norge. Hagemøblene deres produseres i aluminium, og er i tillegg lakkert med pulverlakk fra Jotun. Til tross for at vi bare har skikkelig sommer et par måneder i året, betyr behandlingen at våre hagebord kan stå ute i hagen all slags vær, uten den minste form for rust. Våre utebord kan faktisk bli stående på verandaen selv om det kommer en snøbyge. Sundays hagebord tåler utmerket både regn, vind og snø. Det er i utgangspunktet ikke anbefalt å la hagemøbler stå ute om vinteren – men disse tåler fint å stables under en presenning. Slik kan de enkelt hentes fram igjen og bidra til en ny, flott sommer.

Se hagemøbler og hagebord fra Fine Design – Sundays

Kjøp utebord hos Fine Design:

Utebord fra Gardenart – stort og romslig spisebord, 280 cm langt (100538sort)

 

Utebord i stor størrelse til romslige uteplasser

Dette er et hagebord som passer til terrasser og verandaer av litt størrelse. Utebord fra Gardenart – stort og romslig spisebord, 280 cm langt.

 

Gardenart utebord – spisebord med ileggsplate 150/225 X107 Cm Sort (100637sort)

 

Stort utebord med ileggsplate på 75 cm

Hagebord i aluminium med plate 150/225 x 107 cm. Flott utebord til større uteplasser.

 

 

Sammenleggbart, rektangulært utebord i sort fra Lafuma

Sammenleggbart utebord med stålramme

Utebord fra franske LaFuma. Kan slås sammen. Dette utebordet tåler opptil 180 grader.

 

Utebord fra Sundays - Frame firkantet sofabord i sort aluminium

 

Lavt utebord til utesofa

Hagebord produsert av Sundays Design i Norge. Rammeverk lakkert med Jotun pulverlakk.

 

 

Andre aktuelle utebord:

Utebord med gasspeis

Utebord – piknikbord med benker

Runde utebord med glasstopp

Utebord – klappbord

Liten krakk som kan brukes som utebord

Lite, rundt utebord – del av utebord-sett

Lite, rundt utebord i teak

Rundt utebord med glassplate

Utebord – sidebord