fbpx

Her finner du hagebord i alle størrelser

En ting du kan være sikker på er at vi har hagebordet du vil ha! Uansett om du trenger et bord som er stort eller lite, rundt eller firkantet, har vi noe på lager for deg! 

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

 Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med løsninger og gode idéer!

 

Trenger du et langt bord med plass til mange? Fylles sommerkveldene dine av gjester og familie, eller blir det sene, romantiske kvelder sammen med en spesiell person? Kanskje nyter du stort sett sommeren alene? Hos Fine Design finner du et hagebord som helt sikkert passer til dine behov. Vi har hagebord i mange varianter. Kanskje du har bruk for flere kvadratiske bord som kan kombineres på ulike måter? Når storfamilien kommer på middag, har du plass til alle sammen.

Trenger du et høyt spisebord, eller kanskje et lavere sofabord? Vi har også flotte bord med gasspeis i midten. Da gjør det ingenting om det blir litt kjøligere når solen har gått ned. Da er det bare å fyre opp peisen!

Forskjellig materiale, ulik høyde

Vi har bord i materialene betong, keramikk, «kunsttre», aluminium og glass. Betongbordene er tunge og solide og har et kraftig uttrykk. Aluminiumsbord vil aldri ruste, og er derfor et perfekt materiale i det norske sommerværet. Glassbordene gir et lett, elegant uttrykk og tar ikke stor oppmerksomhet. Sofagruppe med høyt spisebord er fortsatt veldig populært blant kundene våre. Uansett hva du er på jakt etter, har vi et hagebord som passer deg. Ta turen innom oss!

Fine Design har mange forskjellige spisegrupper og hagebord å velge mellom. Det er viktig å tenke over bruksområde før du går til innkjøp av nytt bord. Trenger du muligheten til å forlenge bordet? Vi har flere størrelser på spisebordene, både med og uten uttrekk. Det finnes også bord som kan settes i sammen to og to eller flere. Da kan du få langbord når du ønsker det, og kvadratisk stort bord når det passer best. Kanskje du kan plassere ett av bordene på balkongen og ett i hagen?

Trykk her for å se hagemøbler