fbpx

Utesofa i mange størrelser

Vi har utesofaer som passer inn på ditt uteområde, uansett størrelse og type. Her finner du en utesofa som passer perfekt inn hos deg. Mange av våre modeller er moduler som du kan sette i sammen slik du ønsker. Hos noen er det nok med en modul for noen om de har en liten balkong og andre kan bygge seg store hjørnesofaer. Flott design er det på dem alle sammen.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hos oss finner du moduler som du kan sette i sammen til en stor loungesofa, en liten hjørnesofa eller kanskje du liker bedre å ha to tresetere ovenfor hverandre? Kun fantasien setter grenser for mulighetene.  

Fine Design selger mange ulike typer utesofaer. Vi har både sofagrupper som er satt i sammen i ferdige pakker, men det vi selger mest av er moduler som du kan sette sammen akkurat slik du ønsker. Rett og slett bygge din egen unike utesofa. Av materialer så har vi aluminium og rotting, fordi dette er perfekt for det norske klimaet – og de som ikke er så glad i mye vedlikehold. Det er bedre å nyte de fine dagene i hagemøblene enn å pusse/beise/male dem….

Det å finne en utesofa som er akkurat slik man drømmer om, er vanskelig. Derfor har vi tatt inn et stort utvalg av utesofaer, for å gi deg enda flere valgmuligheter.

Vi satser mest på hvit og sort aluminium og grå værbitt rotting, fordi dette er klassisk og vil vare i mange år fremover. Derimot har vi mange ulike motefarger på puter og tilbehør. Vi hjelper deg gjerne til å sette i sammen noe som passer hos deg. Ta gjerne med deg bilde av uteplassen din og en tegning med mål på, så kan vi sammen finne noe som passer perfekt hos deg.

Enkelte kunder har stor plass og kjøper både sofagruppe og spisegruppe til uteplassen sin, men til de som ønsker å velge en ting så anbefaler vi sofagruppe. Om du ønsker å spise i gruppen, så har vi varianter med «mellomhøye» bord eller bord som du kan heve akkurat når du spiser.