Finn en perfekt utesofa

Vi har garantert en utesofa som passer på din balkong eller ditt uteområde, uansett hvilken størrelse og type du er på jakt etter.


Utesofa i mange størrelser og varianter

Mange av våre utesofa-modeller er modulbaserte, noe som gjør at du kan sette sammen en gruppe akkurat slik du selv ønsker. Hos noen er det nok med en modul dersom de har en liten balkong, mens andre har god plass og kan bygge seg store hjørnesofaer. Velg en utesofa med flott design – som i tillegg passer perfekt inn hos deg.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hos oss finner du utesofa i moduler som du kan sette i sammen til en stor loungesofa, en liten hjørnesofa eller foretrekker du kanskje å ha to tresetere ovenfor hverandre? Kun fantasien setter grenser for alle mulighetene modulsystemet for utesofa byr på.

Finn din perfekte utesofa

Sommeren er tid for avkobling og lange dager utendørs, så hvorfor ikke ta med stuekomforten ut i hagen? En utesofa lar deg nyte den varme årstiden til fulle – og blir en stilfull ramme for avkobling og hygge på varme sommerkvelder. Vi har en rekke ulike utesofa-typer og modeller du kan velge mellom. Du finner blant annet årets trendy loungevarianter og utesofa i aluminium, perfekt for nordisk klima.

En utesofa kan leveres med ulikt antall sitteplasser, som hjørnesofaer og som moduler du selv kan sette sammen – for å utnytte uteplassen best mulig. Du kan også skape ditt helt personlige uttrykk ved å pynte opp en utesofa med sesongens lekre tekstiler og puter.

Velg en utesofa som er myk og komfortabel å sitte i, samtidig som den er værbestandig og vedlikeholdsfri. Da kan du nyte en behagelig og bekymringsfri sommer!

 

Velg en utesofa som er fleksibel og vedlikeholdsfri

Fine Design selger mange ulike typer av utesofa. Vi har utesofa-grupper som er satt i sammen i ferdige pakker, men det vi selger mest av er moduler som du kan sette sammen og lage en utesofa akkurat slik du ønsker. Du kan rett og slett bygge din egen, helt unike utesofa. En utesofa bør være nærmest vedlikeholdsfri. Vi leverer derfor utesofa i aluminium – fordi dette er perfekt for oss som bor i Norge – og for de av oss som ikke er så glad i mye vedlikehold. Det er bedre å nyte fine, late dager i hagemøblene dine, enn å pusse, beise eller male dem …

Det å finne en utesofa som er akkurat slik du drømmer om, kan være vanskelig. Derfor har vi tatt inn et stort utvalg av utesofa – for å gi deg enda flere valgmuligheter.

Vi satser mest på utesofa i hvit og sort aluminium, fordi dette er klassiske stiler og tidløse varianter som vil vare i mange år fremover. Derimot har vi mange ulike motefarger på puter og tilbehør. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen varianter og kombinasjoner av utesofa, puter og tilbehør som passer deg og din smak. Ta gjerne med deg bilde av uteplassen din og en tegning med mål på, så kan vi sammen finne en utesofa og tilbehør som passer perfekt.

Enkelte kunder har stor plass og kjøper både utesofa-gruppe og spisegruppe til uteplassen sin, men til de som ønsker å velge én variant, så anbefaler vi sofagruppe. Om du ønsker å spise i en utesofa, så har vi varianter med mellomhøye bord, eller bord som du kan heve akkurat når du spiser.

Du finner garantert en utesofa som passer perfekt til din uteplass hos Fine Design!