Fine Design selger mange ulike typer utesofaer. Vi har både sofagrupper som er satt i sammen i ferdige pakker, men det vi selger mest av er moduler som du kan sette sammen akkurat slik du ønsker. Rett og slett bygge din egne unike utesofa. Av materialer så har vi aluminium og rotting, fordi dette er perfekt for det norske klimaet – og de som ikke er så glad i mye vedlikehold. Det er bedre å nyte de fine dagene i hagemøblene enn å pusse/beise/male dem….

Hos oss finner du moduler som du kan sette i sammen til en stor loungesofa, en liten hjørnesofa eller kanskje du liker bedre å ha to tresetere ovenfor hverandre? Kun fantasien setter grenser for mulighetene.

 

Viser 1–9 av 30 resultater

GARDENART MODERNE SOFA TOSETER UTEN ARMLENER (TAU)

kr11,990.00

Sofamodul. Aluminiumsofa toseter uten armlener. Puter inkludert. (NB: klossputen medfølger ikke, men selges løst) Mål: Lengde 156 cm x Dybde 85,5 cm x Høyde 65 cm Sofarammen er av sortlakkert aluminium og grått tau. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende. Kan brukes alene, eller settes i sammen med flere deler etter eget ønske og behov. Bygg din egen sofa! Klossputen medfølger ikke.

GARDENART SOFAGRUPPE

kr61,940.00

Prisen er for alt som er på bildet -også stol og bord. (3 x tosetere, 1 hjørne, et stort bord med oppløft og en stol. Puter er inkludert.)

GARDENART TOSETER I HVIT ALUMINIUM MED LYS GRÅ PUTER

kr9,990.00

Aluminiumstoseter med armlener på begge sider. Mål: Lengde 151 cm x bredde 81,5 cm x høyde 70 cm. Sofarammen er av hvitlakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende.

GARDENART TOSETER I SORT ALUMINIUM

kr9,990.00

Aluminiumstoseter med armlener på begge sider. Mål: Lengde 151 cm x bredde 81,5 cm x høyde 70 cm. Sofarammen er av sort lakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende.

GARDENART TOSETER SOFA HVIT/GRÅ HØYRE

kr11,990.00

Toseter sofa i hvit aluminium med grå puter. Armlene på høyre side sett forfra. To avlange dekorasjonsputer medfølger. Mål: Lengde 166 cm x bredde 88 cm x høyde 63,5

GARDENART TOSETER SOFA SORT/GRÅ VENSTRE

kr11,990.00

Toseter sofa i sort aluminium med grå puter. Armlene på venstre side sett forfra. To avlange dekorasjonsputer medfølger. Mål: Lengde 166 cm x bredde 88 cm x høyde 63,5

Fine Design hagemøbler i Sandnes

GARDENART TOSETER SOFA HVIT/GRÅ VENSTRE

kr11,990.00

Toseter sofa i hvit aluminium med grå puter. Armlene på venstre side sett forfra. To avlange dekorasjonsputer medfølger. Mål: Lengde 166 cm x bredde 88 cm x høyde 63,5

Vi satser mest på hvit og sort aluminium og grå værbitt rotting, fordi dette er klassisk og vil vare i mange år fremover. Derimot har vi mange ulike motefarger på puter og tilbehør. Vi hjelper deg gjerne til å sette i sammen noe som passer hos deg. Ta gjerne med deg bilde av uteplassen din og en tegning med mål på, så kan vi sammen finne noe som passer perfekt hos deg.

Enkelte kunder har stor plass og kjøper både sofagruppe og spisegruppe til uteplassen sin, men til de som ønsker å velge en ting så anbefaler vi sofagruppe. Om du ønsker å spise i gruppen, så har vi varianter med «mellomhøye» bord eller bord som du kan heve akkurat når du spiser.