Se for deg at du kommer tilbake til hytta etter noen uker hjemme. Du gleder deg til å komme opp, kjenne den friske luften og bare nyte stillheten. Når du kommer fram, har ordnet deg en kopp med varm kaffe og skal sette deg ut, ser du det. Rust. Spisegruppen har begynt å ruste. Dette er grunnen til at vi har valgt å føre hagemøbler som nesten utelukkende er laget av aluminium. De tåler en norsk sommer. De tåler regn. De ruster ikke. Når du ser at møblene dine er laget av, eller inneholder aluminium, kan du være sikker på at de vil tåle det meste. Til og med rottingmøblene vi selger har en ramme av aluminium. Trenger du hagemøbler eller terrassemøbler du ikke trenger å bekymre deg over? Kjøp aluminiumsmøbler!

Viser 1–9 av 242 resultater

BENK 135x38x44 cm- HAGEMØBLER

kr1,990.00

Benk med aluminiumfot og grå infinitree plate. Infinitree er produsert av plastråstoff i polyetylen, men får en finish som er ut som «værbitt» autentisk treverk. Det er vedlikeholdsfritt. Mål: lengde 135 cm x bredde 38 cm x høyde 44 cm

EKSTRA MIDTSEKSJON TIL HJØRNESOFA I BØRSTET ALUMIN

kr2,990.00

Ekstra midtseksjon til hjørnesofa, se artikkel 100712. Kan også brukes som ekstra stol uten armlener til artikkel 100711. Mål: 63x70x60 cm Kalkgrå puter medfølger. Midtseksjonen er laget i aluminium og infinitree. Infinitree (eller non-wood) er produsert av plastråstoff, men har en finish som ser ut som «værbitt», autentisk treverk. Infinitree er helt vedlikeholdsfritt.

EKSTRA PUFF

kr1,990.00

Puff til artikkel 100711 eller 100712. Mål: lengde 63 cm x bredde 68cm x høyde 30 cm Kalkgrå puter medfølger. Puffen er laget i børstet aluminium og infinitree. Infinitree (eller non-wood) er produsert av plastråstoff, men har en finish som ser ut som «værbitt», autentisk treverk. Infinitree er helt vedlikeholdsfritt.

EKSTRA STOL I ALUMINIUM MED PUTER

kr3,990.00

Stol til artikkel 100711 eller 100712. Mål stol: lengde 81 cm x bredde 70 cm x høyde 63 cm Kalkgrå puter medfølger. Stolen er laget i børstet aluminium og infinitree. Infinitree (eller non-wood) er produsert av plastråstoff, men har en finish som ser ut som «værbitt», autentisk treverk. Infinitree er helt vedlikeholdsfritt.

Aluminiumsmøbler – møbler som varer

Når du først skal kjøpe deg hagemøbler eller andre produkter som skal stå ute, er det smart å tenke seg godt igjennom hva man trenger og hvor mye man ønsker å bruke. Men noe av det mange ikke tenker på er levetiden på møblene. Hvorfor kjøpe noe som kommer til å bli fort ødelagt eller ruste? Det er mye smartere å investere mer i møblene du skal kjøpe deg. Da vet du for det første at du får møbler som har lang levetid, men som ofte også er mye mer komfortable. Og når en sofa er god å sitte i, da sitter du mer i den.

Det er her aluminiumsmøblene kommer inn. Sannsynligheten er større for at du ødelegger disse møblene, enn at været ødelegger dem. Selv om du skulle vært så uheldig å latt de stå ute over vinteren. Aluminium ruster ikke, og disse møblene er designet for skiftende vær.

Gode produsenter

De to største merkene vi fører, som produserer aluminiumsmøbler, er Gardenart og Sundays. Gardenart har vi hatt i mange år og de produserer høykvalitets møbler som er designet for det skandinaviske markedet. Dette vil si at både designet og kvaliteten skal matche ditt behov, uansett om møblene skal stå i hagen, på brygga eller på fjellhytta.

Sundays er 100% norske, og produserer møbler i aluminium, som også er lakkert med Jotun pulverlakk. Dette er møbler som ser bra ut, er av høy kvalitet og hvor både design og produksjon gjøres i Norge. Her finner du alt fra solsenger til spisegrupper og deilige pledd.

Uansett hva du har behov for bør du ta en titt på aluminiumsmøbler. Spør alltid de du kjøper fra om det er laget av aluminium, for hvis de svarer nei, da vet du at det kommer til å ruste. Med kvalitetsmøbler fra oss kan du være sikker på at du får møbler som ikke vil ruste – så lenge det er av aluminium – og som er både komfortable og av høy kvalitet.