Aluminiumsmøbler

Hagemøbler i aluminium har blitt veldig populært i Norge. De tåler vårt klima godt og har lang levetid.

$header_bilde_overskrift

Hagemøbler i aluminium har blitt veldig populært i Norge. De tåler vårt klima godt og har lang levetid.

Viser 1–32 av 292 resultater

 

Disse hagemøblene her er enten kun produsert i aluminium eller har en aluminiumsramme som base. Grunnen til at vi elsker aluminium er fordi de møblene vil aldri ruste. De kan tåle å stå ute i regn og møkkavær nesten året rundt, og fortsatt være like fine år etter år. Så og si alle hagemøblene Fine Design  selger er aluminiumsmøbler.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Se for deg at du kommer til hytta etter noen uker hjemme. Du gleder deg til å kjenne den friske sjøluften og bare nyte stillheten. Når du er framme, har ordnet deg en kopp varm kaffe og skal sette deg ut, ser du det: Rust! Spisegruppen har begynt å ruste! Dette er grunnen til at vi har valgt å føre hagemøbler som nesten utelukkende er laget av aluminium. De tåler en norsk sommer. De tåler regn, og de ruster ikke. Utemøbler laget av aluminium tåler det meste. Ønsker du å ha hagemøbler eller terrassemøbler du ikke trenger å bekymre deg for? Kjøp aluminiumsmøbler!

Aluminiumsmøbler – møbler som varer

Når man først skal kjøpe hagemøbler eller andre produkter som skal stå ute, er det smart å tenke godt igjennom hva man trenger. Men noe mange ikke tenker på, er levetiden på møblene. Hvorfor kjøpe noe som kommer til å bli ødelagt eller ruste etter få sesonger? Det er lurt å investere en del i møblene du skal kjøpe. Da vet du at du får møbler som både har lang levetid, men også er mer komfortable. Og når en sofa er god å sitte i, bruker du den selvfølgelig mer.

Det er her aluminiumsmøblene kommer inn. Selv om du skulle være så uheldig å la dem stå utildekket over vinteren. Aluminium ruster ikke, og disse møblene er laget for å tåle hardt vær.

Gode produsenter

Våre to største leverandører av aluminiumsmøbler, er Gardenart og Sundays.

Vi har samarbeidet med Gardenart i mange år, som produserer høykvalitetsmøbler designet for det skandinaviske markedet. Dette vil si at både designet og kvaliteten matcher ditt behov, uansett om møblene skal stå i hagen, på brygga eller på fjellhytta.

Sundays er 100% norske og produserer hagemøbler i aluminium. Møblene er også lakkert med Jotun pulverlakk. Dette er møbler som ser bra ut, er av høy kvalitet, og både design og produksjon foregår i Norge. Sundays produserer alt fra solsenger til spisegrupper og deilige pledd.

Uansett hva slags utemøbler du har behov for, bør du forsikre deg om at de er produsert i aluminium. Med kvalitetsmøbler fra oss kan du være sikker på at du får møbler som ikke vil ruste. Hos Fine Design får du møbler i aluminium som er komfortable og av høy kvalitet.