Sundays Design utemøbler, Core gruppe Bly inkludert puter i hvit farge

kr69 995

Sofagruppe i mørk grå aluminium med hvite puter. Settet består av en treseter, to stoler og et bord med teakplater i klasse A.

Om du ønsker bordet vedlikeholdsfritt kan du få det i aluminium i fargene Bly, Jord, Oliven eller Bronse.
Core sofagruppe med alu-bord, kr. 76.985,-

Mål:
Sofa: 200 cm bredde x 77 cm dybde x 60 cm høyde (Uten puten som stikker ca. 15 cm over aluminiumen)
Stol: 78 cm bredde x 77 dybde x 60 cm høyde
Bord: 158 lengde x 50 cm høyde x 84 cm bredde.

Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk. 100 % NORSK. Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Det er mulig å kjøpe separate deler til Core sofagruppe etter avtale til følgende priser:
Stol kr 15990,-
Treseter kr. 30990,-
Sofabordet i teak treverk: kr 15980,-
Sofabordet i aluminium: kr 19990,-

SUNDAYS_BLYHVIT

Beskrivelse

Trykk her for å se flere hagemøbler

Teak
Teak er et levende materiale, og vil trekke seg sammen eller utvide seg ved temperatursvingninger. Dette kan føre til mindre sprekker i treverket, og er helt normalt. Kvaliteten forringes ikke.

Vaskes med klut eller svamp og rent vann ved behov. Teaken vil etter eksponering for sollys etterhvert oppnå en sølvgrå patina. Dersom du ønsker å beholde den gylne fargen kan du benytte teak-forsegler. Behandling med forsegler vil også redusere oppsprekking. Teak som allerede har blitt grå, bør først renses med egnet rengjøringsmiddel for teak før du påfører forsegler.

Lagring
I vinterhalvåret bør teaken oppbevares kjølig og ventilert. Vi fraråder bruk av presenning, møbeltrekk og andre tette materialer.