Lagringstrekk

Smarte lagringstrekk

Vanntett og holdbar beskyttelse som sitter godt over møblene og bidrar til et ryddig uteområde.

$header_bilde_overskrift

Smarte lagringstrekk

Vanntett og holdbar beskyttelse som sitter godt over møblene og bidrar til et ryddig uteområde.

Viser alle 12 resultater

Lagringstrekk til alle hagemøbler

Selv om hagemøblene Fine Design selger tåler det aller meste av vær, er det viktig å beskytte dem så mye som mulig. Her finner du lagringstrekk som passer perfekt til alle våre hagemøbler. Hvor lenge lagringstrekkene holder kommer an på vær og vind.

NB: Legg ALDRI trekket flatt på en bordplate. Sørg for avstand mellom trekket og bordplaten, så det blir ventilasjon. De fleste hagebordene Fine Design selger er laget i aluminium og de liker seg best uten trekk!

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Våre lagringstrekk kommer i mange forskjellige størrelser, er formsydde, og vanntette, men puster.

Selv om du har kjøpt deg rustfrie hagemøbler i aluminium, kan det være lurt å bruke et lagringstrekk over vinteren. Vi forhandler trekk fra Aerocover som passer perfekt til hagemøblene, utekjøkkenet, solsengene eller annet du vil dekke til. De er av høy kvalitet og sikrer at møblene holder seg fine år etter år. Med et lagringstrekk fra Aerocover får du en beskyttelse som sitter godt over møblene, holder lenge og bidrar til at uteområdet ditt ser ryddig ut, også om vinteren.

Trykk her for å se hagemøbler

Smarte egenskaper

Det finnes utallige lagringstrekk på markedet. Den største fordelen til lagringstrekkene fra Aerocover, er at de er vanntette samtidig som de ”puster”. Temperatursvingninger fører til kondens. Derfor er det viktig å ha trekk som ”puster”, slik at fuktigheten transporteres ut. Et pustende trekk bidrar også til å forebygge mugg og sopp.

Trekket kommer også med innsydde stropper langs bunnen, slik at du kan stramme det inn og tilpasse det dine møbler. De er 100% vanntette, tåler direkte sollys uten å falme og kan være praktisk å bruke over møblene når det regner om sommeren.

Se video med lagringstrekkene her.