Lagringstrekk/regntrekk L-FORM 255x255x100x70 cm (600152)

kr1 690

Varetrekk i grå farge, L-form. Kan brukes både sommer og vinter. Støv- og vannavvisende med pustende membran som reduserer kondens. Materialet er av lettvekt, UV bestandig polyester. Trekkene leveres i en hendig lagringsbag som er fastsydd i trekket. Mål: 255x255x100x70 cm.

AeroCover beskyttelsestrekk er laget av høyverdig ripstop-polyester som er utstyrt med en membran. Lagringstrekket puster og tåler skitt og vann. Det gir en bra beskyttelse til hagemøbler, parasoller og puter. Temperaturforskjeller gjør det uunngåelig at det dannes kondens. AeroCover lagringstrekk hjelper til med å transportere ut fukten. Sørg derfor for nok ventilasjon slik at trekket kan puste. Legg ALDRI trekket flatt på en bordplate. Sørg for avstand mellom trekket og bordplaten. De aller fleste hagebordene Fine Design Hagemøbler selger er laget i aluminium og de liker seg best uten trekk!

600152

Varenummer: 1547219872685 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ønsker du å gi ekstra beskyttelse til dine nye utemøbler fra Fine Design? AeroCover tilbyr beskyttelse mot alle naturens elementer – fra regn og snø til sol, støv og pollen. Beskyttelsestrekket er produsert i vannavvisende polyester med en pustende membran, som sørger for at utemøblene dine er tørre fra innsiden og ut, slik at faren for sopp og jordslag reduseres. Med frostfritt lagringstrekk fra AeroCover kan du trygt lagre hagemøblene dine utendørs året rundt, også om vinteren. Dette trekket passer til en L-formet utesofa. Ønsker du et større møbeltrekk som også dekker hagebord og hagestol kan du se på dette lagringstrekket.

Mål: 255 x 255 x 100 x 70 cm

Trykk her for å se hagemøbler