Marianne forteller om Fine Design sittende på hjørnesofa ved sofabord

Leverandør av hagemøbler i god design

Fine Design er en moderne og annerledes leverandør av hagemøbler og griller med tilbehør. Vi har spesialisert oss på innkjøp direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. Dette gjør at vi kan levere rimelige design utemøbler i god kvalitet rett til deg.

Fine Design ble etablert i 2006 som et alternativ for dem som er opptatt av god design til en rimeligere pris. Hos oss får du kjøpt unike produkter som du ikke finner hos de store kjedene. Vi har nå 14 års erfaring i bransjen og er en leverandør du kan stole på.

Begge eierne av Fine Design gjør alle arbeidsoppgavene selv og jobber i selskapet for best mulig kontroll. Marianne har lang erfaring innenfor innkjøp, systemer og produktutvikling. Kjetil har mange års erfaring fra møbelbransjen innenfor salg og kundebehandling. Vi kan med stolthet formidle vår visjon: «Alle skal ha råd til god design».

Fine Design har egen nettbutikk, men for at du som kunde skal føle trygghet, viser vi fram produktene i våre butikker på Høvik og i Sandnes. Da kan du prøvesitte og kjenne på kvaliteten før du bestemmer deg for å kjøpe.

Vi har varene på vårt hovedlager i Svelvik, så de kan hentes hos oss etter en dag – eller få dem sendt direkte hjem om du ønsker det. Vi har både bedrifts- og privatkunder. Hos oss er ingen kunde for liten og ingen for stor. Vi følger selvsagt vanlig norsk kjøpslov i forhold til garanti og angrerett.

Vårt verdigrunnlag er basert på

  • Ærlighet
  • Tillit
  • Positivitet
  • Engasjement

Velkommen innom for å få inspirasjon og for å gjøre en god handel på unike hagemøbler. Vår viktigste markedsføringkanal er fortsatt våre fornøyde kunder, selv om Google og sosiale medier hjelper til med å spre vårt gode rykte. Vi er klare til å hjelpe akkurat deg med din uteplass – hjemme, på jobben, på hytta eller hvor det måtte være.

Bilde av Marianne Aanerød

Marianne

Velkommen-til-oss-fine-design-3-1 Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Kjetil

Velkommen-til-oss-fine-design-ernts Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Ernst

Kvinne holder blomsterbukett

Anne Lise

Hr og Fru Hagemøbler – les mer om oss her

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Trykk her for kontaktinformasjon, åpningstider og adresser/kart.

Fine Design-Marianne og Ketil i tegnet utgave - herr og fru Hagemøbler
Velkommen til en hyggelig hagemøbel handel.
Enten den er på nett, i vår butikk i Sandnes eller i vår nye butikk på Høvik.

Skjermbilde-2020-03-25-kl.-07.33.16 Hagemøbler og utemøbler - Fine design