Leverandør av hagemøbler og utekjøkken/griller

Fine Design er en moderne og annerledes leverandør av hagemøbler og griller med tilbehør. Vi har spesialisert oss på innkjøp direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. Dette gjør at vi kan levere rimelige utemøbler i god kvalitet rett til deg.

Fine Design ble etablert i 2006 som et alternativ for dem som er opptatt av god design til en rimelig pris. Hos oss får du kjøpt unike produkter som du ikke finner hos de store kjedene.

Innehaverne av Fine Design, Marianne Aanerød og Hans Petter Brunland har til sammen over førti års erfaring innenfor innkjøp og produktutvikling. Derfor kan vi med stolthet formidle vår visjon: «Alle skal ha råd til god design». I 2018 forsterket vi eiersiden med Kjetil Aanerød. Han har mange års erfaring innenfor salg og kundebehandlig i møbelbransjen.

Fine Design er først og fremst en nettbutikk, men for at du som kunde skal føle trygghet, viser vi fram produktene i våre butikker på Fornebu og i Sandnes.

Vi har varene på lager i samme bygg slik at du kan få dem med deg med en gang – eller sendt direkte hjem om du ønsker det. Vi har både bedrifts- og privatkunder. Hos oss er ingen kunde for liten og ingen for stor. Vi har tre års garanti på våre produkter.

Vårt verdigrunnlag er basert på

  • Ærlighet
  • Tillit
  • Positivitet
  • Engasjement

Velkommen innom for å få inspirasjon og for å gjøre en god handel. Vår viktigste markedsføringskanal er våre fornøyde kunder.

Marianne

Om Oss Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Kjetil

Om Oss Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Ernst og Hans Petter

IMG 7461

Anne Lise

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Trykk her for kontaktinformasjon, åpningstider og adresser/kart.

 

Velkommen til en hyggelig hagemøbel handel.

Enten den er på nett, i vår butikk i Sandnes eller i vår 6000 m2 store butikk/lager på Fornebu.

5/5 (1 Review)