Utelykt

Skap stemning med utelykter

Gled deg over lange sommerkvelder med stemningsfullt lys.

$header_bilde_overskrift

Skap stemning med utelykter

Gled deg over lange sommerkvelder med stemningsfullt lys.

Viser alle 27 resultater

Utelykter skaper koselige uteområder!

Med levende lys blir stemningen god, og man kan kose seg ute med venner og familie selv når solen er borte. Her finner du flotte utelykter!

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vi bør bli flinkere til å tenke på lyssetting av uteområdene våre. Mange dekorerer terrassen kun til dagbruk, og det er ikke like koselig etter at solen har gått ned. Her finnes det mange forskjellige løsninger, men selv elsker vi å bruke utelykter.

Ekte stearinlys, eller gasslys, skaper en helt egen stemning. Her er det bare å tenne på lyktene, pakke seg inn i et varmt pledd og nyte de siste timene av sommerkvelden.

Utelykt i aluminium

Fine Design har utelykter fra det norske merket, Sundays. Sundays produserer hovedsakelig utemøbler i aluminium, men etter at designeren tok seg en fjelltur en regntung høstdag, begynte de også å produsere bordlykter. Bordlyktene produseres, som møblene, i aluminium. En utelykt fra Sundays kommer derfor aldri til å ruste. Utelyktene får du i mange forskjellige farger. Her kan du helt sikkert finne en lykt som sklir rett inn i stilen du har på terrassen. Eller kanskje du velger en fargerik lykt for å friske opp terrassen litt?

Utelyktene har også hull i bunnen, slik at de ikke fylles med vann, hvis de står ute mens det regner. Med en utelykt fra Sundays kan du lyssette en ellers mørk terrasse eller uteplass. Alle produktene fra Sundays er både designet og produsert i Norge.

Gasslykt

Et annet alternativ er å velge en gasslykt til å belyse uteområdet. Den er elegant designet, har et beskyttende glass rundt flammen, samtidig som den er liten og kompakt. Lykten kan settes på bordet, en hylle eller andre steder du ønsker å lyse opp. Selve gassen følger ikke med, og må kjøpes inn separat.

Uansett hva du velger, bør du tenke over hvor du plasserer lysene. Med riktig belysning ute kan man fremheve områder, og hagemøbler, man skal bruke, og gjøre det mørkere på områder man ikke bruker etter at solen har gått ned. Hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på produktene, kan du ta turen innom en av våre to butikker.

Trykk her for å se hagemøbler