Kubbelys 10 cm hvit – LED lys

kr259

Danske kubbelys med LED flamme, som ser virkelige og naturlige ut. Lysene er i ekte voks, i en fantastisk kvalitet og med den helt unike og naturtro 3D flammen.

Mål: 7,8 cm i diameter og 10 cm i høyden

Disse lysene bruker 2 stk. C-batterier (medfølger IKKE) Det gjør at det er lang levetid på batteriene, ca 1000 timer.
Lysene har en av og på knapp og en timer-funksjon som gjør at den lyser i 6 timer. Setter du den på timer, vil den lyse til samme tid dagene etter også.

LED-lysene tåler ikke direkte sollys, sterk varme eller frost.

Kubbelysene har en helt unik patentert 3D flamme, som sitter i toppen av disse flotte LED-lysene. Det er akkurat som flammen «blafrer». Det er selvsagt ikke som en ekte flammen, men jammen er det nære!

Varenummer: 1616689883981 Kategorier: ,

Beskrivelse

Disse naturtro og brannsikre kubbelysene i ekte voks skaper en stemningsfull atmosfære, helt uten ekte flamme. Du trenger ikke tenkte på om du skulle komme til å glemme å slukke dem, de er helt trygge å plassere rett på hagebordet. Med timer kan du programmere dem til å lyse akkurat når det passer best. Helt perfekt til miljøer der barn og kjæledyr oppholder seg. 

Levetiden på batteriet er omtrent seks timer. Dette er et godt alternativ til levende lys. LED-lysene har en unik, patentert 3D-flamme som gir en illusjon av bevegelse i flammen. Passer like godt innendørs, som på en sen sommerkveld i hagen. Skap en koselig og romantisk stemning på terrassen.

 

På jakt etter terrassemøbler og spesielt hagebord du kan sette lysene på? Vi har et bredt utvalg hagemøbler til små og store verandaer.