Biohort

Smart og stilig oppbevaring

Biohort putekasser, blomsterkasser og andre oppbevaringsløsninger til hage og uteplass. Hele sortimentet i katalogen du finner på siden her (under produktene) kan bestilles hos Fine Design.

Biohort putekasse i flott sølvfarge
$header_bilde_overskrift

Smart og stilig oppbevaring

Biohort putekasser, blomsterkasser og andre oppbevaringsløsninger til hage og uteplass. Hele sortimentet i katalogen du finner på siden her (under produktene) kan bestilles hos Fine Design.

Biohort putekasse i flott sølvfarge

Viser alle 8 resultater

Biohort – oppbevaringsmuligheter i særklasse

Biohort-produkter byr på beste kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet. Våre kunder verdsetter særlig at Biohorts løsninger for oppbevaring har så lang levetid og er vedlikeholdsfrie. Det er nok ikke uten grunn at Biohort er verdens største leverandør av putekasser, redskapsboder og produkter for oppbevaring og lagring av diverse utstyr utendørs.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vårt utvalg av produkter fra Biohort omfatter både putekasser, blomsterkasser, boder og andre smarte oppbevaringsløsninger, som kan tilpasses ditt behov. Se Biohorts smarte levegger i ulike størrelser.

Biohort putekasser – kvalitet i over 45 år

Biohort putekasser og hageboder har i over 45 år bevist sin gode kvalitet og holdbarhet utendørs. Biohort er en produksjonsbedrift i Østerrike med topputdannede fagarbeidere og god service i hovedfokus. De varmforsinkede stålplatene som brukes kommer fra renommerte jernverk i Tyskland og Østerrike – som for øvrig også leverer materiale til tyske premium-bilprodusenter. Noen av produktene har aluminiumsdetaljer. Med god samvittighet gir vi 20 års garanti mot korrosjon for disse putekassene.

Ryddig og pent på uteplassen med Biohort

Biohort putekasser plantekasser og oppbevaringskasser får du hos Fine Design Hagemøbler
Biohort putekasser, plantekasser, oppbevaringskasser og uteboder får du hos Fine Design

La Fine Design og Biohort hjelpe deg å gjøre hagen og uteplassen din til en drøm. Biohort-kassene passer like bra hjemme, som på hytta ved sjøen eller på fjellet.

Gjennomtenkt design og den høye østerrikske kvalitetsstandarden i fabrikasjonen gir produkter som du vil ha glede av i mange år framover. Biohort putekasser – praktisk og stilig oppbevaring i hagen og på terrassen.

Bestill hele sortimentet til Biohort hos Fine Design

Vi kan skaffe hele sortimentet til Biohort på forespørsel. Leveringstiden er på ca. tre uker. Alle modellene leveres flatpakket. De er enkle å montere, men vi kan også videreformidle kontakt for hjelp med monteringen etter en fastsatt pris. (Priseksempel på montering av putekasse kr 1 300,- inkl. mva. pluss kjøretillegg per km.)

Biohort putekasser og lagringskasser - katalog for 2024
Biohort putekasser og lagringskasser – katalog for 2024
Prisliste for Biohort 2024 - hos Fine Design
Prisliste for Biohort 2024 – hos Fine Design