Smart og stilig oppbevaring

Biohort putekasser, blomsterkasser og andre oppbevaringsløsninger til hage og uteplass. Hele sortimentet i katalogen kan bestilles hos oss.


Biohort – oppbevaringsmuligheter i særklasse

Biohort-produkter byr på beste kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet. Våre kunder verdsetter særlig at Biohorts løsninger for oppbevaring har så lang levetid og er vedlikeholdsfrie. Det er nok ikke uten grunn at Biohort er verdens største leverandør av putekasser, redskapsboder og produkter for oppbevaring og lagring av diverse utstyr utendørs.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vårt utvalg av produkter fra Biohort omfatter både putekasser, blomsterkasser og andre smarte oppbevaringsløsninger, som kan tilpasses ditt behov.

Biohort putekasser og hageboder har i over 45 år bevist sin kvalitet og holdbarhet utendørs. De er en produksjonsbedrift i Østerrike med topp utdannede fagarbeidere og god service i hovedfokus. De varmforsinkede stålplatene som brukes kommer fra renommerte jernverk i Tyskland og Østerrike. Disse nyter også tilliten til tyske premium-bilprodusenter. Noen av produktene har aluminiumsdetaljer. Med god samvittighet gir vi derfor 20 års garanti mot korrosjon.

La Fine Design og Biohort hjelpe deg å gjøre hagen og uteplassen din til en drøm, med omsorg for omverden. Disse produktene passer også like bra hjemme, som til en hytte ved sjøen og en hytte på fjellet.

Gjennomtenkt design og den høye østerrikske kvalitetsstandarden i fabrikasjonen gir produkter som du vil ha glede av i mange år framover. Vi kan skaffe hele sortimentet til Biohort på forespørsel og leveringstiden er på ca tre uker. Alle modellene leveres flatpakket. De er enkle å montere, men vi kan også videreformidle kontakt for hjelp med monteringen etter en fastsatt pris. (Priseksempel montering av putekasse kr. 1300,- inkl mva pluss kjøretillegg per km)

 

Biohort oppbevaringsløsninger katalog 2021

Bla i Biohort-katalogen for 2021 her

Alt i katalogen kan bestilles hos Fine Design.

 

Biohort prisliste gjeldende fra 1. september 2021

Biohort prisliste 2022 (pdf)

 

 

Biohort putekasser
Biohort putekasser – praktisk oppbevaring i hagen og på terrassen.