Biohort – oppbevaringsmuligheter i særklasse

Biohort-produkter byr på beste kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet. Våre kunder verdsetter særlig at Biohorts løsninger for oppbevaring har så lang levetid og er vedlikeholdsfrie. Det er nok ikke uten grunn at Biohort er verdens største leverandør av putekasser, redskapsboder og produkter for oppbevaring av diverse utstyr utendørs.

Biohort putekasser og hageboder har i over 45 år bevist sin kvalitet og holdbarhet utendørs. De er en produksjonsbedrift i Østerrike med topp utdannede fagarbeidere og god service i hovedfokus. De varmforsinkede stålplatene som brukes kommer fra renommerte jernverk i Tyskland og Østerrike. Disse nyter også tilliten til tyske premium-bilprodusenter. Med god samvittighet gir vi derfor 20 års garanti mot korrosjon.

La Fine Design og Biohort hjelpe deg å gjøre hagen og uteplassen din til en drøm, med omsorg for omverden. Disse produktene passer også like bra til en hytte ved sjøen som en hytte på fjellet.

Gjennomtenkt design og den høye østerrikske kvalitetsstandarden i fabrikasjonen gir produkter som du vil ha glede av i mange år framover. Vi kan skaffe hele sortimentet til Biohort på forespørsel og leveringstiden er på ca tre uker.