Stilrene hagemøbler

Moderne hagemøbler i aluminium – tåler nordisk klima år etter år.


Gardenart – hagemøbler i aluminium

Gardenart har et stort utvalg av hagemøbler i høy kvalitet. Alle møblene fra Gardenart er i aluminium og tåler derfor alt som værgudene finner på. Fine Design fører et stort utvalg med hagemøbler som matcher i design, farge og komfort. Hvor fint er det ikke med sofagruppe, spisegruppe og matchende solsenger? 

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Fine Design elsker møblene fra Gardenart, og majoriteten av møblene vi selger er fra denne produsenten. Dette er moderne møbler, med et skandinavisk design. Vi er stolte av å tilby et komplett sortiment i bra design som matcher og passer til enhver uteplass.

Vi har et stort utvalg av stilrene møbler fra Gardenart. De er laget i en kvalitet for å vare år etter år i vårt nordiske klima. Mange av sofaene er laget i moduler, slik at du kan bygge din egen sofa. Vi har både små og store varianter, så her kan du sette i sammen gode produkter til både en liten terrasse og/eller en stor hage.

Trekkene kommer fra de spanske produsentene Citel eller Tuvatextil og den kjente kvalitetsleverandøren Sunbrella. Dette er blant de mest renommerte produsentene av kjernespunnet akryl for utendørs bruk. Når vi henviser til kjernespunnet akryl, betyr det at tråden stoffet veves av er gjennomfarget (ikke bare dyppet i en farge i etterkant).

Fine Design har i også spisebord, stoler og solsenger som matcher til. Små krakker, pledd og pynteputer gjør uteplassen komplett.

Ta en tur innom oss for en titt og hyggelig prat, vi hjelper deg gjerne.

Gardenart er produsent av kvalitets hagemøbler til uterommet. Helt siden starten i 1999 har de sakte men sikkert bygget opp renommé for å levere tidsriktig design, i høy kvalitet, til fornuftig pris. Gardenart følger opp de siste trendene, ved å skape innovativ design, som igjen blir selskapets viktigste kompetanse. Fine Design er glad for at aluminium er et foretrukket materialvalg, slik at hagemøblene passer perfekt i vårt nordiske klima. Det store utvalget passer både for privat- og kontrakts markedet, med sine klassiske modeller som kan bruke både innen- og utendørs.

Gardenart vil fortsette ekspansjonen for å beholde sin dominerende posisjon i markedet, med håp om at du velger Gardenart neste gang du skal kjøpe hagemøbler.