Spisebord i svart aluminium er stilig, men også svært praktisk. Aluminium ruster ikke og tåler ruskevær. Perfekt for klimaet i Norge. 

 

Sommeren kan oppleves kort, derfor synes vi det er ekstra viktig å ha muligheten til å kose seg ute, også når solen er på vei ned. Våre gasspeiser varmer godt og gir uteplassen et ekstra preg. 

 

Visste du at mange av våre utesofaer er modulbasert? Det betyr at du kan sette sammen møblene akkurat slik du ønsker. Våre utemøbler skal passe alle hus og hjem. Både små hyggelige balkonger, og større hager.  

 

Grønne planter frisker opp utemiljøet. Vi har blomsterkasser fra Bedd i ulike størrelser og farger. 

 

Vi elsker sol og sommer, men noen ganger er det godt å sette seg under skyggen også. Denne parasollen kan roteres rundt sin egen akse og låses i riktig posisjon. Dette er parasollen for den praktiske og stilbevisste kunden. 

 

Lekre puter kan være prikken over i´en. Vi har et stort utvalg sofaputer i mange forskjellige farger. 

 

Dette praktiske sidebordet fra Gardenart står i stil med hagemøblene. Her kan du plassere blomster, planter, eller kanskje forfriskninger 

 

Lekre og stilfulle utemøbler fra Gardenart. Putene er av høy kvalitet, og er vannavstøtende. De lyse fargene passer til de fleste hus og hjem, og kan pyntes med fargerike puter om ønskelig.