Spisebord i svart aluminium er stilig, men også svært praktisk. Aluminium ruster ikke og tåler ruskevær. Perfekt for klimaet i Norge. 

 

Sommeren kan oppleves kort, derfor synes vi det er ekstra viktig å ha muligheten til å kose seg ute, også når solen er på vei ned. Våre gasspeiser varmer godt og gir uteplassen et ekstra preg. 

 

Visste du at mange av våre utesofaer er modulbasert? Det betyr at du kan sette sammen møblene akkurat slik du ønsker. Våre utemøbler skal passe alle hus og hjem. Både små hyggelige balkonger, og større hager.  

 

Grønne planter frisker opp utemiljøet. Vi har blomsterkasser fra Bedd i ulike størrelser og farger. 

 

Vi elsker sol og sommer, men noen ganger er det godt å sette seg under skyggen også. Denne parasollen kan roteres rundt sin egen akse og låses i riktig posisjon. Dette er parasollen for den praktiske og stilbevisste kunden. 

 

Lekre puter kan være prikken over i´en. Vi har et stort utvalg sofaputer i mange forskjellige farger. 

 

Dette praktiske sidebordet fra Gardenart står i stil med hagemøblene. Her kan du plassere blomster, planter, eller kanskje forfriskninger 

 

Lekre og stilfulle utemøbler fra Gardenart. Putene er av høy kvalitet, og er vannavstøtende. De lyse fargene passer til de fleste hus og hjem, og kan pyntes med fargerike puter om ønskelig. 

Gardenart hagemøbler i aluminium gjør alle uteplasser en stor tjeneste! Selv om det skal godt gjøres å overgå denne fantastiske utsikten (og skaffe seg like søt hund) er det ingenting i veien for at du kan lage en uteplass som hele familien stortrives på. Vi gir deg gjerne gode råd for smart innredning med Gardenarts lekre modulmøbler.

Smart design og god kvalitet ned til hver minste detalj

Detalj fra Gardenarts sofabord med oppløft. Perfekt for deg som har liten plass på hverandaen – her kan du løfte bordet opp til spisenivå med et enkelt grep. Passer også fint for deg som tar med hjemmekontoret ut i vårsola, eller når ungene vil gjøre leksene ute. Kombiner med Gardenart hagestoler i klassiske farger.

100450sort.nyopplastajpg Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Gardenart hagestol i hvit aluminium med grå puter
100450hvit-nyopplasta Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Møbler du kan benytte både ute og inne – med Lafuma er overgangene flytende

Fatboys hengekøyer på stativ er et supert alternativ for deg som ikke har store trær i hagen eller en ledig vegg å feste i.

Hundeseng-grå-puff Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Nærbilde av Trimm Copenhagen satellite chairs i sort på stranda ved havet
 

TRIMM og FATBOY

Behagelige bønnebagger og slitesterke puffer for hele familien. Tåler sølelabber og snø, kan brukes inne foran TV-en og ute på stranda.

Fatboy Original Outdoor Charcoal (102462) Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Trimm Copenhagen satellite chairs - hagestoler i mørkgrå på uteplass