Blomsterkasse

Pynt opp med blomster i blomsterkasse

Blomsterkasse i et modulbasert system gjør det enkelt å sette sammen blomsterbed som passer perfekt til din uteplass.

$header_bilde_overskrift

Pynt opp med blomster i blomsterkasse

Blomsterkasse i et modulbasert system gjør det enkelt å sette sammen blomsterbed som passer perfekt til din uteplass.

Viser 1–32 av 67 resultater

Blomsterkasse til blomster, urter og grønnsaker

Fine Design elsker blomster – og selvfølgelig i en blomsterkasse! Vårt store utvalg i alle materialer og størrelser gjør at du garantert finner din perfekte blomsterkasse – enten du ser etter en blomsterkasse som passer i hagen eller på balkongen.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Pynt opp i hagen med blomster, urter og grønnsaker i blomsterkasse. Vi har også selvvanningskasser i to størrelser som passer til BEDD blomsterkasse. Disse gjør det mulig å bruke blomsterkasse innendørs.

Du har endelig bestemt deg. Nå skal uteområdet pusses opp og en blomsterkasse skal på plass! Våren har kommet og du gleder deg til å ta fatt på jobben. Du ser på en lekker modulsofa fra Gardenart, en elegant spisegruppe fra Sundays og finner en gasspeis du kan tenke deg. Man må jo kunne sitte ute selv om sola har gått ned. Alt blir plassert – og du elsker det.

Men det er en ting som mangler, en ting som hadde gjort det hele perfekt. Blomster og blomsterkasse! Fine Design har også mange modeller og et stort utvalg av blomsterkasse. Kjøper du en blomsterkasse fra norske BEDD, får du en stilren blomsterkasse som holder lenge. Velg mellom flere forskjellige farger og størrelser på din blomsterkasse.

Blomsterkasse – et unikt system

En blomsterkasse kan bygges i et modulbasert system som enkelt vil kunne tilpasses din uteplass. Kanskje vil du dele av terrassen din i flere områder? Her kan du sette opp veggene slik du selv ønsker. Det vil si at du kan lage et langt bed med en blomsterkasse på 10 meter, eller kanskje du trenger en blomsterkasse i vinkel? Uansett hva behovet er – du kan skreddersy et blomsterbed med en blomsterkasse som er helt perfekt til din terrasse eller hage.

En blomsterkasse fra BEDD fåes i fire forskjellige farger. Du kan bl.a. få en blomsterkasse i sort og hvitt, og i rustfritt stål (galfan). En blomsterkasse kan også fåes i ubehandlet stål, som skal ruste og få en herlig, rødaktig patina.

Velg en blomsterkasse på hjul, med drenering i bunn

En blomsterkasse med bunn og hjul egner seg godt på balkongen eller terrassen. Bunnplaten på en blomsterkasse fra BEDD sikrer alltid god drenering. De robuste hjulene gjør det også enkelt å flytte en blomsterkasse rundt på terrassen eller balkongen. Med BEDD blomsterkasse på hjul, kan du enkelt møblere om på uteplassen din – og skape passende skiller og trivelige soner.

Hvilken type blomsterkasse skal jeg velge?

For at du skal velge riktig blomsterkasse her vi noen enkle tips som kan gjøre valget ditt enklere:

  • Velg gjerne en blomsterkasse med dobbelt høyde (50 cm) for planter som trenger god plass til røttene.
  • Urter og blomster klarer seg fint i en blomsterkasse med enkel høyde på 25 cm.
  • En blomsterkasse i galfan og lakk har 10 års garanti mot rust. Denne typen kan stå ute – med jord i – hele året.

Du kan plante både grønnsaker, urter og blomster i en blomsterkasse fra Fine Design. Alt du trenger i tillegg er god jord – før du kan begynne å fylle hjem eller uteareal med fargerike blomster, lukter og smaker.

Før du begynner å plante er det viktig at du leser om hva de ulike blomstene, urtene eller grønnsakene trenger for å vokse godt i en blomsterkasse. Hos Fine Design finner du garantert en passende blomsterkasse, uansett hvor liten eller stor plass du har.

En blomsterkasse kan være nyttig i flere sammenhenger

Honningbier, humler, sommerfugler og flere andre insekter gjør en svært viktig jobb med å bestøve blomster. Med en blomsterkasse kan du være med å på gjøre livet for insektene enklere.

Mer enn 80 prosent av Europas blomsterplanter bestøves av insekter – og uten denne hjelpen ville matfatet vårt vært betydelig mindre. En tredjedel av verdens matvareproduksjon er avhengig av dette samspillet.

Trykk her for å se hagemøbler

Blomsterkasse fra BEDD

Fine Design selger blomsterkasser av det norske merket BEDD. BEDD er en modulbasert blomsterkasse som kan settes sammen slik man ønsker og har behov for. Visste du at BEDD blomsterkasse kan brukes innendørs også? Dessuten er det som tidligere nevnt utrolig kjekt med en blomsterkasse på hjul som kan flyttes rundt. Spesielt om man har en liten balkong. Har du stor terrasse eller platting kan vi selvfølgelig hjelpe deg da også. BEDD blomsterkasse kan du bruke langs hele kanten av verandaen din og skape en vakker, fargesprakende blomsteroase denne sommeren.

Blomsterkasse som du kan dyrke grønnsaker i

Om man kaller det blomsterkasse eller plantekasse er egentlig hipp som happ – det kommer nok mest an på hva man har tenkt å bruke den til. BEDD blomsterkasse blir kanskje forvandlet til BEDD plantekasse med en gang du sår grønsaksfrø i den? Disse kassene er flotte å bruke som pallekarmer eller høye grønsaksbed som du setter rett på bakken, uten bunnplate mellom. Les mer om dette i bloggen om BEDD blomsterkasse og/eller plantekasse 🙂