Pynt opp med blomster

Solide og lekre blomsterkasser i et modulbasert system gjør det enkelt å sette sammen blomsterbed som passer perfekt til din uteplass.


Blomsterkasser til dine blomster

Fine Design elsker blomster! Derfor har vi tatt inn lekre blomsterkasser i alle materialer og størrelser. Her finner du garantert noe som passer inn i din hage!

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Pynt opp i hagen med blomster, urter og grønnsaker. Vi har også selvvanningskasser i to størrelser som passer til blomsterkassene fra BEDD. De gjør at det er mulig å bruke kassene også innendørs.

 

Du har endelig bestemt deg. Nå skal uteområdet pusses opp! Våren har kommet og du gleder deg til å ta fatt på jobben. Du ser på en lekker modulsofa fra Gardenart, en elegant spisegruppe fra Sundays og finner en gasspeis du kan tenke deg. Man må jo kunne sitte ute selv om sola har gått ned. Alt blir plassert – og du elsker det. Men det er en ting som mangler, en ting som hadde gjort det hele perfekt. Blomster! Fine Design har også lekre blomsterkasser i mange modeller. Kjøper du en blomsterkasse fra norske BEDD, får du en stilren kasse som holder lenge. Velg mellom flere forskjellige farger og størrelser.

Et unikt system

Blomsterkassene kommer i et modulbasert system som enkelt vil passe til din uteplass. Kanskje vil du dele av terrassen din i flere områder? Her kan du sette opp veggene slik du selv ønsker. Det vil si at du kan lage et langt bed på 10 meter, eller kanskje du trenger en vinkel? Uansett hva behovet er, kan du bygge et blomsterbed som er helt perfekt til din terrasse eller hage.

Blomsterkassene fra BEDD kommer i fire forskjellige farger. Du får dem i sort og hvit, og i rustfritt stål (galfan). Kassene kommer også i ubehandlet stål, som skal ruste og få en herlig rødaktig patina. 

Trykk her for å se hagemøbler