Lounge / Modul

Modulbaserte hagemøbler

Sett sammen en sofa som passer helt perfekt på din uteplass!

$header_bilde_overskrift

Modulbaserte hagemøbler

Sett sammen en sofa som passer helt perfekt på din uteplass!

Viser 1–32 av 78 resultater

Modulbaserte møbler tilpasset din hage

Veldig mange vet nøyaktig hva slags hagesofa de er på jakt etter, men sliter med å finne en som passer. Her kan du sette sammen en lounge som passer helt perfekt på din uteplass!

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hva med en deilig, stor loungesofa som hele familien kan synke ned i? Sofaen bygges opp av forskjellige moduler, her kan du skape en sofa som er tilpasset deg og ditt behov.

 

Ingen slår oss nordmenn når det er snakk om å hygge seg ute. Hjemme på terrassen eller ute på skitur – kose oss, det kan vi. Derfor har vi i Fine Design jobbet hardt for å finne møbler som gjør det enklere, bedre og mer komfortabelt å kose seg utendørs. Uansett om du trenger en stor hjørnesofa eller bare har plass til en liten modul, finner du noe hos Fine Design som passer for deg.

Modulbaserte møbler

Mange ønsker seg en behagelig lounge eller sofagruppe ute, der man kan ligge rett ut med en god bok, samle hele familien etter middag, eller kanskje nyte sommerkvelden med et varmt pledd og en god venn. Vi har mange modulvarianter som lett kan settes i sammen til en deilig utelounge.

Gardenart moderne utesofa i beige og kaki - moduler som kan settes sammen etter eget ønske
Gardenart moderne utesofa i beige og kaki – moduler som kan settes sammen etter behov.

Vi nordmenn er eksperter i å hygge oss ute, og Fine Design har hagemøblene du trenger for å innrede uterommet akkurat slik du drømmer om. Vi har moduler som kan settes sammen til en liten hjørnesofa eller utvides til en stor lounge. Kun fantasien setter grenser! Hvis du har en liten balkong, er det kanskje nok med en toseter og puff, allikevel vil du oppnå loungefølelsen. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig modell som passer hos deg.

Tilpass møblene etter ditt uteområde

Noe av det mest utfordrende med oppgradering av uteområdet, er praktisk møblering og fordeling av plass. Noen har kanskje 15 kvadratmeter å leke seg på, andre har mindre. Loungemøblene våre bygges opp av enkeltstående moduler, derfor kan vi tilpasse størrelsen etter ditt behov. Uansett om du trenger en stor sittegruppe eller kun har plass til en liten puff, har vi noe som passer for deg.

Hagestol og puff i beige - daybed
Hagestol og puff i beige – lag din egen mini-daybed, perfekt til små terrasser.

Fine Design er Norges største forhandler av hagemøbler, og vi vet hva som skal til for å gjøre kundene våre fornøyde. Er det du noe du er usikker på eller trenger hjelp til, må du gjerne ta kontakt med oss. Hvis du vil se, prøve og kjenne møblene våre før du bestemmer deg, kan du ta turen innom en av våre to butikker. Vi har utsalg på Rud i Bærum og i Sandnes.