Gassgrill

Profesjonelle gassgriller

Alle kan lage gourmet-mat på en gassgrill fra Fine Design. God appetitt!

$header_bilde_overskrift

Profesjonelle gassgriller

Alle kan lage gourmet-mat på en gassgrill fra Fine Design. God appetitt!

Viser alle 26 resultater

Velg en gassgrill av høy kvalitet

Hos Fine Design finner du et stort utvalg Bull gassgriller av ulike størrelser og typer. Når solen har stått på en hel dag og du har kommet deg hjem fra badeturen, da er det perfekt å kunne fyre opp en gassgrill og lage maten ute. Med Bulls kvalitetsgriller i rustfritt stål blir maten fantastisk smakfull og god, enten det er kjøtt, fisk eller grønnsaker som ligger på grillristen!

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vi fører det australske merket Beefeater og amerikanske Bull. Uansett valg – du får en gassgrill av meget høy kvalitet!  

Se for deg en deilig, varm sommerdag. Sola varmer opp terrassen og gjestene dine sitter og koser seg med noe kaldt å drikke. Du kjenner varmen stiger opp fra en gassgrill, det dufter deilig av maten du griller og det er snart klart for servering. Gjestene dine er nysgjerrige på grillen din, og du forteller stolt om din nye Bull gassgrill …

Vi har valgt å ta inn ulike typer av gassgrill – fra BeefEater til Bull – til beste for våre kunder. Kvaliteten på en gassgrill er helt avgjørende! Velg gjerne en gassgrill som har en svært stor varmeeffekt på brennerne, som er i rustfritt stål og som har et smart vindu i lokket. Det innebærer blant annet at du har en gassgrill som gir deg full kontroll på maten, uten at du må åpne lokket.

Gassgrill gir perfekt tilberedning og smak

Det er lite som smaker så godt som et perfekt grillmåltid tilberedt på en gassgrill en deilig sommerdag. Sola er på vei ned, temperaturene blir levelige og du sitter ved ditt nye spisebord og koser deg. Det å grille er en kunst – enten det er på en kull- eller gassgrill. Mange sverger til den gamle kullgrillen, men hvis du ønsker å lage større måltider, trenger du en god gassgrill. En gassgrill som klarer å holde på en jevn varme – og som du vet at du kan nyte i mange år fremover.

Kvaliteten på en gassgrill er viktigere enn du tror

Som med hagemøbler generelt, er det like viktig å investere i en gassgrill med høy kvalitet. Bull er et grill-ikon, og er da det noen grunn til å tvile på valg av gassgrill? Er du fortsatt i tvil? Her er flere gode argumenter for å investere i en flott gassgrill fra Bull:

Bull Outdoor Products sine prisbelønte griller er designet, konstruert og produsert for å vare i mange år. Alle grillene er CSA gass sertifisert og NSF (National Sanitation Foundation) godkjent. Dette gir privatpersoner tilgang til å lage mat på en profesjonell gassgrill, på lik linje med verdens gourmetkokker.

Markedsledende garantier for en gassgrill fra Bull:

  • Grillboks med lokk: Livstidsgaranti.
  • Grillrister: Livstidsgaranti.
  • Støpte, rustfrie brennere: Livstidsgaranti (Diablo, Brahma, Longhorn og Angus).
  • Rustfrie platebrennere: 5 år (Lonestar, Steer og Plancha).
  • Øvrige komponenter følger kjøpsloven.

Med en gassgrill fra Bull kan du grille hele året. En Bull gassgrill tåler å stå ute i all slags vær, og for å sitere produsenten selv: «Disse grillene er bygd for at du ikke skal behøve å kjøpe mer enn denne ene grillen».

En gassgrill fra Bull gir deg virkelig genuin matglede. Bull er drevet av engasjerte grillentusiaster som ønsker å dele sin kunnskap om gassgrill og kullgrill med sine kunder over hele verden. Denne entusiasmen skinner tydelig gjennom i alle Bulls kvalitetsprodukter.

Opplev og skap den samme matgleden med din egen Bull gassgrill. Som eier av en Bull gassgrill kan du skape den ultimate gourmet-opplevelsen for dine aller nærmeste – i egen hage eller på terrassen.

Bull gassgrill
Vi fører gassgriller av høy kvalitet fra det amerikanske merket Bull.

Det finnes en gassgrill for ethvert behov

Hos Fine Design får du et komplett utekjøkken med gassgrill – som kan skreddersys til akkurat ditt behov og ditt uteareal. En gassgrill fra Bull er i varme- og værbestandig rustfritt stål, og den tåler utmerket det norske klimaet.

Bull så behovet for et profesjonelt grillmiljø til grillentusiaster, og var de første på markedet – for over 25 år siden – med ferdigproduserte utekjøkken. Dette er skikkelige kvalitetsgriller. Uansett om du velger en gassgrill eller kullgrill fra Bull, så er de laget av rustfritt stål.

Bull benytter kun høykvalitets-komponenter og kraftig gods, som gjør en gassgrill svært robust og holdbar – år etter år. Enhver gassgrill har støpte rustfrie brennere på 4.400 W pr. brenner, samt integrert keramisk rotisseribrenner med tilhørende rotisseri og motor.

En gassgrill fra Bull har solide og rustfrie grillrister, som enkelt kan «brennes av». Dette gjør at det kreves minimalt med vedlikehold.

En gassgrill fra Bull er også utstyrt med robust, innebygd termometer, dobbelt avrundet lokk i rustfritt stål og med sømløs sveiset skjøt. Den har også fettoppsamler-skuff i rustfritt stål i full bredde.

Vær og klima i Norge setter visse begrensninger for grillsesongen, men med litt fantasi er det fullt mulig å komme opp med gode løsninger som kan forlenge både bruk av gassgrill og sesong. Hva med å anskaffe et utekjøkken med gassgrill – skreddersydd slik du alltid har drømt om?

Vi minner om at det selvfølgelig også finnes en gassgrill fra Bull som passer perfekt for mindre uteplasser og plattinger!

Gassgrill – for store og små anledninger

Hva med å samles til St. Hans-feiring med familie og venner – rundt en ny gassgrill i år? Skal det arrangeres en sommerfest snart? Eller er en gassgrill verktøyet du trenger for å tilberede hverdagsmiddagen? Dersom du har gått rundt med tanken om å investere i en gassgrill med skikkelig kvalitet, kan vi forsikre deg om at du verken trenger å lure eller lete lenger. En gassgrill fra produsenten Bull, som har lang erfaring i produksjon av utendørsgriller, er uansett det sikreste valget du kan gjøre.

Vi kan hjelpe deg med alt fra det råeste utekjøkkenet – til en enkel og mobil gassgrill på hjul, som lett kan ryddes vekk. I tillegg til at vi kan levere akkurat din gassgrill, kan vi dessuten tilby et stort utvalg av grillutstyr og tilbehør.

Lang erfaring på områdene utemøbler, utekjøkken og gassgrill

Fine Design har solgt hagemøbler i over 17 år, og har dermed opparbeidet stor kunnskap når det gjelder utemøbler, utekjøkken og gassgrill. Trenger du råd om hvilken gassgrill eller utemøbler du bør velge til akkurat din veranda eller uteplass? Våre erfarne medarbeidere har mange gode forslag og råd om hvordan ditt uteareal kan bli akkurat så funksjonelt og koselig som du hadde sett for deg.

I godt samarbeid finner vi en løsning på hvordan en liten verandakrok kan utnyttes på best mulig måte – med f.eks. en gassgrill. Ønsker du tips om effektiv møblering eller plassering av gassgrill på større verandaer eller terrasser, bidrar vi gjerne mer enn gjerne med det også!

Lag middag på ny gassgrill samme dag som du kjøper den

Fine Design har lager i samme lokale som vi har butikk. Det gjør at du kan nyte en ny lounge eller gassgrill samme dag som du har handlet. Varene kan hentes fra vår 6000 m2 store butikk på Høvik, eller bli fraktet til Oslo og omegn for kr. 790,-. Det gjør at du kan invitere til hagefest rundt en helt ny gassgrill på kvelden – samme dag som du har kjøpt den.

Opplev en gassgrill eller et møbel før du kjøper!

Det er ikke alltid man får et fullgodt inntrykk av et møbel eller en gassgrill før man har sett og opplevd produktet i virkeligheten. Kanskje fremstår fargen på hagebordet en nyanse lysere enn på et produktbilde. Eller man opplever at en gassgrill er mindre enn man hadde forestilt seg. Hos Fine Design gir vi deg muligheten til å prøvesitte hagestoler, teste komforten i våre behagelige solsenger og se hvilke nye puter vi har fått inn på lager.

Fine Design gir deg råd og tips om både fargekombinasjoner og mer praktiske detaljer som belysning, solskygge og andre ting som bidrar til at uteområdet ditt får et personlig særpreg. Alt dreier seg om hvilke behov du har, og hva du ønsker å få ut av utearealet ditt. Gassgrill, hagemøbler og utemiljø er områder vi er eksperter på! Vår viktigste markedsføringskanal er det etterlatte inntrykket vi legger igjen hos kundene våre.

Trykk her for å se hagemøbler