Putekasse

Praktisk putekasse

Romslig putekasse for oppbevaring av puter, pledd og annet man har ute.

$header_bilde_overskrift

Praktisk putekasse

Romslig putekasse for oppbevaring av puter, pledd og annet man har ute.

Viser alle 9 resultater

Perfekt oppbevaring i putekasse!

Hos Fine Design finner du putekasser av høy kvalitet og med stor plass. En putekasse er fin til å lagre puter og pledd i – men fungerer også perfekt for oppbevaring av andre ting. Putene i hagemøblene fra Fine Design tåler å ligge under våre praktiske lagringstrekk i sommersesongen. Det er altså ikke nødvendig å bære putene ut og inn – eller legge dem i en putekasse for hver gang de benyttes. Se også vårt store utvalg av lagringstrekk her.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

I en putekasse kan du gjemme unna sofaputer, pledd og små puffer – eller kanskje det skal være en lagringsplass for barnas leker? Uansett hva du trenger å gjemme bort, er det perfekt med en putekasse.  

Har du kjøpt deg en lekker sofagruppe eller spisegruppe og plukket ut komfortable puter, er det smart å skaffe seg god putekasse også. Når sola har gått ned, dagen er over og man ønsker å bevege seg innendørs, er det lurt å legge alle putene i en putekasse.

Ved å oppbevare putene i putekasse unngår du at de blir våte eller fuktige, blåser vekk eller falmer. Selv om produktene våre generelt tåler både sol og regn, varer spesielt sofa- og stolputer lenger om man skjermer dem mot været – og det blir ikke enklere enn med en putekasse. Investerer du i en putekasse av god kvalitet, får du et trygt sted å oppbevare puter, pledd og andre ting du ønsker at skal holde seg tørt.

Trykk her for å se hagemøbler

Putekasse fra Fine Design Hagemøbler

Hos oss kan du bestille flere typer oppbevaringskasser som både kan brukes som putekasse og til andre ting. Det er utrolig ryddig å kunne samle utstyr, leker, småputer og annet på ett sted, istedenfor at alt blir vått i regnet eller blåser bort med vinden.

Putekasse fra Biohort med sidedører og topplokk hos Fine Design 73015_HighBoard_160
HighBoard oppbevaringsskap/putekasse fra Biohort med sidedører og topplokk kan bestilles hos Fine Design

Oppbevaringskassene fra Biohort passer inn på de fleste uteplasser. Grunnen til at mange ikke kjøper putekasse til oppbevaring er jo at det ikke alltid passer så fint med en plastboks stående midt på terrassen. Så velger man isteden å ta med møbelputene inn isteden – eller bare lar dem være ute.

 

Smart putekasse med sidedører fra Biohort får du hos Fine Design Hagemøbler73015_HighBoard_160_dunkelgrau_Gastro
Smart putekasse med sidedører fra Biohort – mange funksjoner på en gang.

HighBoard leveres i mørk grå metallic-farge, og er designet på en måte som gjør at den blir en del av utemøblementet.

Dette er ikke en «rendyrket» putekasse, den kan benyttes til oppbevaring av alt fra hageutstyr til søplebøtter og tilbehør til utekjøkkenet.

Putekasse-lokket og sidedørene åpnes med gasstrykkfjær og kan låses med vrihjulsylingerlås. Lokket er av pulverlakkert aluminium.

Dette er en nokså høy putekasse med følgende mål: 160 x 70 x 118 cm.

 

Putekasse i sort fra Biohort hos Fine Design hagemøbler - 73015_HighBoard_160
Putekasse i sort fra Biohort – bestill hos Fine Design Hagemøbler

 

Praktiske Romeo terrasseskap til mindre verandaer

Romeo terrasse- og puteskap fra Biohort
Romeo terrasse- og puteskap fra Biohort

Biohort putekasse er produsert av en anerkjent putekasse-leverandør fra Østerrike, som i tillegg til oppbevaringsbokser lager hageboder til utendørsbruk.

Dette bildet viser en putekasse som passer fint på mindre terrasser der det ikke er så mye ekstra plass til rådighet. Romeo terrasseskap i mørk grå metallic er et hagemøbel som ikke stikker seg ut – i så fall bare på en positiv måte.

Ser du etter en putekasse som kan være litt mer enn «bare putekasse», er denne oppbevaringsboksen noe for deg. Leveres med individuelt hylleprogram og med kroker og organisasjonssystem på innsiden av dørpanelet

Mål: 132 x 57 x 140 cm.

 

 

Bestill stilige LeisureTime 200 putekasse i mørk grå metallic

Putekasse fra Fine Design - merke Biohort
Putekasse LeisureTime bestilles hos Fine Design

Stor putekasse i mørk grå metallic fra Biohort, som kan brukes til oppbevaring av puter, pledd, leker og annet du trenger å oppbevare, men likevel ha lett tilgjengelig ute. Innvendig er den lys. Dette er ei putekasse som holder lenge – den har faktisk hele 20 års garanti mot korrosjon. Mål: 201 x 79 x 83 cm.

Vær oppmerksom på at dette er ei putekasse som må monteres, da den leveres flatpakket.

Montering av flatpakket putekasse fra Biohort

En putekasse forlenger levetiden på tekstiler

De fleste av produktene våre er produsert for å tåle både solskinn og regn, men det er fortsatt viktig at man tar spesielt godt vare på tekstiler man bruker utendørs. En putekasse er et godt valg dersom du ønsker at hageputene dine skal holde seg fine og komfortable i årevis.

Med en stor putekasse fra Fine Design, kan du lagre alt fra store puter for solsenger og sofaputer, til mindre pynteputer og pledd. Man kan selvfølgelig også lagre andre gjenstander i en putekasse, som for eksempel duker, pyntegjenstander, leker og hageredskap. Tar man godt vare på det man har, forlenges også levetiden på disse produktene.

Vi anbefaler også lagringstrekk, trykk HER for å se.

Praktisk og komfortabelt med en putekasse på terrassen – hele året

En putekasse holder hageputene rene og tørre om sommeren, og er en praktisk løsning når du skal rydde på terrassen eller i hagen etter en lang sommerdag utendørs. Men en putekasse kan også være en god løsning på høsten, om vinteren og om våren.

Problemer med å huske hvilken vei klokka skal stilles på våren? I så fall kan følgende huskeregel hjelpe deg: «Klokka stilles fram, når hagemøblene skal fram». Det er et ekstra hyggelig vårtegn når hagemøblene tas ut, uteplassen vaskes og ryddes, grillen kommer på plass og det plantes og pyntes. Vårens første grillmiddag og en etterlengtet tid ute i lun temperatur er alltid kjærkomment. En putekasse er svært praktisk allerede fra første dag du benytter uteplassen din.

En putekasse kommer til å være til stor nytte gjennom hele sommersesongen, helt fram til klokka stilles tilbake og hagemøbler skal ryddes bort – men kanskje er en putekasse løsningen for oppbevaring av ulike gjenstander som også kan tilbringe både høst og vinter i kassen? En putekasse kan være et godt alternativ som helårs lagringsplass for en rekke gjenstander.

Putekasse – en investering

En putekasse er vanntett og værbestandig. For å ta godt vare på puter og tekstiler til utemøblene, kan det derfor være smart å investere i en putekasse. Dette er et utemøbel på lik linje med stoler og bord, og som i tillegg gir deg gevinst i form av at du kan bruke puter og tekstiler i årevis. Disse holder seg tørre og rene dersom det skulle bli perioder med mye nedbør og fukt, og er i tillegg beskyttet mot solbleking i en putekasse. De bevarer rett og slett kvaliteten lenger – enten det er på terrassen, balkongen, plattingen eller i hagen din. Dessuten har du alltid putene i nærheten når det er å på tide å ta dem fram.

En putekasse kan også være en lekekasse

Har du små barn er en stor putekasse svært praktisk. Da kan du raskt rydde vekk både leker, puter og tilbehør etter en lang dag i solen. Med en romslig putekasse, kan du raskt fjerne barnas leker, badeleker og andre småting, slik at det er ryddig i hagen når du f.eks. får gjester på besøk.

Vanntett og værbestandig oppbevaring i en putekasse

Dersom du likevel velger å la putene dine få ligge i hagemøblene gjennom sommeren – eller fortsatt har plass i til overs i putekassen – kan en putekasse også brukes til oppbevaring av en rekke andre ting. Tidligere nevnt er utelekene eller badelekene til barna, men du kan også benytte en putekasse til oppbevaring av mindre hageredskaper, grillutstyr eller varme klær – alt som kan være greit å ha i umiddelbar nærhet gjennom sesongen.

Smart putekasse med sidedører fra Biohort får du hos Fine Design Hagemøbler73015_HighBoard_160_dunkelgrau_Gastro
Smart putekasse med sidedører fra Biohort får du hos Fine Design

Putekasse – hagens smarteste møbel?

En putekasse er en viktig del av utemiljøet

En putekasse skal ikke bare ta vare på putene når disse ikke er i bruk – en putekasse blir også en naturlig del av møblementet på terrassen eller balkongen. Velg en putekasse som passer inn med resten av utemøblene dine, og la den være et viktig bidrag til utemiljøet ditt. Har du liten plass og få kvadratmetre å boltre deg på i uterommet ditt? Da kan du slå to fluer i ett smekk, og bruke en putekasse som benk når du har behov for noen ekstra sitteplasser. En putekasse kan således være svært praktisk og nyttig i flere sammenhenger.

Flere varianter av putekasse

Er du på jakt etter en tradisjonell putekasse? Eller kanskje er et oppbevaringsskap eller et terrasseskap mer praktisk – for å dekke dine behov og ønsker? Besøk gjerne en våre to butikker! Du finner oss på Høvik utenfor Oslo, og i Sandnes. Hos Fine Design kan du se alle de ulike variantene av putekasse og raskt finne din favoritt. I tillegg kan vi vise deg vårt store utvalg av øvrige hagemøbler og tilbehør. Velkommen – og la deg bli inspirert!

Vi har et stort utvalg av alle typer hagemøbler

Det er få ting vi setter så stor pris på som å sitte ute en vakker sommerdag. Det er rett og slett kunsten å nyte tilværelsen. Fugler kvitrer, humler suser og du nyter tilværelsen i komfortable møbler på uteplassen din. Blant vårt store sortiment av hagemøbler finner du garantert noe som passer dine behov og ønsker. Er du på jakt etter møbler og tilbehør av høy kvalitet, finner du det garantert hos Fine Design.

Vi hjelper deg å gjøre riktige valg

Det er mange vurderinger som skal til, før man går til innkjøp av nye hagemøbler, f.eks. en putekasse. Hvor og hvordan skal møblene brukes, kommer de til å være spesielt værutsatt og hvilke materialvalg bør prioriteres? Vi i Fine Design hjelper deg med gode råd og tips om komfort, bruksområder, fleksibilitet, vedlikehold m.m. Vi gjør alt for at du skal få det perfekt i hagen, på terrassen eller på hytta.

Det kan også være en god idé med forankring av en putekasse, dersom du bor et sted der det er mye vind. Vær også oppmerksom på at når det er veldig varmt, så kan en putekasse få svært høy temperatur dersom den står i sola hele dagen. Det kan bli en svært ubehagelig opplevelse og sette seg på en glohet putekasse med shorts eller badetøy.

Man kan også oppleve å få uvedkommende gjester i en putekasse – i form av insekter. Sørg for å lufte din putekasse godt når putene er i bruk, og sjekk alltid om noe har kommet seg opp i din putekasse før putene ryddes tilbake. Har du vært så uheldig å få veps eller andre insekter som har bygget bol i din putekasse, finnes det metoder som gjør det enkelt å kvitte seg med dette. Regelmessing lufting, spyling og eventuelt tømming av rusk og rask som har samlet seg i din putekasse vil forhindre at «uvedkommende» trives i kassen.

Blant vårt store og varierte sortiment av hagemøbler finner du kvalitetsprodukter som garantert vil passe perfekt i hagen eller uterommet ditt.