Skap din drømmeterrasse

Stor eller liten terrasse? Du finner alle terrassemøbler du trenger her.


Terrassemøbler til din terrasse

Her finner du terrassemøbler i materialer som tåler nordisk vind og vær. Terrassemøbler kan være så mangt, så her har vi samlet alt fra hagesofaer til spisebord.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Her finner du terrassemøbler til din drømmeterrasse!

 

Mange drømmer om å ha et stort hus med en fin hage, og ikke minst en stor veranda eller terrasse med fine terrassemøbler der man kan sette seg og drikke morgenkaffen, eller kan invitere venner til bords for å nyte en deilig middag. Terrassen har mange bruksområder, og derfor er det også viktig at man planlegger hvordan den skal møbleres.

Har man en stor terrasse, vil man kanskje dele den opp i forskjellige soner. Har man en mindre terrasse, kan det være praktisk med terrassemøbler som kan brukes i flere situasjoner. Kanskje du vil ha en deilig sofa eller et fint spisebord med gode stoler til? Se for deg hvordan din drømmeterrasse ser ut, og finn dine terrassemøbler hos oss.

Terrassemøbler som passer alle hjem

Et spørsmål man kan stille seg, er hvilke terrassemøbler og hvilke funksjoner man har behov for. Noen ønsker en løsning med spisebord og stoler, mens andre vil ha et spisebord med benker. Kanskje vil du heller ha en sofagruppe med et bord til? Finn først ut hva man ønsker å bruke terrassen til, hvor mye plass man har – og deretter kan man finne terrassemøbler som passer.

Fine Design er Norges største leverandør av hage- og terrassemøbler. Det betyr at vi har størst utvalg, vi fører merker som er av høy kvalitet, og du får en personlig service som de færreste kan måle seg med. Når man handler terrassemøbler på nett, får man ikke oppleve og prøve møblene på forhånd. Kommer den til å passe inn? Er fargen riktig? Er den virkelig så god å sitte i? Når du handler hos oss her i Fine Design, kan du ta deg en tur innom våre to utsalg for å se og prøve våre terrassemøbler selv. Eller du kan du bestille dem for sikker levering hjem, og være trygg på at du får vanlig norsk garanti.

Terrassemøbler som tåler en typisk, norsk sommer

Med riktige terrassemøbler får du også mer ut av sommeren. Terrassemøbler skal være komfortable å sitte i over lengre tid. Stolene bør sikre god støtte for både rygg og ben, og høydeforholdet mellom stoler og bord bør være tilpasset bruken.

Du sparer dessuten både tid og energi på å ha vedlikeholdsfrie terrassemøbler. De er svært praktiske, spesielt om du er av typen som helst forbinder sommeren med lange og avslappende dager – og ikke ønsker å bruke tiden din på vedlikehold. De aller fleste av våre terrassemøbler er laget i aluminium, og som skapt for en typisk, norsk og variert sommer.

Aluminium ruster ikke, og det gjør at våre terrassemøbler fint kan stå ute hele sommeren og langt utover høsten. Da kan man også nyte de fine høstdagene på terrassen, uten å måtte bekymre seg for møblenes vedlikehold eller kvalitet.

Terrassemøbler fra kjente kvalitetsprodusenter

Vi fører terrassemøbler fra Gardenart, et stort firma som spesialiserer seg på terrassemøbler tilpasset det skandinaviske markedet. Møblene fra Gardenart har stilrent design og en unik kvalitet.

Vi fører også det norske merket Sundays, med terrassemøbler som både er designet og produsert her i Norge. Firmaet leverer både lekre terrassemøbler, lykter, tepper og mye annet spennende tilbehør. Produktene fra Sundays holder også svært høy kvalitet, og de er i hovedsak produsert i aluminium.

Modulbaserte terrassemøbler med stor fleksibilitet

Med våre modulbaserte terrassemøbler kan du sette sammen og skreddersy det perfekte uterommet! Mange drømmer om en behagelig sofagruppe ute, der man kan legge seg rett ut med en god bok, samle familie og venner eller bare nyte sommerkvelden under et varmt pledd. Vi har flere modulvarianter som lett kan settes i sammen til en deilig lounge i hagen eller på terrassen.

Fine Design har alle terrassemøbler du trenger for å innrede uterommet akkurat slik du drømmer om. Vi har moduler som gjør at du kan utvide fra en enkel hjørnesofa til en stor lounge. Her er det bare fantasien som setter grenser! Har du en liten balkong eller terrasse, holder det kanskje med mindre terrassemøbler, som en toseter og en puff, for å oppnå den gode følelsen av en lounge.

Ta turen innom våre utsalg på Høvik eller i Sandnes for å se og prøve våre lekre terrassemøbler.

Skap din drømmeterrasse med terrassemøbler fra Fine Design!