fbpx

Terrassemøbler til din terrasse

Her finner du terrassemøbler i aluminium, betong og rotting. Terrassemøbler kan være så mangt, så her har vi samlet alt fra hagesofaer til spisebord.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Her finner du møblene til din drømmeterrasse!

 

Mange drømmer om å ha et stort hus med en fin hage, og ikke minst en stor veranda eller terrasse. En terrasse der man kan sette seg og drikke morgenkaffen, eller kan invitere venner til for å nyte en deilig middag. Terrassen har mange bruksområder, og derfor er det også viktig at man planlegger hvordan den skal møbleres. Har man en stor terrasse, vil man kanskje dele den opp i forskjellige soner. Har man en mindre terrasse, kan det være praktisk med møbler som kan brukes i flere situasjoner. Kanskje du vil ha en deilig sofa eller et fint spisebord med gode stoler til? Se for deg hvordan din drømmeterrasse ser ut, og finn møblene hos oss.

Terrassemøbler som passer alle hjem

Et spørsmål man må stille seg, er hva man trenger av terrassemøbler. Noen ønsker en løsning med spisebord og stoler, mens andre vil ha et spisebord med benker. Kanskje vil du heller ha en sofagruppe med et bord til? Man må finne ut hva man ønsker å bruke terrassen til, hvor mye plass man har, og deretter finne passende møbler.

Fine Design er Norges største leverandør av hagemøbler. Det betyr at vi har størst utvalg, vi fører merker som er av høy kvalitet og du får en personlig service som mange ikke kan måle seg med. Når man handler over nett, får man ikke opplevd møblene på forhånd. Kommer den til å passe inn? Er fargen riktig? Er den virkelig så god å sitte i? Når du handler hos oss her i Fine Design, kan du ta deg en tur innom våre to utsalg for å se og prøve møblene selv. Eller du kan du bestille dem trygt hjem og være trygg på at du får vanlig norsk garanti.

Møbler som tåler en typisk norsk sommer

De aller fleste møblene vi selger er laget i aluminium, og som skapt for en norsk sommer. Aluminium ruster ikke, noe som gjør at møblene fint kan stå ute hele sommeren og utover høsten. Da kan man nyte de fine høstdagene fra terrassen uten å måtte bekymre seg for møblene.

Vi fører terrassemøbler fra Gardenart, et stort firma som spesialiserer seg på møbler tilpasset det skandinaviske markedet. Møblene fra Gardenart har stilrent design og en unik kvalitet. Vi fører også det norske merket Sundays. De leverer både lekre møbler, lykter, tepper og mye annet spennende. Produktene fra Sundays holder høy kvalitet, de flester er i aluminium, og de er både designet og produsert her i Norge.

Ta turen innom våre utsalg på Fornebu eller i Sandnes for å se våre lekre terrassemøbler selv.