Terrassemøbler

Skap din drømmeterrasse

Stor eller liten terrasse? Du finner alle terrassemøbler du trenger her.

$header_bilde_overskrift

Skap din drømmeterrasse

Stor eller liten terrasse? Du finner alle terrassemøbler du trenger her.

Viser 1–32 av 255 resultater

Terrassemøbler til din terrasse

Her finner du terrassemøbler i materialer som tåler nordisk vind og vær. Terrassemøbler kan være så mangt, så her har vi samlet alt fra hagesofaer til spisebord.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Her finner du terrassemøbler til din drømmeterrasse!

 

Mange drømmer om å ha et stort hus med en fin hage, og ikke minst en stor veranda eller terrasse med fine terrassemøbler der man kan sette seg og drikke morgenkaffen, slappe av med en god lunsj, eller kan invitere venner til bords for å nyte en deilig middag. Våre terrassemøbler har mange bruksområder, og derfor er det også viktig at man planlegger hvordan det skal møbleres.

Har man en stor terrasse, vil man kanskje dele den opp i forskjellige soner med ulike funksjoner og terrassemøbler. Har man en mindre terrasse, kan det være praktisk med terrassemøbler som kan brukes i flere situasjoner. Kanskje du vil ha en deilig sofa eller et fint spisebord med gode stoler til? Se for deg hvordan din drømmeterrasse ser ut, og finn dine terrassemøbler hos oss. Sammen kan vi skape din drømme-uteplass!

Terrassemøbler som passer alle hjem

Et spørsmål man kan stille seg, er hvilke terrassemøbler og hvilke funksjoner man har behov for. Noen ønsker en løsning med spisebord og stoler, mens andre vil ha et spisebord med benker. Kanskje vil du heller ha terassemøbler som består av en utesofa-gruppe med et bord til? Finn først ut hva du ønsker å bruke terrassen til, hvor mye plass du har – og deretter kan du finne terrassemøbler som passer.

Fine Design er Norges største spesialist på hage- og terrassemøbler. Det betyr at vi har størst utvalg, vi fører terassemøbler av høy kvalitet, og du får en personlig service som de færreste kan måle seg med. Når man handler terrassemøbler på nett, får man ikke oppleve og prøve møblene på forhånd. Kommer de til å passe inn? Er fargen riktig? Er ønskede terrassemøbler virkelig gode å sitte i? Når du skal handle terrassemøbler hos Fine Design, kan du ta deg en tur innom et av våre to utsalg for å se og prøve våre terrassemøbler selv. Eller du kan du bestille terrassemøbler for sikker levering hjem, og være trygg på at du får vanlig norsk garanti.

Terrassemøbler som tåler en typisk, norsk sommer

Med riktige terrassemøbler får du også mer ut av sommeren. Terrassemøbler skal være komfortable å sitte i over lengre tid. Stolene bør sikre god støtte for både rygg og ben, og høydeforholdet mellom stoler og bord bør være tilpasset bruken av dine terrassemøbler.

Du sparer dessuten både tid og energi på å ha vedlikeholdsfrie terrassemøbler. De er svært praktiske, spesielt om du er av typen som helst forbinder sommeren med lange og avslappende dager – og ikke ønsker å bruke tiden din på terrassemøbler som krever vedlikehold. De aller fleste av våre terrassemøbler er laget i aluminium, og er som skapt for en typisk, norsk og variert sommer.

Aluminium ruster ikke, og det gjør at våre terrassemøbler fint kan stå ute hele sommeren og langt utover høsten. Da kan man også nyte de fine høstdagene på terrassen, uten å måtte bekymre seg for vedlikehold eller kvaliteten på valgte terrassemøbler.

Terrassemøbler fra kjente kvalitetsprodusenter

Vi fører terrassemøbler fra Gardenart, et stort firma som spesialiserer seg på terrassemøbler tilpasset det skandinaviske markedet. Terrassemøbler fra Gardenart har stilrent design og en unik kvalitet.

Vi fører også det norske merket Sundays, med terrassemøbler som både er designet og produsert her i Norge. Firmaet leverer både lekre terrassemøbler, lykter, tepper og mye annet spennende tilbehør. Terrassemøbler og produkter fra Sundays holder også svært høy kvalitet, og de er i hovedsak produsert i aluminium.

Modulbaserte terrassemøbler med stor fleksibilitet

Med våre modulbaserte terrassemøbler kan du sette sammen og skreddersy det perfekte uterommet! Mange drømmer om en behagelig sofagruppe ute, der man kan legge seg rett ut med en god bok, samle familie og venner eller bare nyte sommerkvelden under et varmt pledd. Vi har flere modulvarianter av terrassemøbler som lett kan settes i sammen til en deilig lounge i hagen eller på terrassen.

Fine Design har alle terrassemøbler du trenger for å innrede uterommet akkurat slik du drømmer om. Vi har moduler som gjør at du kan utvide fra en enkel hjørnesofa til en stor lounge. Her er det bare fantasien som setter grenser for bruken av terrassemøbler! Har du en liten balkong eller terrasse, holder det kanskje med mindre terrassemøbler, som en toseter og en puff, for å oppnå den gode følelsen av en lounge.

Ta turen innom våre utsalg på Rud i Bærum eller i Sandnes for å se og prøve våre lekre terrassemøbler.

Skap din drømmeterrasse med terrassemøbler fra Fine Design!

Har Fine Design terrassemøbler til liten balkong?

Vi har mange ulike utemøbler som kan brukes som terrassemøbler til små altaner eller balkonger. Her er noen eksempler på terrassemøbler du kan kjøpe som tar liten plass: Gardenart modulsofa – kjøp den ene modulen, runde sofabord i teak, som kan skyves i hverandre, liten blomsterkasse på hjul og praktiske klappstoler. Alle disse er terrassemøbler som tar liten plass.

Har Fine Design terrassemøbler til stor terrasse?

Ja! Vi har en mengde flotte terrassemøbler til store terrasser, blant annet fra favorittmerket vårt, Gardenart. Her er noen fine terrassemøbler du kan kjøpe hos oss: Modulsofaer – disse kan du bygge så store du vil, stort utebord på 280 cm, romslig piknikbenk med bord og dessuten flere flotte utekjøkken fra Bull. Dette er terrassemøbler som krever litt plass rundt seg.

Hva er aluminiumsmøbler?

Med «aluminiumsmøbler» mener vi rett og slett terrassemøbler som har ramme støpt i aluminium. Det er et metall som ikke er særlig reaktivt, det verken irrer eller ruster. I tillegg er det lett å forme og terrassemøblene blir stødige, men lette å flytte på. Nesten alle terrassemøbler vi selger er produsert i aluminium, og det gjør at du kan la dem stå ute i regn og snø uten at de blir stygge. Det er likevel å anbefale at du tar dem inn om vinteren, eller setter dem under tak eller lagringstrekk. Har du terrassemøbler med puter bør putene tas inn uansett.