Utemøbler er vår spesialitet. Vi vet at nordmenn er blant verdens beste når det gjelder å kose seg ute. Har man utemøbler som er tilpasset sitt behov, som er komfortable og som også ser bra ut, da vil man også være mer ute. Vi har tatt inn utemøbler vi vet er av høy kvalitet og som samtidig tåler en typisk norsk sommer. På en flott sommerdag kan vi oppleve alt fra strålende sol til hagl og torden. Her finner du alt fra aluminiumsmøbler som aldri ruster, til kraftige og komfortable rottingmøbler. Uansett hva du drømmer om, har vi noe til deg. Ta en titt på utvalget vårt her i nettbutikken, eller ta en tur innom en av våre butikker.

Viser 1–9 av 262 resultater

BENK 135x38x44 cm- HAGEMØBLER

kr1,990.00

Benk med aluminiumfot og grå infinitree plate. Infinitree er produsert av plastråstoff i polyetylen, men får en finish som er ut som «værbitt» autentisk treverk. Det er vedlikeholdsfritt. Mål: lengde 135 cm x bredde 38 cm x høyde 44 cm

BETONG SKAMMEL/BORD GRÅ 35×35 cm

kr990.00

Betong skammel/bord Vekt 18 kg. Størrelse: Lengde 35 cm, bredde 35 cm, høyde 46 cm Kan brukes innendørs og utendørs Se artikkel 100021 for pute som passer til

Norges største leverandør

Fine Design er Norges største leverandør av utemøbler på nett. I vår nettbutikk kan du i fred og ro se gjennom vårt sortiment. Du kan selvsagt også komme til våre butikker på Fornebu og Sandnes og ta en titt og prøvesitte møblene. Her vil du få god veiledning og hjelp av våre dyktige medarbeidere til å gjøre dine valg ut fra ditt behov og den prisen du er villig til å betale for nye hagemøbler.

Kvalitet er viktig!

Putekvaliteten er viktigere og viktigere for folk, og det skjønner vi godt! Det er ikke akkurat Spania klima her i landet, så når vi endelig får de fine soldagene er det viktig at uteplassen er klar og innbydende. Heldigvis er nordmenn blitt flinke til å «utvide» sesongen i «begge ender». Vi har flotte saueskinn, pledd og fine puter som er med på å lage den gode stemningen.

Vi håper du finner frem i vår nettbutikk, men det beste er å komme innom en av butikkene. På Fornebu kan du til og med få med deg utemøblene hjem med en gang. Eller vi kan frakte dem hjem til deg med budbil for kr. 790,- i Oslo/Bærum. Hos oss kan du rett og slett kjøpe utemøbler på nettet i lunsjen og spise middagen i dem hjemme i din egen hage få timer etterpå.