Lagringstrekk/regntrekk 400x300x70 cm (600156)

kr2 490

Varetrekk i grå farge. Kan brukes både sommer og vinter. Støv- og vannavvisende med pustende membran som reduserer kondens. Materialet er av lettvekt, UV bestandig polyester. Trekkene leveres i en hendig lagringsbag som er fastsydd i trekket. Mål: 400x300x70 cm.

AeroCover beskyttelsestrekk er laget av høyverdig ripstop-polyester som er utstyrt med en membran. Lagringstrekket puster og tåler skitt og vann. Det gir en bra beskyttelse til hagemøbler, parasoller og puter. Temperaturforskjeller gjør det uunngåelig at det dannes kondens. AeroCover lagringstrekk hjelper til med å transportere ut fukten. Sørg derfor for nok ventilasjon slik at trekket kan puste. Legg ALDRI trekket flatt på en bordplate. Sørg for avstand mellom trekket og bordplaten. De aller fleste hagebordene Fine Design Hagemøbler selger er laget i aluminium og de liker seg best uten trekk!

600156

Varenummer: 1547219872710 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Beskytt hagemøblene og terrassemøblene dine med AeroCover lagringstrekk. Overtrekket er laget i et pustende, 100 % vannavvisende stoff av polyester som holder hagemøblene dine tørre og som reduserer kondens, slik at du unngår sopp og jordslag. Med det frostsikre overtrekket fra AeroCover kan du lagre møblene utendørs året rundt. Trekket beskytter mot solbleking, pollen, støv, regn og snø. Det leveres i en smart bag som er fastsydd i trekket. Enklere blir det ikke – bare ta trekket av og nyt sommeren i dine utemøbler fra Fine Design.

Dette lagringstrekket egner seg til et loungesett bestående av flere elementer (f. eks. Sundays Frame sofagruppe), som L-formet utesofa, hagebord, utebenk eller flere hagestoler med spisebord. Se her for trekk til mindre seksjoner.

Mål: 400 x 300 x 70 cm

Trykk her for å se hagemøbler