Velg en solid hagebenk

Vi har moderne og stilige hagebenker som tåler vær og vind.


Hagebenker til alle

Er du på jakt etter en liten hagebenk, eller trenger du en større spisebenk? Uansett hva du vil ha, finner du alle hagebenkene våre samlet her.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vi har alt fra knall gule hagemøbler til elegante hagebenker i sort, grått eller hvitt. Trenger du en hagebenk som er vær-resistent, og samtidig ser moderne og fin ut? Da finner du garantert en hagebenk her hos oss. Den smarte hagebenken på bildet har vunnet Reddot Award for beste design.

Drømmen må være å sitte under et stort eiketre på en lekker hagebenk, mens barn og familie koser seg i hagen. Det er minner man kan kose seg med i mange år framover.

Vi har et stort utvalg av hagebenk som passer perfekt i hagen din. Ønsker du deg en klassisk hagebenk med rygg, som er tidløs og elegant? Eller hva med en robust og kraftigere hagebenk? En flott hagebenk kan være et stilig element som skiller seg ut i hagen. Uansett behov – du finner garantert en hagebenk som passer blant vårt gode utvalg.

Trykk her for å se hagemøbler

Hagebenk i værbestandig aluminium

Vårt nordiske klima stiller krav til hagebenker og andre møbler som skal stå ute. De må tåle både sol, regn og vind, høye og lave temperaturer – og aller helst tåle å stå ute om vinteren. Fine Design fører derfor nesten utelukkende hagemøbler av aluminium. De tåler det meste! Hvis du ønsker deg en hagebenk som varer lenge, og vil kreve lite vedlikehold, velger du aluminium.

En hagebenk i aluminium kan bli et stilig element i hagen din – som lett blir et samlingspunkt. Her kan barn leke med vann, spise mat eller bare slappe av. Kjøper du med en pute som passer til hagebenken, blir den også mer komfortabel å sitte på.

Sjekk ut hagebenkene fra Gardenart i aluminium. Disse benkene har et  klassisk utseende, men samtidig er de laget for å tåle mye.

En hagebenk i aluminium ruster ikke, så du trenger derfor ikke bekymre deg for verken vær eller vind. Sett en hagebenk ut i hagen – og nyt sommeren. Denne typen hagebenk kan stå ute hele våren, sommeren og høsten – og til og med på vinteren. Det er riktignok anbefalt å dekke til aluminiumsmøbler i vinterhalvåret, men skulle man glemme det noen uker, tåler de dette helt fint.

Prisvinnende hagebenk

Vi fører også en genial kombiløsning – et aluminiumsbord med to tilhørende benker som sitter fast i bordet. Dette produktet vant Reddot Award i 2015 for beste design.

Her får du et stabilt aluminiumsbord som tåler en norsk sommer, med både varme og våte dager. I tillegg er det to benker som sitter fastmontert til bordet. Perfekt å ha stående i hagen. Da kan man slenge seg ned når man trenger en pause, man kan ta middagen ute eller bare la ungene bruke bordet til lek.

Møbelet finnes i både en sort og en hvit modell. Den sorte modellen finner du her – og den hvite modellen finner du her.

Uansett hva slags hagebenk du ser for deg, er det en stor sjanse for at Fine Design har noe du vil elske. Ta en titt på produktene her på nettsiden, eller ta deg en tur til en av butikkene våre for å se møblene på nært hold, og prøvesitte.

Trenger du tilbehør til en hagebenk?

På vår side for tilbehør kan du finne alt du trenger for å komplettere en ny hagebenk. Kanskje en puff, puter eller et rensesett til møbler og hagebenk? Det er enkelt å pynte opp en hagebenk med pledd, tepper, lykter og annet lekkert tilbehør. Fine Design har et stort utvalg av artikler som kan gjøre uteplassen unik – og ekstra koselig.

Er du på jakt etter mer enn bare en hagebenk, så finner du også et stort utvalg av hagesofaer i ulike materialer hos Fine Design. Det er ingenting som føles bedre enn å sette seg ned på en hagebenk eller i en deilig hagesofa – og nyte en vakker sommerdag!