Velg en solid hagebenk

Vi har moderne og stilige hagebenker som tåler vær og vind.


Hagebenker til alle

Er du på jakt etter en liten hagebenk, eller trenger du en større spisebenk? Uansett hva du vil ha, finner du alle hagebenkene våre samlet her.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vi har alt fra knall gule hagemøbler til massive betongbenker. Trenger du en hagebenk som er vær-resistent, men samtidig ser moderne og fin ut? Da finner du garantert en hagebenk her hos oss. Vi har hagebenker i aluminium og betong.

 

Drømmen må være å sitte under et stort eiketre på en lekker hagebenk, mens barn og familie koser seg i hagen. Det er minner man kan kose seg med i mange år framover.

Vi har et stort utvalg av hagebenk som passer perfekt i hagen din. Ønsker du deg en klassisk hagebenk med rygg, som er tidløs og elegant? Eller er det en robust hagebenk i betong du vil ha? En massiv hagebenk blir et stilig element som skiller seg ut i hagen. Uansett behov – du finner garantert en hagebenk som passer blant vårt gode utvalg.

Trykk her for å se hagemøbler

Hagebenk i betong?

Veldig ofte domineres en hage av fine blomster, kortklipt gress og sittegrupper som har et skandinavisk design. Det er elegant og minimalistisk. Hvis du ønsker å tilføre noe som skiller seg litt ut, kan en hagebenk i betong være perfekt for deg! Disse hagebenkene er massive, laget av 100 % betong og tåler det meste av hva du kan utsette dem for.

En hagebenk i betong kan bli et stilig element i hagen din – og som lett blir et samlingspunkt. Her kan barn leke med vann, spise mat eller bare slappe av. Kjøper du med en pute som passer til benken, blir den også mer komfortabel å sitte på.

Vi har også hagebenker for dem som ikke liker det massive, industrielle uttrykket til en betongbenk. Frister det mer med en tradisjonell hagebenk som glir inn i omgivelsene? Sjekk ut hagebenkene fra Gardenart i aluminium. Disse benkene har et mer klassisk utseende, men samtidig er de laget for å tåle mye.

Aluminium ruster ikke, så du trenger derfor ikke bekymre deg for verken vær eller vind. Sett en hagebenk ut i hagen – og nyt sommeren. Denne typen hagebenk kan stå ute hele våren, sommeren og høsten – og til og med på vinteren. Det er riktignok anbefalt å dekke til aluminiumsmøbler i vinterhalvåret, men skulle man glemme det noen uker, tåler de dette helt fint.

Prisvinnende hagebenk

Vi fører også en genial kombiløsning – et aluminiumsbord med to tilhørende benker som sitter fast i bordet. Dette produktet vant Reddot Award i 2015 for beste design.

Her får du et stabilt aluminiumsbord som tåler en norsk sommer, med både varme og våte dager. I tillegg er det to benker som sitter fastmontert til bordet. Perfekt å ha stående i hagen. Da kan man slenge seg ned når man trenger en pause, man kan ta middagen ute eller bare la ungene bruke bordet til lek.

Uansett hva slags hagebenk du ser for deg, er det en stor sjanse for at Fine Design har noe du vil elske. Ta en titt på produktene her på nettsiden, eller ta deg en tur til en av butikkene våre for å se møblene på nært hold.

Trenger du tilbehør til en hagebenk?

På vår side for tilbehør kan du finne alt du trenger for å komplettere en ny hagebenk. Kanskje en betongskammel, puter eller et rensesett til møbler og hagebenk? Det er enkelt å pynte opp en hagebenk med pledd, tepper, lykter og annet lekkert tilbehør. Fine Design har et stort utvalg av artikler som kan gjøre uteplassen unik – og ekstra koselig.

Er du på jakt etter mer enn bare en hagebenk, så finner du også et stort utvalg av hagesofaer i ulike materialer – i aluminium, rotting og betong – hos Fine Design. Det er ingenting som føles bedre enn å sette seg ned på en hagebenk eller i en deilig hagesofa – og nyte en vakker sommerdag!