Hagebenk

Velg en solid hagebenk

Vi har moderne og stilige hagebenker som tåler vær og vind.

$header_bilde_overskrift

Velg en solid hagebenk

Vi har moderne og stilige hagebenker som tåler vær og vind.

Viser alle 20 resultater

Hagebenker til alle

Er du på jakt etter en liten hagebenk, eller trenger du en større spisebenk? Uansett hva du vil ha, finner du alle hagebenkene våre samlet her.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vi har alt fra knall gule hagemøbler til elegante hagebenker i sort, grått eller hvitt. Trenger du en hagebenk som er vær-resistent, og samtidig ser moderne og fin ut? Da finner du garantert en hagebenk her hos oss. Den smarte hagebenken på bildet har vunnet Reddot Award for beste design.

Drømmen må være å sitte under et stort eiketre på en lekker hagebenk, mens barn og familie koser seg i hagen. Det er minner man kan kose seg med i mange år framover.

Vi har et stort utvalg benker som passer perfekt i hagen din. Ønsker du deg en klassisk hagebenk med rygg, som er tidløs og elegant? Eller hva med en robust og kraftig hagebenk? En flott hagebenk kan være et stilig element som skiller seg ut i hagen. Uansett behov – du finner garantert en hagebenk som passer blant vårt gode utvalg.

En hagebenk blir raskt et favorittsted, enten den står plassert på terrassen eller i skyggefulle omgivelser i hagen. En hagebenk trenger ikke ta stor plass. En hagekrakk eller en hagebenk gjør at du kan nyte skyggene under et epletre, eller la benken fungere som et nyttig og plassbesparende møbel på balkongen eller terrassen. En hagebenk er uansett et perfekt sted både for hvile og ettertanke.
Uansett valg av hagebenk – Fine Designs benker er alle både dekorative og praktiske. Med en hagebenk eller to vil det alltid være plass til ekstra gjester. I tillegg kan en hagebenk enkelt flyttes på, ved behov – for eksempel når du ønsker å «følge etter» sola på uteplassen din.

En hagebenk setter et personlig preg på et uteområde. Pynt gjerne din hagebenk med noen dekorative puter og lune pledd. Da ligger alt til rette for å nyte sommeren ut i de sene kveldstimene. Lykter og lys bidrar også til å ta ute-stemningen til nye høyder.

Vi har en hagebenk for alle typer arealer og bruk – uavhengig av om du har et lite eller stort uterom å boltre deg på. De siste årene har det blitt moderne med hagebenk uten rygg, gjerne i pulverlakkert aluminium. Til tross for ny inspirasjon foretrekker mange fortsatt en klassisk hagebenk med rygg. Finn ny inspirasjon blant vårt store utvalg av hagemøbler og tilbehør. Hos Fine Design finner du uansett en hagebenk for akkurat ditt behov og bruk. Velkommen til våre butikker på Høvik eller i Sandnes!

Trykk her for å se hagemøbler

Hagebenk i værbestandig aluminium

Vårt nordiske klima stiller krav til hagebenker og andre møbler som skal stå ute. De må tåle både sol, regn og vind, høye og lave temperaturer – og aller helst tåle å stå ute om vinteren. Fine Design fører derfor nesten utelukkende hagemøbler av aluminium. De tåler det meste! Hvis du ønsker deg en hagebenk som varer lenge, og vil kreve lite vedlikehold, velger du aluminium.

En hagebenk i aluminium kan bli et stilig element i hagen din – som lett blir et samlingspunkt. Her kan barn leke med vann, spise mat eller bare slappe av. Kjøper du med en pute som passer til hagebenken, blir den også mer komfortabel å sitte på.

Sjekk ut hagebenkene fra Gardenart i aluminium. Disse benkene har et  klassisk utseende, men samtidig er de laget for å tåle mye.

Kjøp hagebenk i aluminium. Den ruster ikke, så du trenger derfor ikke bekymre deg for verken vær eller vind. Sett en hagebenk eller to ut i hagen – og nyt sommeren. Aluminiumsbenker er praktiske – de er lette å flytte på, men stødige å sitte på også. Denne typen hagebenk kan stå ute hele våren, sommeren og høsten – og til og med på vinteren. Det er riktignok anbefalt å dekke til aluminiumsmøbler i vinterhalvåret, men skulle man glemme det noen uker, tåler de dette helt fint.

Prisvinnende hagebenk

Vi fører også en genial kombiløsning – et aluminiumsbord med to tilhørende benker som sitter fast i bordet. Dette produktet vant Reddot Award i 2015 for beste design.

Her får du et stabilt aluminiumsbord som tåler en norsk sommer, med både varme og våte dager. I tillegg er det to benker som sitter fastmontert til bordet. Perfekt å ha stående i hagen. Da kan man slenge seg ned når man trenger en pause, man kan ta middagen ute eller bare la ungene bruke bordet til lek.

Møbelet finnes i både en sort og en hvit modell. Den sorte modellen finner du her – og den hvite modellen finner du her.

Uansett hva slags hagebenk du ser for deg, er det en stor sjanse for at Fine Design har noe du kommer til å elske. Ta en titt på produktene her på nettsiden, eller ta deg en tur til en av butikkene våre for å se møblene på nært hold, og prøvesitte.

Hagekrakk fra Sundays Design

Små og fargerike hagekrakker – dette er hagemøbler du blir glad av! Sundays Designs lille, fargesterke hagebenk stråler om kapp med sommersola. Dette er en hagebenk i kvadratisk form som også kan brukes som bord. Kjøp den hos Fine Design. Trenger du en litt større hagebenk i samme «familie»? Lange Frame hagebenk kan du bestille her.

Trenger du tilbehør til hagebenk?

På vår side for tilbehør kan du finne alt du trenger for å komplettere hagebenk og hagesofa. Kanskje en puff, puter eller et rensesett til møbler og hagebenk? Det er enkelt å pynte opp en hagebenk med pledd, tepper, lykter og annet lekkert tilbehør. Fine Design har et stort utvalg av artikler som kan gjøre uteplassen unik – og ekstra koselig.

Er du på jakt etter mer enn bare en hagebenk, så finner du også et stort utvalg av hagesofaer i ulike materialer hos Fine Design. Det er lite som føles bedre enn å sette seg ned i hagen på en hagebenk eller i en deilig hagesofa – og nyte en vakker sommerdag!