Hagen vår er et fristed for mange. Et sted med flotte blomster, masse plass og gode sitteplasser. Et sted unger og familie kan løpe rundt og bare nyte livet. Det er lite som er bedre enn å sette seg ute på en fin sommerdag og bare nyte livet. Fuglene kvitrer, humlene suser rundt i blomsterbedet og du sitter i en deilig hagesofa. Med hagemøbler fra oss kan vi garantere deg at du finner noe som passer til ditt behov. Trenger du en fin hagebenk stående under et gammelt tre? Eller er det en stor og fin sofa med plass til alle barn og barnebarn du er på jakt etter? Det fine med hagemøbler fra oss er at du kan tilpasse det meste etter hva behovet ditt er. Da er det perfekt med møbler fra oss, møbler som både er av høy kvalitet, tåler en typisk norsk sommer og som ser bra ut.

Viser 1–9 av 284 resultater

BENK 135x38x44 cm- HAGEMØBLER

kr1,990.00

Benk med aluminiumfot og grå infinitree plate. Infinitree er produsert av plastråstoff i polyetylen, men får en finish som er ut som «værbitt» autentisk treverk. Det er vedlikeholdsfritt. Mål: lengde 135 cm x bredde 38 cm x høyde 44 cm

BETONG SKAMMEL/BORD GRÅ 35×35 cm

kr990.00

Betong skammel/bord Vekt 18 kg. Størrelse: Lengde 35 cm, bredde 35 cm, høyde 46 cm Kan brukes innendørs og utendørs Se artikkel 100021 for pute som passer til

Hagemøbler som tåler en norsk sommer

En ting du kan være sikker på er at våre hagemøbler tåler en typisk norsk sommer. Noen fine, varme dager og noen kalde, regntunge dager. Mange av hagemøblene våre kommer fra Gardenart og er laget i aluminium. Dette er kvalitetsmøbler som er laget for å tåle nordisk vær, år etter år. Det er også vi veldig glade for, for det gjør at vi kan være sikre på at disse produktene tåler å bli brukt. Gardenart har siden 1999 levert produkter av høy kvalitet, i tidsriktig design og til en fornuftig pris.

 

Et annet merke vi fører er Sundays, som er et merke fra Norge. Hagemøblene deres er også i aluminium, men er samtidig pulverlakkert med Jotun pulverlakk. Dette gjør at disse møblene kan stå ute i all slags vær, uten å ruste. Så selv om vi bare har vi ordentlig sommer kun et par måneder i året, tåler disse hagemøblene fint å stå ute i både regn, vind og snø.. Nå er det aldri anbefalt å la hagemøblene stå ute om vinteren, men de tåler helt fint å stå stablet bort under en presenning et sted. Når sommeren kommer tilbake er det bare å hente de frem igjen, og nyte en ny sommer.

 

Tilpasset din egen hage

Med hagemøbler fra oss får du møbler som passer perfekt inn i hagen din. Er du på jakt etter en lekker hagesofa eller en fin hagebenk? Uansett hva dine ønsker er, har vi noe som passer deg. Her finner du alt fra tøffe betongmøbler til deilige loungesofaer. Trenger du en god parasoll som kan stå sammen med den nye sofaen din? Vi har parasoller som er perfekt for en norsk sommer. Alle parasollene har duk av høy kvalitet og er i 3×3 meter størrelse.

 

Vi er Norges største leverandør av hagemøbler og har 13 års erfaring fra bransjen. Hos oss skal alle ha råd til god design, uansett om det er hagemøbler man trenger eller en ny grill. Hva ville passet perfekt inn i din hage?