Dansk design utemøbler

Behagelig utesofaer, «beanbags», puffer og puter i høy kvalitet fra TRIMM.


TRIMM – maritime røtter til et moderne hjem

Trimm er et merke fra København/Danmark som designer og utvikler produkter med maritime røtter til moderne norske og danske hjem. Dette er «beanbags» med veldig god kvalitet som tåler å stå utendørs også i regnvær. TRIMM sine bønnebagger, hagesofaer og stoler tørker fort. De runde puffene fra TRIMM er både praktiske og gjør at utegruppen din ser enda litt stiligere ut!

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hagemøblene du finner hos Fine Design fra Trimm er utrolig komfortable, og passer perfekt inn til enhver hage eller uteplass. Disse tåler fint å stå ute i all slags vær, men kan også benyttes inne, skulle det være behov for det.

TRIMM er et dansk firma fra København som ble grunnlagt av seilmaker Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund i 2010. Firmaet har maritime røtter, hvilket er tydelig i design og materialbruk. Alle produktene er produsert i Europa, for å sikre topp kvalitet, kort produksjonstid og nærhet til fabrikkene.

Hovedmålet til TRIMM er å fremme livskvalitet og styrke relasjonen mellom mennesker. De utfordrer hvordan mennesker tilbringer tid sammen i en uformell ramme, og har fokus på «å skape en loungestemning».

Dette er moderne utemøbler i et tidløst design. Flotte designprodukter som ikke «koster skjorta», rett og slett! Flere av våre kunder bruker TRIMMS bønnebagger, utesofaer og stoler også innendørs, selv om dette i første rekke er utemøbler laget i supergod kvalitet for å tåle all slags vær.

Trimm-copenhagen-fine-design Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Trykk her for å se hagemøbler

TRIMM COPENHAGEN lager verdens beste beanbags

Fine Design har solgt dem i en årrekke, og i år tilbyr vi et enda større sortiment av disse flotte kvalitetsmøblene til ute- og innebruk.

Været? Det trenger du ikke bry deg om, disse møblene peker nese til regnskuren. For den som foretrekker å holde håret tørt, er det bare å flytte med seg hele sekkesofaen inn i stua.

rocket-daybed-graphite-kan-brukes-innendørs-som-sofa Hagemøbler og utemøbler - Fine design


Fine Design heier på danske hagemøbler!

TRIMM Copenhagen ble startet av designer Rikke Gjørlund i 2010. Produktene produseres i Europa, noe som sørger for kort produksjonstid og nærhet til produksjonslokalene. På sin egen nettside skriver firmaet: “Vårt formål er å øke folks livskvalitet og styrke forholdene mellom mennesker”.

De ønsker at folk skal bruke mer tid sammen – i en uformell ramme – utendørs. Med andre ord: Perfekt til hjemmesommeren 2021!

Lag din egen “bønnebag-oase” i hagen til hele familien eller innred verandaen med hyggelige sittemøbler fra vårt danske naboland. Kvalitet, komfort, mobilitet og design er stikkordene til TRIMM Copenhagen.

Bordet du ser i midten på bildet er også en puff – som kan sittes på ved behov. Et godt (og enda litt mer avslappet) alternativ til disse er de store, behagelige Felix-putene i antrasitt. Mål: lengde 80 cm x bredde 56 cm x høyde 17. Finnes også i grått.

Flere lounge-satelliter i ring på graset_graphite

Bilde fra TRIMM Copenhagens mediebibliotek.Perfekt! Du får nemlig disse kjekke bønnebagene, putene og loungene i flere ulike varianter, farger og størrelser. De fleste balkonger som er for små til å huse store utemøbelsett har plass nok til en TRIM beanbag eller sittepute. Med et par ekstra puter, et pledd og kanskje en plante eller to har du plutselig innredet en kjempekoselig balkong.

De små Tiny Moon-sittepuffene er stødige og behagelige å sitte på, og kan i tillegg brukes som bord, kombinert med Terrazzo tray-brettene. Møblene kan gjerne stå ute, men blir det for trangt, tar du dem bare med deg inn og bruker dem der.

Tiny-moon-grey-medium Hagemøbler og utemøbler - Fine designTRIMM for alle?

Ja, dette er produkter ungene kan leke i på dagen og de voksne drikke vin i på kvelden. Studenten har en deilig bønnebag å slappe av i foran TV-en og en utesofa til verandaen – i ett og samme produkt. En av grunnene til at vi snakker så varmt om disse produktene, er at vi har dem selv og har prøvd dem ut i flere år. Hjemme hos familien Aanerød sverger også de firbente til disse deilige puffene. Som du ser på bildet velger man seg en TRIMM puff fremfor egen villa 🙂

På grunn av det sterke, vann- og smussavstøtende Sunbrella-stoffet, holder TRIMM-produktene seg fine i årevis. De tåler både sølete labber og et veltet rødvinsglass uten å bli stygge. Det er nemlig bare å tørke av dem med det samme.

Full Moon-puffen Kira ligger på er 115 cm i diameter og 40 cm høy. Dette er størrelse large, og fargen er antrasitt.

Hund-på-trimm-puff Hagemøbler og utemøbler - Fine design


Slik vasker du TRIMM utemøbler:

  • Børst av løs skitt.
  • Bruk en vannslange og dynk møbelet ordentlig. Bruk lunkent vann – aldri kokende.
  • Gjør klar en såpevannsblanding.
  • Vask med en børske, og la såpeblandingen trekke godt inn i stoffet.
  • Skyll alle såperester godt av.
  • La lufttørke – ikke bruk varme.


Sitter flekken skikkelig fast?

Da kan du bruke utvannet Klorin/såpemiks. Sunbrella-stoffet tåler blekemiddel, men vær forsiktig så ikke andre møbler i nærheten får klorin på seg, ettersom de kan misfarges.

1 dl Klorin blandes med noe mer enn en halv dl mild såpe og ca. 4 liter vann. Bruk en børste og la blandingen sitte på i 15 minutter. Etterpå må det skylles nøye med vann og lufttørkes. Behandlingen kan gjentas om flekken er gjenstridig.


Utsolgt snart? TRIMM-produktene våre selger bra.

NB! Populære møbler selger bra, TRIMM har solgt som bare det i flere år.

Hva med disse lekre Arm strong-stolene


Hjemmesommer i deilige hagemøbler fra Fine Design

Mindre reising i utlandet –––> mer reising i Norge. Det er scenarioet for sommeren 2021 også. Men kanskje blir det aller mest avslapping rundt hushjørnene hjemme i år? I en Outdoor Cocoon hengestol fra TRIMM er det i hvert fall lett å komme i feriestemning. Så kan du jo drømme om neste års reiser til sydligere strøk?

Cocoon-hang-chair-taupe-henger-i-et-tre-ved-vakkert-hav Hagemøbler og utemøbler - Fine design