Dansk design

Behagelig «beanbags», puffer og puter i høy kvalitet.


Trimm – maritime røtter til et moderne hjem

Trimm er et merke fra København/Danmark som designer og utvikler produkter med maritime røtter til moderne norske og danske hjem. Dette er «beanbags» med veldig god kvalitet som tåler å stå utendørs også i regnvær. Hagemøblene tørker fort. De runde puffene er både praktiske og gjør at utegruppen din ser bra ut. 

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Møblene du finner hos Fine Design fra Trimm er utrolig komfortable, og passer perfekt inn til enhver hage eller uteplass. Disse tåler fint å stå ute i all slags vær, men kan også benyttes inne, skulle det være behov for det.

Trimm er et dansk firma fra København som er grunnlagt av seilmaker Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund i 2010. Firmaet har maritime røtter, hvilket er tydelig i design og materialbruk. Alle produktene er produsert i Europa, for å sikre topp kvalitet, kort produksjonstid og nærhet til fabrikkene.

Formålet til Trimm med sine flotte designprodukter er å fremme livskvalitet og styrke relasjonen imellom mennesker. De utfordrer hvordan mennesker tilringer tid i sammen i en uformell ramme med fokus på å skape en loungestemning.

Det er moderne utemøbler i et tidløst design. Flere av våre kunder bruker produktene også innendørs, selv om det er super kvalitet og de tåler all slags vær.

Trimm-copenhagen-fine-design Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Trykk her for å se hagemøbler