Utemøbler er vår spesialitet

Vi vet at nordmenn er blant verdens beste når det gjelder å kose seg utendørs. Med utemøbler av høy kvalitet er man sikret å kunne nyte en typisk, norsk sommer.

Med utemøbler som er tilpasset eget behov, og som samtidig er komfortable og ser bra ut, ønsker man å tilbringe mer tid ute. Vi leverer utemøbler av høy kvalitet og som tåler en typisk, norsk sommer. På en sommerdag i Norge kan man oppleve alt fra strålende sol, til hagl og torden. Fine Design leverer alt fra aluminiumsmøbler som aldri ruster, til kraftige og komfortable rottingmøbler. Uansett hva du drømmer om, har vi utemøbler som tilfredsstiller ethvert behov. Ta en titt på utvalget av utemøbler her i nettbutikken, eller ta en tur innom en av våre butikker.

Trykk her for å se hagemøbler

Her finner du utemøblene du drømmer om! Uansett om du har en stor eller liten uteplass, kan du finne noe som passer perfekt.

Det er viktig å huske på hvor man ønsker å plassere de nye utemøblene sine. Skal de stå i hagen eller på en terrasse med tak? Ønsker man seg enkle utemøbler som krever minimalt med vedlikehold – eller gjør det ikke noe om man må jobbe litt for å holde de like fine? Uansett hva slags utemøbler du er på jakt etter finner du de her hos Fine Design! Vi har spesialisert oss på hagemøbler og utemøbler i mange år, og vet hva kundene våre er på jakt etter. Hvis du trenger hjelp til å finne dine drømme-utemøbler, er det bare å ta kontakt med oss eller komme innom butikken vår på Fornebu eller i Sandnes.

Norges største leverandør

Fine Design er Norges største leverandør av utemøbler på nett. I vår nettbutikk kan du i fred og ro se gjennom hele vårt sortiment. Du kan selvsagt også besøke våre butikker på Fornebu og Sandnes, for å ta en titt og prøvesitte møblene. Her vil du få god veiledning og hjelp av våre dyktige medarbeidere – slik at du kan gjøre dine valg ut ifra behov og prisen du er villig til å betale for nye utemøbler.

Kvalitet er viktig

Putekvaliteten blir stadig viktigere for folk, og dette er godt ivaretatt på hagemøbler fra Fine Design! Norge har definitivt ikke et sydlandsk klima – så når vi endelig får de fine soldagene, er det viktig at uteplassen er klar og innbydende. Heldigvis er nordmenn blitt flinke til å «utvide» sesongen i «begge ender». Vi har flotte saueskinn, pledd og fine puter som er med på å lage den gode stemningen.

Se gjennom sortimentet av utemøbler i vår nettbutikk, eller kom innom en av butikkene våre. Fra butikken på Fornebu kan du også ta med deg utemøblene direkte hjem. Eller vi kan frakte dem til deg med budbil for kr. 790,- i Oslo/Bærum. Du kan således handle på nettet i lunsjen og spise middagen i nye utemøbler hjemme i din egen hage – få timer etterpå.