Utemøbler er vår spesialitet!

Vi vet at nordmenn er blant verdens beste når det gjelder å kose seg ute. Med utemøbler av høy kvalitet er man sikret gode møbler som tåler en norsk sommer.

Har man utemøbler som er tilpasset sitt behov, som er komfortable og som også ser bra ut, da vil man også være mer ute. Vi har tatt inn utemøbler vi vet er av høy kvalitet og som samtidig tåler en typisk norsk sommer. På en flott sommerdag kan vi oppleve alt fra strålende sol til hagl og torden. Her finner du alt fra aluminiumsmøbler som aldri ruster, til kraftige og komfortable rottingmøbler. Uansett hva du drømmer om, har vi utemøbler til deg. Ta en titt på utvalget vårt her i nettbutikken, eller ta en tur innom en av våre butikker.

Trykk her for å se hagemøbler

Her hos oss finner du utemøblene du drømmer om! Uansett om du har en stor eller liten uteplass, finner du noe som passer perfekt inn her.

En ting det er viktig å huske på er hvor man ønsker å ha de nye utemøblene sine. Skal de stå i hagen eller på en terrasse med tak? Ønsker man seg enkle utemøbler som krever minimalt med vedlikehold eller gjør det ikke noe om man må gjøre litt jobb for å holde de like fine? Uansett hva slags utemøbler du er på jakt etter finner du noe her hos Fine Design! Vi har spesialisert oss på hagemøbler og utemøbler i mange år, og vet hva kundene våre er på jakt etter. Hvis du trenger hjelp til å finne dine drømme-utemøbler er det bare å ta kontakt med oss eller komme innom butikken vår på Fornebu eller i Sandnes.

Norges største leverandør

Fine Design er Norges største leverandør av utemøbler på nett. I vår nettbutikk kan du i fred og ro se gjennom vårt sortiment. Du kan selvsagt også komme til våre butikker på Fornebu og Sandnes og ta en titt og prøvesitte møblene. Her vil du få god veiledning og hjelp av våre dyktige medarbeidere til å gjøre dine valg ut fra ditt behov og den prisen du er villig til å betale for nye utemøbler.

Kvalitet er viktig!

Putekvaliteten er viktigere og viktigere for folk, og det skjønner vi godt! Det er ikke akkurat Spania klima her i landet, så når vi endelig får de fine soldagene er det viktig at uteplassen er klar og innbydende. Heldigvis er nordmenn blitt flinke til å «utvide» sesongen i «begge ender». Vi har flotte saueskinn, pledd og fine puter som er med på å lage den gode stemningen.

Vi håper du finner frem i vår nettbutikk, men det beste er å komme innom en av butikkene. På Fornebu kan du til og med få med deg utemøblene hjem med en gang. Eller vi kan frakte dem hjem til deg med budbil for kr. 790,- i Oslo/Bærum. Hos oss kan du rett og slett kjøpe utemøbler på nettet i lunsjen og spise middagen i dem hjemme i din egen hage få timer etterpå.