NYHET

Lagringstrekk/regntrekk stol 100x100x70 cm (600160)

kr990

Varetrekk i grå farge. Kan brukes både sommer og vinter. Støv- og vannavvisende med pustende membran som reduserer kondens. Materialet er av lettvekt, UV bestandig polyester. Mål: 100x100x70 cm.

AeroCover beskyttelsestrekk er laget av høyverdig ripstop-polyester som er utstyrt med en membran. Lagringstrekket puster og tåler skitt og vann. Det gir en bra beskyttelse til hagemøbler, parasoller og puter. Temperaturforskjeller gjør det uunngåelig at det dannes kondens. AeroCover lagringstrekk hjelper til med å transportere ut fukten. Sørg derfor for nok ventilasjon slik at trekket kan puste. Legg ALDRI trekket flatt på en bordplate. Sørg for avstand mellom trekket og bordplaten. De aller fleste hagebordene Fine Design Hagemøbler selger er laget i aluminium og de liker seg best uten trekk!

600160

Varenummer: 1605177044969 Kategori:

Beskrivelse

Dette lagringstrekket fra AeroCover passer perfekt til en hagestol fra Fine Design. Utemøblene til Fine Design er produsert i aluminium, og tåler alt av vær og vind. Likevel kan det være lurt å bruke et overtrekk som beskytter året gjennom. Med lagringstrekk fra AeroCover kan du være sikker på at hagemøblene og terrassemøblene dine blir beskyttet mot regn, pollen, støv og snø, og du kan lagre dem utendørs under alle forhold. Møbeltrekket er produsert i et pustende og lett materiale av polyester, som også har UV-beskyttelse. Så er det bare å ta av trekket og nyt en fredelig stund i din Fine Design hagestol (f. eks. GARDENART POSISJON STOL eller GARDENART SOFAHJØRNE)!

Mål: 100 x 100 x 70 cm