Sett pris på sommersolen

Våre solsenger er moderne, komfortable og enkle å vedlikeholde – og tåler både sol og regn.


Solseng til varme dager

Vi må huske å sette pris på de varme dagene vi får her i Norge, og da er det viktig å ha gode solsenger som tåler både sol og regn

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Våre solsenger har aluminiumsramme på de aller fleste modellene, så de vil ikke ruste. Uansett hva du trenger, her ser du solsengene Fine Design fører. De er i god kvalitet og kan brukes som en ekstra sitteplass når det trengs.

Hva du bør tenke på ved valg av solseng

Våre solsenger har aluminiumsramme på de aller fleste modellene, så du slipper å bekymre deg for rust. Uansett hva du er på jakt etter, her ser du solsengene Fine Design fører. De er i produsert i svært god kvalitet, og en solseng kan også brukes som en ekstra sitteplass når det behovet dukker opp.

Har du noen gang tenkt på hvordan du ligger når du skal sole deg? Liker du å ligge på magen eller ryggen? Trenger du puter? Kanskje du liker å sitte med ryggen mer oppreist? Uansett hvilken stilling du liker å sole deg i, så har vi en solseng som dekker behovet og ønskene dine. Flere av solsengene våre er lette og enkle, noe som gjør de enkle å flytte rundt. Det kan være greit hvis du har noen trær eller lignende som skygger for sola.

Vi har også litt kraftigere, tyngre, solsenger som står stødig og stabilt – uansett. Mange bruker også en solseng som ekstra sitteplass når det kommer mange gjester, og da kan det være fint å ha en solseng som ikke tipper så fort noen velger å sette seg ned i den.

Ligge eller sitte – solseng eller solstol?

Det er mye forskjellig man må tenke på når man skal kjøpe seg utemøbler. Selv om man kanskje ikke tror det er så mange valg når det gjelder en solseng, så er faktisk alternativene mange. Hvis man er mest opptatt av å ligge i solsengen, kan man vurdere å skaffe seg en behagelig solseng fra det norske merket Sundays. Disse solsengene er laget i aluminium og kommer aldri til å ruste. Rett og slett en norskprodusert solseng av høy kvalitet, designet av nordmenn og for det norske været.

Men hva hvis man heller vil ha en hvileplass, som samtidig kan brukes hvis man ønsker å sole seg? Et alternativ til solseng er en stor beanbag fra det danske merket TRIMM. Dette er en moderne versjon av saccosekken, som nå er designet og skapt for det moderne markedet. En deilig beanbag som er behagelig å sitte i, tåler regn og dårlig vær og som er enkel å flytte på. Hvis uteområdet ikke er altfor stort, kan det være smart å ha møbler som kan brukes til flere ting. Tro oss, hvis du får yngre gjester og de ser denne beanbagen stående på terrassen, da blir det kamp om hvem som skal sitte i den.

Fleksible, vedlikeholdsfrie og komfortable solsenger

En behagelig solseng eller solstol er et must for deg som virkelig vil utnytte årets solrike dager. Sola og varmen kommer, og da er det viktig å være klar med en solseng som er komfortabel og god å ligge i. Derfor kan vi tilby et stort utvalg av solsenger, slik at du kan finne en solseng som er perfekt tilpasset uteplassen din. Vi har praktiske, sammenleggbare og lettstelte solsenger og solstoler, og de er selvsagt i UV-resistente materialer som tåler sommerens nådeløse solstråler.

Vi leverer solsenger i flere farger og materialer, og flere er justerbare slik at du skal finne den perfekte stillingen. La deg inspirere av de ulike solsengene våre, og ikke minst – pass på å nyte de herlige solstrålene så mye du bare kan.

VI har følgende varianter av solseng:

  • Solseng i aluminium med trekk i texilene. Texilene er armert plastnett som er luftig og behagelig.
  • Solseng i aluminium med et lag av tynt hurtig tørkende skumgummi mellom trekkene i texilene.
  • Alle våre solsenger tåler vinterlagring utendørs, men vi anbefaler ikke at de står uten tildekking og de må stå den normale veien for at vannet ikke skal fryse til is i rammene. Putene bør lagres innendørs.

Nyt livet i sommer!

Len deg tilbake i en solseng – gjerne med noe godt å drikke i den ene hånden og en god bok i den andre. Vi har solsenger som kan tilfredsstille alle livsnytere der ute. Ikke la sjansen til å tilbringe hvert ledig sekund i en god solseng gå fra deg.

Velg blant solstoler og solsenger i ulike stiler og former. Det er viktig for oss at utemøblene dine hjelper deg med å utnytte sommeren på en best mulig måte. Vårt store sortiment med gode solsenger, sommer- og hagemøbler sørger for å hjelpe deg godt i gang.

I en solstol eller solseng på uteplassen din kan du slikke sol, vente på at grillen skal bli klar, lese en god bok og samtidig nyte en særdeles avslappende stund under en blå himmel.

Tenk gjennom hvilken solseng som passer akkurat deg og dine behov best. Kanskje vil du ha en sammenleggbar solseng eller strandstol som du enkelt kan ta med deg til stranden? Eller vil du ha en solseng for en permanent og fast hvileplass på terrassen? Hos Fine Design finner du alle tenkbare alternativer og løsninger for å kunne nyte de fine sommerdagene!

Våre solsenger er laget av av aluminium og texilene eller kunstrotting. Alle våre utemøbler er laget av gode, holdbare materialer og har høy kvalitet. Mange av våre hagemøbler er vedlikeholdsfrie, og vil bidra til å gjøre sommeren din enda mer avslappende og behagelig. Kompletter gjerne en solseng med freshe og gode puter. Vi har et stort utvalg som gjør det enkelt for deg å sette din personlige stil og eget preg på hagemøblene dine.

Hva er vel mer perfekt for avslapping og solbading en varm sommerdag enn en deilig solseng? La deg friste og inspirere av vårt store utvalg! Med en solseng fra Fine Design kan du nyte alle sommerens herlige dager fullt ut!

Vi hjelper deg å finne din perfekte solseng

Det er mye som skal vurderes når man skal kjøpe solseng. Hvor skal en solseng plasseres, kommer den til å bli utsatt for mye vær og vind og bør den tildekkes? Vi i Fine Design hjelper deg gjerne med gode råd og tips ved kjøp av en vedlikeholdsfri solseng.

Blant vårt store utvalg av hagemøbler finner du garantert en solseng og tilbehør som passer ditt behov og dine ønsker. Hos Fine Design finner du utelukkende hagemøbler, en solseng eller en parasoll med unikt design – og som samtidig er av høyeste kvalitet.

Se det store utvalget av hagemøbler – og finn en solseng som passer perfekt til hagen, terrassen eller hytta – hos Fine Design!

Trykk her for å se hagemøbler