Fine Design Høvik

 

Fine Design Sandnes

Kjørebeskrivelse til Fine Design Høvik

Fra Oslo:

Ta E18 i retning Drammen. Etter å ha passert Høvik kirke på venstre hånd langs motorveien, ta avkjøring til Ramstadsletta og ta deretter umiddelbart av til høyre inn på Kirkeveien. Etter bare 20 meter, sving så til venstre inn på Ramstadsletta og du ser da Flugger farve, en Esso stasjon og Deli de Luca på din venstre side. Etter ca 300 meter på en rett vei, ta så veien ned til venstre etter å ha passert naka Autosport. Vi er i bygg nr 1. Velkommen.

Fine-design-hagemøbler-på-høvik-www.finedesign.no_ Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Ta denne avkjøringen til Fine Design hagemøbler på Høvik, så rett til høyre igjen når du kommer kjørende på E18 fra Oslo.

Fra Drammen:

Ta E18 i retning Oslo. Etter å ha passert Sandvika, ta avkjøring mot Blommenholm og Henie Onstad kunstsenter. Etter ca 150 meter, ta første avkjøring til høyre i rundkjøringen, inn på Sandviksveien. Følg deretter Sandviksveien (rett gjennom neste rundkjøring) i ca 750 meter. Sving så til venstre inn på Solvikveien, så du kjører under E18. Etter ca 200 meter, ta til høyre inn på Ramstadsletta og følg veien i ca 300 meter. Fine Design Høvik ligger på høyre side i første bygg.

Ta denne avkjøringen til Fine Design hagemøbler på Høvik når du kommer fra Drammen.

Trykk her får å se våre hagemøbler