Fatboy

Ta livet med ro

Finnes det noe bedre enn å slappe av i en behagelig sekkestol eller hengekøye en rolig sommerdag?

$header_bilde_overskrift

Ta livet med ro

Finnes det noe bedre enn å slappe av i en behagelig sekkestol eller hengekøye en rolig sommerdag?

Viser alle 6 resultater

Fatboy – komfortable hagemøbler alle elsker

Det er ikke mange som ikke har kjennskap til den tradisjonelle sekkestolen. Fatboy har utviklet denne videre og produserer nå masse forskjellige produkter som er moderne og av høy kvalitet. Hengekøyen er en klassiker og brukes flittig av både voksne og barn.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hos Fine Design finner du alt fra sekkestoler til store hengekøyer med stativ. Fatboy produserer også lamper som tåler å stå ute i all slags vær. Disse hagemøblene passer inn hos de fleste, kan kombineres med andre hagemøbler og er veldig behagelige i bruk.

I 1998 utviklet den finske designeren Jukka Sætälä en sekkestol som ingen noensinne hadde sett før. Fatboy er ikke, som mange kanskje tror, oppkalt etter sekkestolens form, men derimot etter musikeren Fatboy Slim. Navnet stod på et CD-cover som Sætälä mottok i slutten av nittitallet, og som inspirerte han til merkets navn. Hollenderen Alex Bergman så et stort potensiale i det finske sekkestoldesignet og i 2003 kjøpte han salgsrettighetene.

Det å slenge seg ned i en deilig sekkestol eller hengekøye er bare helt nydelig. Alle kjenner til den gode, gamle sakkosekken, og det er også fra denne Fatboy har hentet inspirasjon. Nå kjenner man fort igjen en Fatboy sekkestol eller hengekøye med en gang med ser den. Men vær forsiktig! Setter du deg først ned, vil du ikke opp igjen.

Flere produkter

Sekkestolen er uten tvil merkets flaggskip, men de lager mange andre hagemøbler også. Kolleksjonen har bredt seg ut og inneholder nå flere ikoniske produkter som f.eks hengekøyene, og fine utelamper som tåler å stå ute både dag og natt. Disse lampene er moderne, kule og krever lite vedlikehold. Akkurat som alle de andre hagemøblene vi selger!

Trykk her for å se hagemøbler

Fine Design digger FatBoy Outdoor sekkestoler!

Fine Design tar bare inn produkter fra produsenter vi kan stå 100 % inne for. FatBoy er en av disse. Vet du hvordan dette merket fikk navnet sitt? Det kommer ikke fra de robuste sekkestolene firmaet produserer, som man kanskje skulle tro. FatBoy har hentet navnet sitt fra musikeren Fatboy Slim. Finnen Jukka Sætälä fikk en CD med FatBoy Slim på slutten av 90-tallet, og dermed hadde han navnet på sekkestolen han designet i 1998. Fatboy the Original het merket inntil hollenderen Alex Bergman kjøpte salgsrettighetene i 2003.

FatBoy hengekøye, sittepuff og sekkestol

FatBoy – sekkestoler og hengekøyer du kan bruke overalt

FatBoys originale utendørs sekkestol i svartVi digger de kule utendørssekkestolene som kan brukes året rundt, innendørs som utendørs. Fantastisk deilig å slappe av i når solstrålene titter over verandakanten en småhutrig vårmorgen, og like god når sola steker på gressplenen i juli.

Spis i stolen med god samvittighet, søl vann eller sitt på den i snøen. Ha den ute i strålende solskinn eller kuldegrader – den tåler det! Merk at selv om stoffet er motstandsdyktig mot UV-stråler og er støv- og vannavvisende, bør stolen oppbevares under tak eller med lagringstrekk over dersom den utsettes for regn over lengre tid. Mål: 180 × 140 cm Materiale: 100 % akryl Fyll: EPS-kuler.

Skitten sekkestol? Vask trekket i maskinen!

Sunbrella-stoffets egenskaper gjør at skitt og smuss har vanskeligheter med å feste seg på sekkestolen. Bruker du stolen aktivt i hverdagen er det likevel ikke til å unngå at den blir skitten. Dette er ikke noe problem – ytterbagen kan vaskes i maskinen.

Vaskeanvisning: Ved lett søl vaskes overflaten med en fuktig klut eller mild såpe og vann. Ved mer standhaftig søl kan hele ytterbagen vaskes på 30°C. For å holde stoffets vannavvisningsgrad ved like, kan det faktisk være lurt å stryke den på svak temperatur innimellom. Det er også greit å vite at det er mulig å etterfylle posen. Etter en tids bruk kan man oppleve av fyllet minsker noe i volum.

 

Ingen trær i sikte? Slapp av – i FatBoys hengekøye med stativ

Naturgrå hengekøye med stativ

Er late sommerdager i hengekøye drømmen? FatBoy har laget hengekøyer for alle, også for deg som ikke har stor hage med trær til å henge opp i. Her følger det nemlig med et tativ. Stativet er enkelt og elegant og tar liten plass. Det er ikke noe i veien for å ta med hengekøya innendørs. Gjør deg klar til gyngende, late sommerdager i hengekøya, alene eller sammen med noen – er nemlig designet for å tåle opptil to personer.

Fatboy headdemock Sunbrella hammock leveres med pute og understell. Fine Design har den i to farger, anthracite og nature gray. Sunbrellastoffet er slitesterkt, smuss- og vannavvisende og tåler godt UV-stråler uten å falme. Har PVC-belegg og tåler vask.

Denne hengekøyen tåler opptil 150 kg, og er designet for å kunne romme to personer. Ingen trær eller vegger er nødvendig for at du skal kunne kose deg i hammocken!

Fine Design anbefaler at du bruker et beskyttelsestrekk til hammocken din om du har tenkt å la den stå utendørs.

Fine Design Digger Fatboy Outdoor Sekkestoler! Hagemøbler og utemøbler - Fine designFor den som har lyst til å overnatte i hengekøyen uten å bli plaget av myggen, anbefaler vi å sjekke ut Fatboy headdemock undercover, som er et overtrekk du drar over hengekøya nesten som et telt.

Hengekøyen gir deg litt avstand til fuktig bakke, og skulle det begynne å regne, holder trekket deg tørr.

Veldig praktisk!

Fatboy lyser opp hverdagen

Fatboy er mest kjent for de supre sekkestolene, men lager også mange andre hagemøbler. Sortimentet blir bredere for hvert år, og nå dekker de alt fra de ovenfor beskrevne hengekøyer og sekkestoler til kjekke lamper som kan lyse opp veranda og hage. Vi har valgt å føre disse tre smarte lampene i vårt sortiment: Bolleke, Edison the Grand og Edision the Giant.

FatBoys Bolleke-lamper og Edison-lamper

Bolleke!

Fatboy Bolleke Taupe (100303) Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Dette er en kjempesmart kule-lampe som kan henges opp overalt, både ute og inne, der man ønsker litt ekstra lys. Den har ingen strømledning, men derimot et opphengingsbånd i silikon som er lett å slynge rundt greiner ute eller rundt dørhåndtaket inne på soverommet. Uansett hvor du finner på å henge den, sørger Bolleke for koselig, dempet belysning.

Velg mellom 3 ulike innstillinger. Lampen har et plastmateriale rundt lyskilden, noe som holder fuktighet ute. Dette gjør at den kan brukes i skogen, på stranda eller på en regnvåt terrasse.

Diameter: 20 cm
Oppheng: 50 cm
LED Kelvin: 2700 K
IP 55, 1 Watt

Batteriets levetid:
Innstilling 1: 8 timer
Innstilling 2: 15 timer
Innstilling 3: 20 timer

Edison the Giant og Edison the Grand Connect

De andre to Fatboy-lampene du ser i collagen over, er Edison the Giant og Edison the Grand Connect. De kan du lese mer om og kjøpe i nettbutikken ved å følge linkene over.

Lyst på ny hengekøye til terrassen?

Vugg deg inn i sommernatten i en spesialdesignet hammock der komfort og brukervennlighet står i høysetet. Kom innom oss og prøv selv!

Avslapning i hengekøye ved basseng