Ta livet med ro

Finnes det noe bedre enn å slappe av i en behagelig sekkestol eller hengekøye en rolig sommerdag?


Fatboy – komfortable produkter alle elsker

Det er ikke mange som ikke har kjennskap til den tradisjonelle sekkestolen. Fatboy har utviklet denne videre og produserer nå masse forskjellige produkter som er moderne og av høy kvalitet. Hengekøyen er en klassiker og brukes flittig av både voksne og barn.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hos Fine Design finner du alt fra sekkestoler til store hengekøyer med stativ. Fatboy produserer også lamper som tåler å stå ute i all slags vær. Disse hagemøblene passer inn hos de fleste, kan kombineres med andre hagemøbler og er veldig behagelige i bruk.

I 1998 utviklet den finske designeren Jukka Sætälä en sekkestol som ingen noensinne hadde sett før. Fatboy er ikke, som mange kanskje tror, oppkalt etter sekkestolens form, men derimot etter musikeren Fatboy Slim. Navnet stod på et CD-cover som Sætälä mottok i slutten av nittitallet, og som inspirerte han til merkets navn. Hollenderen Alex Bergman så et stort potensiale i det finske sekkestoldesignet og i 2003 kjøpte han salgsrettighetene.

Det å slenge seg ned i en deilig sekkestol eller hengekøye er bare helt nydelig. Alle kjenner til den gode, gamle sakkosekken, og det er også fra denne Fatboy har hentet inspirasjon. Nå kjenner man fort igjen en Fatboy sekkestol eller hengekøye med en gang med ser den. Men vær forsiktig! Setter du deg først ned, vil du ikke opp igjen.

Flere produkter

Sekkestolen er uten tvil merkets flaggskip, men de lager mange andre hagemøbler også. Kolleksjonen har bredt seg ut og inneholder nå flere ikoniske produkter som f.eks hengekøyene, og fine utelamper som tåler å stå ute både dag og natt. Disse lampene er moderne, kule og krever lite vedlikehold. Akkurat som alle de andre hagemøblene vi selger!

Trykk her for å se hagemøbler