SALG HAGEMØBLER – hos Fine Design

Vi ønsker å tilby unike hagemøbler i god design til bra priser hele sesongen – men har også tradisjonelt salg iblant. Det kan være kampanjer, dagstilbud eller rett og slett varer vi har kjøpt inn for mange av – og som vi reduserer prisen på. Tilbudene på denne siden gjelder til lageret er tomt. Se video om vårt konsept her

Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG
kr4,990.00 kr2,990.00
Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG

Utemøbler på tilbud! Stor salgskategori med hagemøbler på salg

Dette er siden for deg som er glad i nedsatte priser på utemøbler og tilbehør! Her har vi samlet produkter som av ulike grunner selges til nedsatte priser. Noen ganger dreier det seg om utstillingsmøbler, andre ganger skyldes de nedsatte prisene at en utemøbel går ut av sortimentet, og en gang i blant at det har en liten, men umerkelig produksjonsfeil. Ganske ofte har Fine Design ekstra gode tilbud på hagemøbler. 

Hagemøbler SALG – gode tilbud hos Fine Design

Nå har du sjansen til å gjøre et kjempekupp på billige hagemøbler hos oss! I denne kategorien med reduserte priser kan du faktisk spare inntil 70 % på en mengde kvalitetsmøbler på salg.

Forhåpentligvis har vi en knallsommer i anmarsj, og her får du muligheten til å innlede en fantastisk utemøbel-sesong – med svært gode kjøp av hagemøbler på salg. Mye av det som befinner seg på lageret skal ut, og vi vil gjerne invitere deg til å hjelpe oss med å få bedre lagerplass!

Velkommen til salg hagemøbler hos Fine Design.

Forbered deg på en lang og god sommer – gjør et kupp med hagemøbler på salg

Nå er det stort salg hos oss, og du kan få tak i utemøbler av høy kvalitet til utrolig lave priser. I en periode byr vi på mellom 20 % og 70 % rabatt i kategorien hagemøbler på salg! Vi har et godt utvalg å by på – og du finner både design-hagemøbler og et stort utvalg lekkert og praktisk tilbehør til hage, balkong, veranda og uteplass blant våre hagemøbler til reduserte priser.

Med hagemøbler fra Fine Design kan du også forlenge sommeren på uteplassen med flere måneder. Hagemøblene våre er nemlig spesielt designet og produsert for å takle det tøffe skandinaviske været – og noen av dem befinner seg på denne siden, under salg av hagemøbler.

Markedets flotteste hagemøbler – på salg!

Det er ikke hver dag du får like gode tilbud på hagemøbler som hos Fine Design akkurat nå. Her gjelder det virkelig å kjenne sin besøkelsestid. Blant våre hagemøbler på salg byr vi på et stort utvalg av produkter.

Tenk på det å handle hagemøbler på salg hos Fine Design som en investering i fremtiden. Det kommer mange somre som kan nytes til fulle med våre kvalitetsmøbler. Samtidig er du trygg på at du i tillegg til kvalitet får ekstra god valuta for pengene. Handler du på salg hos oss, kan du spare store summer og samtidig få et unikt utemiljø.

Er du på jakt etter deilige hagesofaer og uteseksjoner som du kan slange deg i – både i sommer og utover høsten, gjerne under et mykt og varmt teppe? Sett våre praktiske sofa-moduler sammen til en lekker fireseters sofa. Stødige, men lett flyttbare hagemøbler gjør at du kan ommøblere så ofte du vil, og flytte og endre hele uterommet etter behov og ønske.

Også for deg med liten plass

For liten plass, sier du? Ingen problem – i vårt sortiment av hagemøbler på salg finner du også møbler som er designet til å passe små forhold. Akkurat nå finner du blant annet unike hylleseksjoner, Clubman gassgrill, Tenderflame peis, betong-bord med sort ramme, flere Gardenart to- eller tresetere i hvit eller sort aluminium, eksklusive stoler, spisebord med gasspeis og unike hengestoler.

Hagemøbler salg – stadig nye produkter

Utvalget av hagemøbler til sterkt reduserte priser endres hele tiden. Det er et begrenset antall produkter som legges ut, og i noen tilfeller finnes det bare ett eksemplar av gjeldende produkt under salg av hagemøbler. De beste tilbudene går raskt unna – så når du finner noe du liker, gjelder det å være «på hugget» og handle raskt.

Det hender vi kjører kampanjer, har unike dagstilbud eller i noen tilfeller har kjøpt inn for mange varer i en produktkategori – og som vi reduserer prisen på i en begrenset periode. Du kan også finne enkelte utstillingsmodeller under salg hagemøbler.

Det betyr at du på denne salg-siden stadig vil kunne oppdage og finne nye «skatter» – og gjøre et kupp som gjør sommeren din perfekt.

Salg hos Fine Design kan by på mange overraskelser – både små og store!

En gasspeis kan gjøre det lunt og hyggelig på uteplassen i sommer – og ikke minst når dagene blir kortere utover høsten. Ser du etter solseng eller parasoll, så finner du kanskje også det blant våre hagemøbler på salg. Eller hva med en gassgrill? Har du sett våre betong-bord og eksklusive stoler? Er du på jakt etter to- eller tresetere i hvit eller sort aluminium? Vi har også noen unike henge-stoler.

Salg på hagemøbler hos Fine Design kan fort oppleves som et lite skattkammer!

Du er også velkommen til et besøk i en av våre butikker – på Høvik i Oslo eller i Sandnes – for en hyggelig handel og lave priser på hagemøbler.

Hagemøbler på salg – uten fordyrende mellomledd

Når det er hagemøbler på salg hos Fine Design, vil du ikke finne utemøbler til bunnpriser eller med enorme rabatter. Likevel vil det lønne seg å handle hos oss, fordi vi kjenner produktene vi selger svært godt. Prisene reflekterer kvaliteten på utemøblene. Vi selger direkte fra leverandør, uten fordyrende mellomledd. Dermed har vi mulighet til å tilby kvalitetsmøbler til overkommelige priser – også når vi ikke har salg på hagemøbler.

Er det lurt å kjøpe billige møbler?

Noen ganger opplever man at økonomien er stram, og at lommeboka er litt slunken. Da kan det være fristende å gå for de billigste alternativene på hagemøbler salg. Men er alle rimelige kjøp, gode kjøp? Det er ikke alltid at det rimeligste alternativet er det billigste i lengden. Hva hvis du må kjøpe nye hagestoler hvert år, fordi trekkene på dem du kjøpte året før har revnet? Du kan oppleve at et tilsynelatende smart kjøp av billige hagemøbler var et kjøp som i realiteten ble dyrt. Hos Fine Design får du kun kvalitetsmøbler.

Kvalitet og hagemøbler på salg

En god investering i hagemøbler av høy kvalitet kan komme til å lønne seg i det lange løp. Hos Fine Design kan du kjøpe rimelige utemøbler når det er salg på hagemøbler – og se på det som en investering i kvalitet og levetid.

Vi jobber kontinuerlig for å skaffe kvalitetsmøbler til overkommelige priser. Hagemøblene er godt utprøvd – og vil vare i mange år. De aller billigste hagemøblene finner du ikke hos oss, men vi garanterer at vi tilbyr lekre og praktiske utemøbler – også når våre hagemøbler er på salg – som vil vare i årevis.