Hagemøbler – salg hos Fine Design

Vi ønsker å tilby unike hagemøbler i god design til bra priser hele sesongen – men gjennomfører også tradisjonelle aktiviteter som «salg hagemøbler» iblant. Det kan være kampanjer, dagstilbud eller rett og slett varer vi har kjøpt inn for mange av – og som vi reduserer prisen på. Tilbudene på denne siden gjelder til lageret er tomt.

Nå har vi også en egen «restekrok» i butikken på Fornebu, der det er mulig å gjøre noen skikkelige kupp for salg – hagemøbler. Disse produktene vil ikke bli lagt ut på nett under Hagemøbler SALG, og det er «førstemann til mølla» i butikken som gjelder. Hva du kan finne av hagemøbler i denne avdelingen, kan variere fra dag til dag – og fra time til time.
Se video om vårt konsept her

Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG

Hagemøbler SALG – gode tilbud hos Fine Design

Nå har du sjansen til å gjøre et kjempekupp på billige hagemøbler hos oss! I denne kategorien med reduserte priser kan du faktisk spare inntil 70 % på en mengde kvalitetsmøbler.

Forhåpentligvis har vi en knallsommer i anmarsj, og her får du muligheten til å innlede en fantastisk utemøbel-sesong – med svært gode kjøp av hagemøbler på salg. Mye av det som befinner seg på lageret skal ut, og vi vil gjerne invitere deg til å hjelpe oss med å få bedre lagerplass!

Velkommen til salg utemøbler hos Fine Design.

Forbered deg på en lang og god sommer – gjør et kupp på salg hagemøbler

Nå er det stort salg hagemøbler hos oss, og du kan få tak i utemøbler av høy kvalitet til utrolig lave priser. I en periode byr vi på mellom 20 % og 70 % rabatt i kategorien hagemøbler på tilbud! Vi har et godt utvalg å by på – og du finner både design-hagemøbler og et stort utvalg lekkert og praktisk tilbehør til hage, veranda og uteplass blant våre hagemøbler til reduserte priser.

Med hagemøbler fra Fine Design kan du også forlenge sommeren på uteplassen med flere måneder. Utemøblene våre er nemlig spesielt designet og produsert for å takle det tøffe skandinaviske været – og noen av dem befinner seg på denne siden, under salg hagemøbler.

Markedets flotteste hagemøbler – salg!

Det er ikke hver dag du får like gode tilbud på designmøbler som hos Fine Design akkurat nå. Her gjelder det virkelig å kjenne sin besøkelsestid. Blant våre hagemøbler på tilbud byr vi på et stort utvalg av produkter.

Tenk på det å handle i kategorien hagemøbler salg hos Fine Design som en investering i fremtiden. Det kommer mange somre som kan nytes til fulle med våre kvalitetsmøbler. Samtidig er du trygg på at du i tillegg til kvalitet får ekstra god valuta for pengene. Handler du hagemøbler som er lagt ut for salg, kan du spare store summer og samtidig få et unikt utemiljø.

Er du på jakt etter deilige hagesofaer og uteseksjoner som du kan slange deg i – både i sommer og utover høsten, gjerne under et mykt og varmt teppe? Sett våre praktiske sofa-moduler sammen til en lekker fireseters-sofa. Stødige, men lett flyttbare hagemøbler gjør at du kan ommøblere så ofte du vil, og flytte og endre hele uterommet etter behov og ønske.

Salg hagemøbler – også for deg med liten plass

For liten plass, sier du? Ingen problem – i vårt sortiment av hagemøbler på salg finner du også hagemøbler som er designet til å passe små forhold. Akkurat nå finner du blant annet unike hylleseksjoner, Clubman gassgrill, Tenderflame peis, betong-bord med sort ramme, flere Gardenart to- eller tresetere i hvit eller sort aluminium, eksklusive stoler, spisebord med gasspeis og unike henge-stoler.

Hagemøbler salg – stadig nye produkter

Utvalget av hagemøbler til sterkt reduserte priser endres hele tiden. Det er et begrenset antall produkter som legges ut, og i noen tilfeller finnes det bare ett eksemplar av gjeldende produkt under salg hagemøbler. De beste tilbudene går raskt unna – så når du finner noe du liker, gjelder det å være «på hugget» og handle raskt.

Det hender vi kjører kampanjer, har unike dagstilbud eller i noen tilfeller har kjøpt inn for mange varer i en produktkategori – og som vi reduserer prisen på i en begrenset periode. Du kan også finne enkelte utstillings-modeller under salg hagemøbler.

Det betyr at du i kategorien hagemøbler salg stadig vil kunne oppdage og finne nye «skatter» – og gjøre et kupp som gjør sommeren din perfekt.

Salg hagemøbler kan by på mange overraskelser – både små og store!

En gasspeis kan gjøre det lunt og hyggelig på uteplassen i sommer – og ikke minst når dagene blir kortere utover høsten. Finner du en slik på salg – hagemøbler? Ser du etter solseng eller parasoll, så finner du kanskje også det blant våre  hagemøbler på tilbud. Eller hva med en gassgrill? Har du sett våre betong-bord og eksklusive stoler? Er du på jakt etter to- eller tresetere i hvit eller sort aluminium? Vi har også noen unike henge-stoler …

Kategorien hagemøbler på tibud kan fort oppleves som et lite skattkammer!

Du er også velkommen til et besøk i en av våre butikker – på Fornebu i Oslo eller i Sandnes – for en hyggelig handel og lave priser i kategorien hagemøbler på tilbud.