Utemøbler fra Fine Design-Hagemøbler

Utemøbler

hagemøbler og utemøbler.
hagemøbler i aluminium
spisegruppe

Utemøbler er vår spesialitet. Fine Design er Norges største leverandør av utemøbler på nett. I vår nettbutikk kan du i fred og ro se gjennom vårt sortiment. Du kan selvsagt også komme til våre butikker (Fornebu og Sandnes) og ta en titt og prøvesitte møblene. Her vil du få god veiledning og hjelp av våre dyktige medarbeidere til å gjøre dine valg ut fra ditt behov og den prisen du er villig til å betale for nye hagemøbler.

Vi har delt utemøblene våre inn etter produktkategorier og materialer. Vi håper du finner frem i vår nettbutikk, men det beste er å komme innom en av butikkene. På Fornebu kan du tilogmed få med deg utemøblene hjem med en gang. Eller vi kan frakte dem hjem til deg med budbil for kr. 790,- i Oslo/Bærum. Hos oss kan du rett og slett kjøpe utemøbler på nettet i lunsjen og spise middagen i dem hjemme i din egen hage få timer etterpå.

Putekvaliteten er viktigere og viktigere for folk, og det skjønner vi godt! Det er ikke akkurat Spania klima her i landet, så når vi endelig får de fine soldagene er det viktig at uteplassen er klar og innbydende. Heldigvis er nordmenn blitt flinke til å «utvide» sesongen i «begge ender». Vi har flotte saueskinn, pledd og fine puter som er med på å lage den gode stemningen.

Se våre utemøbler her.