Hagemøbler fra Gardenart kjøpes hos Fine Design

Fine Design er Norges største spesialist på utemøbler. Hos oss får du kjøpt utemøblene som ikke alle andre har.

Vår store butikk på Høvik er full av hagemøbler med god design og høy kvalitet.
Alt som vises i videoen kan bestilles via vår nettside. Vi kan levere hjem til deg – og tilbyr også klikk og hent. Ring oss gjerne på tlf. 906 08 037 – vi hjelper deg!

Utemøbler er vår spesialitet

Vi vet at nordmenn er blant verdens beste når det gjelder å kose seg utendørs. Med utemøbler av høy kvalitet er man sikret å kunne sette pris på en typisk, norsk sommer. God design og høy kvalitet kjennetegner våre utemøbler.

nettbutikk

utesofa

hagebord

hagestol

lounge / modul

hagebenk

Biohort putekasse Fine Design hagemobler

putekasse

solseng

parasoll

SUNDAYS DESIGN

Utvalgte utemøbler

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilken type utemøbler selger Fine Design?

Fine Design selger hovedsakelig pulverlakkerte, rustfrie utemøbler av aluminium – med hurtigtørkende puter laget av fargeekte, vannavstøtende tekstil av kjernespunnet, gjennomfarget tråd.

Du vil garantert finne utemøbler som passer ditt behov – uansett om du har en liten veranda eller en stor hage å møblere. Våre utemøbler har stilrent og tidløst design, som gjør at de enkelt kan kombineres med ulike typer tilbehør. Det innebærer også at du handler utemøbler som holder seg aktuelle over tid.

I tillegg til det man forbinder med “vanlige” utemøbler som hagebord og hagestoler, tilbyr vi en mengde tilbehør til hage og uterom. Vi har gasslykter, pynteputer, puffer og hengekøyer med stativ, plantekasser fra BEDD, små avlastningsbord, putekasser, møbeltrekk, pledd – blant annet fra House of Good People, og ikke minst de kule OFYR-grillene. Kategorien utemøbler inneholder så mangt.

Hvor kan jeg se og prøve utemøbler fra Fine Design?

Vi har to utsalgssteder for utemøbler.

Den største butikken er Fine Design Hagemøbler på Høvik, rett utenfor Oslo.
Adressen er Ramstadsletta 28, bygg 1. Hit flyttet vi fra Fornebu høsten 2020, til store, lyse lokaler der utemøbler og andre produkter virkelig kommer til sin rett.

Fine Design Høvik er nå blitt en helårsåpen butikk, men utenfor sesong bes du ringe oss på +47 90 60 80 37 for å avtale møtetidspunkt, slik at vi kan møte deg i butikken.

Den andre butikken ligger i Stavanger-området:
Fine Design Hagemøbler, Sandnes har adresse Forusbeen 337. 

Merk at Fine Design Sandnes er stengt utenfor sesong. Sesongen for utemøbler starter 1. mars og varer ut september.

Hele året er du selvfølgelig hjertelig velkommen til handle utemøbler i nettbutikken vår.

Hva er åpningstidene til Fine Design?

De oppdaterte åpningstidene til Fine Design-butikkene finner du til enhver tid nederst i footeren på hjemmesiden vår, samt på siden Åpningstider. I sesongen har vi åpent også på søndager og en rekke helligdager. Velkommen til å se vårt store utvalg av utemøbler!

Hvordan kan jeg kontakte Fine Design?

Har du spørsmål angående utemøbler, priser eller annet, kan du kontakte oss på flere måter: 

  • Skriv e-post til: info@finedesign.no
  • Bruk kontaktskjema på Kontakt oss-siden.
  • Skriv til oss på Messenger på Facebook: Faceboook Høvik og Facebook Sandnes.
  • Kontakt oss via melding på Instagram Høvik eller Instagram Sandnes.
  • Haster det? Ring kontoret vårt på Høvik: 906 08 037 
    Telefonen i Sandnes er bemannet fra mars og ut september: 995 82 005

Vi svarer på alle henvendelser angående utemøbler, men merk at det kan ta noe tid før du får svar i travle perioder. For spørsmål om ordren din med utemøbler eller eventuelle reklamasjoner bes du velge e-post som kommunikasjonsmetode.

Utvalgte utemøbler

Med utemøbler som er tilpasset eget behov, og som samtidig er komfortable og ser bra ut, ønsker man å tilbringe mer tid ute. Vi leverer utemøbler av høy kvalitet og som tåler en typisk, norsk sommer. På en sommerdag i Norge kan man oppleve alt fra strålende sol, til hagl og torden.

Fine Design leverer utemøbler i aluminium, som aldri ruster. Uansett hva du drømmer om, har vi utemøbler som tilfredsstiller ethvert behov. Ta en titt på utvalget av utemøbler her i nettbutikken, eller ta en tur innom en av våre butikker. Har du liten balkong, stor terrasse eller hage, så har vi utemøbler som vi passe. Vi hjelper deg gjerne med å finne utemøblene som passer til din uteplass hjemme, på jobben eller på hytta.

Her finner du utemøbler å drømme om! Uansett om du har en stor eller liten uteplass, kan du finne noe som passer perfekt.

Plassering av utemøbler

Det er viktig å huske på hvor man ønsker å plassere nye utemøbler. Skal de stå i hagen eller på en terrasse under tak? Ønsker man seg enkle utemøbler som krever minimalt med vedlikehold – eller gjør det ikke noe om man må jobbe litt for å holde de like fine?

Uansett hva slags utemøbler du er på jakt etter finner du dem her hos Fine Design! Vi har spesialisert oss på hagemøbler og utemøbler i mange år, og vet hva kundene våre er på jakt etter.

Norges største leverandør av utemøbler

Fine Design er Norges største leverandør av utemøbler på nett. I vår nettbutikk kan du i fred og ro se gjennom hele vårt sortiment. Du kan selvsagt også besøke våre butikker på Høvik og Sandnes, for å ta en titt på og prøvesitte våre utemøbler. Her vil du få god veiledning og hjelp av våre dyktige medarbeidere – slik at du kan gjøre dine valg ut ifra dine behov og prisen du er villig til å betale for nye utemøbler.

Utvalgte utemøbler

Kvalitet på utemøbler er viktig

Putekvaliteten blir stadig viktigere for folk, og dette er godt ivaretatt på utemøbler fra Fine Design! Norge har definitivt ikke et sydlandsk klima – så når vi endelig får de fine soldagene, er det viktig at uteplassen er klar og innbydende, med utemøbler som er klar for bruk. Heldigvis er nordmenn blitt flinke til å «utvide» sesongen i «begge ender». Vi har flotte saueskinn, pledd og fine puter som er med på å lage den gode stemningen i en utvidet sesong.

Se gjennom sortimentet av utemøbler i vår nettbutikk, eller kom innom en av butikkene våre. Fra butikken på Høvik kan du også ta med deg utemøblene direkte hjem – eller vi kan frakte dem til deg med budbil for kr. 790,- i Oslo/Bærum. Du kan således handle på nettet i lunsjen og spise middagen i nye utemøbler hjemme i din egen hage – få timer etterpå.

Rop på sommer’n – så kommer’n

Så fort solen begynner å varme er vi utålmodige nordmenn i gang med å gjøre forberedelser med uteplassen og utemøbler. Nå åpnes vinduer og balkongdører, og man synes det er på høy tid å lufte ut vinteren. Hos Fine Design finner du utemøbler som dekker alle sommerens behov.

Nyheter fra sundays design

Fyll det ekstra rommet med lekre utemøbler

Når sommeren kommer får mange et ekstra rom – uterommet. Fine Designs store sortiment av utemøbler hjelper deg å utnytte det på best mulig måte, enten uterommet er en hage, veranda, terrasse, eller balkong. Utvalget vårt av utemøbler omfatter derfor alt av større og mindre hagemøbler og terrassemøbler. Lag din perfekte uteplass og gled deg over sommeren med familie og venner – med utemøbler fra Fine Design.

Stort eller lite uteareal?

Plassen du har tilgjengelig ute er selvsagt med på å legge føringer for hva slags utemøbler du bør anskaffe deg. Med en stor hage har du kanskje plass til både en spisegruppe og en lounge-gruppe – men selv med liten og begrenset plass har du muligheter til å skape et lite sommerparadis med riktige utemøbler og tilbehør. Vårt brede utvalg av utemøbler gjør at du kan finne din perfekte innredning uansett.

Sofa, sittegrupper og hagestoler

Våre utemøbler finnes i ulike størrelser, moduler og deler – fra hele sofagrupper og loungesett til frittstående bord og hagestoler. Flere utemøbler kan bygges på med ulike moduler etter behov. Felles for våre utemøbler er at de er slitesterke og holdbare – produsert for å tåle norsk klima. Vi er opptatt av behagelige og komfortable utemøbler og legger stor vekt på den gode sittekomforten. Dette er utemøbler du skal kose deg i enten du spiser middag eller tar deg en formiddagslur.

Utvalgte utemøbler

Spis måltider under åpen himmel

Ønsker du å flytte spisesplassen ut om sommeren og spise både frokost, lunsj og middag under åpen himmel? Vi har utemøbler for både små og store familier. Velg blant hele spisegrupper med matchende bord og stoler eller enkeltstående spisebord. Alle våre utemøbler er laget for å tåle vær og vind – for praktisk bruk og lite vedlikehold.

Alt du trenger for å gjøre utearealet komplett

Selv om du har kjøpt nye utemøbler er det alltid behov for litt tilbehør. Hva med en putekasse? Trenger du noen nye pledd eller flotte puter for å sette prikken over i’en? Vi har godt med tilbehør som matcher våre lekre utemøbler.

Vi har også en egen side for tilbehør til våre utemøbler. Her finner du ulike produkter, utstyr og pynt – blant annet putekasser, lagringstrekk til utemøbler, pynteputer og pledd.

  • Putekasser er svært praktiske for å lagre puter og tilbehør til utemøbler, men kan også brukes som et avlastningsbord eller til oppbevaring av andre ting og gjenstander du ikke ønsker å ha fremme.
  • Pynteputer i et stort utvalg og i mange forskjellige farger.

Vedlikeholdsfrie utemøbler

Vedlikeholdsfrie utemøbler i aluminium er populære. Det tåler en støyt og gir utemøbler ekstra slitestyrke og lengre levetid. Syntetiske materialer tåler også temperatursvingninger bedre enn for eksempel naturmaterialer.

Vedlikeholdsfrie utemøbler trenger riktignok minimalt med stell, men som med alt annet forlenges levetid og utseende med litt omsorg – og det gjelder også for disse. Sur nedbør, UV-stråler, sopp, alger, grønske, vær og vind er uunngåelig og vil tære på alle slags materialer over tid. Med våre utemøbler kommer du langt med en jevnlig runde med mildt såpevann eller en dusj med hageslangen!

Lagringstrekk til utemøbler

Selv om utemøbler fra Fine Design tåler det meste av vær og vind, er det viktig å beskytte dem så godt som mulig. Vi selger lagringstrekk som passer perfekt til alle våre utemøbler. Disse er formsydde og vanntette, men er likevel pustende.

Selv om du har kjøpt deg vedlikeholdsfrie utemøbler i aluminium, kan det være lurt å benytte lagringstrekk gjennom vinteren. Vi forhandler trekk fra Aerocover som passer perfekt til våre utemøbler. Disse trekkene er av høy kvalitet og sikrer at utemøbler holder seg fine – år etter år. Med et lagringstrekk fra Aerocover får du beskyttelse for dine utemøbler som har god passform og lang levetid – og som sørger for at utearealet ditt ser ryddig ut også om vinteren.

Fine Design har et stort utvalg av utemøbler i god design, for kunder som ønsker å ha det like fint og komfortabelt ute som inne. Vi leverer utemøbler etter følgende filosofi: «Alle skal ha råd til god design» Vårt sortiment av utemøbler finner du i våre butikker på Høvik og i Sandnes, eller du kan se utemøblene i vår nettbutikk. Utemøblene er delt inn i kategorier, utesofa, hagebord, solsenger, parasoller osv. De utemøblene vi selger mest av er våre fleksible utesofaer som selges i moduler.

Noe vi har vært spesielt opptatt av er å finne fram til utemøbler som tåler det nordiske klimaet godt, men som samtidig er oppdatert på det siste innen design. Det har selvsagt tatt noen år å bli spesialister på utemøbler, men etter snart 15 somre (og vintre – dette er helårs-utemøbler) kan du være helt trygg på at vi har spisskompetansen inne. Nå går vi en ny sesong i møte, og det er med stolthet vi kan presentere årets kolleksjon med utemøbler. Nye linjer, enda bedre sittekomfort – og samme gode kvalitet, både når det gjelder aluminiumsrammer og sitteputer. Les mer om i “råvarene” og detaljene bak våre flotte utemøbler som du kan kjøpe på Høvik og i Sandnes: Utemøbler med god kvalitet – les mer her

Med utemøbler fra Fine Design kan du skape din perfekte uteplass!