Utemøbler

Fine Design er Norges største spesialist på utemøbler. Hos oss får du kjøpt utemøblene som ikke alle andre har. Kjøp sofagruppe, spisegruppe, parasoll – ja, alt til uterommet her.

NETTBUTIKK MED UTEMØBLER

Utemøbler er vår spesialitet

Vi vet at nordmenn er blant verdens beste når det gjelder å kose seg utendørs. Med utemøbler av høy kvalitet er man sikret å kunne sette pris på en typisk, norsk sommer. God design og høy kvalitet kjennetegner våre utemøbler. Kjøp her i nettbutikken eller i en av våre butikker på Rud/Bærum og i Sandnes. Personlig service er viktig for oss, så vi hjelper deg gjerne når du skal kjøpe nye utemøbler til hjemmet, hytta eller jobben.

Mengder av utemøbler i butikken til Fine Design på Høvik


Vår store butikk på Rud er full av utemøbler med god design og høy kvalitet.
Alle utemøbler som vises i videoen kan bestilles via vår nettside. Vi leverer utemøbler hjem til deg – og tilbyr også klikk og hent. Ring oss gjerne på tlf. 906 08 037 – vi hjelper deg!

UTVALGTE UTEMØBLER

SALG!

Her finner du utemøbler til reduserte priser. Disse tilbudene gjelder til lageret er tomt – gjør et kupp på utemøbler!

UTEMØBLER PÅ SALG >

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Disse utemøblene kjøper du hos Fine Design:


Fine Design selger hovedsakelig pulverlakkerte, rustfrie utemøbler av aluminium – med hurtigtørkende puter laget av fargeekte, vannavstøtende tekstil av kjernespunnet, gjennomfarget tråd.
Du vil garantert finne utemøbler som passer ditt behov – uansett om du har en liten veranda eller en stor hage å møblere. Våre utemøbler har stilrent og tidløst design, som gjør at de enkelt kan kombineres med ulike typer tilbehør. Det innebærer også at du handler utemøbler som holder seg aktuelle over tid.
I tillegg til det man forbinder med “vanlige” utemøbler som hagebord og hagestoler, tilbyr vi en mengde tilbehør til hage og uterom. Vi har gasslykter, pynteputer, puffer og hengekøyer med stativ, plantekasser fra BEDD, små avlastningsbord, putekasser, møbeltrekk, pledd – blant annet fra House of Good People, og ikke minst de kule OFYR-grillene. Kategorien utemøbler inneholder så mangt.

Før jeg kjøper, kan jeg se og prøve utemøbler fra Fine Design?


Vi har to utsalgssteder for utemøbler.
Den største butikken er Fine Design Hagemøbler, rett utenfor Oslo.
Adressen er Løxaveien 5. Hit flyttet vi fra Høvik høsten 2022, til enda større, lyse lokaler der utemøbler og andre produkter virkelig kommer til sin rett.
Fine Design Rud er nå blitt en helårsåpen butikk, men utenfor sesong bes du ringe oss på +47 90 60 80 37 for å avtale møtetidspunkt, slik at vi kan møte deg i butikken.
Den andre butikken ligger i Stavanger-området:
Fine Design Hagemøbler, Sandnes har adresse Larsamyrå 8. 
Merk at Fine Design Sandnes er stengt utenfor sesong. Sesongen for utemøbler starter i mars og varer ut september.
Hele året er du selvfølgelig hjertelig velkommen til handle utemøbler i nettbutikken vår.

Hva er åpningstidene til Fine Design?


De oppdaterte åpningstidene til Fine Design-butikkene finner du til enhver tid nederst i footeren på hjemmesiden vår, samt på siden Åpningstider. I sesongen har vi åpent også på søndager og en rekke helligdager. Velkommen til å se vårt store utvalg av utemøbler!

Hvordan kan jeg kontakte Fine Design?


Har du spørsmål angående utemøbler, priser eller annet, kan du kontakte oss på flere måter: 
Skriv e-post til: info@finedesign.no
Bruk kontaktskjema på Kontakt oss-siden.
Skriv til oss på Messenger på Facebook: Facebook Rud og Facebook Sandnes.
Kontakt oss via melding på Instagram Rud eller Instagram Sandnes.
Haster det? Ring kontoret vårt på Rud: 906 08 037 
Telefonen i Sandnes er bemannet fra mars og ut september: 995 82 005
Vi svarer på alle henvendelser angående utemøbler, men merk at det kan ta noe tid før du får svar i travle perioder. For spørsmål om ordren din med utemøbler eller eventuelle reklamasjoner bes du velge e-post som kommunikasjonsmetode.

Utvalgte utemøbler

Med utemøbler som er tilpasset eget behov, og som samtidig er komfortable og ser bra ut, ønsker man å tilbringe mer tid ute. Vi leverer utemøbler av høy kvalitet og som tåler en typisk, norsk sommer. På en sommerdag i Norge kan man oppleve alt fra strålende sol, til hagl og torden.

Fine Design Hagemøbler leverer utemøbler i aluminium, som aldri ruster. Uansett hva du drømmer om, har vi utemøbler som tilfredsstiller ethvert behov. Ta en titt på utvalget av utemøbler du kan kjøpe her i nettbutikken, eller ta en tur innom en av våre butikker. Har du liten balkong, stor terrasse eller hage, så har vi utemøbler som vi passe. Vi hjelper deg gjerne med å finne hagemøblene som passer til din uteplass hjemme, på jobben eller på hytta.

Liten jente sitter koser seg i utemøbler fra Fine Design Hagemøbler
Utemøbler fra Fine Design Hagemøbler – for liten og stor

Her finner du hagemøbler å drømme om! Uansett om du har en stor eller liten uteplass, kan du finne utemøbler som passer perfekt.

Plassering av utemøbler

Det er viktig å tenke over hvor man ønsker å plassere nye utemøbler. Skal de stå i hagen eller på en terrasse under tak? Ønsker man seg enkle utemøbler som krever minimalt med vedlikehold – eller gjør det ikke noe om man må jobbe litt for å holde dem like fine?

Uansett hva slags utemøbler du er på jakt etter finner du dem her hos Fine Design Hagemøbler! Vi har spesialisert oss på hagemøbler og utemøbler i mange år, og vet hva kundene våre er på jakt etter.

Norges største leverandør av utemøbler

Fine Design Hagemøbler er Norges største leverandør av utemøbler på nett. I vår nettbutikk kan du i fred og ro se gjennom hele vårt sortiment. Du kan selvsagt også besøke våre butikker på Rud og Sandnes, for å ta en titt på og prøvesitte våre utemøbler. Her vil du få god veiledning og hjelp av våre dyktige medarbeidere – slik at du kan gjøre dine valg ut ifra dine behov og prisen du er villig til å betale for nye utemøbler.

Utvalgte utemøbler

Kvalitet på utemøbler er viktig

Putekvaliteten blir stadig viktigere for folk, og dette er godt ivaretatt på utemøbler fra Fine Design Hagemøbler! Norge har definitivt ikke et sydlandsk klima – så når vi endelig får de fine soldagene, er det viktig at uteplassen er klar og innbydende, med utemøbler som er klar for bruk. Heldigvis er nordmenn blitt flinke til å «utvide» sesongen i «begge ender». Vi har flotte saueskinn, pledd og fine puter som er med på å lage den gode stemningen i en utvidet sesong.

Se gjennom sortimentet av utemøbler i vår nettbutikk, eller kom innom en av butikkene våre. Fra butikken på Rud kan du også ta med deg utemøblene direkte hjem – eller vi kan frakte dem til deg med budbil for kr. 790,- i Oslo/Bærum. Du kan således handle på nettet i lunsjen og spise middagen i nye utemøbler hjemme i din egen hage – få timer etterpå.

Rop på sommer’n – så kommer’n

Så fort solen begynner å varme er vi utålmodige nordmenn i gang med å gjøre forberedelser med uteplassen og utemøbler. Nå åpnes vinduer og balkongdører, og man synes det er på høy tid å lufte ut vinteren. Hos Fine Design Hagemøbler finner du utemøbler som dekker alle sommerens behov.

NYHETER FRA SUNDAYS DESIGN

Fyll det ekstra rommet med lekre utemøbler kjøpt her

Når sommeren kommer får mange et ekstra rom – uterommet. Fine Designs store sortiment av utemøbler hjelper deg å utnytte det på best mulig måte, enten uterommet er en hage, veranda, terrasse, eller balkong. Utvalget vårt av utemøbler omfatter derfor alt av større og mindre hagemøbler og terrassemøbler. Lag din perfekte uteplass og gled deg over sommeren med familie og venner – med utemøbler fra Fine Design.

Stort eller lite uteareal?

Plassen du har tilgjengelig ute er selvsagt med på å legge føringer for hva slags utemøbler du bør anskaffe deg. Med en stor hage har du kanskje plass til både en spisegruppe og en lounge-gruppe – men selv med liten og begrenset plass har du muligheter til å skape et lite sommerparadis med riktige utemøbler og tilbehør. Vårt brede utvalg av utemøbler gjør at du kan finne din perfekte innredning uansett.

Sofa, sittegrupper og hagestoler

Våre utemøbler finnes i ulike størrelser, moduler og deler – fra hele sofagrupper og loungesett til frittstående bord og hagestoler. Flere utemøbler kan bygges på med ulike moduler etter behov. Felles for våre utemøbler er at de er slitesterke og holdbare – produsert for å tåle norsk klima. Vi er opptatt av behagelige og komfortable utemøbler og legger stor vekt på den gode sittekomforten. Dette er utemøbler du skal kose deg i enten du spiser middag eller tar deg en formiddagslur.

UTVALGTE UTEMØBLER

Spis måltider under åpen himmel

Ønsker du å flytte spisesplassen ut om sommeren og spise både frokost, lunsj og middag under åpen himmel? Vi har utemøbler for både små og store familier. Velg blant hele spisegrupper med matchende bord og stoler eller enkeltstående spisebord. Alle våre utemøbler er laget for å tåle vær og vind – for praktisk bruk og lite vedlikehold.

Alt du trenger for å gjøre utearealet komplett

Selv om du har kjøpt nye utemøbler er det alltid behov for litt tilbehør. Hva med en putekasse? Trenger du noen nye pledd eller flotte puter for å sette prikken over i’en? Vi har godt med tilbehør som matcher våre lekre utemøbler.

Vi har også en egen side for tilbehør til våre utemøbler. Her finner du ulike produkter, utstyr og pynt – blant annet putekasser, lagringstrekk til utemøbler, pynteputer og pledd.

  • Putekasser er svært praktiske for å lagre puter og tilbehør til utemøbler, men kan også brukes som et avlastningsbord eller til oppbevaring av andre ting og gjenstander du ikke ønsker å ha fremme.
  • Pynteputer i et stort utvalg og i mange forskjellige farger.

Vedlikeholdsfrie utemøbler

Vedlikeholdsfrie utemøbler i aluminium er populære. Det tåler en støyt og gir utemøbler ekstra slitestyrke og lengre levetid. Syntetiske materialer tåler også temperatursvingninger bedre enn for eksempel naturmaterialer.

Vedlikeholdsfrie utemøbler trenger riktignok minimalt med stell, men som med alt annet forlenges levetid og utseende med litt omsorg – og det gjelder også for disse. Sur nedbør, UV-stråler, sopp, alger, grønske, vær og vind er uunngåelig og vil tære på alle slags materialer over tid. Med våre utemøbler kommer du langt med en jevnlig runde med mildt såpevann eller en dusj med hageslangen!

Lagringstrekk til utemøbler

Selv om utemøbler fra Fine Design Hagemøbler tåler det meste av vær og vind, er det viktig å beskytte dem så godt som mulig. Vi selger lagringstrekk som passer perfekt til alle våre utemøbler. Disse er formsydde og vanntette, men er likevel pustende.

Selv om du har kjøpt deg vedlikeholdsfrie utemøbler i aluminium, kan det være lurt å benytte lagringstrekk gjennom vinteren. Vi forhandler trekk fra Aerocover som passer perfekt til våre utemøbler. Disse trekkene er av høy kvalitet og sikrer at utemøbler holder seg fine – år etter år. Med et lagringstrekk fra Aerocover får du beskyttelse for dine utemøbler som har god passform og lang levetid – og som sørger for at utearealet ditt ser ryddig ut også om vinteren.

Årets utemøbler får du hos Fine Design Oslo og Sandnes

Kjøp utemøbler i Fine Design Hagemøbler sin butikk utenfor Oslo
Kjøp utemøbler i Fine Design Hagemøbler sin butikk utenfor Oslo.

Fine Design Hagemøbler har et stort utvalg av utemøbler i god design, for kunder som ønsker å ha det like fint og komfortabelt ute som inne. Vi leverer utemøbler etter følgende filosofi: «Alle skal ha råd til god design» Vårt sortiment av utemøbler finner du i våre butikker på Rud og i Sandnes, eller du kan se utemøblene i vår nettbutikk. Hagemøblene er delt inn i kategorier, utesofa, hagebord, solsenger, parasoller osv. De utemøblene vi selger mest av er våre fleksible utesofaer som selges i moduler.

Noe vi har vært spesielt opptatt av er å finne fram til utemøbler som tåler det nordiske klimaet godt, men som samtidig er oppdatert på det siste innen design. Det har selvsagt tatt noen år å bli spesialister på utemøbler, men etter snart 16 somre (og vintre – dette er helårs-utemøbler) kan du være helt trygg på at vi har spisskompetansen inne. Nå går vi en ny sesong i møte, og det er med stolthet vi kan presentere årets kolleksjon med utemøbler. Nye linjer, enda bedre sittekomfort – og samme gode kvalitet, både når det gjelder aluminiumsrammer og sitteputer. Les mer om i “råvarene” og detaljene bak våre flotte utemøbler som du kan kjøpe på Høvik og i Sandnes: Utemøbler med god kvalitet – les mer her

Med utemøbler fra Fine Design Hagemøbler kan du skape din perfekte uteplass!

Lette og stilige utemøbler fra LaFuma Mobilier – passer fint på små balkonger og uteplasser.

Franskproduserte utemøbler med 5 års garanti. Takler regn, og tørker hurtig. Dette er utemøbler som Fine Design har hatt i sortimentet siden 2019.

LaFumas utemøbler er designet slik at de er enkle å slå sammen – derfor er dette utemøbler er lett å velge når små verandaer skal møbleres. Det er bare å slå sammen klappstolen og -bordet og sette det under tak eller i boden.

LaFuma er funksjonelle, og ikke minst elegante utemøbler du kommer til å ha glede av i mange år. Nytenkende og moderne, med klassiske farger man ikke går lei av – og som passer bra med andre utemøbler.

LaFuma mobilier

Se kategori utemøbler »

Utesofa

Se kategori utemøbler »

Utesofaer i aluminium – riktig valg til norske hager og terrasser! Fine Design har et av Norges største utvalg av hagesofaer til små og store terrasser, hager og uteplasser. Vi er spesialister på utemøbler av god kvalitet, vedlikeholdsfrie produkter som holder seg fine år etter år. Vi har et bredt utvalg av modulsofaer som kan settes sammen etter behov og ønske, små, lekre utesofaer til liten veranda, og store hagesofaer og lounger til hagen og plattingen.

Spisebord og spisestol

Se kategori utemøbler »

Spisebord og spisestoler til hage og uteplass. Vi har et bredt utvalg av stablebare spistoler i aluminium. Flotte stoler som både ser bra ut og som du sitter godt i. Dersom du har begrenset oppbevaringsplass for utemøbler, er våre sammenleggbare utestoler det rette for deg. Stødige, men lette, og de kan klappes sammen slik at de tar minimalt med plass i boden. Gardenarts store hagebord i aluminium er publikumsfavoritten – ser du etter spisebord til stor terrasse, er dette bordet for deg. Med innleggsplater blir det plass nok til mange middagsgjester rundt bordet inn i de sene sommernetter.

Hagebord og utebord

Se kategori utemøbler»

Nytt utebord til verandaen eller hagen? Hos Fine Design Hagemøbler finner du hagebord i alle størrelser, alt fra store spisebord og bord med gasspeis til små sidebord. Felles for nesten alle er at de er laget i aluminium, som både er stødig og vedlikeholdsfritt. Kjøper du et hagebord i aluminium hos oss er du sikret et utemøbel av god kvalitet som du vil ha glede av i mange år fremover. Vi har smarte utebord med oppløft som er supre å jobbe eller ved en sommerdag på terrassen. På kvelden er det bare å vippe platen ned, og du har et flott sofabord til kveldsteen. Se også våre runde utebord som kan trekkes ut eller skyves sammen etter ønske.

Hagestol

Se kategori utemøbler»

Se vårt store utvalg av hagestoler til balkong, terrasse og hage. Kjøp praktiske hagestoler som kan klappes sammen, eller stables. Det er redningen når lagringsplassen er sparsom og besøk som trenger sitteplass kommer og går. Vi har mange flotte utestoler som også kan benyttes innendørs, samtidig som de tåler både regn og snø, sjøsprøyt, sol og vind. Dette er utemøbler som trives i det norske klimaet! De aller fleste hagestolene vi har på lager er tilvirket i aluminium, og dermed ruster de ikke. Hos oss finner du store, behagelige hagestoler med nedfellbar rygg, og små, nette hagestoler til balkongen.

Lounge/modulsofa

Se kategori utemøbler »

Nyt sommerkvelden på en deilig lounge fra Fine Design. Kjøp moduler etter behov og ønske og kombiner dem – gjerne med en lounge eller andre utemøbler du har fra før – slik at du får din egen spesialtilpassede modulsofa på uteplassen. Når skal du velge en modulsofa istedenfor en ordinær utesofa? Egentlig når som helst, men modulene er spesielt nyttige når du skal møblere en liten veranda. I motsatt ende av spekteret finner vi de store uteplassene, som trenger mange sitteplasser. Med modulene kan du lage akkurat så stor sofa du vil – det er bare å legge til flere moduler.

Hagebenk

Se kategori utemøbler»

En hagebenk kan gjerne brukes ved spisebordet istedenfor flere løse hagestoler. Vips, så får du benyttet plassen rundt spisebordet bedre! Aluminiumsbenkene du kjøper i vår nettbutikk eller i butikkene utenfor Oslo og i Sandnes er stødige, men lette å flytte på, og krever lite vedlikehold utenom en såpevannsvask nå og da. Blant våre utemøbler finner du piknikbenk med bord, små hagekrakker og praktiske puffer med og uten pute – som kan fungere både som bord og stol.

Putekasse

Se kategori utemøbler »

Putekassen – en ting du ikke tenkte du trengte før du kjøpte den! Legg putene til hagemøblene i putekassen før regnskuren eller når du ikke skal bruke hagemøblene på en stund, så sparer du deg for nødvendig vask av støvete utemøbler, samt våte puter å sitte på. Med en putekasse på plass slipper du rotet med løse puter i boden, og du har mulighet til å ha dem i nærheten når du trenger dem. Putekassene kan også brukes til å oppbevare leker og andre ting ot utstyr som ikke har godt av å ligge ute i regn.

Parasoll

Se kategori utemøbler»

Her får du parasollene alle snakker om! Firkantparasollene våre er veldig populære, og det skjønner vi godt, for de er både flotte å se på og praktiske i bruk. Dette er en parasoll som dekker en forholdsvis stor flate, og som også beskytter folk og utemøbler mot lett regn. Parasollen er enkel å slå opp og legge sammen, manøvrere og tilte. På jakt etter liten parasoll? Følg med i nettbutikken for årets utvalg. Skal du kjøpe ny parasoll i år, vær tidlig ute, for parasollene våre er blant produktene som ofte selger ut tidlig i sesongen.

Solseng

Se kategori utemøbler»

Kos deg i solen på en av Fine Designs Hagemøblers komfortable solsenger. Som hovedparten av våre utemøbler er se fleste av våre solsenger også laget av aluminium, og har trekk av textilene. Dette gjør at solsengen er stødig men lett og flytte og rengjøre. Hos oss finner du også solsenger med hjul, som er enda mer flyttbare. For deg som liker å tilbringe soltiden i sittende tilstand, har vi et godt utvalg av hvilestoler og dekkstoler som kan lenes bakover. Vi har til og med en sofa med solseng – perfekt for deg som har liten plass og liker å kjøpe alt i ett løsning.

Hagemøbler til utekjøkken

Se kategori utemøbler»

Vi har mer å by på enn bare vanlige utemøbler. Det blir nemlig ingen «ordentlig» sommer uten grilling! Gassgrillen fra Bull er den perfekte kjøkkenassistent for grillentusiaster. Boltre deg på utekjøkkenet og disk opp med sommerens lekreste grillretter – servert på et spisebord fra Fine Design Hagemøbler. Vi har utemøbler som passer til utekjøkken på både små og store uteplasser. Vi tilbyr gassgriller med understell og flatgriller for innbygging, samt effektive pizzaovner som går på gass. Kjøp alt du trenger av utemøbler til ditt nye utekjøkken hos oss.

Puff

Se kategori utemøbler»

Ta deg en pause, len deg godt tilbake i stolen og sleng beina opp på en puff i skyggen under et epletre. Vi har puffer og hagekrakker i aluminium, som er lette å ta med seg rundt til dit du trenger dem. En puff kan være så mangt – kanskje er du på jakt etter en bønnebag som du kan synke ned i? Eller var det en ekstra sitteplass eller skammel du så etter? Hos oss kan du også kjøpe puffer som kan brukes til bord når det trengs. De er fine å kombinere med andre utemøbler.

Terrassemøbler

Se kategori utemøbler»

Vi hjelper deg å finne frem og få kjøpt riktige utemøbler til din terrasse. Se vårt store utvalg av utesofaer, utestoler, små og store utebord og parasoller. Vi selger utemøbler i motstandsdyktig aluminium – dette er terrassemøbler du kommer til å ha i årevis fremover. I tillegg til «vanlige» terrassemøbler og tilbehør som puter, pledd, tepper, kan du også kjøpe plantekasser hos oss. Fine Design har over 16 års erfaring i å selge terrassemøbler, og i butikken vår finner du stort sett utemøbler vi har testet ut selv. Livet er best ute – i utemøbler fra Fine Design.

Utelykt

Se kategori utemøbler»

Gjør uteplassen stemningsfull med utelykter kjøpt fra Fine Design Hagemøbler. Våre utemøbler ser også fine ut i koselig kveldslys fra en utelykt. Vi har et godt utvalg av ulike utelykter, gasslamper og små gasspeiser til utebordet. Alt fra de aller enkleste, små kubbelys med LED-pære, via lanterner i stål og litt større bordlykter med gass, til gulvstående gasspeiser. Samle familien rundt utelykten og kos dere i lune sommerkvelder ute i hagen.

Blomsterkasse

Se kategori utemøbler»

BEDD blomsterkasser er smarte, modulbaserte plantekasser som du setter sammen selv. Vi er forhandlere av denne norskproduserte plantekassen som har blitt veldig populær de siste årene. Noe som ikke er så rart når man tenker på hvor mange valgmuligheter den gir deg. Du kan kjøpe den minste modellen med hjul om du trenger en liten blomsterkasse på balkongen blant utemøbler og annet, eller du kan sette sammen modulene og lage en blomsterkasse som dekker hele langsiden av den store verandaen. Dette er en plantekasse som også er perfekt å bruke som pallekarm. Benytt den uten bunn, og sett den rett på jord/bakken, og vips har du høye grønsakbed som det er enkelt å jobbe i. Kom gjerne innom oss på Høvik, så hjelper vi deg med kjøp av blomsterkassen som passer hos deg.

Gasspeis

Se kategori utemøbler »

En gasspeis er et godt alternativ for deg som søker «leirbålstemingen», og ønsker trygge, levende flammer på terrassen eller uteplassen. Det er så hyggelig å samles rundt en varmende kilde når sommernatten faller på. Hos oss kan du kjøpe fra et bredt utvalg av små og store gasspeiser. Vi har små gasslykter som kan stå rett på hagebordet, og større gasspeiser på hjul som enkelt kan flyttes. Ser du etter gulvstående gasspeis? Det har vi også.

Lagringstrekk

Se kategori utemøbler»

Kjøp lagringstrekk til utemøbler av ulik størrelse. Lagringstrekkenene fra AeroCover er pustende og sørger for at det ikke blir kondens under trekket ved vær- og temperatursvingninger. Drar du et lagringstrekk over hagemøblene når de ikke skal brukes på en stund slipper du at støv, skitt og blader samler seg til neste gang. Våre utemøbler tåler en regnskur, men det er jo kjedelig å sette seg i en halvvåt sofa – med et lagringstrekk/regntrekk slipper du det. I tillegg til regntrekk til utemøbler har vi også lagringstrekk til parasoll.

Tilbehør/diverse

Se kategori utemøbler »

Puter, tepper, pledd og tepper – med vårt brede utvalg av tilbehør til uteplassen kan du sette farge på tilværelsen. Vi foretrekker å holde oss til nøytrale, rolige farger på våre utemøbler, men vi elsker å variere etter sesong og lyst med nye puter i årets farger, flotte trefat og ullpledd. Diverse-kategorien inneholder litt av alt som vi ikke fikk plass til i andre kategorier. Lyslenker, glassbeskyttere til Cosi gasspeiser, putesett til sofaene fra Sundays og rensesett. Ta en titt på hvilke diverse varer vi har å tilby – eller kontakt oss om det er noe du ikke finner.

Utemøbler fra disse produsentene kjøper du hos oss:

Fine Design har utemøbler fra Gardenart, utemøbler fra Sundays Design hagemøbler, utemøbler fra TRIMM, utemøbler fra Lafuma, utemøbler fra FatBoy. Kjøp utemøbler fra de ulike merkene her.

Materialer i utemøbler kjøpt hos Fine Design:

«Hovedmaterialet i våre utemøbler er aluminium. En del utemøbler har trekk i textilene eller Agora-tekstil. Les mer om materialene i våre utemøbler og kjøp utesofa, utebord og hagestol i aluminium.

Kjøp vedlikeholdsfrie utemøbler!

«Vedlikeholdsfrie utemøbler» er utemøbler som ikke behøver å pusses, males, lakkeres, beises eller renses. Vedlikeholdsfrie utemøbler ruster heller ikke. Fine Design selger vedlikeholdsfrie utemøbler som lett kan tørkes av med vanlig såpevann om nødvendig. Kjøp vedlikeholdsfri hagestol, hagesofa og hagebord her.

Utemøbler som varer i årevis

Utemøbler fra Fine Design er produsert for å vare minst 5-10 år, og være like fine. Aluminium er et ypperlig materiale å forme utemøbler av. Det ruster ikke, er lett å forme, men holder samtidig fasongen, ikke trenger det å males eller lakkes heller. Kjøp utemøbler fra Gardenart og utemøbler fra Sundays Design i stødig aluminium.

Utemøbler som passer på liten balkong

Utemøbler til små balkonger kan ikke ta mye plass, så det er fint om de kan stables eller legges sammen. Utemøbler som består av mindre deler er mest praktisk, selvfølgelig. Kjøp Lafumas sammenleggbare relaxstol, Gardenart klappstol og klappbord. Andre utemøbler som kan være aktuelle på en balkong er de runde sofabordene eller sidebordene til Gardenart.

Utemøbler til store terrasser

I store uterom kan du boltre deg med utemøbler som tar noe mer plass. Kjøp flere av våre litt kraftigere modulsofaer og kombiner dem til en større utesofa. Treseter i hvit aluminium bestilles her. Utemøbler som er selvskrevne gjester på store terrasser er dette hagebordet med innlegg eller det store spisebordet fra Gardenart.