Utemøbler er vår spesialitet

Vi vet at nordmenn er blant verdens beste når det gjelder å kose seg utendørs. Med utemøbler av høy kvalitet er man sikret å kunne nyte en typisk, norsk sommer.

Med utemøbler som er tilpasset eget behov, og som samtidig er komfortable og ser bra ut, ønsker man å tilbringe mer tid ute. Vi leverer utemøbler av høy kvalitet og som tåler en typisk, norsk sommer. På en sommerdag i Norge kan man oppleve alt fra strålende sol, til hagl og torden.

Fine Design leverer alt fra aluminiumsmøbler som aldri ruster, til kraftige og komfortable rottingmøbler. Uansett hva du drømmer om, har vi utemøbler som tilfredsstiller ethvert behov. Ta en titt på utvalget av utemøbler her i nettbutikken, eller ta en tur innom en av våre butikker.

Her finner du utemøblene du drømmer om! Uansett om du har en stor eller liten uteplass, kan du finne noe som passer perfekt.

Plassering av utemøbler

Det er viktig å huske på hvor man ønsker å plassere de nye utemøblene sine. Skal de stå i hagen eller på en terrasse med tak? Ønsker man seg enkle utemøbler som krever minimalt med vedlikehold – eller gjør det ikke noe om man må jobbe litt for å holde de like fine?

Uansett hva slags utemøbler du er på jakt etter finner du de her hos Fine Design! Vi har spesialisert oss på hagemøbler og utemøbler i mange år, og vet hva kundene våre er på jakt etter. Hvis du trenger hjelp til å finne dine drømme-utemøbler, er det bare å ta kontakt med oss eller komme innom butikken vår på Høvik eller i Sandnes.

Norges største leverandør av utemøbler

Fine Design er Norges største leverandør av utemøbler på nett. I vår nettbutikk kan du i fred og ro se gjennom hele vårt sortiment. Du kan selvsagt også besøke våre butikker på Høvik og Sandnes, for å ta en titt på og prøvesitte våre utemøbler. Her vil du få god veiledning og hjelp av våre dyktige medarbeidere – slik at du kan gjøre dine valg ut ifra dine behov og prisen du er villig til å betale for nye utemøbler.

Kvalitet på utemøbler er viktig

Putekvaliteten blir stadig viktigere for folk, og dette er godt ivaretatt på utemøbler fra Fine Design! Norge har definitivt ikke et sydlandsk klima – så når vi endelig får de fine soldagene, er det viktig at uteplassen er klar og innbydende. Heldigvis er nordmenn blitt flinke til å «utvide» sesongen i «begge ender». Vi har flotte saueskinn, pledd og fine puter som er med på å lage den gode stemningen i en utvidet sesong.

Se gjennom sortimentet av utemøbler i vår nettbutikk, eller kom innom en av butikkene våre. Fra butikken på Høvik kan du også ta med deg utemøblene direkte hjem. Eller vi kan frakte dem til deg med budbil for kr. 790,- i Oslo/Bærum. Du kan således handle på nettet i lunsjen og spise middagen i nye utemøbler hjemme i din egen hage – få timer etterpå.

Rop på sommer’n – så kommer’n

Så fort solen begynner å varme er vi utålmodige nordmenn i gang med å gjøre forberedelser. Når sommeren varsler sin snarlige ankomst, er tiden er inne for å gjøre uterommet klart! Nå åpnes vinduer og balkongdører, og man synes det er på høy tid å lufte ut vinteren. Da er det også tid å for utemøbler! Hos Fine Design finner du utemøbler som dekker alle sommerens behov.

Det ekstra rommet – uterommet

Når sommeren kommer får mange et ekstra rom – uterommet. Fine Designs store sortiment av utemøbler hjelper deg å nyte det på best mulig måte, enten uterommet er uteplassen, hagen, verandaen, terrassen, eller balkongen. Utvalget vårt av utemøbler omfatter derfor alt av større og mindre hagemøbler og terrassemøbler. Lag din perfekte uteplass og nyt sommeren med familie og venner – med utemøbler fra Fine Design.

Stort eller lite uteareal?

Plassen du har tilgjengelig ute er selvsagt med på å legge føringer for hva slags utemøbler du bør anskaffe deg. Med en stor hage har du kanskje plass til både en spisegruppe og en lounge-gruppe – men selv med liten og begrenset plass har du muligheter til å skape et lite sommerparadis med riktige utemøbler og tilbehør. Vårt brede utvalg av utemøbler gjør at du kan finne din perfekte innredning til både en stor hage, en middels stor terrasse eller en liten balkong.

Sofa, sittegrupper og hagestoler

Våre utemøbler finnes i ulike størrelser, moduler og deler – fra hele sofagrupper og loungesett til frittstående bord og hagestoler. Flere utemøbler kan bygges på med ulike moduler etter behov. Felles for våre utemøbler er at de er slitesterke og holdbare – produsert for å tåle norsk klima. Vi er opptatt av behagelige og komfortable møbler og legger stor vekt på den gode sittekomforten. Dette er utemøbler du skal kose deg i enten du spiser middag eller tar deg en formiddagslur.

Nyt måltider under åpen himmel

Ønsker du flytte å spisesplassen ut om sommeren og nyte både frokost, lunsj og middag under åpen himmel? Da finnes gode alternativer for både små og store familier. Velg blant hele spisegrupper med matchende bord og stoler eller enkeltstående spisebord. Alle spisegrupper er laget for å tåle vær og vind – blant annet i materialene kunstrotting og aluminium – for praktisk bruk og lite vedlikehold.

Alt du trenger for å gjøre utearealet komplett

Selv om du har kjøpt nye utemøbler er det alltid behov for litt tilbehør. Hva med en putekasse? Trenger du noen nye pledd eller flotte puter for å sette prikken over i’en? Vi har godt med tilbehør som matcher våre lekre utemøbler. Gjør uteplassen din komplett og unik.

Noe av tilbehøret til våre utemøbler og kan være vanskelige å plassere i enkeltkategorier. Derfor har vi også en egen side for tilbehør. Her finner du ulike produkter, utstyr og pynt – blant annet putekasser, lagringstrekk, pynteputer og pledd.

  • Putekasser i rotting og aluminium er svært praktiske for å lagre puter, men kan også brukes som et avlastningsbord eller til oppbevaring av andre ting og gjenstander du ikke ønsker å ha fremme.
  • Pynteputer i et stort utvalg og i mange forskjellige farger – med muligheten til å matche fargene du har benyttet inne i huset eller i leiligheten din.

Vedlikeholdsfrie utemøbler

Møbler i kunstrotting og aluminium er typiske eksempler på populære og vedlikeholdsfrie utemøbler. Dette er tøffe og værbestandige materialer som tåler en støyt og gir utemøbler som er produsert i disse materialene ekstra slitestyrke og lengre levetid. Syntetiske materialer tåler også temperatursvingninger bedre enn eksempelvis naturmaterialer.

Vedlikeholdsfrie utemøbler trenger riktignok minimalt med stell, men som med alt annet forlenges levetid og utseende med litt omsorg – og det gjelder også for disse. Sur nedbør, UV-stråler, sopp, alger, grønske, vær og vind er uunngåelig og vil tære på alle slags materialer over tid. Med våre utemøbler kommer du langt med en jevnlig runde med mildt såpevann eller en dusj med hageslangen!

Lagringstrekk til utemøbler

Selv om utemøbler fra Fine Design tåler det meste av vær og vind, er det viktig å beskytte dem så godt som mulig. Vi selger lagringstrekk som passer perfekt til alle våre utemøbler – i mange ulike størrelse. Disse er formsydde og vanntette, men er likevel pustende.

Selv om du har kjøpt deg vedlikeholdsfrie utemøbler i aluminium eller rotting, kan det være lurt å benytte lagringstrekk gjennom vinteren. Vi forhandler trekk fra Aerocover som passer perfekt til utemøbler, utekjøkken, solsenger eller annet du ønsker å dekke til og beskytte. Disse trekkene er av høy kvalitet og sikrer at utemøbler holder seg fine – år etter år. Med et lagringstrekk fra Aerocover får du en beskyttelse som har god passform og lang levetid – og som sørger for at utearealet ditt ser ryddig ut også om vinteren.