Sundays Design Frame solseng

kr22 990

Behagelig solseng i god design fra Sundays.
Enkel å flytte fordi den har integrerte hjul i bakbeinene som kommer i kontakt med underlaget i det solsengen vippes opp. Ergonomisk er denne god å ligge på da den er lang i ryggen.

Vår solseng i FRAME-serien – perfekt for deg som elsker sol like høyt som design.

Solseng med justerbar rygg og pute som kan ligge ute hele sesongen. Den passe perfekt ved sjøen og bassengkanten, og tåler godt en vannsprut av både saltvann og klorvann. Allikevel vil de fleste garantert kjøpe denne for å kose seg i sin egen hage, hjemme eller på hytta. Som i våre øvrige møbler vil puten tørke opp i løpet av få minutter. Håndkleet kan du legge igjen inne om du vil. Blir putene tilgriset, så spyler du med hageslangen.

Mål: 200x62x33 cm

Beskrivelse

En fantastisk solseng i eksklusivt design, som er både praktisk og lekker. Denne solsengen fra Sundays Frame kombinerer komfort og brukervennlighet med design av høyeste kvalitet. Med integrerte hjul i bakbeina er solsengen enkel å flytte rundt der du måtte ønske. Dette er et utemøbel som passer like godt på stranden som i hagen eller ved bassengkanten. Den rustfrie rammen av aluminium gjør at solsengen er veldig holdbar og praktisk talt vedlikeholdsfri – bare spyl av både ramme og pute uten bekymringer. Prikken over i-en må være en parasoll til å slappe av under – eller hva med et hagebord til å plassere en leskende drikke på? Med hagemøbler fra Fine Design kan du nyte sommeren til det fulle på din uteplass.

Tilleggsinformasjon

Materialvalg

Aluminium Ask (grå), Aluminium Bronse, Aluminium Fonn (hvit), Aluminium Kull (sort)

Putefarge

Fjell (mørkegrå), Fjord (blå), Meadow (grønn), Mur (lysegrå), Solnedgang (oransje)