BULL gassgrill og utekjøkken

Bull gassgrill og utekjøkken

Ta matlagingen til nye høyder med prisbelønte gassgriller fra Bull.

$header_bilde_overskrift

Bull gassgrill og utekjøkken

Ta matlagingen til nye høyder med prisbelønte gassgriller fra Bull.

Viser 1–32 av 34 resultater

Bull gassgrill og utekjøkken

Ta en nærmere titt på den siste grillen du noen gang kommer til å kjøpe. Så sikre er BULL på kvaliteten i sin fantastiske serie av premium griller at livstidsgaranti kommer som standard til alle deres grillbokser, grillrister, lokk og støpte brennere.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Bull Outdoor Products sine flammetemmere gir jevn varme på grillen og forbedrer varmefordelingen med 150 %. Med denne nye teknologien har Bull redusert forskjellen på de kaldeste og varmeste sonene i grillen til et minimum. På denne måten har de gjort hele grillflaten tilgjengelig for fullverdig grilling.

Bull er et kjent merke blant grillekspertene. Sommermiddagen blir best på en grill av høy kvalitet! Har du en grill som dette kommer du til å grille hele året rundt. Bull har også pizzaovner i sitt sortiment. Finnes det en bedre lukt enn nystekt gjærdeig rett ut ifra ovnen? Hva med en nystekt pizza i din egen hage? Den tradisjonelle pizzaen ble utviklet i Italia på 1800-tallet. Den moderne pizzaen derimot – den starter i din egen hage med pizzaovn fra Bull Outdoor Products.

Bull Outdoor Products sine prisbelønte griller er designet, konstruert og produsert for å vare i mange år. Alle grillene er CSA gass sertifisert og NSF (National Sanitation Foundation) godkjent, noe som gir privatpersoner tilgang til å lage mat på en profesjonell grill, på lik linje med gourmetkokker.

Gassgrill og utekjøkken 2021 Fine Design

LES MER OM BULL GASSGRILLER OG UTEKJØKKEN I KATALOGEN.

 

Bull gassgrill og steketermometer
Med en profesjonell grill får alle grillentusiaster muligheten til å lage gourmet-mat.

Bull så behovet for et profesjonelt grillmiljø til grillentusiaster, og var de første på markedet for over 25 år siden med ferdigproduserte utekjøkken. Dette er skikkelige kvalitetsgriller. Både gassgrillene og kullgrillen fra Bull er laget av rustfritt stål (304 – 16 gauge/1,59mm rustfritt stål).

Det benyttes kun høykvalitetskomponenter og kraftig gods, noe som gjør grillene robuste og holdbare år etter år. De fleste grillene har støpte rustfrie brennere på 4.400 W (15.000 BTU) pr. brenner, samt integrert keramisk rotisseribrenner med tilhørende rotisseri og motor.

Grillene har solide, rustfrie grillrister som enkelt kan «brennes av». Dette gir minimalt vedlikehold. Grillristene har dessuten livstidsgaranti.

Alle gassgrillene har også robust innebygd termometer, dobbelt avrundet lokk i 14 gauge/1,98 mm rustfritt stål med sømløs sveiset skjøt. De har også fettoppsamlersskuff i rustfritt stål i full bredde.

Med Bull kan du grille hele året. Grillene tåler å stå ute i all slags vær. For å sitere produsenten: «Disse grillene er bygd for at du ikke skal behøve å kjøpe mer enn denne ene grillen».

Bull gir deg virkelig ekte matglede. Bull er drevet av dedikerte grillentusiaster som ønsker å dele sin kunnskap og matglede med sine kunder. Denne entusiasmen er tydelig i Bulls kvalitetsprodukter. Opplev og skap den samme matgleden med din egen Bull grill. Som eier av en Bull grill kan du skape den ultimate grillopplevelsen for dine nærmeste, i din egen hage.

Markedsledende garantier:
– Grillboks med lokk: Livstidsgaranti.
– Grillrister: Livstidsgaranti.
– Støpte rustfrie brennere: Livstidsgaranti (Diablo, Brahma, Longhorn og Angus).
– Rustfrie platebrennere: 5 år (Lonestar, Steer og Plancha).
– Øvrige komponenter: Følger kjøpsloven.

 

Utekjøkken – slik oppfyller du drømmen

Fine Design har et stort utvalg av utekjøkken og skreddersyr løsninger etter dine behov og ønsker. Vi er salgsrepresentant for to store, amerikanske leverandører av utekjøkken: Bull og Brown Jordan. Du kan velge mellom komplette utekjøkken fra Bull som kan spesial-tilpasses, bygge ditt eget utekjøkken med komponentene fra Bull, eller sette sammen et modulbasert utekjøkken fra Brown Jordan.

Utekjøkken fra Bull

Du kan velge en av Bull sine standard utekjøkken-modeller, eller vi kan få Bull til å skreddersy et utekjøkken etter dine ønsker og spesifikasjoner. Mange utekjøkken vi leverer i dag er levert etter kundens egne mål. Du kan selvfølgelig også velge mellom flere farger og materialer på overflatene.

Det mest populære er utekjøkken med heldekkende porselensfliser. Utekjøkkenet kan leveres i størrelser opptil 1 x 3 meter. Porselensflisene foretrekkes gjerne fordi de er så godt som vedlikeholdsfrie. Utekjøkkenet kan leveres komplett, så du kan ha grillfest samme dag som du mottar det.

Utekjøkken-komponenter fra Bull
Ønsker du å bygge utekjøkken selv, har vi et stort utvalg av utekjøkken-komponenter du kan bygge inn. Vi kan levere griller, pizzaovner, skuffer, skap, sidebrennere, kjøleskap, m.m. Utekjøkken-komponentene fra Bull er laget av 304 rustfritt stål – en kvalitet som sikrer lang levetid. Alle utegrillene fra Bull har livstidsgaranti på både grillboks og grillrist. Den samme garantien gjelder for brennerne, som er støpt i rustfritt stål.

Modulbaserte utekjøkken fra Brown Jordan

Et utekjøkken fra Brown Jordan kan du bygge som et vanlige kjøkken. Forskjellen fra vanlige kjøkken er at både skrog og dører er produserte i 304 rustfritt stål. Disse kan også oppgraderes til 316 syrefast stål – for tilfeller der utekjøkkenet skal plasseres nær hav og saltvann. Du kan enkelt sette sammen moduler med skap og skuffer – for å skape et utekjøkken som dekker akkurat dine behov.

Frontene kan leveres i 8 ulike design og kan pulverlakkeres i hele 24 ulike farger. Både utegrill og sidebrenner leveres selvfølgelig i vår kjente Bull-kvalitet.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker noe spesielt i forbindelse med utekjøkken, så kan vi sammen skisse løsninger etter dine prioriteringer og behov. Vi kan rett og slett skreddersy et utekjøkken – helt etter din smak!

bull pizzaovn
Inviter vennegjengen på sommerfest med hjemmelaget pizza.

Pizzaovner

Finnes det noe bedre enn lukten av nystekt gjærdeig – rett ut ifra ovnen? Hva med en rykende varm pizza – stekt i din egen hage? Den tradisjonelle pizzaen ble utviklet i Italia på 1800-tallet. Den moderne pizzaen, derimot … den kan skapes i din egen hage – med pizzaovner fra Bull Outdoor Products.

Pizzaovner med italiensk kvalitet
Pizzaovnene fra Bull er produserte i Italia – alle med solid sveiset konstruksjon i 441 rustfritt stål. Dette gjør at ovnene er solide og av ypperste kvalitet. Pizzaovnene fra Bull er enkle å bruke og krever ingen opplæring. Med hjul og slide-out håndtak kan de problemfritt også flyttes rundt i hagen.

Vedfyrt eller gassdrevet pizzaovn?

Ikke alle ønsker seg en pizzaovn som produserer naturlige røyk som oppstår ved all vedfyring. Vi tilbyr derfor pizzaovner både med ved og gass som fyringskilde. Begge variantene er tilgjengelig i 2 ulike størrelser: 60 x 60 cm og 80 x 60 cm.

Pizzaovnene som benytter gass, er utformet slik at de har den samme ytelsen som en vedfyrt pizzaovn. Den gassdrevne pizzaovnen er utstyrt med reguleringsbryter, slik at du kan justere flammen og varmen.

Alle de ulike variantene av pizzaovnene kan leveres med understell. Pizzaovnene med vedfyring leveres i tillegg med knagg og askeklo.

Ikke bare en ovn for pizza – la deg inspirere!
En pizzaovn kan brukes til langt mer enn bare å steke pizza. Her kan du steke det aller meste – og det er bare fantasien som setter grensene. Etter egne erfaringer kan vi anbefale å prøve både foccacia, boller og andre former for gjærbakst. Du kan dessuten enkelt steke kjøtt, fisk og grønnsaker i pizzaovnene fra Bull. Hva med helstekt kylling, lasagne – eller hvorfor ikke en pai? Bon appétit!

Grilling med tykke pølser og grillspyd - Fine design
Hva er bedre enn grillmat på en norsk sommerdag?