Ofyr

Vedfyrte griller i unikt design

Samle venner og familie, spis deilig grillmat og varm dere rundt ilden utover kvelden.

$header_bilde_overskrift

Vedfyrte griller i unikt design

Samle venner og familie, spis deilig grillmat og varm dere rundt ilden utover kvelden.

Viser alle 20 resultater

Ofyr – grill og samlingspunkt

Ofyr er et merke som produserer lekre griller man kan samle hele familien rundt. Disse grillene er store og man kan lage mat til mange mennesker samtidig. Dette er rett og slett et kunstverk og brukes gjerne som en bålpanne utover kvelden.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Her kan du fyre med ved, la grillen varme seg, også steke på platen som går rundt hele grillen. Kjøper du med litt ekstra utstyr, kan du også grille direkte over varmen i midten. Perfekt for de som vil ha et samlingspunkt i hagen, som både kan være en grill og peis.

OFYR er et funksjonelt kunstverk som er designet for å bringe skjønnhet, varme, mat og vennskap til ditt uteområde. Mer praktisk og stilig enn en typisk grill. OFYRs enkle, klassiske linjer fungerer i harmoni med alle omgivelser – alt fra en gård på landet til et funkishus i byen.

Når det er på tide å underholde utendørs, forvandler denne elegante utendørsskulpturen seg til et varmt og innbydende knutepunkt for matlaging og sosialisering. Utendørs design for alle årstider.

Vedfyrt grill med rund grillplate

OFYR s vedfyrte grill kan du nemlig tilberede mat på en sosial og morsom måte. OFYR grill er “et lite kunstverk” og et fint møbel å ha på uteplassen. Fine Design Hagemøbler har OFYRs vedfyrte griller i rustdesign og i sort metall. Den runde formen gjør at det er enkelt å håndtere maten, samt å regulere varmen etter mattype – deilige grønnsaker, sjømat og kjøtt. Stor overflate gir godt albuerom til tilbereding av mye mat samtidig.

OFYR ønsker å skape en hyggelig og lun samlingsplass hvor folk kan tilberede mat og kose seg inn i de sene sommerkvelder. OFYR er noe mer enn en vanlig grill. Med klassiske linjer og kule konsept, passer den inn på de fleste uteplasser.

OFYR-grill med masse mat ved siden av Marianne i Fine Design Hagemøbler
OFYR-grill med masse deilig mat, tilberedt av Marianne Aanerød i Fine Design

 

Ofyr classic pro med hjul
OFYR Classic Storage Corten Pro med hjul – mer praktisk!

OFYR Classic er den enkleste modellen vi har på lager. OFYR Classic storage har plass til noe ved under, og blir stadig mer populær hos oss. Dette er selvfølgelig er svært praktisk. Begge variantene fås enten i rust eller i sort farge.

Nå kan du også få OFYR Classic Storage Pro, en videreutviklet utgave av OFYR Classic Storage. Den hyggelige forskjellen er at Pro-versjonen har et praktisk håndtak og hjul. Dermed kan du flytte på grillen også mens du er i ferd med å lage mat. Denne grillen har håndtak av teak, så den bør oppbevares innendørs/ under tak. Denne versjonen er tilgjengelig i 100 cm og finnes også i sort.

Har du en mindre uteplass, f.eks en liten balkong eller veranda? Da bør du prøve lille OFYR Tabl’O, en søt bordgrill som kan brukes på små verandaer.

Ofyr har også en veldig populær pizzaovn, som passer til OFYR 100 cm. Pizzaovnen består av en dobbeltsidig støpejernsplate. På støpejernsplata legges det så en pizzastein. Over disse plasseres en dobbel stålklokke. Temperaturreguleringen i ovnen skjer ved justering av åpningen – klokken kan nemlig dreies. Pizzaovnen kan gjerne brukes som en vanlig ovn. Selve pizzasteinen kan snus etter behov: Den har en rillet grillplate på motsatt side,

Årets sortiment av OFYR-griller og tilbehør som grillhansker og skinnforkle.

OFYR er festens samlingspunkt!

Her kan alle være med og tilberede maten, og kveldens grillmester blir ikke stående alene i et hjørne av hagen. Tilbered saftige biffer, grønnsaksspyd og sjømat, og nyt tiden sammen.

Ofyr hos Fine Design med kokk
Ofyr-grill i rust hos Fine Design – kokken er på plass!

OFYR Island for deg med god plass ute

Fine Design Hagemøbler har OFYR-griller i ulike størrelser. Bordgrillen kan benyttes på balkongbordet, mens den største versjonen har eget rom for ved under selve grillen. Den kalles OFYR Island. Denne grillen har også arbeidsbenk ved siden av. Se bildet av Marianne og Kjetil under for å få et inntrykk av størrelsen på grill med benk og vedrom.

OFYR-grillen passer like bra hjemme som på hytta. Den kan gjerne brukes gjennom høst- og vintersesongen. Tenn opp med tørr bjørkeved og ca. 30 minutter senere kan du grille med familie og venner. Kull kan gjerne benyttes i grillen, selvsagt, men da anbefaler vi å bygge opp med steiner så du slipper å bruke store mengder med kull.

Marianne og Kjetil ved siden av OFYRs største grill.
Marianne og Kjetil ved siden av OFYRs største grill.

Vedlikehold av OFYR-grillen

OFYR kan stå utildekket utendørs under alle værforhold. Den modulære utformingen gjør at den kan flyttes på om nødvendig. Grillen er enkel å rengjøre og krever nesten ikke vedlikehold.

Matrester og overflødig olje går rett inn i ilden. Alt du trenger å gjøre er å tørke stekeplaten med en fuktig klut, så den er klar til neste gangs bruk. Matlaging med ekte ved er det beste!

Hos Fine Design kan du bestille alle produktene i OFYRs sortiment. Kom innom oss, så hjelper vi deg med å finne det som passer hos deg.

Utmerket til grilling av kjøtt:

OFYR-grill med kjøttruller på
OFYR-grill med kjøttruller på-

Og til grilling av grønnsaker!

Ofyr grill med asparges og bacon
Ofyr-grill med asparges og bacon – nam!

Prisliste for OFYR-grillene

Ofyr prisliste 2022

OFYR Prisliste 2022 fra Fine Design Hagemøbler

Trykk her for å se hagemøbler