Vedfyrte griller i unikt design

Samle venner og familie, spis deilig grillmat og varm dere rundt ilden utover kvelden.


Ofyr – grill og samlingspunkt

Ofyr er et merke som produserer lekre griller man kan samle hele familien rundt. Disse grillene er store og man kan lage mat til mange mennesker samtidig. Dette er rett og slett et kunstverk og brukes gjerne som en bålpanne utover kvelden.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Her kan du fyre med ved, la grillen varme seg, også steke på platen som går rundt hele grillen. Kjøper du med litt ekstra utstyr, kan du også grille direkte over varmen i midten. Perfekt for de som vil ha et samlingspunkt i hagen, som både kan være en grill og peis.

OFYR er et funksjonelt kunstverk som er designet for å bringe skjønnhet, varme, mat og vennskap til ditt uteområde. Mer praktisk og stilig enn en typisk grill. OFYRs enkle, klassiske linjer fungerer i harmoni med alle omgivelser – alt fra en gård på landet til et funkishus i byen. Når det er på tide å underholde utendørs, forvandler denne elegante utendørsskulpturen seg til et varmt og innbydende knutepunkt for matlaging og sosialisering. Utendørs design for alle årstider.

OFYR kan stå utildekket utendørs under alle værforhold. Den modulære utformingen gjør at den kan flyttes på om nødvendig. Grillen er enkel å rengjøre og krever nesten ikke vedlikehold. Matrester og overflødig olje går rett inn i ilden. Alt du trenger å gjøre er å tørke stekeplaten med en fuktig klut, så den er klar til neste gangs bruk. Matlaging med ekte ved er det beste!

Hos Fine Design kan du bestille alle produktene i OFYRs sortiment. Kom innom oss, så hjelper vi deg med å finne det som passer hos deg.

 

OFYR Prisliste 2021 - Fine Design Hagemøbler

OFYR Prisliste 2021 fra Fine Design Hagemøbler

Trykk her for å se hagemøbler