Sundays Design

Norske kvalitetshagemøbler

Dette er hagemøblene du kan bruke hele året! Sundays Design utemøbler er som skapt for nordisk klima, og tåler all slags vær uten å ruste. Fine Design er Norges største forhandler av denne merkevaren.

$header_bilde_overskrift

Norske kvalitetshagemøbler

Dette er hagemøblene du kan bruke hele året! Sundays Design utemøbler er som skapt for nordisk klima, og tåler all slags vær uten å ruste. Fine Design er Norges største forhandler av denne merkevaren.

Viser 1–32 av 56 resultater

Sundays Design – hagemøbler produsert i Norge

Sundays Design er et merke som designes og produseres i Norge. Fine Design er så heldige å ha disse flotte hagemøblene i sitt sortiment, og de kan prøvesittes i begge butikkene våre. Dette er lekre utemøbler av høy kvalitet med et moderne uttrykk. Sundays hagemøbler er laget for å tåle vær og vind og kan gjerne brukes hele året. Vi har en stor utstilling med Sundays hagemøbler i Bærum-butikken vår, og kan skaffe alt på ca. ei ukes leveringstid. Les mer om Sundays hagemøbler og den stilige sofaserien Frame her.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Sundays hagemøbler er produsert på Sørlandet, i Kristiansand. Før firmaet startet med hagemøbler, var de en stor aktør i båtputebransjen. Dette firmaet vet hvordan å designe og produsere hagemøbler som er skapt for klimaet i Norge. Putene som benyttes kan stå ute i all slags vær og tørker fort.

Sundays Design – norske hagemøbler som virkelig har utseendet med seg!

Sundays Designs stilrene hagemøbler er perfekt for deg som liker rene, klare linjer og et tidløst design som likevel har et tydelig særpreg. Her er det snakk om helnorske hagemøbler i aluminium som tåler å stå ute i all slags vær uten å ruste.

Allværsputene består av et hurtigtørkende spesialskum som vannet renner rett igjennom. Rammeverket er lakkert med Jotun pulverlakk – akkurat som Eiffeltårnet i Paris! Dette er hagemøbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Sundays Design Frame Hygge utestoler med bord ved sjøen
Sundays Design Frame Hygge utestoler med bord.

På jakt etter hagemøbler i Oslo? Prøvesitt Sundays utemøbler i Bærum.

Fine Design har en stor utstilling med Sundays Designs utemøbler på Rud i Bærum en 15 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Verdt å merke seg er at Sundays-produktene kommer fra Kristiansand og derfor har leveringstid på ca. en uke.

Vi lover at det er verdt ventetiden, for dette er møbler du blir skikkelig glad i og som du kan kose deg med i årevis. Farge og spenst holder seg like fint år etter år, og møblene kan enkelt holdes rene og i tipp, topp stand, med vanlig såpevann-vask når det trengs. Jotun-lakk på stødige aluminiumsrammer sørger for utemøbler som du kan ha glede av de neste 10 årene, verken sjøsprøyt, regn, snø eller sol har noe de skulle ha sagt når det gjelder disse hagemøblene!

Frame spisebord fra Sundays Design hagemøbler i strålende solskinn med en glitrende sjø i bakgrunnen
Sundays Design hagemøbler i strålende solskinn ved sjøen – norsk sommer på sitt beste!

Hva slags typer Sundays-utemøbler har vi?

De aller mest populære utemøblene fra Sundays Design her hos oss, er de flotte sofagruppene. Det er mange kombinasjonsmuligheter med Sundays Frame-sofaen eller Core-serien, avhengig av om du kun trenger en ny treseter eller toseter til en liten veranda, eller om du skal møblere en stor uteplass.

Frame utesofasett fra Sundays Design ute i solskinnet på en grønn plen
Frame utesofasett fra Sundays, med blomsterkasse – og de legendariske krakkene, som også kan brukes som bord.

Sett sammen ditt drømmeuterom ved hjelp av spisebord, spisestoler, barbord, barbenker, krakker, spisebenker, brett og lykter. Solsengen hører også med i sortimentet til Sundays Design. Hagemøblene produseres i flere moderne farger. Dette er tidløse produkter du vil ha glede av i mange år. Kom innom oss for å se, kjenne og prøve de flotte hagemøblene.

 

Sundays Design katalog for 2024 hos Fine Design
Trykk for å bla i Sundays-katalogen for 2024

Sundays Design utemøbler for sesongen 2024

Katalogen for 2024 er her, og innholdet er strålende som alltid. Flotte bilder av flotte hagemøbler i  fantastiske omgivelser. Sundays Designs lekre utemøbler fotografert i strålende sol i norsk natur, med solglitrende sjø i bakgrunn… Det er nesten så man hører humlene summe og kjenner lukten av norsk sommer bare ved å lese katalogen. Vær så god – nyt den, og bli inspirert!

Sundays Design – kortreist og typisk norsk

Sundays Design er kortreiste møbler – hele produksjonen foregår i Norge. Sveising og lakkering gjøres på Jæren, og stol- og sofaputene sys i Kristiansand. Emballasjen møblene leveres i er til og med produsert i Norge!

Dette bidrar til at Sundays Design kan drive bærekraftig, både med tanke på miljøet, men også når det gjelder å sikre arbeidsplasser i lokalmiljøet. Korte avstander mellom lager og produksjonssted gjør at transportutslippene reduseres, og det gir også svært god kontroll over hele produksjonsprosessen.

Vedlikehold av aluminiumsmøbler fra Sundays
Vedlikehold av Sundays Design hagemøbler 2024
Sundays Design Core lounge hagesofa og stoler på terrasse i hage
Sundays Design Core lounge hagesofa, hagebord og stoler.
Putefarger og rammefarger 2024 på Sundays
Sundays’ putefarger og rammefarger 2024

Norskproduserte hagemøbler – for fire årstider!

Norskproduserte hagemøbler – for fire årstider!

Sundays Design hagemøbler er designet og produsert i Norge. Rammeverket er laget av aluminium og lakkert med Jotun pulverlakk. Alt arbeid med aluminium blir som sagt utført på Jæren, nærmere bestemt på Vigrestad.

Sundays Design lager helnorske møbler som kan stå imot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design. Nedenfor kan du se en liten film fra produksjonen av disse supre hagemøblene:

Sofaputer i verdensklasse – 40 års erfaring fra båtputeproduksjon

Sundays Design har røttene sine i båtputeproduksjon som strekker seg 40 år tilbake i tid. Bedriften har mer enn 27 års erfaring innen hagemøbelproduksjon, og bruker all sin tekniske innsikt og ressurser til å designe og produsere det de mener er blant de beste hagemøblene i verden. Bor du litt værutsatt til er dette absolutt hagemøblene for deg.

Detalj av stolpute fra Sundays Design hagemøbler
Detalj av stolpute fra Sundays Design

Flere av oss i Fine Design har Sundays Design-hagemøbler hjemme, og kan skrive under på at dette virkelig er gode hagemøbler. Spesielt om du liker stødige, faste sitteputer, er dette utemøblene for deg.

I hagemøblene brukes vanndrenerende skum og vannavstøtende tekstiler. Kommer det en stor regnskur dreneres vannet bare rett igjennom sofaputene. Dette gjør at de tørker raskt opp, og man unngår problemer med fukt som blir liggende over tid.

Ved sjøen er det gjerne skiftende vær, og har man uteplassen nær havet kan vinden bringe både sjøsprøyt og sand med seg over møblene. Sundays Designs utemøbelputer tar høyde for dette. De har tross alt lagd båtputer i en mannsalder!

Sundays Designs fantastiske og vannavvisende møbelstoffSundays Designs fantastiske, vannavvisende møbelstoff «i aksjon».

Sundays Frame hagesofa – bestselgeren

Frame-utemøblene er perfekt tilpasset norsk klima. De har puter med vanndrenerende skum som vannet renner rett igjennom. Rammene har hull for god lufting, og tilsammen gjør dette at sofa- og stolputene tørker svært raskt etter en regnbyge. Jotun pulverlakk er benyttet på aluminiumsrammeverket, og gir en robust og slitesterk overflate.

Sundays Design Frame sofagruppe med bord, to stoler og en 2,5-seter
Sundays Design Frame sofagruppe med bord, to stoler og en 2,5-seter.

Andrew Smith er den designeren bak Frame. Han arbeider nå som seniordesigner i San Fransisco, men har over 20 års erfaring som designer i Norge og har utviklet alt fra maritime stoler til ulik forbrukerelektronikk.

Bestselgeren til Sundays heter Frame og er en sofagruppe bestående av en 2,5-seters sofa, to stoler og et bord.

Mange av Fine Designs kunder som har «endt opp» med å kjøpe Frame utesofa, har gjort det på grunn av de stødige sitte- og ryggputene. Sofaputene i Frame-sofaen og -stolene har nemlig vært god sittefasthet, og de holder seg slik over mange år. Kombinert med de drenerende egenskapene disse putene har, blir dette en suksess for mange som liker utemøbler med litt fastere sete – som tåler nedbør.

Vi har pakkepris på Frame utesofa til kr 49 990 kr. (Med putefargene Sjø, Eng og Multe kommer et pristillegg på kr. 3000,-. Pakketilbudet for disse er kr. 52 990,-.)

Fantastiske Core!

Minimalistiske linjer og elegant design. Det er det norske designbyrået Torsteinsen Design som står bak Core-serien. Gründerekteparet Fredrik Torsteinsen og Solveig Torsteinsen har med seg kollega Vidar Øverby på laget. De har mer enn 20 års designerfaring og fagbrev innen møbelsnekring og bygg, noe som sørger for at deres møbeldesign er jordnær og praktisk. Stikkord her er funksjonelle, men organiske former, vakkert utseende og brukervennlighet.

Linjene og grunntankene bak Core-serien tas med og videreutvikles i denne sofagruppen i sertifisert teak. Core Wood leveres som komplett gruppe bestående av 3-seter sofa, 2 stoler og sofabord.

Core hagsofagruppe med stoler og bord fra Sundays Design utemøbler - får du hos Fine Design Hagemøbler
Core hagsofagruppe med stoler og bord fra Sundays Design utemøbler – bestill den hos Fine Design Hagemøbler

 

Nydelige Core Wood Fjell utesofa-gruppe fra Sundays Design ute på en platting foran havet
Nydelige Core Wood Fjell utesofa-gruppe fra Sundays Design ute ved havet – der Sundays virkelig kommer til sin rett.

Hvem står bak designet av Sundays Design-møblene?

Torsteinsen Design - designere av Sunday Designs Core utemøbler
Torsteinsen Design – designere av Sunday Designs Core.
Andrew Smith - designer av Sundays Design Frame utemøbler
Andrew Smith – designer av Sundays Design Frame-serie.

Designer Andrew Smith er den kreative kraften bak Frame-serien.

Torsteinsen Design med designerne Solveig og Fredrik Torsteinsen og Vidar Øverby står bak Core-serien.

 

Begge designgruppene har mer enn 20 års designerfaring og dessuten mye variert erfaring de drar nytte av i utviklingen av Sundays-møblene. Designet til Sundays’ møbler har virkelig havnet i de rette hender! Designerne har latt seg influere av Scandinavian design-tradisjonen, som søker både det vakre og det brukervennlige.

Torsteinsen Design har mottatt flere priser, blant annet for God design fra Norsk Designråd. Andrew Smith arbeider nå som seniordesigner med utvikling av produkter store, etablerte multinasjonale selskaper og startups.

Vedlikeholdsfrie utemøbler som er lette å vaske

Sundays Design Hagemøbler Hos Fine Design Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Hagemøblene fra Sundays er vedlikeholdsfrie, så du slipper å pusse for deretter å beise/male. Men vasking må til om de fine møblene skal holde i år etter år. Vi legger ved en video her som viser hvor enkelt vedlikeholdet er. Bruk mild såpevann og skrubb med en børste om det trengs – og så spyler du raskt og enkelt med vannslangen.

Bestill Sundays Design hagemøbler hos Fine Design

Hos Fine Design Hagemøbler kan du kjøpe Sundays-utemøbler som sofagrupper, utestoler, treseter, toseter, spisebord, sofabord, spisestoler, sofastoler, puffer, solsenger, barbord, krakker, spisebenker, brett og blomsterkasser. Hagemøblene produseres i flere moderne farger som passer godt inn i de fleste omgivelser og til det meste av tilbehør og andre hagemøbler du måtte ha.

Kjøp hagemøbler som lyser opp hverdagen!

Sundays Design har mye flott tilbehør til hage og uteplass. De fargerike Frame-krakkene blir man skikkelig glad av – særlig når de står «i flokk» og skinner i sola. Disse krakkene kan gjerne brukes som småbord på terrassen også. Kjøp krakk fra Sundays hos Fine Design Hagemøbler.

Sundays Frame square krakker i alle farger ute ved havet - kjøp dem hos Fine Design Hagemøblermøbler og utemøbler - Fine design
Sundays Frame square krakker i alle farger ute ved havet – kjøp dem hos Fine Design Hagemøbler!

Sunday Designs glade krakk 🙂

Kjøp krakk

Frame-krakk fra Sundays Design 121503                              Frame-krakk fra Sundays Design 100466