Norske kvalitetsmøbler

Dette er hagemøblene du kan bruke hele året – skapt for nordisk klima, og tåler all slags vær uten å ruste.


Sundays Design – hagemøbler produsert i Norge

Sundays Design er et merke som designes og produseres i Norge. Hos Fine Design finner du hagemøbler av høy kvalitet og med et moderne uttrykk. Hagemøblene er laget for å tåle vær og vind. Disse hagemøblene kan du bruke hele året. Vi kan har en stor utstilling med Sundays hagemøbler på Høvik og kan skaffe alt på ca. ei ukes leveringstid. Les mer om Sundays møbler fra Fine Design her

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Sundays hagemøbler er produsert på sørlandet, i Kristiansand. Før firmaet startet med hagemøbler, var de en stor aktør i båtputebransjen. Dette firmaet vet hvordan å designe og produsere hagemøbler som er skapt for klimaet i Norge. Putene som benyttes kan stå ute i all slags vær og tørker fort.

Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk, akkurat som Eiffeltårnet i Paris. Dette er hagemøbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Fine Design har en stor utstilling med Sundays møbler på Høvik. Produktene kommer fra Kristiansand og leveres på ca. en uke. 100 % norsk.

Vi har sofagrupper, stoler, tresetere, tosetere, spisebord, spisestoler, solsenger, barbord, barbenker, krakker, spisebenker, brett og lykter. Hagemøblene produseres i flere moderne farger. Dette er tidløse produkter du vil ha glede av i mange år. Kom innom oss for å se, kjenne og prøve de flotte hagemøblene.

Sundays Design katalog – hagemøbler fra Fine Design

Sundays Design farger og tekstiler som Fine Design kan levere i 2020

Sundays Design hagemøbler fra Fine Design – vedlikehold