Norske kvalitetshagemøbler

Dette er hagemøblene du kan bruke hele året! Sundays utemøbler er som skapt for nordisk klima, og tåler all slags vær uten å ruste.


Sundays Design – hagemøbler produsert i Norge

Sundays Design er et merke som designes og produseres i Norge. Fine Design er så heldige å ha disse flotte hagemøblene i sitt sortiment, og de kan prøvesittes i begge butikkene våre. Dette er lekre utemøbler av høy kvalitet med et moderne uttrykk. Sundays hagemøbler er laget for å tåle vær og vind og kan gjerne brukes hele året. Vi har en stor utstilling med Sundays hagemøbler i Bærum-butikken vår, og kan skaffe alt på ca. ei ukes leveringstid. Les mer om Sundays hagemøbler og den stilige sofaserien Frame her.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Sundays hagemøbler er produsert på sørlandet, i Kristiansand. Før firmaet startet med hagemøbler, var de en stor aktør i båtputebransjen. Dette firmaet vet hvordan å designe og produsere hagemøbler som er skapt for klimaet i Norge. Putene som benyttes kan stå ute i all slags vær og tørker fort.

Sundays Design – norske hagemøbler som virkelig har utseendet med seg!

Sundays Designs stilrene hagemøbler er perfekt for deg som liker rene, klare linjer og et tidløst design som likevel har et tydelig særpreg. Her er det snakk om helnorske hagemøbler i aluminium som tåler å stå ute i all slags vær uten å ruste. Allværsputene består av et hurtigtørkende spesialskum som vannet renner rett igjennom. Rammeverket er lakkert med Jotun pulverlakk – akkurat som Eiffeltårnet i Paris! Dette er hagemøbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

På jakt etter hagemøbler i Oslo? Prøvesitt Sundays utemøbler i Bærum, Høvik.

Fine Design har en stor utstilling med Sundays utemøbler på Ramstadsletta på Høvik, en ti minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Verdt å merke seg er at Sundays-produktene kommer fra Kristiansand og derfor har leveringstid på ca. en uke. Vi lover at det er verdt ventetiden, for dette er møbler du blir skikkelig glad i og som du kan kose deg med i årevis. Farge og spenst holder seg like fint år etter år, og møblene kan enkelt holdes rene og i tipp, topp stand, med vanlig såpevann-vask når det trengs. Jotun-lakk på stødige aluminiumsrammer sørger for utemøbler som du kan ha glede av de neste 10 årene, hverken sjøsprøyt, regn, snø eller sol har noe de skulle ha sagt når det gjelder disse hagemøblene!

Sundays Design hagemøbler i strålende solskinn med en glitrende sjø i bakgrunnen
Sundays Design hagemøbler i strålende solskinn ved sjøen – absolutt lekkert!

Hva slags typer Sundays-utemøbler har vi?

De aller mest populære utemøblene fra Sundays Design her hos oss, er de flotte sofagruppene. Du har mange kombinasjonsmuligheter med Sundays Frame-sofaen eller Core-serien, avhengig av om du kun trenger en ny treseter eller toseter til en liten veranda, eller om du skal møblere en stor uteplass. Sett sammen ditt drømmeuterom ved hjelp av spisebord, spisestoler, barbord, barbenker, krakker, spisebenker, brett og lykter. Solsengen hører også med i sortimentet til Sundays Design. Hagemøblene produseres i flere moderne farger. Dette er tidløse produkter du vil ha glede av i mange år. Kom innom oss for å se, kjenne og prøve de flotte hagemøblene.

Sundays Design utemøbler for sesongen 2021

Katalogen for 2021 er her, og innholdet er strålende som alltid. Flotte bilder av flotte hagemøbler i absolutt fantastiske omgivelser. Sundays Designs lekre utemøbler fotografert i strålende sol i den norske skjærgården, med solglitrende sjø i bakgrunn… Det er nesten så man hører bølgeskvulpene og kjenner sjølukten bare ved å lese katalogen. Vær så god – nyt den, og bli inspirert!

Sundays Design hagemøbler sesongen 2021 i salg hos Fine Design Hagemøbler
Sundays Design utemøbler sesongen 2021 i salg hos Fine Design – årets katalog
Sundays Design vedlikehold
Sundays Design hagemøbler fra Fine Design – vedlikehold
Sundays Design farger og tekstiler 2021
Sundays Design farger og tekstiler som Fine Design kan levere i 2021

 

Sundays Design  hagemøbler hos Fine Design

Vi har et stort utvalg med unike designhagemøbler som du bare finner hos oss. I tillegg har vi også valgt ut kjente utemøbelmerker som Sundays Design, møbler som vi kan gå god for, som vi har prøvd ut selv og som vi vet kundene våre liker. Vi har solgt disse flotte hagemøblene i fire år nå og har hele kolleksjonen utstilt hos oss i butikken på Høvik. Møblene finnes i utallige fargekombinasjoner og vi har prøver på alle, så det er mulig å se med egne øyne.

For ikke å snakke om at du får sjansen til å prøvesitte møblene – det er kanskje det aller viktigste! Sofaene og stolene fra Sundays er behagelige og gode å sitte i, spesielt om du foretrekker litt fastere og stødigere møbelputer.

Norskproduserte hagemøbler – for fire årstider!

Sundays Design hagemøbler er designet og produsert i Norge. Rammeverket er laget av aluminium og lakkert med Jotun pulverlakk. Alt arbeid med aluminium blir i dag utført på Jæren, nærmere bestemt på Vigrestad. Sundays Design lager helnorske møbler som kan stå imot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design. Nedenfor kan du se en liten film fra produksjonen av disse supre hagemøblene:

Sofaputer i verdensklasse – 40 års erfaring fra båtputeproduksjon

Sundays Design har røttene sine i båtputeproduksjon og strekker seg 40 år tilbake i tid. De har mer enn 25 års erfaring og bruker all sin tekniske innsikt og ressurser til å designe og produsere det de mener er blant de beste hagemøblene i verden. I hagemøblene brukes vanndrenerende skum og vannavstøtende tekstiler. Putene blir sydd og montert i Kristiansand, noe vi er svært stolte av.

Sundays Designs fantastiske og vannavvisende møbelstoffSundays Designs fantastiske, vannavvisende møbelstoff «i aksjon».

Sundays Frame hagesofa – bestselgeren

Fra Sundays kommer sofagrupper, stoler, tresetere, spisebord, spisestoler, solsenger, barbord, krakker, benker, brett og lykter. Hagemøblene produseres i flere moderne farger som passer godt inn i de fleste omgivelser og til det meste av tilbehør og andre hagemøbler du måtte ha. Bestselgeren til Sundays heter Frame og er en super sofagruppe som består av en 2,5-seters sofa, to stoler og et bord. Vi har pakkepris på denne til kr 39 990,- .

Sundays Design Frame Sofagruppe

 

Fantastiske Core!

Sundays Design Core-utemøbler ved sjøen
Sundays Design Core-utemøbler ved sjøen

 

Hvem står bak Sundays Design?

Designer Andrew Smith er den kreative kraften bak Frame. Han har mer enn 20 års erfaring som designer i Norge på prosjekter som spenner fra forbrukerelektronikk til maritime stoler. Han jobber nå som seniordesigner i San Francisco, med utvikling av produkter og løsninger for startups og store, etablerte multinasjonale selskaper.

 

Sundays Design Hagemøbler Hos Fine Design Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Hagemøblene er vedlikeholdsfrie, så du slipper å pusse for deretter å beise/male. Men vasking må til om de fine møblene skal holde i år etter år. Vi legger ved en video her som viser hvor enkelt vedlikeholdet er. Såpeen børste – og så spyler du raskt og enkelt med vannslangen.