Sundays Design
FRA FINE DESIGN – 100 % NORSK
Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk.

Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Viser 1–9 av 39 resultater

Sunday Frame solseng med pute

kr23,990.00

Frame solseng med pute. Mål: 200x62x33 cm Vi har forskjellige farger på aluminiumen: Kull (sort) Fonn (hvit) Ask (grå) Det er to standard farger å velge mellom på putene (andre kan bestilles): Fjell (mørk grå) Mur (lys grå) Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk. 100 % NORSK Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Sundays Alu Care Kit

kr499.00

Vedlikeholdsprodukt til aluminium. Sett med rens og polish for pleie og vedlikehold. Riktig vedlikehold sørger for at dine Sundays-møbler holder i mange år, samtidig som de ser bra ut. Våre egne vedlikeholdsprodukter er de eneste som er testet opp mot våre tekstiler og lakk. Bruker du disse produktene er du med andre ord garantert at ikke møblene tar skade av kjemikaliene. Vi anbefaler at møblene behandles minst en gang i året, oftere dersom behovet gjør seg synlig.

Sundays bordlykt medium

kr795.00

Bordlykt medium Mål: 10x10x16 cm. Vi har forskjellige farger på aluminiumen: Kull (sort) Fonn (hvit) Jord (beige) Ask (grå) Havgrønn Fyr (rød) Løv (gul) Høst (oransje) Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk. 100 % NORSK Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Sundays bordlykt stor

kr995.00

Bordlykt stor Mål: 10x10x20 cm. Vi har forskjellige farger på aluminiumen: Kull (sort) Fonn (hvit) Jord (beige) Ask (grå) Havgrønn Fyr (rød) Løv (gul) Høst (oransje) Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk. 100 % NORSK Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Sundays brett

kr1,490.00

Brett Mål: 50x35x6 cm. Vi har forskjellige farger på aluminiumen: Sundays er utsolgt for en del farger for resten av 2018. Kull (sort) Fonn (hvit) – Utsolgt Jord (beige) Ask (grå) Havgrønn Fuksia Rose Fyr (rød) Løv (gul) – Utsolgt Høst (oransje) – Utsolgt Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk. 100 % NORSK Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

sundays core furu hvit fra Fine designsundays core furu hvit

Sundays Core Designers choice – Furu Inkludert puter i hvit farge

kr62,890.00

TBA sofagruppe i lys grønn aluminium med hvite puter. Settet består av en treseter, to stoler og et bord med teakplater i klasse A. Mål: Sofa:200 bredde x 60,5 høyde x 77,5 dybde. (Uten puten som stikker ca 15 cm over aluminiumet.) Stol: 78×60,5×77,5. Bord: 158x50x84,5. Vi har to forskjellige farger på aluminiumen: Furu (lys grønn) Bly (mørk grå) Det er en standard farge på putene som denne gruppen leveres med, og den er lys grå, Svaberg. Det er mulig å kjøpe putesett i en hvit farge som heter Snø. Det tilkommer da en ekstra kostnad på kr. 2990,- – og er i stedenfor det putesettet som leveres som standard. Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk. 100 % NORSK Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Sundays Core Designers choice – Furu Inkludert puter i lys grå farge

kr59,900.00

TBA sofagruppe i lys grønn aluminium med lys grå puter. Settet består av en treseter, to stoler og et bord med teakplater i klasse A. Mål: Sofa:200 bredde x 60,5 høyde x 77,5 dybde. (Uten puten som stikker ca 15 cm over aluminiumet.) Stol: 78×60,5×77,5. Bord: 158x50x84,5. Vi har to forskjellige farger på aluminiumen: Furu (lys grønn) Bly (mørk grå) Det er en standard farge på putene som denne gruppen leveres med, og den er lys grå, Svaberg. Det er mulig å kjøpe putesett i en hvit farge som heter Snø. Det tilkommer da en ekstra kostnad på kr. 2990,- – og er i stedenfor det putesettet som leveres som standard. Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk. 100 % NORSK Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Plassholder

Sundays Core gruppe Bly Inkludert puter i hvit farge

kr62,890.00

TBA sofagruppe i mørk grå aluminium med hvite puter. Settet består av en treseter, to stoler og et bord med teakplater i klasse A. Mål: Sofa:200 bredde x 60,5 høyde x 77,5 dybde. (Uten puten som stikker ca 15 cm over aluminiumet.) Stol: 78×60,5×77,5. Bord: 158x50x84,5. Vi har to forskjellige farger på aluminiumen: Furu (lys grønn) Bly (mørk grå) Det er en standard farge på putene som denne gruppen leveres med, og den er lys grå, Svaberg. Det er mulig å kjøpe putesett i en hvit farge som heter Snø. Det tilkommer da en ekstra kostnad på kr. 2990,- – og er i stedenfor det putesettet som leveres som standard. Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk. 100 % NORSK Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Sundays core bly med grå puterSundays detalj core bly med grå puter

Sundays Core gruppe Bly Inkludert puter i lys grå farge

kr59,900.00

TBA sofagruppe i mørk grå aluminium med lys grå puter. Settet består av en treseter, to stoler og et bord med teakplater i klasse A. Mål: Sofa:200 bredde x 60,5 høyde x 77,5 dybde. (Uten puten som stikker ca 15 cm over aluminiumet.) Stol: 78×60,5×77,5. Bord: 158x50x84,5. Vi har to forskjellige farger på aluminiumen: Furu (lys grønn) Bly (mørk grå) Det er en standard farge på putene som denne gruppen leveres med, og den er lys grå, Svaberg. Det er mulig å kjøpe putesett i en hvit farge som heter Snø. Det tilkommer da en ekstra kostnad på kr. 2990,- – og er i stedenfor det putesettet som leveres som standard. Rammeverket i aluminium er lakkert med Jotun pulverlakk. 100 % NORSK Sundays er helnorske hagemøbler som tåler all slags vær uten å ruste. Allværsputene kan stå ute i regn takket være spesialskum som avleder vann og tørker hurtig. Møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Vi har sofagrupper, stoler, tresetere, spisebord, spisestoler, solsenger, barbord, krakker, benker, brett og lykter. Hagemøblene produseres i flere moderne farger.

Sundays katalog