BeefEater

Et grillikon

BeefEater er et kjent merke blant grillekspertene. Sommermiddagen blir best på en grill av høy kvalitet!

flere gassgriller og utekjøkken >
$header_bilde_overskrift

Et grillikon

BeefEater er et kjent merke blant grillekspertene. Sommermiddagen blir best på en grill av høy kvalitet!

flere gassgriller og utekjøkken >

Viser alle 16 resultater

BeefEater – gassgriller fra Australia

Trenger du en gassgrill av høy kvalitet? Vi har noen BeefEater griller på lager på Høvik, men går over til å selge de flotte amerikanske grillene til BULL. De har også komplette utekjøkken med flere typer kjøleskap å velge blant. GÅ TIL BULL GASSGRILLER OG UTEKJØKKEN

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hos oss i Fine Design får du en grill som hjelper deg på veien til å bli familiens grillmester! Disse grillene har virkelig alt du måtte behøve, pluss litt ekstra. Hva er sommeren uten grilling og kos ute? Vi selger også komplette utekjøkken, pizzaovner og kjøleskap.

BeefEater som selskap ble grunnlagt i 1984 og er i dag Australias ledende og største produsent av utendørsgriller. Fine Design er forhandler av både gassgriller, kjøleskap og utekjøkken. Vi har også et utvalg av grillutstyr.

NYHET 2021: vi er stolt forhandler av de amerikanske gassgrillene fra BULL. De har også komplette utekjøkken, pizzaovner, kullgrill, flatgrill og kjøleskap i sitt varierte sortiment. SE BULL GASSGRILLER OG UTEKJØKKEN HER >

Alle våre modeller kan bygges inn (bortsett fra modellene Clubman og Bugg). Våre griller er produsert siden 1982 Beefeater eies av Electrolux BeefEater er tilgjengelig i 20 Europeiske land.

Trykk her for å se hagemøbler

Argumenter for å investere i en grill fra BeefEater:

Svært stor varmeeffekt på brennerne gir også mulighet til å grille med eller uten lokk. Alle våre griller i Discovery-serien kommer i 443 rustfritt stål, mens Signatur/ Proline kommer i 304-kvalitet rustfritt stål (beste kvalitet).

Vi bruker tykkere stålstøp i våre chassis og topper for å sikre høy kvalitet. Våre chassis er fullsveiset for å forhindre at det lekker ut fett. Alle våre modeller har store vinduer i lokket, slik at man kan ha kontroll med grillingen uten å åpne lokket. Våre modeller kommer med både magasinplate og grillrist, slik at man har flere muligheter for å variere grillingen. Våre griller emaljeres i stedet for å pulverlakkeres, noe som gir en langt sterkere og ripefri overflate. Porselensdekke på grill og plater/ rister motvirker rust.

Enkel tenning av brennere – alle grillene har høykvalitets kvartstennere, ingen batterier eller fjærer. Støpejernstoppen gjør at varme fordeler seg jevnt over hele stekesonen. Grillene har stort grillområdet, enten det er 3, 4 eller 5 brennere. Alle våre modeller kan kobles mot naturgass med omformer.