SALG på hagemøbler – RESTEKROK – gjør et kupp på Høvik – TILBUD

kr0

Etter at vi flyttet til Høvik har vi kun en liten restekrok. Disse produktene ligger IKKE nedpriset på nett, og det er «førstemann til mølla» som gjelder. Utvalget varieres fra dag til dag. Vi kan dessverre ikke holde av varer fra restekroken og de kan kun kjøpes ved å komme til butikken vår på Ramstadsletta 28, på Høvik. Det er rett ved E18 ved Esso-stasjonen og Birk Sport.

I disse koronatider er det mange som spør om rabatt og tilbud. På https://finedesign.no/salg/ ser du hagemøblene vi har salg på. (I tillegg er det varene fra restekroken som ikke ligger i nettbutikken). Vi har ikke noe generelt salg på hele vårt sortiment av hagemøbler. Vi får konstant varsler om økte priser fra våre leverandører, enorme fraktkostnader og valutakursene har økt, så vi kommer til å måtte øke våre priser. Nettbutikken oppdateres da selvsagt.

Det ser ut som ferien blir hjemme i Norge for mange også i 2022. Kom innom og la oss hjelpe deg med uteplassen din. VELKOMMEN

☀️Hjemmet ditt fungerer trolig også som arbeidsplass, skole, kino, barnehage, til og med en restaurant. Så hvorfor ikke øke kosefaktoren et hakk eller to?
☀️Fine Design selger hagemøbler året rundt, så bare ring 90608037 så møter vi deg i butikken på Høvik.

Beskrivelse