Finn en perfekt hagesofa

Vi har garantert en hagesofa som passer på din balkong eller ditt uteområde, uansett hvilken størrelse og type du er på jakt etter.


Det finnes en hagesofa for enhver hage

Uansett om du trenger en hagesofa som er stor eller liten, kan du være trygg på å finne noe i sortimentet til Fine Design Hagemøbler. Kanskje du rett og slett finner din drømmesofa? Mange av modellene våre leveres som moduler, og det gjør at du kan kjøpe én modul om du trenger en liten hagesofa eller flere om du vil sette dem sammen til en stor hjørnesofa, for eksempel.

Hos Fine Design finner du din perfekte 2- eller 3-seters hagesofa – i materialer av høy kvalitet. Aluminiumsrammen sørger for at sofaen er klar for årevis med typisk norske somre med både fukt og regn – uten å ruste. Skulle det komme en snøbyge, gjør det heller ingenting.

Fine Designs hagesofaer er produsert for takle nordisk vær og minusgrader. Men det er likevel ikke mye som føles bedre enn å sette seg ned i en deilig hagesofa mens solen varmer og fuglene kvitrer en nydelig sommerdag! Trenger du en hagesofa av høy kvalitet har du kommet til rett sted.

Hagesofaen kan være en del av en mindre sittegruppe på verandaen, eller den kan være en del av en stor modulgruppe ved bassenget eller i hagen. Det er fantastisk å kunne kaste seg ned i en god utesofa etter at lunsjen er spist og gresset er klippet. Da er det bare nyte resten av dagen! Hagesofaen er en av de viktigste delene av utemøblementet, i kombinasjon med hagestoler og tilhørende bord.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hos Fine Design finner du din perfekte hagesofa – i materialer av høy kvalitet, først og fremst i aluminium. Det er ingenting som føles bedre enn å sette seg ned i en deilig hagesofa mens solen steker! Trenger du en hagesofa av høy kvalitet har du kommet til rett sted.

Prøvesitt din nye hagesofa hos Fine Design Hagemøbler på Høvik

Ofte bidrar en god hagesofa til at hagen blir brukt mer, da det gjør at man har et naturlig sted å ta seg en liten hvil. Har man aktive barn som elsker å være ute, er det helt perfekt med en stor og god hagesofa! En utesofa som er behagelig å sitte i, blir mer brukt, så det er lurt å ta seg tid til å finne frem til en som er komfortabel i bruk også over lengre tid. Ser du etter hagesofa i Oslo og omegn, har du muligheten til å prøvesitte en mengde ulike utesofaer i Fine Designs flotte, nye utstillingslokale på Høvik. For deg som bor lengre unna kan vi ordne med visning på Facetime, så får du et enda bedre inntrykk av hvordan de ulike modulene kan kombineres, og hvordan fargen ser ut ved siden av annet tilbehør, før du bestiller i nettbutikken. De som er sikkert, er at du hos Fine Design Hagemøbler finner en hagesofa som både er komfortabel og har et moderne og stilrent design.

Trykk her for å se hagemøbler

En hagesofa med plass til hele familien!

Leter du etter en hagesofa med plass til to eller til ti? Vi vet det er mange forskjellige behov der ute, og tilbyr derfor et stort og variert utvalg av hagesofaer i høy kvalitet og til fornuftige priser. Her er det bare å velge! Vi er sikre på at du finner din drømmesofa hos oss.

Fine Design er en av Norges største leverandører av hagemøbler. Det som er aller viktigst for oss er at du er fornøyd med hagemøblene du kjøper, at du får topp service og høy kvalitet til de beste prisene når du handler. Trenger du hjelp til å møblere din uteplass på best mulig måte? Ta turen innom en av våre butikker, så kan vi hjelpe deg med å finne en hagesofa eller annet utemøblement som passer perfekt hos deg.

Modulbasert hagesofa fra Gardenart

Ønsker du deg en behagelig hagesofa der du kan kose deg med en god bok, samle hele familien etter en middag eller kanskje nyte sommerkvelden under et pledd og med en god venn? For deg som vil bygge hagesofa selv, har vi mange modul-varianter som lett kan settes sammen til en deilig hagesofa med hjørne, som er perfekt tilpasset din uteplass og behov.

Du finner vårt utvalg av modulbasert hagesofa her.

Hvis du velger en hagesofa fra Gardenart vet du at du får et stilig hagemøbel i høy kvalitet. Alle hagesofaene fra Gardenart er i aluminium med komfortable, slitesterke puter i Agora-stoff som ikke trenger vedlikehold. Dette er moderne hagemøbler i skandinavisk design – som tåler alt av vårt nordiske vær. 

Hagesofaene fra Sundays Design er designet og produsert i Norge. Vi er så heldige å kunne tilby våre kunder disse flotte hagesofaene som en del av sortimentet. Dette er stilrene hagemøbler som kan brukes hele året. 

Nordmenn er eksperter på å hygge seg ute, og hos Fine Design finner du både hagemøbler som gjør at du kan innrede uterommet akkurat slik du har drømt om.

Veldig mange vet nøyaktig hvilken type hagesofa de er på jakt etter, men sliter likevel med å finne en som passer – og som tilfredsstiller alle behov og ønsker. Hos Fine Design kan du sette sammen din egen hagesofa som passer helt perfekt til din lille balkong, store terrasse eller koselige hage. Modulsofaen kan altså tilpasses uterommet den skal stå i, ved at den bygges opp av flere ulike moduler. Det gjør at du kan “lage” en hagesofa som er perfekt tilpasset det utearealet du disponerer.

Vi har moduler som kan settes sammen til en liten hagesofa i et hjørne eller som kan utvides til en stor lounge. Det er bare fantasien som setter grenser! Dersom du har en liten balkong, er det kanskje nok med en toseters hagesofa og puff, som likevel sørger for at du oppnår ”lounge-følelsen”. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig hagesofa – som er tilpasset akkurat ditt behov.

Fine Design er en av landets største forhandlere av hagemøbler, og vi yter alltid det som skal til for å gjøre våre kunder fornøyde. Trenger du hjelp til å velge hagesofa, må du gjerne ta kontakt med oss!