Finn den perfekte hagesofaen

Vi har garantert en hagesofa som passer på din balkong eller ditt uteområde, uansett hvilken størrelse og type du er på jakt etter.


Hagesofaer til enhver hage

Uansett om du trenger en hagesofa som er stor eller liten, kan du være trygg på å finne noe her hos oss. Her kan du finne din drømmesofa. Mange av modellene våre leveres som moduler, du kan kjøpe en om du trenger en liten sofa eller flere om du vil sette dem sammen til en stor hjørnesofa.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vi har hagesofaer i aluminium, rotting og betong. Det er ingenting som føles bedre enn å sette seg ned i en deilig hagesofa mens solen steker! Trenger du en sofa av høy kvalitet har du kommet til rett sted.  

 

Det er godt å ha en god sittegruppe på verandaen, men det er noe helt spesielt med en egen hagesofa. En god rottingsofa som du kan kaste deg ned i etter at lunsjen er spist og gresset er klippet. Da kan du bare nyte resten av dagen. Hagesofaen blir ofte glemt når man kjøper utemøbler, men det er absolutt noe man burde få plass til. En god hagesofa gjør at man kan slappe av med familie og venner overalt, ikke bare på verandaen. Sofaene våre er komfortable og har et pent design. Ofte bidrar en god hagesofa til at hagen blir brukt mer også, da det gjør at man har et naturlig sted å ta seg en liten hvil. Har man aktive unger som elsker å være ute, er det helt perfekt med en stor og god hagesofa fra Fine Design.

Trykk her for å se hagemøbler

Hagesofa for hele familien

Trenger du en sofa med plass til to eller til ti? Vi vet det er mange forskjellige behov der ute, og har derfor et stort og variert utvalg i hagesofaer. Vi er sikre på at du kan finne din drømmesofa hos oss.

Som Norges største leverandør av utemøbler, kan du være trygg på at du får topp service og høy kvalitet når du handler hos Fine Design. Trenger du hjelp til å møblere din uteplass på best mulig måte? Ta turen innom en av våre butikker, så kan vi hjelpe deg med å finne en hagesofa eller andre møbler som passer perfekt hos deg.