NYHET

Gardenart daybed singel modell – stol og puff

kr19 980

Fine Design er spesialister på hagemøbler i høy kvalitet med god design. Vi selger de fleste utemøblene våre i løse deler, så du kan kjøpe akkurat de modulene du har lyst på. Dette er en moderne modell i god design som vi har i forskjellige farger og kombinasjoner.

Hvit aluminium, sort aluminium eller beige farget aluminium. Det er også flere fargevalg på tekstilene på de gode putene som følger med. Det er en sterk borrelås på undersiden som fester ryggputen og sitteputen i sammen. Ryggputene henger i sammen, selv om de er designet slik at det ser ut som at det er to enkle. Sitteputen knyttes fast til aluminiumsrammen med tekstilbånd som er festet på puten.

I denne serien har vi tosetere med og uten armlener, stoler, store og små puffer. Det kan være vanskelig å se for seg alle mulighetene, så kom innom oss på Rud eller i Sandnes så hjelper vi deg med smarte og praktiske løsninger som er tilpasset din uteplass. Denne modellen er like fin hjemme som på hytta!

Vi har også solsenger, spisebord, spisestoler, småbord og detaljer som passer perfekt til denne utesofaen. Hos Fine Design er det en «rød tråd» igjennom hele sortimentet.

100505

Daybed med to moduler:

Gardenart moderne hagestol. Beige/kaki (100505)

Stol som kan brukes alene, eller settes i sammen med flere deler etter eget ønske og behov. Bygg din egen sofa! Beige aluminiumsramme med kaki pute. Mål: Lengde 85 cm x 88 bredde cm x høyde 65 cm

100505

Gardenart moderne puff. Beige/kaki (100504)

Sofamodul. Beige aluminium. Kan brukes alene, eller settes i sammen med flere deler etter eget ønske og behov. Bygg din egen utesofa! Mål: Lengde 84 cm x bredde 84 cm

100504