Gardenart hagestol i sort aluminium med sorte puter (100450)

kr8 990

Stol i aluminium med armlener på begge sider. Mål: Lengde 90 cm x bredde 81,5 cm x høyde 70 cm. Rammen er av sort lakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende.

Det er en behagelig sittehøyde på 43 cm på denne modellen.

100450SORT

Beskrivelse

Gardenart hagestol i sort aluminium og sort textilene. En eksklusiv og komfortabel hagestol, som for eksempel kan kombineres med modulbaserte loungemøbler og et matchende hagebord. Puten er produsert med hurtigtørkende skum og vannavstøtende materiale, slik at den tåler å stå ute i all slags vær i løpet av sommersesongen. Dersom du skulle være uheldig å søle på stolen gjør det ingenting – du kan enkelt spyle den eller tørke av med en fuktig klut. Praktisk dersom du har småbarn eller kjæledyr! Aluminiumsrammen er rustfri, og gir den en lav vekt, slik at stolen enkelt kan flyttes rundt på uteplassen. Hagemøbler fra Gardenart er kvalitetsmøbler som gir hageglede år etter år.

Vi vil vise deg at det er mange ulike muligheter med denne sofatypen. Her finner du oppsett som viser artikkelnummer, mål på hagemøblene og kombinasjoner med forskjellige oppsett. (Skriv inn artikkelnummeret i søkefeltet øverst til høyre, så får du opp bilder av hagemøblene som det henvises til i illustrasjonene.)

Trykk her for kombinasjoner og mål

Trykk her for å se hagemøbler

Du liker kanskje også…