Cosi

Lekre gasspeiser og utelykter fra Cosi som varmer

$header_bilde_overskrift

Lekre gasspeiser og utelykter fra Cosi som varmer

Viser alle 14 resultater

Cosi – gasspeiser av høy kvalitet

Med en gasspeis er du sikret litt varme ute, selv når temperaturen gradvis synker nedover. Cosi har et stort utvalg av gasspeiser og flotte utelykter, som gjør at du kan kose deg ute enda lengre. Disse gasspeisene krever ikke egen pipe, men er enkle å bruke samtidig som de er flyttbare. Om du ønsker å ha den i en pergola eller utestue anbefaler vi at ca. 25 % er åpent for lufting (noe som gjelder for alle gasspeiser)

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hos Fine Design finner du alt fra en liten gasspeis, til et stort bord med en innebygd gasspeis i midten. Kanskje du trenger en høy gasspeis som kan stå ved siden av hagesofaen din? Ta en titt her, så finner du garantert en gasspeis for deg.

Nyt øyeblikkene i livet

Det er hva våre Cosi peiser ønsker at du skal gjøre. Alle produktene har blitt produsert for å bidra til økt hygge, enten det er med noe godt i glasset, i en pergola eller med middag med venner og familie – hjemme eller på hytta. Kaldere temperaturer trenger ikke lenger å bety at du ikke kan nyte å sitte utendørs. Uansett, takket være Cosi, kan du nå kose deg selv om gradene synker litt. Faktisk så bidrar gasspeisene til en ekstra god atmosfære, så noen ganger vil du nok benytte den selv om det ikke er varmen du er ute etter.

Trykk her for å se hagemøbler