Pappelina

Utetepper i høy kvalitet

Hos Fine Design får du lekre og behagelige utetepper som tåler det meste av sol og regn. Flere størrelser og mange design kan bestilles.

$header_bilde_overskrift

Utetepper i høy kvalitet

Hos Fine Design får du lekre og behagelige utetepper som tåler det meste av sol og regn. Flere størrelser og mange design kan bestilles.

Viser alle 13 resultater

Pappelina – utetepper til din uteplass

Er du på jakt etter et teppe du kan legge ute på terrassen din? Da er Pappelina merket for deg. Disse teppene tåler å ligge ute i all slags vær og tørker fort. Du kan vaske dem med såpe og spyle av med hageslangen. Teppene gir visuelt et veldig godt inntrykk under en spise- eller sofagruppe. Veldig behagelige å tråkke på.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Disse mattene tåler mye vær og tåler også solen godt. Her finner du garantert en matte som passer perfekt inn hos deg. De er myke å gå på og «rammer inn» spise- eller sofagruppa.  

Pappelina-teppene passer perfekt i uterom, på terrasser, balkonger og plattinger. Mattene tåler regn og det den norske sommeren måtte komme med. Siden de er UVA-bestandige vil fargene tåle mye sol uten å blekne.

Pappelina-matter er hygieniske og lette å holde rene: De kan vaskes for hånd eller vaskes i 30 grader i vaskemaskinen, tørkes av med klut eller spyles med hageslangen og de tørker fort.

Mattene er meget myke og gode å gå på. De inneholder ingen ftalater eller giftstoffer og er 100 % resirkulerbare.

Tepper fra Pappelina. Katalog for 2023

Mattene kommer i et utall lekre farger, mønstre og størrelser, så det er enkelt å finne en som passer akkurat til din uteplass. Bare kom innom oss, så hjelper vi deg med å finne et teppe som passer perfekt hos deg.

Trykk på katalogen for å bla:

Pappelina-tepper – ekte svensk håndverk

Pappelina ble grunnlagt i 1999 av den svenske designeren Lina Rickardsson. Da hun fant en beholdning plastbånd fra 60-tallet, på et lite familiedrevet veveri i Sverige, åpnet det seg en helt ny verden for henne. Dette er ekte svensk håndverk!

Sammen med håndverkere fra veveriet begynte Lina å eksperimentere med plastbåndene, utviklet nye farger, teknikker og mønstre – og tok den klassiske plastmatten fra Sverige til et helt nytt nivå. Pappelina-matten har tatt verden med storm siden den gang, likevel er kjernen fremdeles småskala, lokalt håndverk fra Dalarne.
Se video av produksjon av Pappelina tepper her

Trykk her for å se hagemøbler som passer til teppene fra Pappelina!