Fine Design fører kjente merker med høy kvalitet

Fine Design importerer hagemøbler selv, så du kan kjøpe produkter til uteplassen hos oss som ikke alle andre har. Gardenart er er merke vi har solgt i mange år, som har mange fine fleksible løsninger. Kom innom oss, så hjelper vi deg med å finne noe til din uteplass uansett om den er liten eller stor.

GardenArt har en stor kolleksjon med møbler beregnet til utebruk som er laget i aluminium. Vi har utesofa, hagebord, hagestoler, solsenger og loungemøbler. Møblene kan kombineres og kan settes i sammen på ulike måter. Dette gjør at her kan du finne de perfekte hagemøblene uansett om du har en liten balkong eller stor hage (eller motsatt).

Sundays Design er et forholdsvis nytt merke som allerede har gjort seg godt bemerket i Norge og utlandet. Det unike med hagemøbler fra Sundays sin kolleksjon er at de har patenterte helårsputer i alle sine modeller. Hagemøblene produseres i Norge.

BeefEater er et grillikon. Vi fører griller som du kan ha på vogn/tralle eller du kan bygge ditt eget utekjøkken. Vi har skuffe- og skapmoduler, barsenter, vasker, kjøleskap osv.

Nyhet 2019 er lette kvalitetsmøbler fra det franske merket Lafuma, peiser og lykter fra TenderFlame, utekjøkken/grill/bålpanne som er som et kunstverk fra OFYR, tepper fra svenske Pappelina og hengekøyer/loungemøbler fra Fatboy.

Tenderflame

Fine Design selger Tenderflame peiser og bordlamperSelv om det er hagemøblene som naturlig nok har hovedrollen på uteplassen, er det tilbehøret og de små ekstra tingene som setter prikken over i-en og gjør hagen og uterommet ekstra koselig. TenderFlame produserer slike produkter, og Fine Design leverer dem til deg! TenderFlames bordpeiser sørger for lun hygge i småhutrige sommerkvelder. Nyt levende flammer innendørs som utendørs, uten sot og ubehagelig lukt. Drivstoffet TenderFuel er helt ufarlig og fåes i litersflasker som fylles på bordpeisen, også når den brenner. Veken lages av det norske firmaet SteelWick, er i rustfritt stål og har livstidsgaranti. Den varmes opp til 105 grader med en vanlig lighter – så enkelt er det!

Tenderflames produkter er designet i Norge for å passe fint inn i skandinaviske uterom, og de fleste peismodellene produseres også her.

 

OFYR

Ofyr-hos-fine-design HagemøblerVi holder oss rundt ilden, men skrur opp fresen noen hakk. På Ofyr kan du nemlig steke mat på en sosial og morsom måte. Ofyr er “et kunstverk” i seg selv og er et morsomt møbel å ha på uteplassen. Fine Design har Ofyr både i rustdesign og i svart metall, om du synes den varianten er stiligere. Ofyrs mål er å skape en varm og hyggelig samlingsplass der folk kan lage mat og hygge seg inn i de sene sommerkvelder. Den er noe mer enn en typisk grill, og med sine enkle, klassiske linjer passer den inn i de fleste omgivelser. Dette merket er det vel verdt å stifte bekjentskap med. Her finner du hele prislisten for våre Ofyr-produkter.

 

Beefeater

Fine Design selger Beefeater griller og utekjøkken

Blir det for lite med Ofyr? Må det en “skikkelig grill” til for å få dekket grillbehovene dine? Fine Design har griller for storgrillmesteren og deg som setter pris på et ordentlig utekjøkken. Hos Fine Design finner du både BeefEater gassgriller, kjøleskap og utekjøkken. Med 30 års erfaring som grillprodusent vet BeefEater hva det vil si å levere en bunnsolid utendørsgrill. De er i dag Australias største produsent av utendørsgriller. Kjekt å vite: Du finner også et godt utvalg grillutstyr hos oss. Alle grillmodellene du finner i vår butikk kan bygges inn (bortsett fra Clubman- og Bugg-grillene). Scroll ned i denne blogg-artikkelen og les mer om BeeFeaters gode egenskaper.

 

TRIMM

Trimm hos fine design Hagemøbler

Vel, da har vi fått grillen er på plass og lys på bordet. Hva mangler på uteplassen? Kanskje det aller viktigste, nemlig et sted å sitte. Fine Design har mange tradisjonelle sittemøbler, men kanskje er du på jakt etter noe litt mer uformelt? Dette er hagemøbler du kan kose deg skikkelig i. Slapp av etter en lang arbeidsdag eller bare flytt deg ut på verandaen og fortsett ferieslumringen der en solfylt sommermorgen. Sitt, ligg, og len deg og flytt gjerne din TRIMM med deg inn foran TV-en når kveldsduggen legger seg på graset i hagen. Sjekk ut alle mulighetene du har med utemøbler av varemerket TRIMM.

 

Pappelina

Fine Design selger Pappelina-tepper

Et teppe på uteplassen gjør det lunt og hyggelig. Og hvorfor ikke prøve et stødig Pappelina-teppe produsert i vårt naboland? Lina Rickardsson grunnla Pappelina i 1999, og har hatt stor suksess med teppene sine siden den gang. Fremdeles er kjernen i produksjonen i småskala, og det hele foregår til i Dalerne i Sverige. Designeren Lina har klart å forvandle noe så hverdagslig som plastmatter til flotte, myke og slitesterke tepper som tåler både vær og vind. Solens UV-stråler har lite de skulle ha sagt i møte med de sterke Pappelina-teppene, hvis UV-bestandige stoffer ikke lar seg bleke av solen.

Pappelina-mattene er svært enkle å holde rene. Det er bare å tørke eller spyle av dem når det trengs, og du kan til og med vaske dem i maskinen. Regn er selvfølgelig ikke noe problem! Mattene tørker fort. Fine Design har Pappelina-tepper i ulike størrelser, farger og mønstre, til alle typer verandaer og plattinger. Oppgrader uteplassen din med et 100 % resirkulerbart teppe fra Pappelina!

 

Cosi

Fine Design selger Cosi bordlykter

Peisene fra Cosi er produsert for å gi deg ekstra koselige stunder utendørs. Når kvelden faller på og temperaturen synker, sørger Cosi for at du fortsatt kan nyte tiden i hagen eller på terrassen uten å fryse. Samle venner og familie rundt gasspeisen og nyt den gode atmosfæren. Avhengig av behov og plass, kjøper du en Cosi-peis som passer til ditt bruksområde. Fine Design fører små Cosi-lykter og store gasspeiser, i ulike fasonger og med og uten ben. Vi har også bord med gasspeis i midten, for ekstra hygge til hagefesten.

 

Lafuma

Fine Design selger Lafuma hagemøbler

Lafuma er nykommer av året her hos oss, og har allerede gjort et godt inntrykk både hos ansatte og ikke minst hos kundene våre. Det er kombinasjonen av fransk eleganse og praktisk anvendelighet som gjør disse møblene spesielt populære. Utrolig greit med utestoler og -bord som kan klappes sammen på små terrasser eller på hytta, og samtidig ta seg bra ut! Dette er et holdbart og brukervennlig design som du kommer til å ha glede av i mange år fremover. Du kan lese mer om Lafuma merkevare i denne blogg-artikkelen.

 

Sundays Design

sundays core furu hvit fra Fine design

Er du på jakt etter helnorske hagemøbler som tåler vårt nordiske klima uten å hverken ruste eller falme? Da er utemøbler fra Sundays Design gode kandidater for din uteplass. Kanskje bor du i fuktig kystklima og er redd for at hagemøblene ikke takler regn og salt sjø? Med Sundays er det absolutt ingen grunn til bekymring. Disse møblene er produsert av kyndige fagfolk som har laget stødige båtputer i en årrekke før de begynte å spesialisere seg på hagemøbler. Dette betyr at disse møbelputene er designet for å bli kvitt vannet supereffektivt. Allværsputene består av et spesialskum som leder vekk vannet og tørker hurtig. Jotun pulverlakk sørger for at rammeverket i aluminium tåler de norske naturkreftene. Du merker det når du setter deg i disse møblene: Behagelig, stødig og stabilt.

Kjøper du Sundays Design hos Fine Design, får du utemøblene i løpet av en ukes tid. Dette er norskproduserte hagemøbler som kommer fra Kristiansand. Ønsker du å prøvesitte en av Sundays lekre hagesofaer og titte på de populære modellene Frame og Core, kan du ta turen innom Fine Design på Fornebu hvor vi har en stor utstilling av Sundays Design-møbler. Lyst til å se mer av disse utemøblene allerede nå? Her finner du hele Sundays Designs katalog for 2019.

 

Fatboy

Sitt behagelig på uteplassen i Fatboy hagemøblermøbler og utemøbler - Fine design

Fatboy skal selvfølgelig også med på listen over merkevarer. Vi skrev en utførlig blogg om Fatboy-produktene i forrige uke, så vi skal ikke gjenta annet her enn at dette er er en merkevare som du kommer til å ha glede av sommer som vinter, ute og inne!

 

BEDD

Fine Design selger Bedd plantekasser i ulike varianter

BEDD suste inn som en kundefavoritt i fjor og i år selger vi enda mer av disse smarte og stilige plantekassene. BEDD er norskprodusert og leveres i deler som du setter sammen selv. Dette gjør at de er lette å tilpasse ulike typer uterom. Lett å bygge og lett å tilpasse. Vi presenterte BEDD i en bloggartikkel i fjor – der får du svar på noen ofte stilte spørsmål om denne supre plantekassa.