Fine Design fører kjente merker med høy kvalitet

Fine Design importerer hagemøbler selv, så du kan kjøpe produkter til uteplassen hos oss som ikke alle andre har. Gardenart er er merke vi har solgt i mange år, som har mange fine fleksible løsninger. Kom innom oss, så hjelper vi deg med å finne noe til din uteplass uansett om den er liten eller stor.

GardenArt har en stor kolleksjon med møbler beregnet til utebruk som er laget i aluminium. Vi har utesofa, hagebord, hagestoler, solsenger og loungemøbler. Møblene kan kombineres og kan settes i sammen på ulike måter. Dette gjør at her kan du finne de perfekte hagemøblene uansett om du har en liten balkong eller stor hage (eller motsatt).

Sundays Design er et forholdsvis nytt merke som allerede har gjort seg godt bemerket i Norge og utlandet. Det unike med hagemøbler fra Sundays sin kolleksjon er at de har patenterte helårsputer i alle sine modeller. Hagemøblene produseres i Norge.

BeefEater er et grillikon. Vi fører griller som du kan ha på vogn/tralle eller du kan bygge ditt eget utekjøkken. Vi har skuffe- og skapmoduler, barsenter, vasker, kjøleskap osv.

Nyhet 2019 er lette kvalitetsmøbler fra det franske merket Lafuma, peiser og lykter fra TenderFlame, utekjøkken/grill/bålpanne som er som et kunstverk fra OFYR, tepper fra svenske Pappelina og hengekøyer/loungemøbler fra Fatboy.