Merker

Gardenart er et hagemøbelmerke vi har solgt i mange år, som har mange fine fleksible løsninger. Utesofa, spisebord, solsenger som matcher.

Eksklusiv, justerbar Gardenart sofagruppe i sort aluminium hos fine design hagemøbler

Gardenart er et hagemøbelmerke vi har solgt i mange år, som har mange fine fleksible løsninger. Utesofa, spisebord, solsenger som matcher.

Fine Design fører kjente merker med høy kvalitet

Fine Design importerer hagemøbler selv, så du kan kjøpe produkter til uteplassen hos oss som ikke alle andre har.  På jakt etter utemøbler i Oslo? Kom innom oss i butikken i Bærum eller i Sandnes, så hjelper vi deg med å finne noe til din uteplass, uansett om den er liten eller stor.

GardenArt har en stor kolleksjon med designmøbler beregnet til utebruk som er laget i aluminium. Vi har utesofahagebordhagestolersolsenger og loungemøbler. Utemøblene kan kombineres og kan settes i sammen på ulike måter. Dette gjør at her kan du finne de perfekte hagemøblene uansett om du har en liten balkong eller stor hage (eller motsatt). Vil du vite mer om Gardenart og de ulike produktene? Les mer nederst eller gå direkte til Gardenart-kategorien. Vil du gjerne prøvesitte utemøbler i Oslo (eller omegn)? Da anbefaler vi en tur til showrommet vårt i Bærum, mellom Sandvika og Lysaker.

Sundays Design er et utemøbelmerke som har gjort seg godt bemerket i Norge og utlandet de siste årene. Bedriften har over 40 års erfaring fra båtputeproduksjon, og da sier det seg selv at de kan kunsten å lage gode, holdbare møbelputer som takler både sjøsprøyt og en kraftig regnskur. De siste 25 årene har blitt viet til utemøbelproduksjon. Det unike med hagemøblene fra Sundays er at de har patenterte helårsputer i alle sine modeller. Like gode sommer som vinter. Hagemøblene produseres i Norge.

BULL lager fantastiske gassgriller! Med BULL varer grillsesongen året igjennom, og du har mange muligheter med både innbygging og griller på hjul. BULL har noen virkelig store, flotte utekjøkken i sitt sortiment. Disse er bestillingsvare, mens de andre grillmodulene i ulike størrelser, med og uten hjul og understell, kan du kjøpe direkte i butikken vår. Pizzaovner som går på pass eller ved har vi også i sortimentet.

Fine Design selger lette kvalitetsmøbler fra det franske merket Lafuma, peiser og lykter fra TenderFlame, utekjøkken/grill/bålpanne fra OFYR – som nesten er et kunstverk i seg selv – tepper fra svenske Pappelina og hengekøyer/loungemøbler fra Fatboy.

Nyhet i 2023 er putekasser, hageboder, levegger og produkter for lagring av ting utendørs fra Biohort. Merket er fra Østerrike og er kjent for sin høye kvalitet og gode design. Oppbevaringsproduktene fra Biohort kan leveres med ca. tre ukers leveringstid.

OFYR

Vi holder oss rundt ilden, men skrur opp fresen noen hakk. På OFYR-grillen kan du nemlig steke mat på en sosial og morsom måte. OFYR er “et kunstverk” i seg selv og er et morsomt møbel å ha på uteplassen. Fine Design har OFYR vedfyrte griller både i rustdesign og i svart metall, om du synes den varianten er stiligere. OFYRs mål er å skape en varm og hyggelig samlingsplass der folk kan lage mat og hygge seg inn i de sene sommerkvelder. Den er noe mer enn en typisk grill, og med sine enkle, klassiske linjer passer den inn i de fleste omgivelser. Dette merket er det vel verdt å stifte bekjentskap med. 

OFYR Classic er den enkleste modellen, mens OFYR Classic storage blir stadig mer populær hos oss. Den kan du nemlig oppbevare ved under, noe som selvsagt er svært praktisk. Begge variantene fås enten i rust eller i sort farge. Plass til stor grill med arbeidsbenk ved siden av? Da er OFYR Island noe for deg. Liten balkong? Prøv OFYR Tabl’O, en søt, liten bordgrill som kan brukes på små verandaer. Ofyr har også en veldig populær pizzaovn.

Her finner du oversikten over årets sortiment av OFYR-griller og tilbehør som grillhansker og skinnforkle.

BULL gassgrill og utekjøkken

Blir det for lite med OFYR? Må det en “skikkelig grill” til for å få dekket grillbehovene dine? Fine Design har griller for storgrillmesteren og deg som setter pris på et ordentlig utekjøkken. Hos Fine Design finner du flotte gassgriller og utekjøkken fra BULL, et kjent merke blant grillekspertene. Det er praktisk og ryddig med gassgrill, men for deg som sverger til kullgrill på grunn av smak og aroma – og kanskje av nostalgiske årsaker, har vi Bison kullgrill, med og uten understell. Sommermiddagen blir best på en grill av høy kvalitet! Med BULL kan du grille hele året rundt. Du kan også lage fantastiske pizzaer – BULL har svært gode pizzaovner i sitt sortiment.

Et ordentlig utstyrt utekjøkken trenger et kjøleskap til utebruk. BULL har flere varianter i ulike prisklasser. Dette gjelder også for gassgrillene, der du for eksempel har flatgrillen Plancha i den mindre kategorien, og den store gassgrillen Diablo med høyeffektsbrennere på 4400 watt per brenner, og livsttidsgaranti. Trenger du mer inspirasjon til årets nye utekjøkken eller har du lyst til å se hva slags delikatesser du kan diske opp med på BULL-grillen? Besøk YouTube-kanalen og ta en titt på BULL gassgriller «i full fres», og det som kanskje er ditt neste, flotte utekjøkken.

TRIMM Copenhagen

Vel, da har vi fått grillen er på plass og lys på bordet. Hva mangler på uteplassen? Kanskje det aller viktigste, nemlig et sted å sitte. Fine Design har mange tradisjonelle sittemøbler, men kanskje er du på jakt etter noe litt mer uformelt? Dette er hagemøbler du kan kose deg skikkelig i. Slapp av etter en lang arbeidsdag eller bare flytt deg ut på verandaen og fortsett ferieslumringen der en solfylt sommermorgen. Sitt, ligg, og len deg og flytt gjerne din TRIMM med deg inn foran TV-en når kveldsduggen legger seg på graset i hagen.

Nyhet i 2021 fra TRIMM, var den flotte Brick hagesofa. Dette er en modulsofa som gir deg store variasjonsmuligheter. På små verandaer setter du sammen to hjørnedeler fra Brick-sofaen, mens for større plattinger kan du kombinere flere midtseksjoner og lage en stor utegruppe av alle sofamodulene. På balkongen passer det fint med en Mini Rocket-sofa, eller kanskje en Felix Cushion eller bønnebagen Felix Lounger. Alle disse har vi i skrivende stund både i grått og antrasitt.

Vi må nesten trekke frem Outdoor Cocoon hengestol, en fantastisk liten «hule» som kan henge fra en kraftig grein eller en solid bjelke i verandataket. Så deilig å gynge i skyggen under tuntreet med ei god bok, mens juni-sola titter frem gjennom bladverket. Sjekk ut alle mulighetene du har med utemøbler fra TRIMM Copenhagen. I årets sortiment har vi nemlig både serveringsbrett og flere typer TRIMM hagestoler som ikke er nevnt i teksten over.

Pappelina

Et teppe på uteplassen gjør det lunt og hyggelig. Og hvorfor ikke prøve et stødig Pappelina-teppe produsert i vårt naboland? Lina Rickardsson grunnla Pappelina i 1999, og har hatt stor suksess med teppene sine siden den gang. Fremdeles er kjernen i produksjonen i småskala, og det hele foregår til i Dalerne i Sverige. Designeren Lina har klart å forvandle noe så hverdagslig som plastmatter til flotte, myke og slitesterke tepper som tåler både vær og vind. Solens UV-stråler har lite de skulle ha sagt i møte med de sterke Pappelina-teppene, hvis UV-bestandige stoffer ikke lar seg bleke av solen.

Vi har pappelina-tepper i ulike farger. Trenger du et stødig uteteppe med enkelt mønster, kan vi anbefale Pappelina-teppet Hugo i fargen black metallic/black. Det samme verandateppet finnes også i hvit / fossilgrå variant. Fine Design har også en helt enkel teppevariant fra Pappelina, nemlig Pappelina Mono i fossilgrått, og i hvitt.

Pappelina-mattene er svært enkle å holde rene. Det er bare å tørke eller spyle av dem når det trengs, og du kan til og med vaske dem i maskinen. Regn er selvfølgelig ikke noe problem! Mattene tørker fort. Fine Design har Pappelina-tepper i ulike størrelser, farger og mønstre, til alle typer verandaer og plattinger. Oppgrader uteplassen din med et 100 % resirkulerbart teppe fra Pappelina!

Cosi

Peisene fra Cosi er produsert for å gi deg ekstra koselige stunder utendørs. Når kvelden faller på og temperaturen synker, sørger Cosi for at du fortsatt kan ha glede av tiden i hagen eller på terrassen uten å fryse. Samle venner og familie rundt gasspeisen og nyt den gode atmosfæren.

Avhengig av behov og plass, kjøper du en Cosi-peis som passer til ditt bruksområde. Fine Design fører små Cosi-lykter og store gasspeiser, i ulike fasonger og med og uten ben. Vi har for eksempel Cosiloft gasspeisbord med gasspeis i midten, for ekstra hygge til hagefesten. De leveres i ulike former og størrelser, for eksempel kvadratisk 100 cm x 100 cm, i sort farge. Nyhet av året er Cosicube gasspeis i Douglas Wood og med topplate av stål. Denne har enkel utskifting av propangassflasker via en «usynlig » sideluke. Til balkongen passer lille Cosi basket utelykt bra, og den leveres også med treverk. Ekstra koselig i småhutrige sommerkvelder.

Lafuma

Lafuma var fjorårets nykommer her hos Fine Design Hagemøbler, og gjorde stor suksess hos kundene våre i lanseringsåret. Lafuma er et friskt hagemøbel-pust blant de mer stødige og større utemøblene i aluminium. Det er kombinasjonen av fransk eleganse og praktisk anvendelighet som gjør disse møblene spesielt populære. Utrolig greit med utestoler og –bord som kan klappes sammen på små terrasser eller på hytta, og samtidig ta seg bra ut! Dette er et holdbart og brukervennlig design som du kommer til å ha glede av i mange år fremover. Du kan lese mer om Lafuma merkevare i denne blogg-artikkelen.

De stilige stolene du ser på bildert over er Lafuma Cocoon loungestoler i fargen latte. Fine Design har også andre typer utestoler fra Lafuma, som denne eksklusive solstolen i mørkegrått, samt den fine Lafuma Futura klassisk relax-stol – nyhet av året. På mindre uteplasser er man som sagt avhengig av smarte løsninger for å utnytte plassen best mulig, og da er hagebord som denne rektangulære bordvarianten perfekt. Dette ubordet kan enkelt slås sammen og oppbevares inntil veggen eller i boden når det ikke er i bruk.

Sundays Design

Er du på jakt etter helnorske hagemøbler som tåler vårt nordiske klima uten å hverken ruste eller falme? Da er utemøbler fra Sundays Design gode kandidater for din uteplass. Kanskje bor du i fuktig kystklima og er redd for at hagemøblene ikke takler regn og salt sjø? Med Sundays er det absolutt ingen grunn til bekymring. Dette utemøbelmerket produseres av kyndige fagfolk som har laget stødige båtputer i en årrekke før de begynte å spesialisere seg på hagemøbler. Dette betyr at disse møbelputene er designet for å bli kvitt vannet supereffektivt. Allværsputene består av et spesialskum som leder vekk vannet og tørker hurtig. Jotun pulverlakk sørger for at rammeverket i aluminium tåler de norske naturkreftene. Du merker det når du setter deg i disse møblene: Behagelig, stødig og stabilt.

Fine Design har et stort utvalg utemøbler fra Sundays Design. I Sundays Design-kategorien i nettbutikken har du god oversikt over hele sortimentet, men vi har lyst til å trekke noen allerede her: På bildet over er det Sundays Core Designers Choice i grønt, med teak-bord, som skuer utover sjøen. Dette flotte settet har vi også i varianten Bly, med lekre, hvite puterSundays Frame sofa er en klassiker som vi aldri får lei av, og som kan kombineres med stolene i samme type. Sofabord og spisebordpufferpleddserveringsbrett og plantekasser – alle i samme lekre stil og design, perfekt for deg som setter pris på rene linjer i kombinasjon med komfort og brukervennlighet. Nyheten i fjor er den ergonomiske solsengen Frame, som ble godt mottatt. Den har justerbar, lang rygg og integrerte hjul i bakbeina som gjør den lett å flytte.

Kjøper du Sundays Design hos Fine Design, får du utemøblene i løpet av en ukes tid. Dette er norskproduserte hagemøbler som kommer fra Kristiansand. Ser du etter utemøbler i Oslo og omegn, og ønsker å prøvesitte en av Sundays lekre hagesofaer? Da er du hjertelig velkommen innom oss på showrommet i Bærum, hvor vi har en stor utstilling av Sundays Design-møbler. Her kan du titte på de populære modellene Frame og Core, blant andre. Lyst til å se mer av disse utemøblene allerede nå? 

Fatboy

Fatboy skal selvfølgelig også med på listen over Fine Designs merkevarer. Alle Fatboy-produktene kan du lese mer om på kategorisiden, men vi kan allerede her understreke at dette er er en merkevare som du kommer til å ha glede av sommer som vinter, ute og inne!

Det er særlig hengekøyen fra Fatboy som ble veldig populær i fjor. Det fine med denne er at det følger med stativ, så du er ikke avhengig av å ha stor hage eller oppbindingsmuligheter hjemme. Denne hengekøyen kan du gjerne ta med deg inn i stua og. Det rareste utemøbelet i sortimentet til Fine Design Hagemøbler, må være den kule Fatboy Buggle-up-sekken. Dette er faktisk et utemøbel du kan bære på ryggen! Fatboy Buggle-up er en sittesekk beregnet på utendørsbruk, men som enkelt kan tas med inn – det sørger bæreremmene for. Fatboy har ikke bare sittemøbler å by på – Fatboy Bolleke LED-lampe til uteplassen er en vinner både på verandaen og i hagen. Nyhet i 2022 er den flotte store hagebenken som ser ut som en hund!

BEDD 

BEDD plantekasse suste inn som en kundefavoritt i forfjor, og i fjor solgte vi enda mer av disse smarte og stilige plantekassene. BEDD er norskprodusert og leveres i deler som du setter sammen selv. Dette gjør at de er lette å tilpasse ulike typer uterom. Lett å bygge og lett å tilpasse. Vi presenterte BEDD i en bloggartikkel i fjor – der får du svar på noen ofte stilte spørsmål om denne supre plantekassa. BEDD har blitt et ordentlig «Fine Design brand», og vi gleder oss til å ha dem med oss videre!

BEDD blomsterkasser fås som sagt i moduler som settes sammen etter behov – og størrelsen på uterommet ditt. En av de minste variantene er denne blomsterkassen i Galfan med bunn og hjul. Den er 60 x 60 x 40 cm og passer på balkongen. Trenger du en enda mindre blomsterkasse til altanen? Prøv denne plantekassen, i fargen rust. Den er kun 25 cm høy. I motsatt ende av skalaen har vi de store BEDD-variantene, som denne vinkel-kassen på 300 x 180 cm. Ser du etter en blomsterkasse med selvvanning? BEDD har plantekasser med innsatser som gjør at man kan få til en trygg «ferievanning» uavhengig av om kassen står under åpen himmel eller under tak. Nyhet i 2022 er at vi nå har paneler som er lakkert rust i alle størrelser. Disse har en varm fin farge og passer fint hos de som par platting eller underlag de vil være forsiktige med.

For deg som er på jakt etter plantekasser i Oslo, inviterer vi deg innom for en titt i butikken vår i Bærum – så kan du danne deg et bilde av alle mulighetene du har med denne smarte plantekassa. Oversikt over alle moduldeler og utstyr til plantekassene fra BEDD finner du på kategorisiden vår. Montering? Sjekk videoen under!

GARDENART

GARDENART hagemøbler passer til alle typer tilbehør


Gardenart
 utemøbler har i løpet av våre 16 år i hagemøbelbransjen blitt ensbetydende med Fine Design utemøbler. Dette er våre favoritt-utemøbler, nøye utvalgte hagemøbler som vi vet takler klimaet i Norge, og som kan benyttes gjennom alle årstider. Gardenart hagemøbler i aluminium leveres med komfortable, slitesterke puter – vanntette, selvsagt. Aluminiumsrammene er solide, i godt utført sveisearbeid og er designet slik at utemøblene ikke bare er holdbare, men de er veldig behagelige å sitte i også.

Gardenart hagemøbler fra Fine Design passer godt i kombinasjon med de fleste andre hagemøbler du måtte ha fra før. På bildet over ser vi vårt populære piknikbord med benk sammen med et utvalg Gardenart dekorasjonsputer og serveringbrett i hvittParasollen? Den finner du her!

Modulsofaene og de store, gode spisebordene med tilhørende spisestoler, er storfavorittene blant Fine Designs kunder. Modulsofaene er fleksible og kan enkelt kombineres til en utesofa som passer perfekt på din uteplass. Man kan for eksempel begynne med Gardenart moderne utesofa med armlene på venstre side, og bygge på med modulen med armlene på høyre side. Så har vi også midtdelen som kan brukes til å forlenge sofaen, og hjørnedelen som gir deg hjørnefasong på dofaen, om du er ute etter det. De løse stolene kjøper du så mange du trenger av.

Av hagebord har de runde variantene som kan settes inn i hverandre vært toppselgere i en årrekke. Disse har vi i sort og hvitt og også med teak-topp. Gir mye plass når du trenger, og tar liten plass når dette er nødvendig. I hjemmekontortider er Gardenarts sofabord med oppløft en vinner. Perfekt til å jobbe, lese eller spise lunsjen ved. 

Vi har som mål å spre Gardenarts fantastiske møbler utover det ganske land. 🙂 Dette er møbler som fortjener å bli sett og brukt av enda flere. For deg som bor på Østlandet og kanskje kikker etter utemøbler i Oslo og omegn, er det ekstra hyggelig om du tar turen innom butikken vår i Bærum, mellom Lysaker og Sandvika – bare 10 minutter med bil fra Oslo sentrum. Vi håper også du blir Gardenart-frelst, og at uteplassen 2022 får tilskudd av disse flotte møblene.

Fine Design er blant de største leverandørene av utemøbler i Oslo – og kan sende til deg som bor andre steder i landet.