Gardenart justerbar hagestol i aluminium. Sort/sort (100900)

kr12 990

Stol i aluminium med armlener på begge sider. Ryggen kan justeres på denne modellen, så den har en svært god sittekomfort.
Mål: Lengde 98 cm x bredde 88 cm x høyde 92 cm. Rammen er av sortlakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende.

Dette er en stor og eksklusiv modell.

100900black

Beskrivelse

Eksklusiv og stor hagestol fra Gardenart, med armlener. Stolen har sort aluminiumsramme, som ikke ruster. De sorte putene er laget med hurtigtørkende skum og vannavvisende trekk, så denne stolen tåler å stå ute i norsk sommerklima – år etter år! Aluminiumsrammen gjør at stolen er lett i vekt og enkelt kan flyttes rundt etter behov, men den er også bred, solid og svært komfortabel å sitte i. Den justerbare ryggen gjør at du kan velge om du vil ligge og nyte solen, eller om du vil sitte i oppreist stilling – kanskje mens du nyter et godt måltid med gode venner? Ser du etter et hagebord eller sidebord som passer til hagestolen? Fine Design har et stort utvalg utemøbler til din uteplass – ta en titt her om du trenger inspirasjon.

Du liker kanskje også…