Utsolgt Gardenart justerbar hagestol i hvit aluminium. Hvit/kaki (100900)

kr12 990

Stol i aluminium med armlener på begge sider. Ryggen kan justeres på denne modellen, så den har en svært god sittekomfort.
Mål: Lengde 98 cm x bredde 88 cm x høyde 92 cm. Rammen er av hvitlakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende.

Dette er en stor og eksklusiv modell.

100900white

Beskrivelse

Stilig hagestol fra Gardenart, som tåler å stå ute sesong etter sesong i norsk sommerklima. Dette er hagestolen som har alt – den har et tidløst og ekslusivt design, den største komfort og er praktisk talt vedlikeholdsfri. Den hvitlakkerte aluminiumsrammen gjør den lett, og derfor enkel å flytte rundt i hagen ved behov. Putene i lekker kaki er laget med hurtigtørkende skum, og trekket er vannavvisende. Den justerbare ryggen gjør at du kan velge om du vil bruke stolen til soling og hviling, eller sitte oppreist rundt hagebordet.

Hagemøbler fra Gardenart har vi hatt i flere år og vi er virkelig stolte av å selge utemøbler i høy kvalitet med god design til dere. Fine Design har 15 års jubileum i 2021 – vi er spesialist på hagemøbler. Vi synes det er viktig at du har mulighet til å sette den inn i kvaliteten og historien bak disse flotte hagemøblene, så klikk deg inn her og les mer. KVALITET PÅ HAGEMØBLER FRA FINE DESIGN >

Du liker kanskje også…