Hagemøbler som er skapt for din uteplass

«Livet er best ute» – Fine Design har fleksible og moderne hagemøbler som passer hos de fleste og gjør livet mer komfortabelt og praktisk. Vi har hagemøbler til liten balkong, stor terrasse og koselige hager.  Få tips til uteplassen din her.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan handler jeg hagemøbler hos Fine Design?

I sesongen er du hjertelig velkommen til å handle hagemøbler direkte i butikkene våre på Høvik eller i Sandnes. Se åpningstider her.

Nettbutikken er åpen hele året, og er enkel å navigere i. Hvis du vet hva du vil ha, kan du finne det ved å skrive inn hele eller deler av navnet i søkefeltet. Hvis du ikke har bestemt deg, men trenger inspirasjon og har lyst til å “vindusshoppe” litt, er det enklest å velge ønsket kategori hagemøbler fra hovedmenyen og få full oversikt over utvalget.

Du kan også se klikkbare bilder av merkene våre og hovedkategoriene av hagemøbler direkte på forsiden – og velge å gå inn i butikken derfra. Etter å ha valgt kategori og fått opp listen over hagemøbler og andre produkter, klikker du ganske enkelt på KJØP-knappen på ønsket produkt. Nå kan du enten gå direkte til kassen hvis du er klar til utsjekk, eller du kan velge å vise handlekurvens innhold.

Hvis du vil lese produktinformasjonen om valgte hagemøbler først (for å finne høyde, bredde, lengde, farge, antall osv.) og se flere bilder av produktet, trykker du på bildet istedenfor “KJØP” i produkt-oversikten.

I kassen fyller du ut nødvendig, personlig informasjon, slik at vi vet hvor vi skal sende dine hagemøbler. Dine personopplysninger brukes kun til dette formålet og til regnskapsmessige formål. Velg fraktmetode og betalingsmetode, huk av for at du har lest våre retningslinjer for personvern og cookies underveis, og fullfør så bestillingen av dine hagemøbler.

Hva koster frakt av hagemøbler, og hvordan sendes varene?

Henter du hagemøbler selv i butikkene våre i Sandnes eller på Høvik, er bestillingen selvsagt uten tillegg for frakt.

Fraktkostnadene for hagemøbler vil variere – avhengig av hvilket produkt du har kjøpt og hvor du bor. Fraktprisen for en liten pyntepute vil nødvendigvis være mindre enn om du kjøper større hagemøbler, som f.eks. en stor modulsofa med daybed og ekstra utestoler.

Normalt ligger fraktpris for hagemøbler mellom kr. 790,- og kr. 1990,- 

Utkjøring av hagemøbler til adresser i Oslo/Bærum-området – med budbil til døren – koster kr. 790,-.

Hvordan betaler jeg for hagemøbler fra Fine Design?

Du kan velge å betale for dine hagemøbler på flere ulike måter: 

  1. Via faktura (mottatt på e-post fra oss etter bestilling) som betales til Sparebank1BV kontonr. 2480 22 26248 før varene sendes.
  2. Med kredittkort: MasterCard og Visa.
  3. Gjennom Klarna: Med Klarna faktura er forfallsdato 14 dager fra tidspunktet dine hagemøbler er sendt ut. Med Klarna Konto kan du velge å dele opp totalbeløpet og betale i flere omganger via nedbetalings-ordningen deres. Merk at det tilkommer gebyrer om du velger Klarnas nebetalingsplan. Les mer om dette hos Klarna.
  4. Via nedbetaling hos Express Bank. Les mer om det her.

Hagen er hellig for mange, og vi vil hjelpe deg med å innrede din egen drømmehage eller skape et perfekt uterom. Drømmer du om en fin hagebenk plassert under det gamle treet i hagen? Eller er du på jakt etter en stor og komfortabel sofa med plass til barn og barnebarn? Det fine med våre hagemøbler, er at de kan tilpasses det meste – ut ifra behovet du har.

For mange er hagen et fristed, med flotte blomster, stor plass og gode sitteplasser. Det er lite som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag og bare nyte livet. Fuglene kvitrer, humlene suser rundt i blomsterbedet – og du sitter i deilige hagemøbler fra Fine Design. Blant våre hagemøbler kan vi garantere at du finner noe som passer ditt behov.

Det er mye man må tenke på når man skal kjøpe seg nye hagemøbler. Hvor skal møblene stå, kommer de til å bli utsatt for mye vær og vind, og hva slags møbler ønsker jeg meg? Ofte kjøper man hagemøbler ut ifra hva man ønsker seg – uten å tenke igjennom plasseringen av møblene, og om de faktisk tåler å stå der. Vi i Fine Design vet at dette kan være frustrerende for mange, og har derfor et stort utvalg av rustfrie hagemøbler i aluminium, som passer perfekt til både hagen, terrassen og på hytta.

Vi har et stort og variert utvalg av hagemøbler! Her finner du garantert noe som passer perfekt i hagen eller uterommet ditt. Vi importerer direkte selv, så hos oss finner du hagemøblene som ikke alle andre har.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å velge riktige hagemøbler til sitt uteområde. Dersom det er hagemøbler med enkelt vedlikehold du er på jakt etter, har vi det du ønsker. Vi fører selvsagt hagemøbler i rotting, betong og teak også. Vi kan hagemøbler, så uansett hva du drømmer om, kan vi hjelpe deg. Finner du ikke akkurat det du er på jakt etter her, er det bare å ringe oss eller ta en tur innom butikken vår på Høvik eller i Sandnes.

Hagemøbler som tåler en norsk sommer

Vi garanterer at våre hagemøbler er laget for å tåle en typisk og variert norsk sommer. Møblene tåler både fine, varme sommerdager og dager som er kalde og regntunge. Mange av våre hagemøbler kommer fra Gardenart, og er laget i aluminium. Dette er kvalitetsmøbler som er produsert for å tåle nordisk vær – år etter år. Materialet og kvaliteten er en garanti for at de tåler et røft klima. Gardenart har siden 1999 levert hagemøbler av høy kvalitet, i tidsriktig design og til en fornuftig pris.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design – Gardenart

Gardenart lounge møbler hvit aluminium og grå puter med bord imellom og fotpall ved bassengen i uteplassen

Gardenart leverer hagemøbler av høy kvalitet og som er produsert for å tåle nordisk vær – år etter år. Vi har et stort utvalg hagemøbler med mange fleksible løsninger.

Vi fører også hagemøbler fra Sundays, et merke som er produsert i Norge. Hagemøblene deres er også laget i aluminium, men de er i tillegg pulverlakkert med Jotun pulverlakk. Dette gjør at møblene kan stå ute i all slags vær, uten å ruste. Selv om vi bare har skikkelig sommer et par måneder i året, tåler Sundays hagemøbler fint å stå ute i både regn, vind og snø. Det er ellers ikke anbefalt å la hagemøbler stå ute om vinteren – men disse vil fint tåle å stables bort under en presenning. Etter vinteren er det enkelt å hente dem fram igjen, og nyte en ny sommer.

Hagemøbler i forskjellige materialer

Det er flere valg man må ta når man skal kjøpe nye utemøbler. Noe av det viktigste er å finne ut hva slags materialer man ønsker. Er du på jakt etter hagemøbler med minst mulig vedlikehold bør du velge aluminium. Her gir vi deg en kjapp oversikt over de forskjellige materialenes egenskaper. Les mer om materialene og prosessen her

Aluminium:
Aluminiumsmøbler ruster ikke, og er laget for å tåle røft vær. Dette er hagemøbler som tåler å bli brukt mye, kommer i forskjellige farger og fra flere leverandører. Vi fører hagemøbler som nesten utelukkende er laget av aluminium. Disse tåler en typisk norsk sommer med både fukt og regn – uten at de ruster.

Vi har et stort utvalg av sofagrupper, spisebord, spisestoler, solsenger osv som er laget av rammeverk i pulverlakkert aluminium som igjen er vedlikeholdsfritt. Putetrekkene er i laget i tekstiler/stoffer fra Spania og Sunbrella.

Rotting:
Rottingmøbler er hagemøbler som er som skapt for det norske klimaet. Rottingmøblene bør  inneholder polyetylen, en plasttype som er naturtro, sterk og fleksibel. Selv om hovedmaterialet er rotting, har disse møblene også en ramme av aluminium. Hagemøbler i rotting er så godt som vedlikeholdsfrie. Fine Design selger nå mer og mer av hagemøbler i aluminium. De er mer moderne og passer de fleste stiler og uteplasser.

Vedlikehold av hagemøbler

Når du kjøper hagemøbler fra oss, får du hagemøbler som krever minimalt med vedlikehold. Men til tross for et lavt vedlikeholdsbehov, er det noen ting du bør tenke på når du skal vaske dine nye hagemøbler.

La høytrykkspyleren stå!
Når du skal vaske hagemøblene dine, er det best å la høytrykkspyleren stå. En høytrykkspyler vil kunne gjøre skade, og du trenger ikke så mye kraft for å holde disse hagemøblene fine og rene. Her er det viktig å sette seg inn materialet på hagemøblene dine, slik at du vet hva slags behandling de trenger.

Vask av hagemøbler i rotting:
Finn frem en myk børste og hageslangen din, og sett i gang med vaskingen. Det er alt som trengs. Hvis du skal bruke vaskemiddel, anbefaler vi at du benytter et middel som er beregnet spesielt for rottingmøbler. Skyll god etter vask!

Vask av hagemøbler i aluminium:
Alt du trenger her er en myk børste eller svamp, sammen med lunkent vann.

Vask av hageputer:
Det er smart å fjerne jordslag, smuss og skitt jevnlig. Bland 0,5 dl salmiakk sammen med lunkent vann, finn frem et håndkle og dypp det i bøtten. Deretter finner du frem en teppebanker, vrir opp håndkleet og legger det over putene. Bank med teppebankeren.

Tilpasset din egen hage

Blant møblene fra Fine Design finner du hagemøbler som passer ulike stiler og smaker. Er du på jakt etter en lekker hagesofa eller en fin hagebenk? Uansett hvilke ønsker du har – her finner du hagemøbler som tilfredsstiller de kravene du måtte ha. Hos Fine Design finner du alt fra tøffe betongmøbler til deilige loungesofaer. Trenger du en god parasoll som kan stå sammen med den nye sofaen din? Vi har ulike parasoller som er perfekte for en norsk sommer. Alle parasollene har duk av høy kvalitet og er i 3×3 meter størrelse.

Fine Design er Norges største leverandør av hagemøbler og har 14 års erfaring fra bransjen. Hos oss skal alle ha råd til god design, uansett om det er hagemøbler eller en ny grill man trenger. Hva ville passet perfekt i din hage?

Vi leverer hagemøbler fra kjente produsenter

Fine Design importerer utvalgte hagemøbler med tanke på kvalitet og god design. Det betyr at du kan kjøpe unike produkter og hagemøbler til uteplassen hos oss – som er av høy kvalitet og som du ikke finner andre steder. Her kan nevnes blant annet Gardenart, som er en etablert kvalitets-produsent av hagemøbler – og med produkter vi har solgt med stor suksess i mange år. Dette er hagemøbler som har mange fleksible og spesielle løsninger. Kom innom oss, så hjelper vi deg med å finne hagemøbler til uteplassen din – uansett om den er liten eller stor.

GardenArt har en stor kolleksjon av utemøbler som er laget i aluminium, og derfor spesielt egnet til utebruk. Blant deres hagemøbler finner du utesofahagebordhagestolersolsenger og loungemøbler. Alle deres hagemøbler er svært fleksible – og kan kombineres og settes sammen på ulike måter. Dette gjør at du kan finne din perfekte kombinasjon av hagemøbler – uansett om du har en liten balkong eller stor hage.

Sundays Design er en forholdsvis ny produsent av hagemøbler, men som allerede har gjort seg godt bemerket både i Norge og Europa. Det unike med hagemøbler fra Sundays` kolleksjon, er blant annet patenterte helårsputer på alle modeller. Dette er hagemøbler som produseres i Norge, og som tåler det norske klimaet hele året.

BeefEater er et ikon innenfor grilling. Vi fører blant annet griller som du kan ha på vogn eller tralle. Vi leverer også spesielle hagemøbler som skuffe- og skapmoduler, barsenter, vasker, kjøleskap osv. Hos Fine Design finner du alt du trenger av både spesielle og tradisjonelle hagemøbler for å bygge ditt eget utekjøkken.

Fine Design leverer også lette hagemøbler fra det franske kvalitets-merket Lafuma. Dette er lekre hagemøbler som passer perfekt inn i en moderne, norsk hage. Stil, komfort og holdbarhet er kvaliteter som kjennetegner Lafuma hagemøbler. De er funksjonelle og kan også fint tilpasses en liten balkong. De tåler også å stå ute i regn, og tørker fort. Lafuma hagemøbler leveres med 5 års garanti.

Er du på jakt etter peiser og lykter, er produsenten TenderFlame et opplagt valg. Her har du muligheten til å skape unike opplevelser! Et perfekt alternativ til deg som ønsker å skape en varm og koselig stemning – uten å måtte bruke ved eller vanlig gassfyring. Disse produktene kan benyttes både ute og inne.

Hagemøbler fra produsenten OFYR – av typen utekjøkken, griller eller bålpanner – er alle som små kunstverk å regne. Disse grillene er store, og gjør at du kan lage mat til mange mennesker samtidig. De kan utmerket brukes som en bålpanne utover kvelden. Produktene fra OFYR er perfekte for deg som vil ha et samlingspunkt i hagen, rundt det som både kan være en grill og en peis.

Blant vårt store utvalg av hagemøbler finner du også tepper fra svenske Pappelina. Disse teppene tåler å ligge ute i all slags vær, og de tørker svært raskt. De kan enkelt vaskes med såpe, som spyles av med hageslangen. Teppene gir visuelt et veldig godt inntrykk i spise- eller sofagrupper.

Blant våre utemøbler finner du også hengekøyer og loungemøbler fra Fatboy. I tillegg til den tradisjonelle sekkestolen, har Fatboy utviklet seg videre og produserer nå et stort antall ulike produkter – som både er moderne og har høy kvalitet. Den frittstående hengekøyen fra Fatboy er blitt en ny klassiker, som brukes flittig av både store og små.

Ta gjerne en titt på denne filmen fra butikken på Høvik, som har et stort utvalg i hagemøbler.
Hagemøbler – Fine Design Høvik

Guide for hagemøbler

Det er viktig å planlegge godt før man går til innkjøp av nye hagemøbler – uansett hva slags uteplass du har. Her er noen punkter for god planlegging:

  • Visualiser på forhånd hvordan du ønsker utearealet.
  • Mål opp arealet – og lag en målsatt plantegning med enkle skisser som inkluderer plassering av hagemøbler. Du kan i tillegg samle inn inspirasjon fra farger, gjenstander, stoffer og uttrykk du liker.
  • Del gjerne arealet ditt inn i soner. Hvor skal du nyte morgenkaffen? Hva trenger du av hagemøbler for å samle hele gjengen til et hyggelig måltid? Eller er ønsket kun en enkel loungegruppe, for en avslappende stund?
  • Hva er viktigst? Ønsker du en uteplass som er mest mulig praktisk – eller bare behagelig? Kanskje du klarer å velge hagemøbler som gjør det mulig å få til begge deler?
  • Forsøk å finne en rød tråd – og gjerne med tanke på at uteplassen kan bli en forlengelse av stilen du har innvendig.
  • Belysning er viktig – tenk som en scenograf. Hva er viktig å lyssette? Hvor og hvordan tilbringes kveldene? Lys skaper stemning og uforglemmelige øyeblikk.

Interessert i flere tips om hagemøbler og innredning av uteplassen? Les mer om hvordan utnytte utearealet ditt i vår guide for hagemøbler.

Trender innenfor hagemøbler

Hvilke trender er gjeldende for hagemøbler? Kontinuerlig utvikling av materialer, detaljer og finesser gir oss stadig flere og bedre produkter. Her kan du lese mer om trender innenfor hagemøbler.

Fine Design hjelper deg gjerne med valg av hagemøbler, for å skape den perfekte uteplassen. Vi har mange års erfaring med valg av hagemøbler – slik at du kan utnytte både små og store utearealer. Vi har også kunnskap om hva som er praktiske utemøbler for det norske klimaet. Spør oss om råd og bruk vår fagekspertise.

Finansiering av hagemøbler

Vi gir deg muligheten til å kjøpe hagemøbler selv på et tidspunkt der lommeboka di er litt slunken – f.eks. når du finner drømmemøblene på «feil» tidspunkt. Det kan bl.a. være at du kommer over noen ekstra gode tilbud på hagemøbler hos Fine Design, men at økonomien på det tidspunktet ikke er like god. Kanskje får du ekstra og uanmeldt stort besøk i forbindelse med et familieselskap – og trenger noen flere utemøbler omgående?

Det er også viktig å være klar over at mange av våre mest populære hagemøbler blir utsolgt tidlig på sesongen. Da kan det være greit å vite at det finnes en mulighet til å kjøpe møblene raskt – og betale senere, når f.eks. feriepengene kommer inn på konto.

Fine Design har valgt å inngå et samarbeid med Express Bank om denne tjenesten for betalingsutsettelse.

Kjøp hagemøbler nå – og betal om 4 eller 6 måneder

Express Bank  er en seriøs aktør, og tjenesten for utsatt betaling koster henholdsvis kun kr. 249,- / 349,-. Det er ingen skjulte kostnader – den eneste forutsetningen er at man forholder seg til den endelige betalings-fristen.

Forutsetningen for å benytte seg av tjenesten, er at kjøpet må foregå i Fine Designs butikk på Høvik. Når vi nå har åpnet for betalingsutsettelse via Express Bank, blir betalingstilbudet vårt enda mer komplett, og er etablert spesielt med tanke på deg som liker å handle i butikk. Les mer om finansiering av hagemøbler her.

For kjøp av hagemøbler i nettbutikken vår, har du allerede muligheten til å benytte deg av Klarnas ulike betalings-alternativer.