Hagemøbler som er skapt for din uteplass

Fine Design er Norges største leverandør av hagemøbler. Vi importerer hagemøbler direkte selv, så hos oss får du kjøpt utemøbler som ikke alle andre har. Vi har et stort utvalg av sofagrupper, spisebord, spisestoler, solsenger osv som er laget av rammeverk i pulverlakkert aluminium som igjen er vedlikeholdsfritt. Putetrekkene er i laget i stoffer fra Spania. «Livet er best ute» – vi har fleksible hagemøbler som passer hos de fleste og gjør livet mer komfortabelt og praktisk. Få tips til uteplassen din her.

Hagen er hellig for mange, og vi vil hjelpe deg med å innrede din egen drømmehage eller skape et perfekt uterom. Drømmer du om en fin hagebenk plassert under det gamle treet i hagen? Eller er du på jakt etter en stor og komfortabel sofa med plass til barn og barnebarn? Det fine med våre hagemøbler, er at de kan tilpasses det meste – ut ifra behovet du har.

For mange er hagen et fristed, med flotte blomster, stor plass og gode sitteplasser. Det er lite som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag og bare nyte livet. Fuglene kvitrer, humlene suser rundt i blomsterbedet – og du sitter i deilige hagemøbler fra Fine Design. Blant våre hagemøbler kan vi garantere at du finner noe som passer ditt behov.

Det er mye man må tenke på når man skal kjøpe seg nye hagemøbler. Hvor skal møblene stå, kommer de til å bli utsatt for mye vær og vind, og hva slags møbler ønsker jeg meg? Ofte kjøper man hagemøbler ut ifra hva man ønsker seg – uten å tenke igjennom plasseringen av møblene, og om de faktisk tåler å stå der. Vi i Fine Design vet at dette kan være frustrerende for mange, og har derfor et stort utvalg av rustfrie hagemøbler i aluminium, som passer perfekt til både hagen, terrassen og på hytta.

Vi har et stort og variert utvalg av hagemøbler! Her finner du garantert noe som passer perfekt i hagen eller uterommet ditt.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å velge riktige hagemøbler til sitt uteområde. Dersom det er hagemøbler med enkelt vedlikehold du er på jakt etter, har vi det du ønsker. Vi fører selvsagt hagemøbler i rotting, betong og teak også. Vi kan hagemøbler, så uansett hva du drømmer om, kan vi hjelpe deg. Finner du ikke akkurat det du er på jakt etter her, er det bare å ringe oss eller ta en tur innom butikken vår på Høvik eller i Sandnes.

Hagemøbler som tåler en norsk sommer

Vi garanterer at våre hagemøbler er laget for å tåle en typisk og variert norsk sommer. Møblene tåler både fine, varme sommerdager og dager som er kalde og regntunge. Mange av våre hagemøbler kommer fra Gardenart, og er laget i aluminium. Dette er kvalitetsmøbler som er produsert for å tåle nordisk vær – år etter år. Materialet og kvaliteten er en garanti for at de tåler et røft klima. Gardenart har siden 1999 levert hagemøbler av høy kvalitet, i tidsriktig design og til en fornuftig pris.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design – Gardenart

Gardenart lounge møbler hvit aluminium og grå puter med bord imellom og fotpall ved bassengen i uteplassen

Gardenart leverer hagemøbler av høy kvalitet og som er produsert for å tåle nordisk vær – år etter år. Vi har et stort utvalg hagemøbler med mange fleksible løsninger.

Vi fører også hagemøbler fra Sundays, et merke som er produsert i Norge. Hagemøblene deres er også laget i aluminium, men de er i tillegg pulverlakkert med Jotun pulverlakk. Dette gjør at møblene kan stå ute i all slags vær, uten å ruste. Selv om vi bare har skikkelig sommer et par måneder i året, tåler Sundays hagemøbler fint å stå ute i både regn, vind og snø. Det er ellers ikke anbefalt å la hagemøbler stå ute om vinteren – men disse vil fint tåle å stables bort under en presenning. Etter vinteren er det enkelt å hente dem fram igjen, og nyte en ny sommer.

Hagemøbler i forskjellige materialer

Det er flere valg man må ta når man skal kjøpe nye hagemøbler. Noe av det viktigste er å finne ut hva slags materialer man ønsker. Er du på jakt etter hagemøbler i aluminium, rotting eller betong? Her gir vi deg en kjapp oversikt over de forskjellige materialenes egenskaper.

Aluminium:
Aluminiumsmøbler ruster ikke, og er laget for å tåle røft vær. Dette er hagemøbler som tåler å bli brukt mye, kommer i forskjellige farger og fra flere leverandører. Vi fører hagemøbler som nesten utelukkende er laget av aluminium. Disse tåler en typisk norsk sommer med både fukt og regn – uten at de ruster.

Rotting:
Rottingmøbler er kraftige hagemøbler som er som skapt for det norske klimaet. Rottingmøblene vi selger inneholder polyetylen, en plasttype som er naturtro, sterk og fleksibel. Selv om hovedmaterialet er rotting, har disse møblene også en ramme av aluminium. Hagemøbler i rotting er så godt som vedlikeholdsfrie.

Betong:
Betong er et tett og tungt materiale, som også kan brukes til hagemøbler. Produsenten av våre hagemøbler har klart å redusere vekten med ca 40 %, ved å knuse sand til steinmel som blandes på vanlig måte med Portlandsement og bindemiddel. Innvendig er det benyttet organisk armering i våre hagemøbler.

Hagemøbler i betong er massive, men fortsatt ikke like tunge som om de skulle vært produsert i vanlig betongmateriale. Her får man hagemøbler som ser tøffe ut, tåler å bli brukt og samtidig har en vekt som gjør at man kan flytte de rundt, uten bruk av spesialutstyr.

Vedlikehold av hagemøbler

Når du kjøper hagemøbler fra oss, får du hagemøbler som krever minimalt med vedlikehold. Men til tross for et lavt vedlikeholdsbehov, er det noen ting du bør tenke på når du skal vaske dine nye hagemøbler.

La høytrykkspyleren stå!
Når du skal vaske hagemøblene dine, er det best å la høytrykkspyleren stå. En høytrykkspyler vil kunne gjøre skade, og du trenger ikke så mye kraft for å holde disse hagemøblene fine og rene. Her er det viktig å sette seg inn materialet på hagemøblene dine, slik at du vet hva slags behandling de trenger.

Vask av hagemøbler i rotting:
Finn frem en myk børste og hageslangen din, og sett i gang med vaskingen. Det er alt som trengs. Hvis du skal bruke vaskemiddel, anbefaler vi at du benytter et middel som er beregnet spesielt for rottingmøbler. Skyll god etter vask!

Vask av hagemøbler i aluminium:
Alt du trenger her er en myk børste eller svamp, sammen med lunkent vann.

Vask av hageputer:
Det er smart å fjerne jordslag, smuss og skitt jevnlig. Bland 0,5 dl salmiakk sammen med lunkent vann, finn frem et håndkle og dypp det i bøtten. Deretter finner du frem en teppebanker, vrir opp håndkleet og legger det over putene. Bank med teppebankeren.

Tilpasset din egen hage

Blant møblene fra Fine Design finner du hagemøbler som passer ulike stiler og smaker. Er du på jakt etter en lekker hagesofa eller en fin hagebenk? Uansett hvilke ønsker du har – her finner du hagemøbler som tilfredsstiller de kravene du måtte ha. Hos Fine Design finner du alt fra tøffe betongmøbler til deilige loungesofaer. Trenger du en god parasoll som kan stå sammen med den nye sofaen din? Vi har ulike parasoller som er perfekte for en norsk sommer. Alle parasollene har duk av høy kvalitet og er i 3×3 meter størrelse.

Fine Design er Norges største leverandør av hagemøbler og har 14 års erfaring fra bransjen. Hos oss skal alle ha råd til god design, uansett om det er hagemøbler eller en ny grill man trenger. Hva ville passet perfekt i din hage?