Hagemøbler fra Gardenart kjøpes hos Fine Design

Fine Design er Norges største spesialist på hagemøbler. Hos oss kjøper du hagemøblene som ikke alle andre har. Unike utemøbler til uteplassen din.

Hagemøbler som er skapt for din uteplass

«Livet er best ute» – Fine Design Hagemøbler selger fleksible og moderne hagemøbler som passer hos de fleste og som gjør livet mer komfortabelt og praktisk. Vi har hagemøbler til små og store uteplasser. Kos deg hjemme, på hytta og på jobben i hagemøbler kjøpt hos Fine Design. Kjøp hagemøblene her på nettsiden eller kom til en av våre flotte butikker på Høvik og i Sandnes.

kategorier hagemøbler

utesofa

hagebord

hagestol

lounge / modul

hagebenk

Biohort putekasse Fine Design hagemobler

putekasse

solseng

parasoll

SUNDAYS DESIGN

Butikk Høvik

Vår butikk på Høvik er full av hagemøbler med god design og høy kvalitet.

Finn OSS HER

Nettbutikk

Vår nettbutikk er åpen døgnet rundt – hele året. Stort utvalg av kvalitetsmerker.

SE VÅRE MERKER HER

Butikk Sandnes

Vi har også et utsalg på Forus i Sandnes. Kom innom for personlig service!

FINN OSS HER

Hagemøbler fra Gardenart

Se kategori »

Hagemøbler SALG
Hagemøbler SALG

KJØPE HAGEMØBLER HOS FINE DESIGN

Kjøp moderne og vedlikeholdsfrie hagemøbler | Nettbutikken er åpen hele året

Nettbutikken er åpen hele året, og er enkel å navigere i. Hvis du vet hva du vil ha, kan du finne det ved å skrive inn hele eller deler av navnet i søkefeltet. Hvis du ikke har bestemt deg, men trenger inspirasjon og har lyst til å “vindusshoppe” litt, er det enklest å velge ønsket kategori hagemøbler fra hovedmenyen og få full oversikt over utvalget.

Du kan også se klikkbare bilder av merkene våre og hovedkategoriene av hagemøbler direkte på forsiden – og velge å gå inn i butikken derfra. Etter å ha valgt kategori og fått opp listen over hagemøbler og andre produkter, klikker du ganske enkelt på KJØP-knappen på ønsket produkt. Nå kan du enten gå direkte til kassen hvis du er klar til utsjekk, eller du kan velge å vise handlekurvens innhold.

Hvis du vil lese produktinformasjonen om valgte hagemøbler først (for å finne høyde, bredde, lengde, farge, antall osv.) og se flere bilder av produktet, trykker du på bildet istedenfor “KJØP” i produkt-oversikten.

I kassen fyller du ut nødvendig, personlig informasjon, slik at vi vet hvor vi skal sende dine hagemøbler. Dine personopplysninger brukes kun til dette formålet og til regnskapsmessige formål. Velg fraktmetode og betalingsmetode, huk av for at du har lest våre retningslinjer for personvern og cookies underveis, og fullfør så bestillingen av dine hagemøbler.

Hagemøbler raskt levert over hele landet – til konkurransedyktige priser

Fraktkostnadene for hagemøbler vil variere – avhengig av hvilket produkt du har kjøpt og hvor du bor. Fraktprisen for en liten pyntepute vil nødvendigvis være mindre enn om du kjøper større hagemøbler, som f.eks. en stor modulsofa med daybed og ekstra utestoler.

Normalt ligger fraktpris for hagemøbler mellom kr. 790,- og kr. 1990,-

Betalingsmetoder for hagemøbler fra Fine Design

Du kan velge å betale for dine hagemøbler på flere ulike måter: 

  1. Via faktura (mottatt på e-post fra oss etter bestilling) som betales til Sparebank1BV kontonr. 2480 22 26248 før varene sendes.
  2. Med kredittkort: MasterCard og Visa.
  3. Gjennom Klarna: Med Klarna faktura er forfallsdato 14 dager fra tidspunktet dine hagemøbler er sendt ut. Med Klarna Konto kan du velge å dele opp totalbeløpet og betale i flere omganger via nedbetalings-ordningen deres. Merk at det tilkommer gebyrer om du velger Klarnas nebetalingsplan. Les mer om dette hos Klarna.
  4. Via nedbetaling hos Express Bank. Les mer om det her.

Fine Design tilbyr blant annet:

Hagemøbler fra Sundays Design

Se kategori »

Utesofasett i beige stoff - aluminiumsmøbler

Lag Syden-stemning med grønne planter og friske farger på puter og tilbehør! Hos Fine Design kan du også kjøpe tilbehør til de fine utemøblene.

Gardenart leverer hagemøbler av høy kvalitet og som er produsert for å tåle nordisk vær – år etter år. Vi har et stort utvalg hagemøbler med mange fleksible løsninger. Sortimentet du kjøper hos oss er nøye utvalgt og passer godt til forskjellige type uteplasser.

Vårt utvalg av hagemøbler:

Hagemøbler, puffer og utesofaer fra TRIMM Copenhagen

Se kategori »