Hagemøbler av høy kvalitet

Fine Design er Norges største spesialist på hagemøbler. Hos oss kjøper du hagemøblene som ikke alle andre har. Unike utemøbler til uteplassen din hjemme, på hytta eller jobben.

Fine Design er Norges største spesialist på hagemøbler. Hos oss kjøper du hagemøblene som ikke alle andre har. Unike utemøbler til uteplassen din hjemme, på hytta eller jobben.

Hagemøbler som er skapt for din uteplass

«Livet er best ute» – Fine Design Hagemøbler selger fleksible og moderne hagemøbler som passer hos de fleste og som gjør livet mer komfortabelt og praktisk. Vi har hagemøbler til små og store uteplasser. Kjøp hagemøblene her på nettsiden eller kom til en av våre flotte butikker i Bærum og i Sandnes. Usikker på hvilke hagemøbler du skal kjøpe til din uteplass? Vi hjelper deg gjerne!

KATEGORIER HAGEMØBLER

Butikk Bærum

Vår butikk i Bærum er full av hagemøbler med god design og høy kvalitet. Kjøp hagemøbler hjemme, til jobben eller hytta.

Nettbutikk

Vår nettbutikk med hagemøbler er åpen døgnet rundt – hele året. Stort utvalg av kvalitetsmerker du kan handle der du er.

Butikk Sandnes

Vi har også en butikk på Lura i Sandnes. Kom innom for personlig service! Alle hagemøblene vi har kan kjøpes her også.

Hagemøbler fra Gardenart

Se kategori Gardenart hagemøbler »

SALG!

Her finner du hagemøbler til sterkt reduserte priser. Disse tilbudene gjelder til lageret er tomt
– gjør et kupp!

HAGEMØBLER PÅ SALG >

KJØPE HAGEMØBLER HOS FINE DESIGN

Kjøp moderne og vedlikeholdsfrie hagemøbler | Nettbutikken er åpen hele året

Nettbutikken er åpen hele året, og er enkel å navigere i. Hvis du vet hvilke hagemøbler du vil ha, kan du finne dem ved å skrive inn hele eller deler av navnet i søkefeltet. Hvis du ikke har bestemt deg, men trenger inspirasjon og har lyst til å “vindusshoppe” litt, er det enklest å velge ønsket kategori hagemøbler fra hovedmenyen og få full oversikt over utvalget.
Du kan også se klikkbare bilder av merkene våre og hovedkategoriene av hagemøbler direkte på forsiden – og velge å gå inn i butikken derfra. Etter å ha valgt kategori og fått opp listen over hagemøbler og andre produkter, klikker du ganske enkelt på KJØP-knappen på ønsket produkt. Nå kan du enten gå direkte til kassen hvis du er klar til utsjekk, eller du kan velge å vise handlekurvens innhold.
Hvis du vil lese produktinformasjonen om valgte produkter først (for å finne høyde, bredde, lengde, farge, antall osv.) og se flere bilder av produktet, trykker du på bildet istedenfor “KJØP” i produkt-oversikten.
I kassen fyller du ut nødvendig, personlig informasjon, slik at vi vet hvor vi skal sende dine hagemøbler. Dine personopplysninger brukes kun til dette formålet og til regnskapsmessige formål. Velg fraktmetode og betalingsmetode, huk av for at du har lest våre retningslinjer for personvern og cookies underveis, og fullfør så bestillingen.

Hagemøbler raskt levert over hele landet – til konkurransedyktige priser

Fraktkostnadene for hagemøbler vil variere – avhengig av hvilket produkt du har kjøpt og hvor du bor. Fraktprisen for en liten pyntepute vil nødvendigvis være mindre enn om du kjøper større hagemøbler, som f.eks. en stor modulsofa med daybed og ekstra utestoler.
Normalt ligger fraktpris for hagemøbler mellom kr. 790,- og kr. 1990,-

Betalingsmetoder for hagemøbler kjøpt hos Fine Design

Du kan velge å betale for dine hagemøbler på flere ulike måter: 
1. Via faktura (mottatt på e-post fra oss etter bestilling) som betales til Sparebank1BV kontonr. 2480 22 26248 før varene sendes.
2. Med kredittkort: MasterCard og Visa.
3. Gjennom Klarna: Med Klarna faktura er forfallsdato 14 dager fra tidspunktet dine hagemøbler er sendt ut. Med Klarna Konto kan du velge å dele opp totalbeløpet og betale i flere omganger via nedbetalings-ordningen deres. Merk at det tilkommer gebyrer om du velger Klarnas nebetalingsplan. Les mer om dette hos Klarna.
4. Via nedbetaling hos Express Bank. Les mer om det her.

Kjøpes hos Fine Design:

Hagemøbler fra Sundays Design

Se kategori hagemøbler»

Lag Syden-stemning med grønne planter og friske farger på puter og tilbehør! Hos Fine Design kan du også kjøpe tilbehør til hagemøbler og uterom.

Gardenart leverer hagemøbler av høy kvalitet og som er produsert for å tåle nordisk vær – år etter år. I tillegg har vi et stort utvalg hagemøbler med mange fleksible løsninger fra leverandører som Sundays Design og TRIMM Copenhagen. Sortimentet du kjøper hos oss er nøye utvalgt og passer godt til forskjellige type uteplasser.

Vårt store utvalg av unike hagemøbler finner du her:

Fine Design har spesialisert seg på hagemøbler – det er det vi lever av! Vi brenner for god design og er glade for gode tilbakemeldinger fra kunder som kjøper hagemøbler hos oss. Det er en tillitserklæring når kunden kommer tilbake år etter år. Da for å kjøpe og utvide det de har kjøpt hos oss tidligere, ha det samme eller tilsvarende oppsett med hagemøbler på hytta eller for å vise barn/foreldre eller naboer vårt gode og unike utvalg.

KJØP HAGEMØBLER NÅ – OG BETAL OM 4 ELLER 6 MÅNEDER

Hagemøbler, puffer og utesofaer fra TRIMM Copenhagen

Se kategori hagemøbler »

LaFuma Mobiler hagemøbler er lette og stilige hagemøbler som passer perfekt på mindre verandaer og balkonger.

Dette er franskproduserte utemøbler med 5 års garanti. De tåler å stå ute i regn, og tørker fort. Fine Design Hagemøbler har hatt dem i sortimentet siden 2019 og har tatt inn flere typer i år.

LaFuma hagemøbler er laget slik at de er enkle å slå sammen, og de er derfor superpraktiske på småbalkonger. Slå sammen klappbord og utestol og sett dem i boden – eller bruk dem inne. Flere av LaFumas hagemøbler er laget for innendørsbruk også

LaFuma er elegante og funksjonelle møbler du kan ha glede av i mange år. Nytenkende og moderne, med klassiske farger man ikke blir lei – og som passer fint med andre hagemøbler.

Hagemøbler fra LaFuma Mobilier

Se kategori hagemøbler»

Utesofa

Se kategori hagemøbler»

Ny utesofa til verandaen eller terrassen? Fine Design Hagemøbler tilbyr et bredt utvalg av stilrene hagesofaer til små og store uteplasser. Her kjøper du nette, elegante utesofaer til små terrasser, og større lounger og modulsofaer til hagen og verandaen. Av alle hagemøbler i vår butikk er utesofaene det vi er mest kjente for. Sett sammen modulene akkurat slik du ønsker og skap din egen drømmeuteplass. Våre utesofaer er i nøytrale farger og kan gjerne kombineres med hagemøbler du har kjøpt fra før.

Spisebord og spisestol

Se kategori hagemøbler»

Spisestoler og spisebord til alle typer verandaer og uteplasser kjøper du her. Trenger du flere hagestoler til helgens grillparty men har lite oppbevaringsplass? Se våre praktiske klappstoler eller stablebare utestoler i hvit eller sort aluminium. Dette er hagemøbler du får plass til i boden. Vi har et stort utvalg av flotte, store spisebord med ileggsplater. Behagelig høyde – her kan du sitte i timesvis i lyse sommernetter. Vi har også klappbord og mindre sofaspisebord, runde spisebord og bord med oppløft.

Hagebord

Se kategori hagemøbler »

Hagebord i alle størrelser kjøper du hos oss. Fine Design Hagemøbler leverer runde hagebord, lave sofabord, bordsett med enkeltbord som stables under hverandre og små sidebord i ulike høyder som kan kombineres med andre hagemøbler. Vår eksklusive, store piknikbenk med både benk og bord i ett er kjempepopulær, og det samme er hagebordet med oppløft som man både kan jobbe ved eller bruke som sofabord. Spisebord til stor terrasse og kaffebord til altanen – vi har utebordet du leter etter!

Hagestol

Se kategori hagemøbler »

Kjøp en hagestol som du virkelig kan kose deg i hele sommerdagen igjennom! De aller fleste av hagestolene til Fine Design Hagemøbler er tilvirket i aluminium og trenger svært lite vedlikehold. Dette er hagemøbler som holder seg fine i årevis. I tillegg er de lette å flytte på, men samtidig stødige og anvennelige. Stort utvalg i moderne spisestoler i aluminium, som også kan benyttes innendørs. For deg med liten bodplass har vi supersmarte stablebare utestoler og klappstoler som er smarte kjøp – som også er gode å sitte i.

Lounge/modulsofa

Se kategori hagemøbler»

Nyt lune sommerkvelder i en behagelig lounge-sofa kjøpt fra Fine Design Hagemøbler. Vi har et bredt utvalg av modulsofaer som kan settes sammen etter behov og ønske – også med andre hagemøbler. Modulsofaene fra Gardenart gir deg nesten uendelige kombinasjonsmuligheter, og med TRIMMs daybed og lounger kan du lage din egen hageoase selv på en liten veranda. Kjøp hagemøbler ikke alle andre har!

Hagebenk

Se kategori hagemøbler»

Hagebenkene er blant våre mest populære hagemøbler, ved siden av modulsofaene, firkantparasollene og de store spisebordene. Solid og lett hagebenk i aluminium – plassbesparende og praktisk kjøper du her! Hos Fine Design Hagemøbler finner du både små hagekrakker og lange benker til spisebordet. Den mest populære hagebenken hos oss er den store piknikbenken i aluminium som kommer med spisebord. Denne benken får du både i hvit og sort aluminium. Se også vår hagebenk med rygg, og gode utvalg hagepuffer med pute.

Putekasse

Se kategori hagemøbler»

Putekasse! Fantastisk smart hjelpemiddel for oppbevaring av puter til hagemøbler, trekk, pledd og pynteputer. Kjøper du hagemøbler hos oss er det smart å tenke på ppbevaringskasse samtidig. Ja, de kan gjerne brukes til leker eller andre ting du vil holde orden på. Våre hagemøbler har vannavvisende trekk og tåler en regnskur, men skal ikke utemøblene brukes på en stund er det lurt å oppbevare putene i putekassen. Det er lettvint og plassbesparende, og man slipper å bære dem ut og inn – og man slipper småfuktige sitteputer etter regnskuren.

Parasoll

Se kategori hagemøbler»

Har du sett våre flotte firkantparasoller? Fine Designs kundefavoritter blant våre hagemøbler er de store, tiltbare og roterbare parasollene med firkanttrekk, i hvitt og sort. Dette er en parasoll som i tillegg til å beskytte relativt store flater på uteplassen mot stekende sommersol, også skjermer mot lett regn og yr. Stilig og moderne – passer til de fleste hagemøbler. Vår store parasoll parasoll er definitivt et smart kjøp! Mange av våre kunder har hatt stor glede av dem opp igjennom årene – dette er solide og fine hagemøbler.

Solseng

Se kategori hagemøbler»

Solseng til deilige soldager i hage eller på terrassen kjøper du hos Fine Design Hagemøbler. Vi har et bredt utvalg behagelige solsenger med trekk i textilene, som er lett å rengjøre med litt såpevann og avspyling med hageslangen etterpå. Rammene er av aluminium, så dette er solsenger som er motstandsdyktige mot salt sjøsprøyt, vann, sol og mekanisk slitasje. Vi har også flotte hvilestoler og dekkstoler til deg som foretrekker det, samt skamler til å hvile beina på. Dette er hagemøbler som står under solen dag etter dag uten å bli stygge.

Hagemøbler til utekjøkken

Se kategori hagemøbler»

Ønsker du deg utekjøkken? Nå har du sjansen! Innred utekjøkkenet du alltid har drømt om med grill og utemøbler fra Fine Design Hagemøbler. Vi har alt du trenger for å skape en sosial, hyggelig og funksjonell drømmeuteplass, både når det gjelder matlagingsbiten og sittedelen. På Bulls anerkjente griller lager du mesterkokkmat som serveres på Fine Designs behagelige spisebord, og så kan kaffe og kaker inntas ved stilige sofabord i avslappende lounger og utesofaer. Kjøp alt du trenger av hagemøbler til utekjøkken her!

Puff

Se kategori hagemøbler»

Len deg tilbake i godstolen i skyggen under et tre i sommerhagen og sleng beina på en behagelig puff kjøpt hos oss. Fine Design Hagemøbler har et godt utvalg hagepuffer med pute, samt hagekrakker i vedlikeholdsfri aluminium. De store, behagelige sittepuffene og bønnebaggene fra TRIMM kan du gjerne ta med inn foran tv-en når sommernatten faller på. Vi har puff i den størrelsen du trenger. Dette er hagemøbler med flere bruksmuligheter.

Terrassemøbler

Se kategori hagemøbler »

Terrassemøbler – Fine Design Hagemøbler hjelper deg å skape ditt drømmeuterom uansett om du har liten eller stor terrasse. Mottoet vårt er nemlig «Livet er best ute», og selv om du ikke har stor hage kan du lage din egen lille utendørsoase på verandaen. Vi har moderne, stilrene og fleksible hagemøbler som passer perfekt på små verandaer og terrasser. Kom gjerne innom Fine Design Hagemøbler i Bærum eller i Sandnes og få inspirasjon og gode tips om hagemøbler og innredning du kan kjøpe til uterommet ditt.

Utelykt

Se kategori hagemøbler »

En utelykt gjør hutrige høstkvelder stemningsfulle og lune. Vi har et bredt utvalg av trygge utelykter i ulike størrelser, alt fra små kubbelys med LED-pære og mindre bordlykter som gjerne kan stå på verandabordet, via utelamper som kan henges opp – til større gulvpeiser og utepeiser som drives av propangass. Perfekt tilbehør til uteplassen – ta med en liten utelykt neste gang du kjøper hagemøbler!

Blomsterkasse

Se kategori hagemøbler »

Blomsterkasse til verandaen får du kjøpt hos Fine Design Hagemøbler. Vi er stolt forhandler av BEDD plantekasser, som kommer både med og uten bunn, selvvanning og hjul. Dette er en plantekasse som gir deg nesten uante muligheter – ved hjelp av modulene kan du nemlig ramme inn hele uteplassen med BEDD, eller bygge utendørs grønnsaksbed rett på bakken. Eller du kan rett og slett kjøpe en blomsterkasse med bunn og hjul. Vi synes blomsterkassene passer perfekt i farge og stil til våre hagemøbler. Må prøves i år!

Tilbehør og diverse utstyr til hagemøbler og uterom

Se kategori hagemøbler»

Tilbehøret setter prikken over i-en på uteplassen. Sett farge på uterommet med pynteputer og pledd som du kan variere etter årstid, og gjør verandaen hakket lunere og mykere å gå på med et Pappelina-teppe under sofagruppa. Vi har et godt utvalg av LED-kubbelys, lykter, serveringsbrett, og også tekstilrens til hagemøbler og vaskesett, impregnering til hagemøbler og batterier. Spør oss gjerne om det er noe du savner! Vi har mer enn hagemøbler på lager. Kjøp det lille ekstra hos oss.

Produsentene av hagemøbler du kjøper hos oss

Fine Design Hagemøbler har hagemøbler fra Gardenart, hagemøbler fra Sundays Design hagemøbler, hagemøbler fra Lafuma, hagemøbler fra TRIMM, hagemøbler fra FatBoy. Kjøp hagemøbler fra spesifikke merker her.

Materialer i hagemøbler du kjøper fra Fine Design

Hovedmaterialet i våre hagemøbler er aluminium. En del hagemøbler har trekk i textilene eller Agora-tekstil. Les mer om materialet i våre hagemøbler og kjøp utesofa, hagestol og utebord i aluminium her.

Kjøp vedlikeholdsfrie hagemøbler

«Vedlikeholdsfrie hagemøbler» er hagemøbler som ikke trenger pussing, maling, beising, lakkering og kraftig rens. Vedlikeholdsfrie hagemøbler ruster ikke. Fine Design Hagemøbler selger vedlikeholdsfrie hagemøbler som enkelt kan tørkes av med vanlig såpevann om nødvendig. Kjøp vedlikeholdsfri hagesofa, hagestol og hagebord her.

Bestill hagemøbler som ingen andre har!

Kjøp hagemøbler som du ikke får alle andre steder. Fine Design selger unike hagemøbler som er nøye valgt ut for å passe vårt norske klima. Nesten alle slags hagemøbler du kjøper hos oss har vært testet ut hjemme hos en av oss i butikken. Dette er hagemøbler som virkelig holder mål! Kjøp parasoll, hagebenk, utelounge – eller skroll oppover for å se andre typer hagemøbler.

Hagemøbler til våren

Våre hagemøbler kan brukes året rundt, men har vi hagemøbler spesielt tilpasset våren? Kjøp hagemøbler som er lette å flytte. LaFuma hagemøbler er et godt valg i så måte: Her bestiller du klappbord, sammenleggbare utestoler, krakker og liknende hagemøbler. Andre hagemøbler som det går mye av nå, er blomsterkasser. «Levende» hagemøbler som gjør terrassen til en grønn oase.