Hagemøbler fra Gardenart kjøpes hos Fine Design

Fine Design er Norges største spesialist på hagemøbler. Hos oss kjøper du hagemøblene som ikke alle andre har.

Hagemøbler som er skapt for din uteplass

«Livet er best ute» – Fine Design Hagemøbler selger fleksible og moderne hagemøbler som passer hos de fleste og som gjør livet mer komfortabelt og praktisk.

Nyheter fra GardenArt

kategorier hagemøbler

utesofa

hagebord

hagestol

lounge / modul

hagebenk

Biohort putekasse Fine Design hagemobler

putekasse

solseng

parasoll

SUNDAYS DESIGN

Utvalgte hagemøbler

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan handler jeg hagemøbler hos Fine Design?

I sesongen er du hjertelig velkommen til å handle hagemøbler direkte i butikkene våre på Høvik eller i Sandnes. Se åpningstider her. Vi selger hagemøbler fra butikken på Ramstadsletta 28, rett ved E18 på Høvik, året rundt. Utenfor sesong vil vi møte deg til avtalt tid, bare ring 90 60 80 37.

Nettbutikken er åpen hele året, og er enkel å navigere i. Hvis du vet hva du vil ha, kan du finne det ved å skrive inn hele eller deler av navnet i søkefeltet. Hvis du ikke har bestemt deg, men trenger inspirasjon og har lyst til å “vindusshoppe” litt, er det enklest å velge ønsket kategori hagemøbler fra hovedmenyen og få full oversikt over utvalget.

Du kan også se klikkbare bilder av merkene våre og hovedkategoriene av hagemøbler direkte på forsiden – og velge å gå inn i butikken derfra. Etter å ha valgt kategori og fått opp listen over hagemøbler og andre produkter, klikker du ganske enkelt på KJØP-knappen på ønsket produkt. Nå kan du enten gå direkte til kassen hvis du er klar til utsjekk, eller du kan velge å vise handlekurvens innhold.

Hvis du vil lese produktinformasjonen om valgte hagemøbler først (for å finne høyde, bredde, lengde, farge, antall osv.) og se flere bilder av produktet, trykker du på bildet istedenfor “KJØP” i produkt-oversikten.

I kassen fyller du ut nødvendig, personlig informasjon, slik at vi vet hvor vi skal sende dine hagemøbler. Dine personopplysninger brukes kun til dette formålet og til regnskapsmessige formål. Velg fraktmetode og betalingsmetode, huk av for at du har lest våre retningslinjer for personvern og cookies underveis, og fullfør så bestillingen av dine hagemøbler.

Hva koster frakt av hagemøbler, og hvordan sendes varene?

Henter du hagemøbler selv i butikkene våre i Sandnes eller på Høvik, er bestillingen selvsagt uten tillegg for frakt.

Fraktkostnadene for hagemøbler vil variere – avhengig av hvilket produkt du har kjøpt og hvor du bor. Fraktprisen for en liten pyntepute vil nødvendigvis være mindre enn om du kjøper større hagemøbler, som f.eks. en stor modulsofa med daybed og ekstra utestoler.

Normalt ligger fraktpris for hagemøbler mellom kr. 790,- og kr. 1990,-

Utkjøring av hagemøbler til adresser i Oslo/Bærum-området – med budbil til døren – koster kr. 790,-.

Hvordan betaler jeg for hagemøbler fra Fine Design?

Du kan velge å betale for dine hagemøbler på flere ulike måter: 

 1. Via faktura (mottatt på e-post fra oss etter bestilling) som betales til Sparebank1BV kontonr. 2480 22 26248 før varene sendes.
 2. Med kredittkort: MasterCard og Visa.
 3. Gjennom Klarna: Med Klarna faktura er forfallsdato 14 dager fra tidspunktet dine hagemøbler er sendt ut. Med Klarna Konto kan du velge å dele opp totalbeløpet og betale i flere omganger via nedbetalings-ordningen deres. Merk at det tilkommer gebyrer om du velger Klarnas nebetalingsplan. Les mer om dette hos Klarna.
 4. Via nedbetaling hos Express Bank. Les mer om det her.
Hagemøbler i Oslo – har dere butikk der man kan se produktene utstilt?

Ja, ser du etter hagemøbler i Oslo og omegn, har du kommet til helt riktig sted!

Fine Design er en av de ledende aktørene på hagemøbler i Oslo, og har et stort utvalg møbler både i nettbutikk og fysisk butikk. Du er velkommen innom til en prøvesitt i showrommet vårt på Høvik, en ca. 10 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Oppdaterte åpningstider finnes til enhver tid på denne siden. Vi har nettbutikk og sender utemøbler til adresser over hele landet, men det aller billigste alternativet er å komme til butikken vår og hente møblene selv, for den som har muligheten til det.

Utvalgte hagemøbler

Vi selger hagemøbler til liten balkong, stor terrasse og koselige hager. Våre hagemøbler kan brukes året rundt, så nå kan du også kjøpe hagemøbler i Oslo – nærmere bestemt i vår butikk på Høvik, mellom Sandvika og Lysaker –  hele året. Bare ring 90608037 – vi hjelper deg. Vår nettbutikk er også åpen året rundt. Fine Design har hagemøbler som passer like fint på hytta på fjellet som til hytta ved sjøen, på jobben eller på hjemmekontoret.
Få tips til uteplassen din her.

Hagen er hellig for mange, og vi vil hjelpe deg med å innrede din egen drømmehage eller finne hagemøbler som er perfekte for ditt uterom. Drømmer du om en fin hagebenk plassert under det gamle treet i hagen? Eller er du på jakt etter en stor og komfortabel sofa med plass til barn og barnebarn? Det fine med våre hagemøbler, er at de kan tilpasses det meste – ut ifra behovet du har.

Vi tilbyr:

 • Vedlikeholdsfrie hagemøbler
 • Hagemøbler i aluminium
 • Hagemøbler fra GardenArt
 • Hagemøbler fra Sundays Design
 • Hagemøbler fra Lafuma
 • Hagemøbler og puffer fra TRIMM
 • Fleksible og moderne hagemøbler
 • Modulbaserte hagemøbler
 • Puter og tilbehør til hagemøbler

 

Utesofasett i beige stoff - aluminiumsmøbler
Lag Syden-stemning med grønne planter og friske farger på puter og tilbehør


For mange er hagen et fristed, med flotte blomster, stor plass og gode hagemøbler. Det er lite som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag og bare glede seg over livet. Fuglene kvitrer, humlene suser rundt i blomsterbedet – og du sitter i deilige hagemøbler fra Fine Design. Blant våre hagemøbler kan vi garantere at du finner noe som passer ditt behov.

Det er en del å tenke på når man skal kjøpe nye hagemøbler. Hvor skal møblene stå, kommer de til å bli utsatt for mye vær og vind, og hva slags hagemøbler ønsker jeg meg? Ofte kjøper man hagemøbler ut ifra hva man ønsker seg – uten å tenke igjennom plasseringen av møblene, om de faktisk tåler å stå der, og hva slags vedlikehold de trenger. Vi i Fine Design Hagemøbler vet at dette med vedlikehold og lagring av hagemøbler kan være en frustrerende faktor for mange, og derfor inneholder sortimentet vårt et stort utvalg av rustfrie hagemøbler i aluminium, som passer perfekt til både hagen, terrassen og på hytta.

Gardenart sofagruppe Fine Design

Kjøpe hagemøbler i Oslo? Fine Design – 10 min fra Oslo sentrum

Fine Design har det beste utvalget hagemøbler i Oslo og omegn! Det synes vi i hvert fall selv, og med 15 år innenfor bransjen tar vi sjansen på å skryte litt av de flotte utemøblene våre. I vår butikk på Høvik finner du garantert noe som passer perfekt i hagen eller uterommet ditt. Vi importerer direkte selv, så hos oss finner du et stort og variert utvalg av hagemøblene som ikke alle andre har.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å velge riktige hagemøbler til sitt uteområde. Dersom det er hagemøbler med enkelt vedlikehold du er på jakt etter, har vi det du ønsker. Vi fører selvsagt også en masse lekkert tilbehør, som puter, tepper, utendørslamper, hyller og så videre. Vi kan hagemøbler, så uansett hva du drømmer om, kan vi hjelpe deg. Finner du ikke akkurat det du er på jakt etter her, er det bare å ringe oss eller ta en tur innom butikken vår på Høvik eller i Sandnes.

Bor du lenger unna er det lett å bestille hagemøbler og tilbehør fra vår nettbutikk.

Hagemøbler som tåler en norsk sommer (og vinter)

Vi garanterer at våre hagemøbler er laget for å tåle en typisk og variert norsk sommer. Møblene tåler både fine, varme sommerdager og dager som er kalde og regntunge. Mange av våre hagemøbler kommer fra Gardenart, og er laget i aluminium. Dette er kvalitetsmøbler som er produsert for å tåle nordisk vær – år etter år. Materialet og kvaliteten er en garanti for at de tåler et røft klima. Gardenart har siden 1999 levert hagemøbler av høy kvalitet, i tidsriktig design og til en fornuftig pris.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design – Gardenart

Gardenart lounge møbler hvit aluminium og grå puter med bord imellom og fotpall ved bassengen i uteplassen

Gardenart leverer hagemøbler av høy kvalitet og som er produsert for å tåle nordisk vær – år etter år. Vi har et stort utvalg hagemøbler med mange fleksible løsninger. På jakt etter hagemøbler i Oslo? Besøk vår butikk på Ramstadsletta 28.

Vi fører også hagemøbler fra Sundays, et merke som er produsert i Norge. Hagemøblene deres er også laget i aluminium, men de er i tillegg pulverlakkert med Jotun pulverlakk. Dette gjør at møblene kan stå ute i all slags vær, uten å ruste. Selv om vi bare har skikkelig sommer et par måneder i året, tåler Sundays hagemøbler fint å stå ute i både regn, vind og snø. Det er ellers ikke anbefalt å la hagemøbler stå ute om vinteren – men disse vil fint tåle å stables bort under en presenning. Etter vinteren er det enkelt å hente dem fram igjen, klar for en ny sommer.

Hagemøbler i ulike materialer

Det er flere valg man må ta når man skal kjøpe nye utemøbler. Noe av det viktigste er å finne ut hva slags materialer man ønsker. Er du på jakt etter hagemøbler med minst mulig vedlikehold bør du velge aluminium. Her gir vi deg en kjapp oversikt over de forskjellige materialenes egenskaper.

Aluminium:
Aluminiumsmøbler ruster ikke, og er laget for å tåle røft vær. Dette er hagemøbler som tåler å bli brukt mye, kommer i forskjellige farger og fra flere leverandører. Fine Design fører nesten utelukkende hagemøbler som er laget av aluminium. Disse tåler en typisk norsk sommer med både fukt og regn – uten at de ruster.

Gardenart hagesofa med stoler fra Fine Design Hagemøbler
Gardenart hagesofasett – en av bestselgerne hos Fine Design Hagemøbler

Vi har et stort utvalg av sofagrupper, spisebord, spisestoler, solsenger osv. som har rammeverk i pulverlakkert aluminium – som igjen er vedlikeholdsfritt. Putetrekkene i Gardenart-utemøblene våre er i laget i tekstiler/stoffer fra spanske Sunbrella.

Møbler tilpasset din egen hage

Blant møblene fra Fine Design finner du hagemøbler som passer ulike stiler og smaker. Er du på jakt etter en lekker hagesofa eller en fin hagebenk? Uansett hvilke ønsker du har – her finner du hagemøbler som tilfredsstiller de kravene du måtte ha.

Hos Fine Design Hagemøbler finner du alt fra tøffe utendørs beanbags fra Fatboy og TRIMM Copenhagen, til deilige loungesofaer fra Gardenart. Trenger du en god parasoll som kan stå sammen med den nye sofaen din? Vi selger ulike parasoller som er perfekte for en norsk sommer. Alle parasollene har duk av høy kvalitet og er i 3 × 3 meter størrelse.

Parasoll-som-kan-låses-i-posisjon-og-roteres-360-grader Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Fine Design er Norges største leverandør av hagemøbler og har 15 års erfaring fra bransjen. Hos oss skal alle ha råd til god design, uansett om det er hagemøbler eller en ny grill man trenger. Hva ville passet perfekt i din hage?

Vi leverer hagemøbler fra kjente produsenter

Fine Design importerer utvalgte hagemøbler med tanke på kvalitet og god design. Det betyr at du kan kjøpe unike produkter og hagemøbler til uteplassen hos oss – som er av høy kvalitet og som du ikke finner andre steder. Her kan nevnes blant annet Gardenart, som er en etablert kvalitetsprodusent av hagemøbler. Gardenart-hagemøblene har vi solgt med stor suksess i mange år. Dette er hagemøbler med utallige, fleksible spesialløsninger. Ser du etter hagemøbler i Oslo og omegn? Kom innom vår butikk, så hjelper vi deg med å finne hagemøbler til uteplassen din – uansett om den er liten eller stor.

GardenArt har en stor kolleksjon av utemøbler som er laget i aluminium, og som derfor er spesielt godt egnet til utebruk. Blant deres hagemøbler finner du utesofaer, hagebordhagestolersolsenger og loungemøbler. Alle Gardenarts hagemøbler er svært fleksible – og kan kombineres og settes sammen på ulike måter. Dette gjør at du kan finne din perfekte kombinasjon av hagemøbler – uansett om du har en liten balkong eller stor hage.

Sundays Design er en norsk produsent av hagemøbler, som allerede har gjort seg godt bemerket både i Norge og Europa. Det unike med hagemøbler fra Sundays’ kolleksjon, er blant annet patenterte helårsputer på alle modeller. Dette er hagemøbler som produseres i Norge, og som tåler det norske klimaet hele året. På jakt etter hagemøbler i Oslo? Da bør du ta turen innom oss på Høvik (10 min fra Oslo) og se utstillingen av Sundays Design flotte hagesofaer og utebord.

BULL-grillene er nykommere denne sesongen. Dette er supergode gassgriller og lekre utekjøkken som virkelig kommer til å få fart på grillsesongen. Ja, med BULL er det egentlig ikke noe «sesong» å snakke om, for du kan utmerket godt grille hele året igjennom med disse grillene!

Fine Design leverer også lette og elegante hagemøbler fra det franske kvalitetsmerket Lafuma. Dette er lekre hagemøbler som passer perfekt inn i en moderne, norsk hage. Stil, komfort og holdbarhet er kvaliteter som kjennetegner Lafuma hagemøbler. De er funksjonelle og kan også fint tilpasses en liten balkong. De tåler også å stå ute i regn, og tørker fort. Lafuma hagemøbler leveres med 5 års garanti.

Er du på jakt etter peiser og lykter, er produsenten TenderFlame et opplagt valg. Her har du muligheten til å skape unike opplevelser! Et perfekt alternativ til deg som ønsker å skape en varm og koselig stemning – uten å måtte bruke ved eller vanlig gassfyring. Disse produktene kan benyttes både ute og inne.

Grillene og bålpannene fra produsenten OFYR er alle som små kunstverk å regne. Disse grillene er store, og gjør at du kan lage mat til mange mennesker samtidig. De kan utmerket brukes som en bålpanne utover kvelden. Produktene fra OFYR er perfekte for deg som vil ha et samlingspunkt i hagen, rundt det som både kan være en grill og en peis.

Blant vårt store utvalg av tilbehør til hagemøbler finner du blant annet tepper fra svenske Pappelina. Disse teppene tåler å ligge ute i all slags vær, og de tørker svært raskt. De kan enkelt vaskes med såpe, som spyles av med hageslangen. Teppene gir visuelt et veldig godt inntrykk i spise- eller sofagrupper.

Blant våre utemøbler finner du også hengekøyer og loungemøbler fra Fatboy. I tillegg til den tradisjonelle sekkestolen, har Fatboy utviklet seg videre og produserer nå et stort antall ulike produkter innen hagemøbler – som både er moderne og har høy kvalitet. Den frittstående hengekøyen fra Fatboy er blitt en ny klassiker, som brukes flittig av både store og små.

GardenArt hagemøbler i hvit aluminium
GardenArt hagemøbler i hvit aluminium

Vårt utvalg av hagemøbler:

 • Utesofa
 • Spisebord og spisestol
 • Hagebord
 • Hagestol
 • Lounge / modul
 • Hagebenk
 • Putekasse
 • Parasoll
 • Solseng
 • Gassgrill
 • Utekjøkken
 • Puff
 • Terrassemøbler
 • Utelykt
 • Blomsterkasse
 • Gasspeis
 • Lagringstrekk
 • Tilbehør

Tenk på dette før du kjøper hagemøbler

Det er viktig å planlegge godt før man går til innkjøp av nye hagemøbler – uansett hva slags uteplass du har. Her er noen punkter for god planlegging:

 • Visualiser på forhånd hvordan du ønsker utearealet med hagemøbler.
 • Mål opp arealet – og lag en målsatt plantegning med enkle skisser som inkluderer plassering av hagemøbler. Du kan i tillegg samle inn inspirasjon fra farger, gjenstander, stoffer og uttrykk du liker.
 • Del gjerne arealet ditt inn i soner. Hvor er den beste plassen for morgenkaffen? Hva trenger du av hagemøbler for å samle hele gjengen til et hyggelig måltid? Eller er ønsket kun en enkel loungegruppe, for en avslappende stund?
 • Hva er viktigst? Ønsker du en uteplass som er mest mulig praktisk – eller bare behagelig? Kanskje du klarer å velge hagemøbler som gjør det mulig å få til begge deler?
 • Forsøk å finne en rød tråd – og gjerne med tanke på at uteplassen kan bli en forlengelse av stilen du har innvendig.
 • Belysning er viktig – tenk som en scenograf. Hva er viktig å lyssette? Hvor og hvordan tilbringes kveldene? Lys skaper stemning og uforglemmelige øyeblikk.

Interessert i flere tips om hagemøbler og innredning av uteplassen? Les mer om hvordan utnytte utearealet ditt i vår guide for hagemøbler.

Hagemøbler som kan brukes hele året

Hagemøbler kan benyttes året rundt. Tidligere var bruk av hagemøbler i stor grad forbeholdt sommermånedene. Trenden nå er at utesesongen utvides i begge ender, og hagemøbler benyttes nå i langt større grad hele året. 

I tillegg kan flere av våre hagemøbler også brukes innendørs.

Fatboy Original Outdoor Charcoal (102462) Hagemøbler og utemøbler - Fine design

 

Det er ingen tvil om at det fortsatt selges flest hagemøbler om våren, men det er hyggelig å se at flere og flere ønsker å bruke uteområder og hagemøbler også vinterstid. Pandemien som har herjet i landet vårt og resten av verden siden mars 2020, har bidratt til at vi alle må oppholde oss mer hjemme og på hytta.

Fine Design har hagemøbler som tåler det norske klimaet godt og gjennom hele året. Aluminiums-rammer i kombinasjon med puter av beste kvalitet, gjør at våre hagemøbler er robuste, har lang levetid og kan brukes sommer som vinter. Vi leverer tidløse, moderne hagemøbler – som gjerne går i arv.

Ingenting er bedre enn at lekre hagemøbler bidrar til kos og hygge utendørs – året rundt. Solstolen du koser deg i om sommeren, kan også brukes med et skinn og et pledd på vinterstid.

Flere av våre hagemøbler kan stå ute året rundt (vi anbefaler lagringstrekk på hagemøbler når de ikke brukes). Er man på hytta, kan det være greit å flytte hagemøbler inn ved avreise – i tilfeller der man vet at det er lenge til man kommer tilbake. I disse tilfellene er lette klappstoler og solstoler perfekte hagemøbler – og er samtidig svært praktiske dersom du får uventede gjester på besøk.

Hagemøbler for både hus og hytte

I en lang periode har det vært svært begrensede muligheter for sydenturer og utenlandsreiser. I denne perioden har mange skaffet seg hytte, og samtidig har også bruken av eksisterende hytter økt. Hytta har for mange blitt det andre hjemmet, og en friplass der gode hagemøbler også har blitt langt viktigere.

Hjem og hytte fungerer nå i langt større grad også som arbeidsplass, skole, kino, barnehage, og til og med restaurant. Så hvorfor ikke øke kose-faktoren et hakk eller to – med fine hagemøbler fra Fine Design?

Hagemøbler du kjøper hos Fine Design er nøye utvalgte med tanke på at de skal passe sammen. Her kan du altså finne en deilig loungesofa med spisebord og solsenger som matcher. Våre hagemøbler har høy kvalitet – og tar du turen innom en av våre butikker, vil du garantert oppleve hagemøbler med god og unik design.

I begge våre butikker – i Bærum og på Sandnes – finner du et stort utvalg av unike hagemøbler av høy kvalitet. Hele sortimentet av våre Fine Design-hagemøbler. Oslo sentrum ligger bare en 10 minutters kjøretur unna.

Finansiering av hagemøbler

Vi gir deg muligheten til å kjøpe hagemøbler selv på et tidspunkt der lommeboka di er litt slunken – f.eks. når du finner drømmemøblene på «feil» tidspunkt. Det kan bl.a. være at du kommer over noen ekstra gode tilbud på hagemøbler hos Fine Design, men at økonomien på det tidspunktet ikke er like god. Kanskje får du ekstra og uanmeldt stort besøk i forbindelse med et familieselskap – og trenger noen flere utemøbler omgående?

Det er også viktig å være klar over at mange av våre mest populære hagemøbler blir utsolgt tidlig på sesongen. Da kan det være greit å vite at det finnes en mulighet til å kjøpe møblene raskt – og betale senere, når f.eks. feriepengene kommer inn på konto.

Fine Design har valgt å inngå et samarbeid med Express Bank om denne tjenesten for betalingsutsettelse.

Kjøp hagemøbler nå – og betal om 4 eller 6 måneder

Express Bank er en seriøs aktør, og tjenesten for utsatt betaling av hagemøbler koster henholdsvis kun kr. 249,- / 349,-. Det er ingen skjulte kostnader – den eneste forutsetningen er at man forholder seg til den endelige betalings-fristen.

Forutsetningen for å benytte seg av tjenesten, er at kjøpet må foregå i Fine Designs butikk på Høvik. Når vi nå har åpnet for betalingsutsettelse via Express Bank, blir betalingstilbudet vårt enda mer komplett, og er etablert spesielt med tanke på deg som liker å handle i butikk. Les mer om finansiering av hagemøbler her.

For kjøp av hagemøbler i nettbutikken vår, har du allerede muligheten til å benytte deg av Klarnas ulike betalingsalternativer.