Hagemøbelguide 2024 – innredning av uteplassen

Årets hagemøbeltrender med Fine Design Hagemøbler

“Hva blir hagemøbeltrendene i år?”, spør mange oss om. Hos Fine Design er vi stadig på utkikk etter nye og moderne impulser, samtidig som vi holder en knapp på det stilrene og tidløse som har blitt vårt varemerke etter snart 20 år i bransjen.

Hos oss finner du hagemøbler som varer i generasjoner, og målet vårt er at designet på utesofaen du kjøper denne sesongen, er like attraktivt om 10 år.

Optimisme og lekenhet

På messen i Paris var det tydelig å se at mange av utstillerne trakk frem optimismen. Vi ser energiske og kraftfulle farger med mønster som viser en lekenhet langt utover det vi har sett de siste årene.

Når det er sagt så vil nok det vises mer på tilbehøret til hagen og hagemøblene fortsatt være klassiske og tidløse. Jeg setter en knapp på mørk aluminiumsramme med kakifargede puter i god kvalitet. 😊

Ekspertens tips!

Før du går til innkjøp av nye utemøbler, er det noen ting du bør tenke over, råder Marianne Aanerød i Fine Design.

BEHOV: Hva trenger du, og hva har du plass til? Har du god lagringskapasitet?

KOMFORT: Prøvesitt før du handler. Tenk at du og gjestene dine gjerne vil kunne sitte godt over tid. Tilfredsstiller møblene dine krav til komfort?

VEDLIKEHOLD: Hvor mye tid og arbeid er du villig til å legge ned i de nye møblene? Dersom du ønsker at sommeren primært skal brukes til kos og avslapning, bør du gå for så vedlikeholdsfrie møbler som mulig.

VÆRBESTANDIGHET: Mange hagemøbler bør flyttes innendørs i vinterhalvåret. Dette gjelder blant annet møbler i tre og rotting. Har du plass og kapasitet til det, eller bør du i stedet velge møbler som tåler å stå ute i regn, snø og kulde? Hagemøbler i aluminium kan stå ute året rundt.

Marianne Aanerød selger kvalitetsutemøbler i Fine Design
Marianne Aanerød, eier av Fine Design hagemøbler
Gardenart hvit utesofa og spisegruppe
Gardenart modulsofas rene, klassiske linjer passer inn overalt

VARIGHET: Unngå impulskjøp, og sett deg inn i produktets egenskaper før du handler. Mange har opplevd å kjøpe hagemøbler som så fine ut nye, men som fort ble ødelagt. Å kjøpe nye møbler annenhver sesong er verken billig, praktisk eller miljøvennlig. Gå for tidløse møbler som varer.

RIKTIGE PUTER: Å flytte puter ut og inn etter værmeldingen er tungvint. Gå for møbler med puter og tekstiler som tåler regn og fukt. Om putene impregneres jevnlig har du behagelige og vannavvisende puter som varer i mange år fremover.

HANDLE PÅ SALG: Det er fullt mulig å sikre seg lekre gode utemøbler på salg. Følg med på tilbud, så kan du skaffe deg favorittmøblene til rabattert pris!

“Bare en uteplass?”

Det er en tydelig trend i år at uteplassen blir en forlengelse av stuen inne. Den skal matche både i form, stil og farge og er ikke lenger «bare» en uteplass. Trendene påvirkes av tidene vi er i og hva som skjer globalt. Selv en liten praktisk «arbeidsplass» til hjemmekontoret har blitt mer vanlig å ta med i planleggingen av uteplassen nå.

Uterommet med hagemøbler fra Fine Design - en forlengelse av innerommet
Uterommet – en forlengelse av innerommet. Om sommeren er dørene åpne og grensene mellom uterom og innerom viskes ut.

Sinnet skal stimuleres og vi ønsker en god atmosfære rundt oss. Gjerne så vi kan få brukt de fleste sansene våre. Enkelhet og mulighet til praktisk bruk er noe som også går igjen. Vi innreder uteplassen etter sol, antall personer og bruksområder.

Om sommeren flytter vi kjøkkenet ut - gassgrill fra Fine Design
Om sommeren flytter vi kjøkkenet ut – gassgrill fra Fine Design.

Det ligger en større plan bak – enn å kjøpe et bord vi kan spise middag ved ute, om du forstår hva jeg mener. Utgangspunktet er å møblere til kjernefamilien som bor i huset, men så tenker vi i tillegg på hvordan vi kan utvide med flere sitteplasser på en enkel måte når vi har besøk. 

Kanskje er du en ivrig kokk? Da er mulighetene til stede for å planlegge drømmekjøkkenet ute. Selv om du har mindre uteområde enn på bildet, kan du likevel innrede et funksjonelt grillhjørne (vi har bordgrill om du trenger).

Stor parasoll over hagebord fra Gardenart i hvit aluminium fra Fine Design
Stor, hvit parasoll – gir beskyttelse mot både sol og lett yr. Dette er en praktisk parasoll som dekker et stort areal, og som du ser får hele utebordet plass under.

Sorte, stilrene utemøbler

Under ser du et annet eksempel på en uteplass som er innredet som en forlengelse av innerommet, med vår sorte Gardenart hagesofa som basismøbel. På denne verandaen er det sort som er grunnfargen, og så myker man opp inntrykket med tilbehør som pledd, puter, lykter og planter.

Han som bor her ønsket en litt maskulin stil, i en videreføring fra innerommet – og så har interiørarkitekt Tone Kroken funnet frem til den magiske blandingen av minimalisme og mykhet.

Toseter utesofa fra Gardenart i sort aluminium - på uteplassen til Nikolai Danielsen
Toseter utesofa fra Gardenart i sort aluminium – på uteplassen til Nikolai Danielsen
Toseter utesofa fra Gardenart på terrassen til Nikolai
Toseter utesofa fra Gardenart, sett fra siden.
Lavt utebord fra Fine Design på terrassen til Nikolai Danielsen copy
Lavt Gardenart-utebord i sort aluminium.
Utsikt fra Fine Design-utesofa på uteplassen til Nikolai Danielson
Utsikt fra sofakroken mot spisedelen.

Beige, sort og klassisk hos Fine Design

I år, som i fjor, ser vi også mye jordtoner i fargeskalaen, gjerne ton i ton. Det naturlige, beige og brune. Det er ingen revolusjonerende endringer i hagemøbeltrendene fra i fjor til i år, i hvert fall ikke for oss som fører utemøbler i et moderne og klassisk uttrykk. Men vi merker en større fokus på det lyse, duse, beige.

De siste årene har vi solgt flest sorte hagemøbler –  de er ikke helt sorte, men «kullsorte». De passer perfekt inn i det naturlige uttrykket vi nå ser. I år har vi tatt inn del lysere puter og også flere av fjorårets nye, populære utesofaserie med beige rammer, fra Gardenart. Disse hagemøblene fremstår noe lettere i uttrykket enn de sorte – og så får de en lekker ton i ton-effekt, som jeg allerede har nevnt.

Utesofa og puff i beige - fra Gardenart
Moderne utesofa og puff i beige – fra Gardenart

Med fokus på kvalitet og bærekraft

Vi hadde trodd at 2024 skulle være starten tilbake til normaliteten og det livet vi var vant til, men så har heller krig i Europa, inflasjon og økte matvarepriser satt sitt preg på hverdagen.

Det man kan se på som positivt med flere år med usikkerhet er at vi blir mer endringsdyktige og robuste. Vi blir presset på flere områder, og det gir oss en motstandskraft og en tro på at vi skal komme oss gjennom det som venter.

Forbrukeren ser nøyere etter hvordan pengene skal brukes og at det som kjøpes er i tråd med både verdier, vår tid og bærekraft. Vi i Fine Design ser også en mer bevisst tilnærming til forbruk og handling. Da tenker jeg både på pengene som brukes, men også kravene til leverandørene og produktene. Det er vi glade for – kvalitet består!

Marianne og Kjetil Aanerød i Fine Design hagemøbler i Løxaveien 5 sitter i hagestoler bak gasspeis ved utebord i hvit aluminium
Hagemøbelekspertene Marianne og Kjetil Aanerød

Kundene er bevisste og kjøpene mer veloverveide. God kvalitet er like viktig som god funksjonalitet. Det er fokus på det mer klassiske eller tidløse designet, som kan brukes i mange år og i mange sammenhenger. Resirkulering og videresalgsverdi spiller også inn.

Er det lov å legge til at vi blir litt ekstra stolte når kunder kommer og sier at de trenger nye hagemøbler fra oss, fordi kjøperen av leiligheten satte som forbehold at hagemøblene fra oss ble med i handelen? 😊

Praktiske og holdbare hagemøbler

Stablebare produkter, enkel lagring – både sommer og vinter er noe kundene er bevisste på. Vi ønsker holdbare produkter og ikke bruk/kast-mentaliteten. At hagemøblene kan lagres utendørs på vinterstid og at putene tåler en regnskur er noe som er svært viktig for de aller fleste. Det er ikke alltid vi er bortskjemt med mye sol her i Norge, men vi ser at flere og flere kunder er opptatt av kvaliteten på stoffet i hagemøblene. At vi har en god UV-beskyttelse med lang holdbarhet.

Vi ønsker en behagelig spa-følelse hjemme i vår egen hage eller på vår uteplass. Det var med stor glede vi hørte på trendforedraget i Sverige at pulverlakkerte hagemøbler er i tiden flere år fremover. Vårt konsept består jo av aluminium som nettopp er pulverlakkert. Dette gir en god holdbarhet og vi slipper å tenke på at hagemøblene ruster eller at vi må drive med pussing og maling/beising.

Fine designs hagemøbler tåler snø
Våre hagemøbler tåler snø! Her Frame av merket Sundays.

Vi har en oppgave med å gjøre kundene våre lykkeligere. I nedgangstider går vi tilbake til basic, men lekrere og finere enn før. Mange har en lengsel etter å reise igjen, etter år med nedstenging. Men allikevel er det mer trygghet vi søker, kanskje til det kjære vi har hjemme. Det er mulig å lage seg ønskeplassen sin utendørs i år. Borte bra, men hjemme best! Å krype oppi hagemøblene er noe mange lengter etter.

Sundays Design utesofa-grupper kan gjerne brukes om vinteren og
Sundays Design utesofa-grupper kan gjerne brukes om vinteren.

Tilbake til 70-tallet?

Uteplassen er ofte sømløs, med gulv, tak og vegger som matcher. Bruk gjerne noe personlig, men morsom dekor. Det personlige uttrykket gir uteplassen din sjel! Å blande nytt og gammelt på et troverdig vis er veldig i tiden. Vi ser at 70-tallet kommer tilbake i trendbildet. Å dekorere med noe uventet eller crazy gjør din uteplass annerledes og unik.

Vi vil leve bedre liv med menneskene i sentrum. Det skal være elegant, gjerne organiske former og med en zen-følelse. Mange snakker om den japanske touchen nå. Det er en minimalistisk stil, som er moderne og maskulin i uttrykket med en rolig intuisjon. Dette er en stil som vi personlig liker og dermed er det enkelt å kjenne igjen vårt konsept i den stilen.

Daybed av modulsofa - i beige
Daybed av modulsofa – i beige

Jeg tenker det viktigste er å la trender være trender – de kommer og går. Det er du som skal bo der, det er du som skal kose deg på din uteplass. Det er nettopp DU som bestemmer hvordan du vil ha det. OG – om du er usikker, så hjelper vi deg gjerne. Kom innom oss for inspirasjon og personlig hjelp.

Uteplassen og hagen

Hagen og uterommet vårt reflekterer hvem vi er og hvordan vi lever. Vi søker gjerne den gode følelsen hvor vi kan senke skuldrene og finne roen. Det enkleste er ofte det beste: Rett og slett rekreasjon i egen hage, terrasse eller uteplass – livet er jo best ute.

Hengekøye på stativ med plass til to
Fatboy hengekøye på stativ – med plass til to. (For tiden utsolgt, men følg med i nettbutikken.)

Også i år er det lov å finne sin egen stil og bruke farger, så klart! Vi har aldri solgt så mange sorte hagemøbler i aluminium som vi gjorde i fjor, men vi la merke til at folk gjerne kjøpte med et pledd eller noen pynteputer med litt farge på. Det beste av alt er kanskje at «trenden er å ikke følge trenden», men å finne sin egen personlige stil ved innredning av hagerom.

Ofte faller valget av hagemøbler på de klassiske variantene, som vil vare i mange år. Så kan man heller være mer vågal når det gjelder tilbehør, med friske og fine farger som liver opp og gir et personlige preg på uterommet. Dette er en smart og “trygt” utgangspunkt når man innreder uteplassen, for tilbehør som puter, tepper og småbord kan du kjøpe i flere sett og variere etter behov og årstid.

Sundays Pledd i nydelige farger
Spreke farger er lov! Lager du en basis med stilrene hagemøbler i nøytrale farger, kan du variere med tilbehør i alle de farger du ønsker – og gjerne variere fra årstid til årstid. Her pledd fra Sundays.

Innredning av uteplassen

Når vi innreder uteplassen kan vi gjøre det litt på samme måte som inne. For noen år siden følte man seg kanskje litt vågal når man tok motet til seg og malte en vegg i kontrastfarge. Nå ser vi at mange maler både tak og vegger i ulike farger for å skape de lune og gode uterommene.

Du kan også bruke de samme triksene som inne, med speil på veggen. Har du en liten uteplass kan du få den til å virke større og skape en mer raus romfølelse med f.eks. et rundt speil på veggen på en balkong eller terrasse.

Planlegg godt før du innreder uteplassen

 • Visualiser på forhånd hvordan du vil ha det.
 • Mål opp og lag en målsatt plantegning og enkle skisser. Hva vil DU? Samle inn inspirasjon fra farger, ting og uttrykk du liker.
 • Del gjerne inn i soner. Hvor skal morgenkaffen drikkes? Hvor vil du samle hele gjengen til et hyggelig måltid? Eller skal du rett og slett ha en loungegruppe hvor du ikke trenger å gjøre noen verdens ting annet enn å la humla suse.
 • Hva er viktigst for deg? Praktisk eller behagelig? Kanskje du får til begge deler. Det må være plass til dem som bor der og det de liker å gjøre på uteplassen.
 • Ha en rød tråd og forsøk å få det til å bli en forlengelse av stilen du har inne. La skillet mellom ute og inne flyte over i hverandre.
 • Belysning er viktig – tenk som en scenograf. Hva vil du lyssette? Da er det også kanskje lurt å tenke over hvor du vanligvis sitter på kvelden.
Hyggelig uterom for barn og hund - Fine Design
Innred uterommet for dem som skal bruke det!

Innredning av spiseplassen

Bolleke-lamper fra Fine Design henger i parasoll over spisebord med benk på pent innredet terrasse
Bolleke LED-lamper får du hos Fine Design – kan henges nesten overalt.
 • Klart det skal være både hyggelig og praktisk å spise utendørs! Flere og flere velger nå spisesofa. Altså en hagesofa som er høyere enn den tradisjonelle typen. Det er hyggelig å kunne sitte flere sammen i sofaen og det er også godt å sitte lenger i en slik type hagesofa.
 • Runde spisebord er i vinden for tiden. Ved et rundt hagebord er det ingen som havner på enden, så de er veldig inkluderende. Begrensningen er at de fleste spisebordene rommer 5-8 personer rundt bordet. Og spørsmålet da er hvor ofte trenger du sitteplasser til flere? Hvem innreder vi uteplassen for egentlig? Skal du ha selskap, anbefaler vi heller å ha noen enkle bord og klappstoler på lager. Disse kan du sette opp når behovet er der.
 • Bruk en benk på den ene siden. Det er flere fordeler med en benk. Du trenger ikke like stor plass som når du benytter stoler som må dras ut og inn. Dessuten ser det mer ryddig ut.
 • Et uteteppe i god kvalitet er supert å ha under spisebordet. Det både luner og ser fint ut. Har du en stor hagegruppe kan du sette sammen to tepper.

Sofa/loungedelen

 • Bruk gjerne en puff sammen med hagesofaen, så du kan lage din egen sjeselong. Det er praktisk, enklere, samt mer fleksibelt enn å fylle på med plasskrevende møbler. Det er lettere å få samlet alle rundt et sofabord ved å flytte på puffen.
 • «En sofa uten puter er som en bok uten ord», sitat Halvor Bakke. Vi er så enig! Vi har puter og pledd i mange ulike farger. Man skal nemlig sitte like godt ute som inne.

Sol deg eller bare slapp av

 • Tenk over hva du skal bruke solsengen til. Liker du å ligge og sole deg både på ryggen og magen? Da må du velge en solseng du får lagt helt ned. Det må også være lett å sette opp ryggen for å få støtte når du vil lese (for eksempel vår blogg 🙂 ).
Solsenger i grått og hvitt i sommerhage

Belysning og varme

Vi kan skape virkelig god stemning med løse lamper på uteplassen om kvelden. Du lurer kanskje på hvordan vi får lys i disse uten snubleledninger og stikkontakter i nærheten? Svaret er led-lamper uten ledning. Disse utelampene lades opp akkurat som man lader opp en mobiltelefon.

Det eneste du må huske er å sette dem til lading på dagtid, så lyser de opp langt ut i de sene kveldstimer. Kombinerer du dette med terrassevarmere og kanskje også noen pledd i kjølige, norske sommernetter, så kan du virkelig nyte sommerkvelden.

Ikke glem parasoller og solskjerming

Hagemøbel-Marianne på uteplass under parasoll
Ram inn ulike deler av uteplassen med store parasoller

Store parasoller, små parasoller og seil lager skygge fra stekende sommersol. Men har du tenkt på at de også sørger for le fra lett morgenregn og når duggfallet legger seg på kveldene utover i august.

Det er viktig at parasollene får riktig fot slik at de står støtt. Våre parasoller er stødige, men må som alle andre parasoller tas ned dersom det er mer enn et lett drag i lufta. Blåser det kraftig får du heller benytte solseil.

Vi bruker parasoller for å ramme inn i ulike soner. Det er dessuten godt å kunne sitte litt i skyggen. Noen av de største parasollene vi har kan du knekke i stammen og stille dem inn slik at skygge og le kommer mer over der hvor du sitter. Det er greit med litt skygge over maten, for eksempel.

Det er også superhyggelig å slå opp disse parasollene på kveldstid og henge opp led-lamper og annen belysning for å skape stemning.

Utekjøkken og grill med kjøkkenhage attåt

Det er skikkelig sommer når vi kan ta i bruk utekjøkkenet og gjerne grille hver dag om været tillater det. Hos oss står grillen ute hele året, men nå er vi også kanskje litt over snittet opptatt av å være ute og hygge oss på uteplassen sommer som vinter. 

Mat laget over ved smaker noe helt eget. I Sør-Afrika kaller de dette for å braie og i Argentina har den kjente kokken Francis Mallmann tatt dette til nye høyder.

Vi er superfornøyde med å bruke OFYR. Dette er en stilig utegrill som fyres opp med ved eller kull. Den har en metallramme rundt som maten kan stekes på.

Denne litt uvanlige grillen skaper superhyggelig stemning når familien samles eller venner er invitert.

OFYR-grill med masse mat ved siden av Marianne i Fine Design Hagemøbler
OFYR-grillen er et samlingspunkt alle kan samles rundt.

Kjøkkenhagen i en kasse!

Grønne, frodige krydderurter i plantekasse fra BEDD
Krydderplanter i Bedds sorte plantekasse.

Plantekassene fra norske BEDD er fantastiske til å lage kjøkkenhage i. Det finnes også selvvanningskasser som kommer i to ulike størrelser. Kassene får du også med hjul, og de er enkle å montere.

Her kan du sette sammen alt fra en liten plantekasse med urter til en komplett, stor kjøkkenhage. Superhyggelig å høste tomater som legges rett på grillplaten og krydre kjøttet med selvdyrket basilikum som vokser noen meter unna.

Visste du at enkelte av BEDD-kassene også kan brukes inne? Flotte til å ramme inn soner på kontoret eller hjemme.

Sort BEDD plantekasse i to høyder med bord på uteplass
Sort BEDD plantekasse i to høyder, med bord og sittedel (benkebrikke) i tre.

Tekstiler på uteplassen – viktig del av innredningen

Det eneste som tåler å være ute uten å falme eller miste farge er puter i utendørstekstil. Slike puter er er det dessverre ikke så mange av på markedet, og så blir de ofte litt stivere i stoffet enn vanlig puter. Vi løser dette ved å bruke puter i velour, lin og skinn som vi legger ned i putekasser når de ikke brukes. Da varer de i hvert fall litt lenger. Det er superhyggelig å slange seg inn i et hav av deilige puter.

Masse myke, gode puter i ulike farger i sofa der Hagemøbel-Marianne og datteren sitter
Fargerike puter liver opp i en stilren, sort utesofa

Har du ikke plass til en putekasse, kan en stor krukke, boks eller lignende brukes til å oppbevare puter og pledd i. Det er både enkelt og dekorativt. Her gjelder det samme som gjelder innendørs, nemlig at at alt er lov. Miks og match med materialer som velour, lin, skinn med ulike farger og mønstre.

Prikken over i-en

Ha gjerne noen overraskende detaljer. Noe som gir deg godfølelsen eller luksusfølelsen – om du liker den. Det kan være spennende gjenstander, ting du har arvet, noe fra det lokale loppemarkedet. Noe som kan fortelle en historie eller noe som er viktig for deg.

Liker du den gode stemningen ved levende flammer? Vi bruker Cosi og Tenderflame. De fungerer som en liten peis midt på bordet, men er fullstendig trygg og sikker i bruk. Levende flamme gir bålfølelse og skaper en god stemning. Det er også lunt og hyggelig med saueskinn. De er varme og gode å sitte på eller tulle rundt seg, og samtidig myker de opp stilen. 

Innredning av uteplassen – gjør akkurat det du har lyst til!

Stemning og atmosfære skapes av dem som bor på stedet og som oppholder seg i hagen, på verandaen eller på plattingen rundt huset eller leiligheten. Lag din egen unike stil, slik du liker å ha det. Bruk gjerne farger! Etter mange år hvor alle vegger skulle være hvite, er det nå heldigvis “lov” til å male i alle farger, også utendørs.

Hos Fine Design har tekstiler i blått og grønt, med en del grått i seg gått unna i år. Dette er jo hyggelige farger også til veggen. Farger som glir lett inn i naturen har alltid vært likt godt av oss nordmenn.

Farger fra sydligere strøk?

Varme-røde-farger-på-puter-kombinert-med-grått-og-sølv Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Puter i røde, varme fargetoner mot en sort, nøytral modulsofa fra Gardenart.

De brente, varme fargene er det også mange som har forelsket seg i. Kanskje det kommer fra de sydligere trakter? Oker, oransje, konjakk og alle de andre herlige, varme fargene som gir et lite ekstra-puff når du innreder uteplassen.

Mange reiser til ulike destinasjoner og opplever både hyggelig interiør og fargekombinasjoner. Dette ønsker vi å ta med oss hjem for å skape den samme stemningen som vi fikk på en ferietur. Om Bali, Sør-Afrika, Italia, Spania eller Hellas gir deg gode vibber, kan du gjenskape noe av den stemningen hjemme i hagen. Lag det som gir deg glede og harmoni. Bruk uteplassen din i hele sommer og gjerne langt ut på høsten også.

Hund i hagesofaen?

Vi har hund, og hun skal selvfølgelig også ligge godt. Det er superhyggelig når Kira hopper opp i sofaen sammen med oss, men ikke alltid like sjarmerende når vi skal sitte mange.

Derfor har vi skjemt henne bort med egen hundeseng både oppe og nede. Det er store puffer som heter Sundays Daddy og Trimm-puff.

To gode venner i utesofa i sort aluminium på flott innredet terrasse med fantastisk utsikt.
To gode venner i Fine Designs aluminiumssofa!
Hund ligger på stor puff og slapper av
Fine Designs firbente assistent vokter hagemøbler i sort aluminium – i sin egen seng fra TRIMM
Hundeseng - grå puff med hund på, og hundehus i bakgrunnenn
Hva skal man med hundehus når man har hunde-puff fra Fine Design?

Kira simpelthen elsker dem. De tåler også å stå ute i all slags vær. De er dessuten lette å spyle av om en svært skitten hund har lagt seg rett på puffen etter en tur i skogen eller et bad i havet.

Hos oss havner også gjerne barna på puffene. De elsker å ligge puter,  og gjerne sammen med hunden. Putene tåler både is-spising og skitne sko. Det er bare å spyle dem rene.

Trimm Tiny Moon Medium Puff Fine Design Hagemøbler
Trimm Tiny Moon medium puff får du hos Fine Design
Tiny Moon Medium Puff Grå – Trimm (1020) Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Trimms Tiny Moon-puff i grått

Hund på uteplass vokter hagemøbler i sort og puter i varme farger
Fine Designs assistent er enig i at Fine Design har de beste hagemøblene i Norge.

Fine Design hjelper deg med innredning av ditt uteområde

Husk at Fine Design gjerne hjelper deg med hagemøbler til din perfekte uteplass. Her er vi mange med lang erfaring i å lage både små og store uteplasser, og vi vet hva som er praktisk i det norske klimaet. Spør oss om råd og bruk vår fagekspertise

Vi ønsker deg en fantastisk vår og sommer. ☺

 • Livet er best ute!

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: