Solsenger

Våre solsenger tåler fint å stå ute i både sol og regn

I Norge er vi dessverre ikke så heldige at vi kun har varme soldager gjennom hele sommeren. Det kan like gjerne komme en kald uke med masse regn. Da er det godt å vite at du har solsenger som fint tåler å stå ute i all slags vær!

Solseng

Har du noen gang tenkt på hvordan du ligger når du skal sole deg? Liker du å ligge på magen eller ryggen? Trenger du puter? Kanskje du liker å ligge med ryggen mer oppreist? Uansett i hvilken stilling du liker å sole deg, har Fine Design en solseng som passer. Noen av solsengene våre er lette – noe som gjør at de er enkle å flytte rundt. Det er praktisk dersom du har trær eller lignende som skygger for sola i løpet av dagen. Vi har også litt kraftigere, tyngre solsenger som står stødig uansett underlag. Mange bruker også en solseng som ekstra sitteplass når det kommer mange gjester. Da kan det være greit å ha solsenger som ikke tipper når man setter seg.

Trykk her for å se hagemøbler

Vi har solsenger, hagesofaer, spisegrupper og alt annet du trenger til hagen din!

Ligge eller sitte?

Det er mange vurderinger å ta, når man skal kjøpe utemøbler. Det er mange valgmuligheter også når det gjelder en solseng. Hvis du liker å ligge i solsengen, kan du vurdere å skaffe deg en deilig solseng fra det norske merket Sundays. Disse solsengene er laget i aluminium og kommer aldri til å ruste. Produktene er skapt av nordmenn – for nordmenn og det norske klimaet.

Noen vil heller ha en hvileplass, som også kan brukes når man ønsker å sole seg. Da kan man vurdere en stor beanbag fra det danske merket TRIMM. Dette er en moderne versjon av saccosekken, som nå er designet og skapt for det moderne markedet. En deilig beanbag er behagelig å sitte i, tåler regn og dårlig vær – og er enkel å flytte på. Hvis uteområdet ikke er altfor stort, kan det være smart å ha møbler som kan benyttes til flere gjøremål. Tro oss, hvis du får yngre gjester og de ser denne beanbagen stående på terrassen, da blir det kamp om hvem som skal sitte der.

Vi har følgende varianter av solseng:

  • Solseng i aluminium med trekk i texilene. Texilene er armert plastnett som er luftig og behagelig.
  • Solseng i aluminium med et lag av tynt hurtigtørkende skumgummi mellom trekkene i texilene.
  • Lette solstoler som du kan justere ryggen på – perfekt også til stranden.

Alle våre solsenger tåler vinterlagring utendørs, men vi anbefaler ikke at de står riktig vei (den veien de er ment å stå). Putene bør lagres innendørs.