FAQ – Ofte stilte spørsmål

«Har dere hagemøbler som tåler å stå ute i regn?», «Tåler hagemøbler å stå ute om vinteren?».

Her har vi samlet en del av de vanligste spørsmålene vi får om utemøbler, hva levering koster, kontaktinfo til butikkene våre og mer.

Våre kunder har ofte samme spørsmål om utemøbler, våre produkter, åpningstider og vedlikehold, så vi har laget en liste som viser svar på disse. Kanskje du lurer på det samme? Ring oss gjerne på 906 08 037 om noe er uklart.

Hvor lang er leveringstiden på hagemøbler fra Fine Design?

Vi har det aller meste av hagemøblene våre på vårt hovedlager i Svelvik for omgående levering/henting fra midten av mars. Sundays Design kommer fra Kristiansand og leveres på ca. ei uke. Vi selger hagemøbler året rundt, så det som ikke det står utsolgt på har vi på lager nå.

Vi har vanlige åpningstider fra mars-september, som er vår høysesong. Da er det bare å komme innom butikken. Ellers i året er det bare ring oss på 906 08 037  om du vil ta en titt i butikken i Bærum, så møter vi deg til en eksklusiv visning. 

Hva er adressen til Fine Design Hagemøbler?

Adressen til Fine Design Bærum er: Løxaveien 5, 1351 Rud.

Adressen til Fine Design Sandnes er: Larsamyrå 8, 4313 Sandnes.

Adressen til Fine Design Hovedlager: Storgaten 99, 3060 Svelvik.

Hva er telefonnummeret til Fine Design Hagemøbler?

Telefonnummeret til Fine Design Bærum er: +47 906 08 037

Telefonnummeret til Fine Design Sandnes er: +47 995 82 005

Trenger Fine Designs hagemøbler vedlikehold?

Vårt sortiment består i all hovedsak av vedlikeholdsfrie hagemøbler, så de trenger hverken å males eller å pusses. Det vil naturlig nok samle seg pollen og støv på utemøblene ved vanlig bruk, og da trenger de en rask vask. Se en egen bloggpost om dette her, og les mer på siden om vedlikehold.

Har Fine Design åpent på helligdager?

JA, Fine Design har åpent på helligdager. Våre til enhver tid oppdaterte åpningstider finner du her.

Er putene vanntette – eller hva tåler de av vann?

Putetrekkene som medfølger våre møbler tåler vann og kan vaskes i maskin. De fleste av putene har vanntette trekk inni og noen har et patentert skum som kan stå ute i all slags vær. Vi anbefaler lagringstrekk over møblene når det regner. Se info om trekkene her:  video om lagringstrekkene

Når er det salg på hagemøbler hos Fine Design?

Vår filosofi er å ha møbler i god kvalitet og design til rett pris. Du får bra hagemøbler for pengene dine hos oss. Vi har noen tilbud under fanen SALG som du finner her. I slutten av sesongen (medio september) selger vi ut utstillingsmodeller til sterkt reduserte priser. Da har vi også lagertømming av det som er igjen. Meld deg på vårt nyhetsbrev her eller nederst på forsiden, så får du vite om tilbud, nyheter osv. direkte i mailboksen din.

Når stenger dere for sesongen?

Vi stenger i slutten av september, men har åpent etter avtale hele året rundt. Bare ring oss på 90608037.

Har dere åpent på søndager?

Ja, i hovedsesongen har Fine Design åpent på søndager. Ikke så mange timene, men nok til få gjøre en god handel. ☺ Her finner du våre apningstider.

Hvordan vasker jeg aluminiumsmøbler?

Du kommer langt med såpe og vann, faktisk. Dersom det har samlet seg litt pollen og støv på hagemøbler av aluminium, holder det å tørke av med en fuktig klut. Er utemøblene blitt veldig støvete, og det er søl og matflekker på sofaputene, kan du bruke mildt såpevann og en børste, og skrubbe putene. Etterpå er det bare å spyle av såpen med hageslangen. Se vår side om vedlikehold av hagemøbler.

Hvordan vasker jeg tremøbler?

Fine Design har ikke mange utemøbler med tredeler, men vi har samlet noen smarte tips i denne bloggen, som handler om vask av hagemøbler i tre og aluminium, og dessuten får du tips om vask av griller.

Hvor lang er garantien på hagemøblene?

Vanlig norsk kjøpslov gjelder for våre varer.

Hva koster levering av hagemøbler?

Levering av utemøbler koster 790 kr om du bor du i Oslo/Bærum. Se vår side med kjøpsvilkår for ytterligere priser for hjemlevering av hagemøbler.

Kan jeg få andre farger på putene på utesofaen?

Vi har ulike modeller og ulike farger på putene, men vi har ikke løse trekk som selges i forskjellige farger. Vi har ofte løse parasolltrekk i spreke farger, dog!

Følger det med trekk til å ha over sofagruppene?

Nei, lagringstrekk eller regntrekk må kjøpes utenom. Vi har dem i forskjellige størrelser. Du finner dem under lagringstrekk her.

Har Fine Design rask levering av hagemøbler?

Hos oss kan du kjøpe hagemøbler i lunsjen og spise middag i dem dagen etter hos deg selv, om du bor i Osloområdet. Så leveringstiden er rask! (Budbil som leverer hagemøbler i Oslo/Bærum koster kr. 790,- uansett mengde.)

Har dere justerbare parasoller?

Ja, de store firkantparasollene kan tiltes både fremover, bakover, til høyre og til venstre. De kan også roteres 360 grader rundt sin egen akse. Se en video her: Parasollvideo

Hvor mye vind tåler parasollen?

Våre parasoller er kvadratiske i 3×3 meter, og det betyr at det blir et seil på 9 m2. Vi har ikke lyst til å gi noe fasitsvar på vindstyrke her, men som alle andre parasoller må den tas ned når det begynner å blåse en del.

Modellen er stødig og kraftig og vi har mange års erfaring med akkurat denne, men vi anbefaler at du ikke forlater parasollen oppslått. Firkantparasollene våre står stødig i en fot som fylles med 100 liter vann (eller sand).

Vil rammen på hagemøblene ruste etter en tid ute i dårlig vær?

Nei, rammene på våre utemøbler er laget av aluminium (og aluminium ruster ikke). Les mer om våre aluminiumsmøbler!

Har Fine Design nyhetsbrev med tilbud?

Ja, vi har nyhetsbrev! Følg med oss for gode tilbud og nytt på hagemøbelfronten. Meld deg gjerne på her.